Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali554

quote:

Orijinalden alıntı: prodigy.ozgur

Ekran kartından bu sorunu alıyorum acaba neden olabilr bilgisi olan varmı ?[simage][/simage]

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ

aynı sorun bende de var kardeşim oyun oynayamıyorum ayrıca ram 4gb iken 2gb oldu sorunu nedir?

Valla bu sorun bende de başladı ekran kartı bulunur mu diye araştırmaya başladım birde benim model ati radeon 4650 1 gb bunu güncelleyip daha güçlü bir ekran kartı bulmak mümkün mü acaba ? diğer soruda işlemci hakkında bende T6600 işlemci var bunu en fazla hangi işlemciye yükseltilebilir (ör P 7250 vs..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoztufek -- 18 Mart 2013; 16:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunoztufek

quote:

quote:

Ekran kartından bu sorunu alıyorum acaba neden olabilr bilgisi olan varmı ?[simage][/simage]

aynı sorun bende de var kardeşim oyun oynayamıyorum ayrıca ram 4gb iken 2gb oldu sorunu nedir?

Valla bu sorun bende de başladı ekran kartı bulunur mu diye araştırmaya başladım birde benim model ati radeon 4650 1 gb bunu güncelleyip daha güçlü bir ekran kartı bulmak mümkün mü acaba ? diğer soruda işlemci hakkında bende T6600 işlemci var bunu en fazla hangi işlemciye yükseltilebilir (ör P 7250 vs..)

ya galiba bu acer bilgisayarlarda olan kronik hatalar kime sorduysam ilk defa görmüş böyle bir şey
  • ekran kartımız harici yani anakart üzerinde mxm slotuna takılı bu yuzden kartın iletken yüzeyinde meydana gelebilecek oksit vs azıraya sebebiyet verebilir. makineler yaşını aldı açıp hem bi temizlemek hem de termal macununu yenilemek gerekli.
  • Win 7 kurdum windows aciliyor yazisindan sonra siyah ekran geliyor pc tikanmiyor(windowsun acilma sesini duyuyorum) fakat ekran simsiyah komut sistemi ve guvenli modda acilmiyor. Driverlardan oldugunu dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara win8 enter prise x64 kurdum. başarılı çok güzel çalışıyor. driver olarak sadece CIR kızılötesi driver sorunu var ne yaptıysam bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edaran

bilgisayara win8 enter prise x64 kurdum. başarılı çok güzel çalışıyor. driver olarak sadece CIR kızılötesi driver sorunu var ne yaptıysam bulamadım.

bendede aynı driver sorunu oldu, pc muazzam hızlandı ama alışmak lazım.. win 8 market basarılı bulmadım cok eksik daha cok yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitemre -- 9 Nisan 2013; 13:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edaran

bilgisayara win8 enter prise x64 kurdum. başarılı çok güzel çalışıyor. driver olarak sadece CIR kızılötesi driver sorunu var ne yaptıysam bulamadım.

CIR kızılötesi driver gerekmiyor zaten kullanmasanda olur, 8 için driver ları nereden indirdin?
  • çoğu driverı kendisi gördü diğerlerini de kendi sitelerinden indirdim. örneğin nvidia veya realtek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

ekran kartımız harici yani anakart üzerinde mxm slotuna takılı bu yuzden kartın iletken yüzeyinde meydana gelebilecek oksit vs azıraya sebebiyet verebilir. makineler yaşını aldı açıp hem bi temizlemek hem de termal macununu yenilemek gerekli.

VAlla ben o ekrandan sonra 1 kez daha açtım sonra bi daha hiç açılmadı anladım ki benim ati radeon 4650 yanmış yenisine 340 tl dediler ikinci el bir nvida gt 9650 512 mb buldum 150 tl ye onu taktım modern warfare 3 full oynuyordum şimdi zar zor minimum ayarlarda oynuyorum da tadım kaçtı
  • makine ehli olmayan ellerde tamirat vs gördüyse soğutucuyu söktüklerinde ekran kartının termal pedleri oluyor bunlar sök tak işleminde deforme olmaya müsait parçalar. kendini akıllı zanneden teknik eleman bunun yerine termal macun sıkabiliyor. termal macun mikron ölçülerdeki boşlukları anca doldurabilir oysaki ekran kartı ile soğutucu arasında 0,5 veya 1 mm civarında boşluk var . yeterince soğutulamayan birim yanmaya müsait hale geliyor.

bir iki aydır eskiye oranla fazla ısınmaya başlayınca dün makineyi komple dağıttım. düzenli olarak alt kapağı açıp ulaşabildiğim kadarını temizlememe rağmen soğutucu berbat haldeydi. fön veya elektrikli süpürge yeterince işe yaramıyor. termal pedlere zarar vermeden soğutucuyu söktüm ve bir de ne göreyim? işlemcinin macunu taş kesilmiş ve yanındaki katı transistörlere ait pedin yarısından fazlası yok! daha önce yetkili servise gitmiş anakart değişmişti. teknik eleman dağılan bu pedi yenilememiş. temizliği yaptıktan sonra eski bir pcden aldığım pedi buraya yapıştırdım termal macunu da yenileyip topladım. sonuç harika en az 5-7 derece fark etti. kötü bişey oldu yardımcı olmak açısından fotoğraflamayı unuttum.
  • Kaç senedir kullanıyorum cihazı tık yok nazar değmesin bilgisayarımdan gayet memnunum.
  • cihaz hiç servise vs gitmedi ama gerek oyun olsun gerekse lcd bağlayıp film izleme olsun yoğun olarak kullandım yanmasına üzülmüyorumda ekran kartının bu kadar pahallı olamasına anlam veremiyorum sonuçta 4 senelik bir makinanın parçası
  • win7'ye yükselttikten sonra sd kart okuyucum çalışmaz oldu.
    driver yüklemesi de fayda etmiyor.
    modelim 6930g, windows ise win7 64bit ultimate.
    ne yapabilirim?
  • Elimde anakartı bozuk bir 6930g var yedek parça isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilirsiniz uygun fiyatlı birşeyler ayarlamaya çalışırım.
  • Ekran kartı nedır ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 64 bit nerden nasil yukleyebilirim. Xp yuklu. Netten Windows 7 indirdim ama kurmadi. İngilizce biseyler yaziyor. Yardimci olacak varmi... İlk sayfada anlatimi bulamadim ve linkler olu.
  • SLM ARKADAŞLAR acer aspire 6930g gecen teknosadan bi wireless adaptör aldım sözüm ona cılız sinyali güçlendirmesi için hiç gözmes oldu 150 mbps işe yaramadı anlıyacagınız 300 mbps si laptotun wirelessınden daha ii cekermi önerdiğiniz bi marka model var mı teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

quote:

quote:

ya galiba bu acer bilgisayarlarda olan kronik hatalar kime sorduysam ilk defa görmüş böyle bir şey

son zamanlarda bu sorun bendede başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu sorunlar başladıysa bilgisayar özelliklerini kontrol et bir şey düşmüştür bendeki ram 4gb iken 2 oldu ufak oyunları kaldırıyor artık önceden kaldırdıklarını şimdi oynatmıyor en fazla 5 dakika
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu sorunlar başladıysa bilgisayar özelliklerini kontrol et bir şey düşmüştür bendeki ram 4gb iken 2 oldu ufak oyunları kaldırıyor artık önceden kaldırdıklarını şimdi oynatmıyor en fazla 5 dakika

özelliklerde değişen herhangibir şey oyunda oynatıyor fakat haftada 1-2 kez durduk yere ekran çizgileşip pc donuyor.Pc de ısınmada yok hani ısınıyor ama soğutucu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.