Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (643. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armutcan

bilgisayar servisleri, tamirciler 50-100 tl arası fiyat biçiyor, açıkçası ben kendi laptopumunkini değiştirirken bile zorlandım, eğer bu konuda pek bilgi ve beceriniz yoksa bir bilgisayar tamircisine yaptırın derim.

Yardımız için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6930 g ye ekran kartı alıcam benimki bozulmaya başladı renkler kayıyor felan.hd 4650 dışında daha iyi birşey varsa onnu alayım var m ı öneriniz
  • Arkadaslar ekran karti nerede bulsbilirim benimki arizalandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD 4650 nerede buluruz arkadaş aramadığım yer kalmadı
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    valla istanbulda bir frima çin malı satıyordu.ama dolar bu kadar değilken bile 350 tl istediler.bende çıkma bir tane geforce 9650M GT 512 mb buldum(150 TL aldım) onunla idare ediyorum driverda baya bi sıkıntı yaşadım fakat şimdi çözüldü.ama 4650 zor biraz
  • Arkadaşlar lap topuma SSD takmak istiyorum.Üzerindeki diski çıkarıp sadece ssd mi takıyorlar, yoksa diskin yanına takılabiliyor mu?
    ve fiyatlarını biliyor musunuz acaba? Ankaradayım
  • merhaba
    ati 4650 den uzak durun derim
    mxm2 olanini bulmak zaten cok zor ama bulsanizda ariza yapma riski yuksek
    6930g kullanicilarindan bircok kisi 4650 ile sorun yasadi
    tavsiyem 9600m gs veya 9600m gt bulmaniz

bendeki 6930g ye yedek parca amaciyla aldigim 6530g var kasa olarak ayni parcalari kullaniyorlar
    sadece anakarti arizaliydi
    neredeyse tum parcalar duruyor (ben dc jack girisindeki aluminyum gorunumlu parcayi aldim)
    almak isteyenler pm atsin 6930g ile kasa ayni

ayrica 6930g de kullandigim 9600m gt 1gb var 200tl
    core 2 duo serisinin en hizli islemcisi olan t9900 un muadili var
    x9100 ve e8435 guc tuketimleri haric t9900 ile ayni (3.06 ghz 1066 fsb 6mb cache)
    x9100 300tl
    e8435 250tl
    fiyatlar son ve kargo aliciya aittir
    resimler asagida
  • laptopu 2008 yılında almıştım 1 yıl önce komple söküp temzilik yaptım
    macunu değiştirdim cpu ve gpu nun

fanıda temizleyip yağladım pas sökücü kullandım

lakin fan tekar sesli çalışmaya başladı
    orj yada muadil sıfır fan nereden bulabilirim ?
  • ekran kartında sıkıntı yasayan arkadaşlar ekran kartınızı youtubedeki fırınlama yontemi ile hayata döndürebilirsiniz kendim bizzat denedim nede olsa kaybedecek birsey yoktu ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum
  • kubi999 kullanıcısına yanıt
    kubi999 teşekkür ediyorum boyle bir yöntemden haberim yoktu.1-2 video izledim 200 derecede 7 dk fırınlayıp soğuttum şuanda çalışıyor.4650 yeniden hayat buldu iyiki kartı yandı diye çöpe atmamışım.bu forumu seviyorum çok faydalı oluyor
  • Artık iyice yavaş gelmeye başladı bana cihazım. SSD takmak istiyorum. Acaba içinden çıkan eski HDD 2. yuvaya sorunsuz takılır mı ? Ya da ona dokunmadan ssd'yi direk 2. yuvaya taksam fark oluşur mu performans olarak ?
  • nerobianco90 N kullanıcısına yanıt
    ben daha hdd bağladım bi sıkıntı olmadı ama ssd yi bilmem yalnız ssd fiyatları çok uçuk 6930 a ssd eşeğe altın semer durumu olur bence 240 gb bile 500 -600 tl civarıhttp://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-extreme-ii-240gb-sata3-ssd-sdssdxp-240g-g25/productDetails.aspx?productId=bd500563&categoryId=114814&SKU=BD500563&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd500563%26fh_lister_pos%3d15%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dssd%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoztufek -- 1 Mart 2014; 12:17:49 >
  • harunoztufek H kullanıcısına yanıt
    İşte diğer diskle birlikte kullanılırsa 120lik bir ssd yeter diyordum. Windows'u ve bir kaç programı kursam bile yeter. 240lık bakmıyorum zaten. Teşekkürler ilgine bakalım fırsat olursa alacağım uygun bir ssd.
  • Ara sıra buraya gelip 2008 yılında ne kadar doğru bir seçim yaptığımı yazmassam bu güzel cihaza haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum. Hala hiçbir sorun çıkarmadı hala ilk günkü kadar severek kullanıyorum.

Dile kolay 5 yıl, bir elektronik cihaz için az değil ayrıca neredeyse hiç kapanmadığı ve 2009'dan beri bir kez dahi format atmadığım düşünülürse ne denli yoğun çalıştığı anlaşılır.

İlk aldığım günlerde plastiğinin dokunma ile renk değiştirmesini eleştirdiğim için kaba saba konuşup benim cihazı kötülediğimi söyleyen, ikinci harddisk yuvasını kestiğim için cihazı mahvettin diyenlerden burada eser yok tabi
  • Merhaba arkadaşlar. Windows 8 yükleyip ekran kartında problem yaşayan arkadaşlar nasıl çözüm buldular ya da çözüm yolunu bilen var mı?

Kartın modeli bu.
    ATI Mobility Radeon HD 4650 (M96) Görüntü Bağdaştırıcısı
  • arkadaşlar selamlar bendeki cihazın bios uçtu backup ı olan yada alıp paylaşabilecek varmı acaba cihaz açılmıyor !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Ara sıra buraya gelip 2008 yılında ne kadar doğru bir seçim yaptığımı yazmassam bu güzel cihaza haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum. Hala hiçbir sorun çıkarmadı hala ilk günkü kadar severek kullanıyorum.

Dile kolay 5 yıl, bir elektronik cihaz için az değil ayrıca neredeyse hiç kapanmadığı ve 2009'dan beri bir kez dahi format atmadığım düşünülürse ne denli yoğun çalıştığı anlaşılır.

İlk aldığım günlerde plastiğinin dokunma ile renk değiştirmesini eleştirdiğim için kaba saba konuşup benim cihazı kötülediğimi söyleyen, ikinci harddisk yuvasını kestiğim için cihazı mahvettin diyenlerden burada eser yok tabi

2009 Ocak'ta alan biri olarak ben de alete ne kadar teşekkür etsem azdır. Kasası da çok sağlam çıktı. Gönlüm ister ki üzerinde oynamalar yapıp bir bu kadar daha çalıştırmaya devam edeyim. Ancak kardeşim üzerine soda döktüğü için touch pad siz devam ediyorum yola Windows 8 kurup denemek istiyorum ancak driverlar ne olur hiç bir fikrim yok, var mı tavsiyesi olan????
  • quote:

Orijinalden alıntı: birole

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Ara sıra buraya gelip 2008 yılında ne kadar doğru bir seçim yaptığımı yazmassam bu güzel cihaza haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum. Hala hiçbir sorun çıkarmadı hala ilk günkü kadar severek kullanıyorum.

2009 Ocak'ta alan biri olarak ben de alete ne kadar teşekkür etsem azdır. Kasası da çok sağlam çıktı. Gönlüm ister ki üzerinde oynamalar yapıp bir bu kadar daha çalıştırmaya devam edeyim. Ancak kardeşim üzerine soda döktüğü için touch pad siz devam ediyorum yola Windows 8 kurup denemek istiyorum ancak driverlar ne olur hiç bir fikrim yok, var mı tavsiyesi olan????

Windows 8 ekran dokunmatik olmadıktan sonra çok bir esprisi olacağını sanmıyorum sadece başına ekstra dertler çıkaracaktır senin de dediğin gibi donanım sürücüleri yönünden.

Ben bundan sonrası için ne akşam diye düşünüyorum, bunun gibi sessiz ve sağlam kasalı bir cihaz thinkpad olsa gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar5355

Arkadaşlar ekran kırıldı orjinal 2.el ekran satan varsa pm atması yeterli.
     ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ

Arkadaşlar ekran kırıldı orjinal 2.el ekran satan varsa pm atması yeterli.

Aynı ekrandan banada lazım. aynı şekilde benim ki de kırıldı. uygun bi yer bulabilirseniz lütfen bana da haber veriniz.
  • ya beyler allah aşkına şu laptopa uyan yeni sayılabilcek bir ekran kartı driverı söyleyin nvidia nın sitesinden neyi indirsem kurulamadı diyip hata veriyor yarıda kalıyor yükleme kendi kullandıgınız bi sürüm söylermisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.