Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (641. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihangir151

hdd ışığını gözlemleyin sürekli meşgulse ısı ve yavaşlama probleminin kaynağı olabilir. ayrıca internetten bulacağınız bir ram test yazılımı ile ramlarinizi de test edin eger ki bozuk olan varsa bu aşırı derecede yavaşlatır bilgisayarı. macunları yenilediğinizi söylemişsiniz eğerki ekran kartı üzerindeki termal pedler yerine macun sürdüyseniz ısınmaya neden olur çünkü pedlerin olduğu kısımlar macunun örtemeyeceği kadar kalın. soğutucu bloğu komple anakarttan ve fandan ayırıp petekleri temizlediyseniz ısınmaması gerekir.

memtest ile ramleri test ettim sorunsuz.Hdd tarattım bad sectör vs yok.Termal pad yerine çıkartıp macun sürmedim dediğiniz olayı bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Ekran kartı ve işlemcinin macunları tekrar yeniledim.Birde Pc ye yeniden format attım.Canavar oldu şuanda.İlk açılışta 35-38 arası çalışıyor normal kullanımda 42-44 derece arasu değişiyor.Ekran kartı sürekli 61 de sabit.

Şuan iyi gibi.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık olarak 3 yıldır 6930g-644g32mn kullanıyorum.Allah'a şükür beni hiç yarı yolda bırakmadı, hala da sapasağlam. Tek bir sorunum var şu an için; o da bataryası.

Windows 7 Ultimate 64 bit kullandığımdan beri bataryanın potansiyeli gittikçe düştü, en sonunda sistem bataryayı algılayamadı ve ben de pili çıkartıp kullanmaya başladım.Pil artık bilgisayarı bile açamıyor.Boş anlayacağınız. Bunun sebebi windows mu yoksa donanım mı bilmiyorum; ancak benim yeni bir pile ihtiyacım var ve pil almak istiyorum.

Türkiye'de sıfır olarak satılan piller 120 lira civarında, ebayde ise 20$

http://www.ebay.com/itm/NEW-Laptop-Battery-for-Acer-Aspire-5315-5520-5920-6920G-6935-5220-6930G-6530G-/330879378283?pt=Laptop_Batteries&hash=item4d09f2a36b

http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Acer-Aspire-5235-5320-5330-5715Z-5720Z-5720ZG-5910G-6930G-7720Z-8930-/300881115113?pt=Laptop_Batteries&hash=item460de977e9

Bu iki linki buldum ve bunlardan almayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz, bunlar uyumlu ve randımanlı mıdır ? Daha önce sizlerden pil değiştirmiş olan var mı ?

Ayrıca ; sayfalara geriye dönük baktığımda bazı arkadaşların çeşitli sebeplerden ötürü bilgisayarı parça parça sattıklarını görüyorum. Pilleri sağlam ve 2 saatin üzerinde iş görüyorsa alabilirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benim pc 2.yılını doldurmadan batarya felç oldu hocam.Şuan 4 yılı bir yıldır fişte kullanıyorum geçen gg den aldım batarya 67 tl ye şuan güç tasarrufunda 2 saat 10 dakika görüyor.Muadil olarak iyi memnun kaldım.
  • 6935 g modelim icin acil ekran ve fan lazim elinde olanlar pm atasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma virüs mü bulaştı bimiyorum ama bir ara idm yüklediğimde işlemcim 100 e vurduruyordu format attım düzeldi.İdm yi birkere yükleyeyim belki sıkıntı yoktur dedim ve evet 3-4 gün sıkıntı olmadı güncellemeyi yaptım ertesi gün blgisayarın işlemci 60 larda çalışmaya başladı kaspersky combofix ile tarattım bir tane trojan buldu amaişlemci kullanımına bakıyorum bir 7 oluyor bir 50 bir 100 baktım olmayacak format attım.işte pc nin kendi chipset ve launch maneger gibi programları yükledim bu arada 64 bit kurdum.Yok arkadaş işlemci yernde durmuyor bir aşağı bir yukarı.Az önce bir daha format bastıp ve hiçbir sürücü yüklemedim.

Boşta iken 0-1 arası çalışıyor ve ilk açılırken hemen 40 vs görüyor sonra 0 a düşüyor.Bu normalmi benmi kuruntu yapıyorum işlemci vs macunları temizliği yaptım.Canavar gibi çalışıyordu birden bire oldu.Böyle bişey.

Bu arada chipset yazılımı 2009 dan kalma onu mü yüklesek yoksa windowsun kendi otomatik yüklediği mi daha sağlıklı
  • Bilgisayar ilk aldığımda vista idi arada 1 sene geçtikten sonra win7 çıktı bende win7 e yükselttim. batarya problemim oluştu. kesinlikle yazılımdan kaynaklıydı. 1 sene o şekilde kullandım. 2011 sonlarına doğru bilgisayarı bilişim suçlarına gönderdim.20 ay sonra bilgisayarı aldım. alır almaz format attım. batarya düzeldiç ort 45 50 dkk. gidiyor.
    şuan win8 kurdum. bilgisayarı kapat diyorum kapanmıyor. bilgisayarın üzerindeki dokunmatik aksanlar gayet iyi çalışıyor. ekranda gösteriyor bile sesin alçaltılıp çoğaltıldığı. win7 de böyle problem vardı.
    taş gibi mübarek
  • bana ekran çipi lazım satmak isteyen pm atsın
  • ARKADAŞLAR ACER 6930G CİHAZIMIN ANAKART ARIZALANDI. BENDE SÖKTÜM SATIYORUM PARÇALARI. HERHANGİ BİR PARÇASI LAZIMSA FİYATTA YARDIMCI OLURUM. EKRAN KARTI ATİ 4650
  • Arkadaşlar şu sesi nasıl artırıcam çok az çıkıyor
  • arkadaşlar

6930g ekren lazım ilgilenenler pm atabilir. şayet ekran bulamazsam makinayı satacağım

orinal win 7 pro ve vista home premium lisanslı çift lisans
    işlemci t9550 veya t9600 olmazı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenansagun -- 14 Ağustos 2013; 8:54:28 >
  • ACER 6930G İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNLARINIZ İÇİN : http://forum.donanimhaber.com/m_79531913/tm.htm
  • arkardaşlar acer 6930g laptopum var, video izlemeye çalıtığımda kapanıyor.onun dışında int için filan sıkıntı yok çok hızlı.Win 8 var üzeinde.Sadece ekran kartının çipsetn değiştirdim 6 ay kadar kullandım.Yeniden kapanmaya başladı.

Elinde ati hd 4650 1gb ekran kartı olanlar , yada laptopu bu haliyle ilgilenenler olursa iletişime geçelim haber bekliyorum.
    mail: volkan_teka@hotmail.com
  • arkardaşlar acer 6930g laptopum var, video izlemeye çalıtığımda kapanıyor.onun dışında int için filan sıkıntı yok çok hızlı.Win 8 var üzeinde.Sadece ekran kartının çipsetn değiştirdim 6 ay kadar kullandım.Yeniden kapanmaya başladı.

Elinde ati hd 4650 1gb ekran kartı olanlar , yada laptopu bu haliyle ilgilenenler olursa iletişime geçelim haber bekliyorum.
    mail: volkan_teka@hotmail.com
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ekran Kartım yandı. Ekran siyah post sesi gelmiyor. Ekran kartını söktüm. Bu ekran kartını güvenilir nerden bulabilirim?
    Üzerindeki Ekran Kartı: Ati 4650M MxM type II. Aldığı puan:380
    www.videocardbenchmark.net
    PassMark Video Card (GPU) Benchmark Charts - Model List
    https://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=Mobility+Radeon+HD+4650

• Arkadaslar ekran kartim yandi yenisini ariyom bi tane sifir buldum oda nvdia benimki atiydi bi skinti olurmu yada ekran karti saglam olupta satan varsa bana ulasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim ekran kartı yandı yerine çıkma bir nvdia ge force 9650 gt m 512 mb ekran kartı taktım.Nvida installerların hiç biri ekran kartını bulamıyor.Biosu güncelledim yinede olmadı w7 kullanırken bir driver bulabilmiştim. şimdi w8 64 bit yükledim şu anda microsoft un driver ı ile çalışıyor verimli değil tabi çözüm ü bilen varmı
  • tevser kullanıcısına yanıt
    valla benimkide yandı istanbulda bir frima aynısını getiriyor fakat fiyatı 350 lira ben çıkma bir ge force 9650 buldum ama w8 de driver sıkıntısı yaşıyorum yani işin zor
  • Arkadaşlar 6930g dizüstü bilgisayarıma windows8 yükledim fakat mikrofonu birtürlü çalıştıramıyorum. Driver bulamıyorum bununla ilgili ve ses oldukça az geliyor. Bu sorunların çözümü için ne yapmam gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechatronicsEng

Arkadaşlar 6930g dizüstü bilgisayarıma windows8 yükledim fakat mikrofonu birtürlü çalıştıramıyorum. Driver bulamıyorum bununla ilgili ve ses oldukça az geliyor. Bu sorunların çözümü için ne yapmam gerekir ?

Win8'e baylıyorum ama bilgisayar öylesine oturmuş durumdaki yıllardır sorunsuz, tıkırında çalışıyor. ben de win8 arayüzünü sağlayan bir yazılım yükledim size de tavsiye ederim metro UI for vista yazın google'a.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Valla yükledim bir kere. :) Yokmu bu problemi çözebilen biri ?
  • emektar mükemmel calısıyooor cok stabil :)
    ssd de taktınmı ucuyoooor zaten sagolsun :D:D

satmaya niyeitm yok kasa cok saglam imkanım olsa işlemci ana kart degiştirip ramini yükseltip kullanıcamda yok işte olmuyo :D

neyse cihaz win7 win8 e yükseltmeyi düşünüyorum bu ara ama nasıl stabil calısıyor mu oyunlarda uyum sorunu kasma donma cokme reset format maviekran fln ?
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.