Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (657. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.301
Cevap
47
Favori
978.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.n11.com/urun/mllse-4gb-ddr2-800-mhz-cl4-ram-1414893?magaza=hepsiofis

niye bu kadar pahalı , anlam da veremedim açıkcası.Herakde çok az üretildi.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Ben işlemciyi t9800 ile değiştirdim. Buradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz yaptığım işlemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor_simal -- 26 Ekim 2020; 16:43:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üretimi çok az olmuş bir ram ve maalesef üretimi uzun süredir yok. Eski parçaların (örn. Mobility ekran kartları) fiyatları maalesef pahalı oluyor bulunmadığından.

• survivor_simal kullanıcısına yanıt

aynen hocam.teşekkürler.Peki bana uyan işlemcilerden ayarlama şansınız var mı?Ben işlemciye takılıyorum google chrome da bile 2 gz az geliyor artık.ram olayı 4 gb yeterli olur sanırsam uzun süre.

Hocam ben alırken o zaman ebay'den almıştım işlemciyi (2. El) ve alırken t9900 pahalıydı t9800 aldım. Yurtiçinden bulabilir misiniz bilmiyorum. 2. El satış yapan sitelere bakmanizi öneririm. Bazen anakarti yanmış laptoplarin parçalarını ayrı ayrı satanlar oluyor. Onun haricinde AliExpress, Amazon ve eBay e bakabilirsiniz. Bu arada 2x2GB yapıp 4 GB a çıkarırsanız günlük işlerinizi rahatlıkla görür. Tabi ssd niz yoksa mutlaka onu da alın derim Windows 10 da çok farkediyor.

bloğunuzu okudum gerçekten ellerinize sağlık diyorum.Acer de ne cihaz yapmış böyle aldığımdam beridir cihaza aşık oldum.Yerine istediğini al deseler heralde böyle alet bulamam.özellikle arkadaki ışıklı logo beni kendine hayran bırakıyor.

şimdiki cihazlar acayip dandik , geçenlerde asus laptopa ssd takarken sata flex elimde kaldı.flex ide bulamadım şimdi mecbur asus servisin insafsız ellerine kaldık.

https://tr.aliexpress.com/item/32644315893.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dUulFVl

şu aparatta hoşuma gitti.sizden rica takılmış görüntüsünü koyabilir misiniz? flash bekkleri takıp sökerken çıkıyor mu yerinden?

Evet gerçekten zamaninda yapılmış çok güzel bir cihaz ve maalesef yeni modeller bu kalitede ve modulerlikte değil. Bu arada teşekkür ederim yazdıklarıniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor_simal -- 26 Ekim 2020; 16:52:48 >

bende 4 gb ram ve ssd var hocam .

Kolay kolay çıkmıyor hocam zaten otururken bir mekanizmasi var.

güzel de duruyormuş hocam.Benim kinin kapağını kuzen kırdı kendi kendine düşüp duruyor.Ucuzmuş ta zaten bir ara alırım hem usb 3.0 a kavuşmuş olur cihaz.Bu arada ben 3. pili aldım cihazıma :) tabi 1 kere servisten orijinal değiişti kalanı muadil aldım .

6 MB Cache var hocam 9400 lerde illaki farklı olur ama detaylı incelemek için şuradaki kıyaslamaya bakın derim. https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core2-Duo-T9400-vs-Intel-Core2-Duo-T6400%2Fm3645vsm2405

Ben aldığımdan beridir hiç pil değiştirmedim (tabiki ölü durumda) ama sadece 1 kere şarj adaptörü değiştirdim. Piller çok dayanmıyor maalesef o yüzden hep fişe takılı olarak kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: survivor_simal

Kolay kolay çıkmıyor hocam zaten otururken bir mekanizmasi var.

bende 4'lüsünden var yalnız bu 3.0 galiba bendeki 2.0 yalnız hiç de memnun değilim direk prizden elektrikle beslememe rağmen 4 portu birden besleyemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 26 Ekim 2020; 17:41:42 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Evet bendeki 3.0 herhangi bir problem yaşamadım ve ek besleme de yapmıyorum. Sorunsuz çalışıyor.

• Arkadaşlar ses sürücüsünü sitesinden indirip kurdum ama çok az ses alıyorum normalde dolby surround ses özellikleri var ama bu ses tatmin etmiyor ve mikrofona da çok az ses gidiyor var mı bunun bir çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend83

Arkadaşlar ses sürücüsünü sitesinden indirip kurdum ama çok az ses alıyorum normalde dolby surround ses özellikleri var ama bu ses tatmin etmiyor ve mikrofona da çok az ses gidiyor var mı bunun bir çözümü

Sound Booster Metasoft kurun ben bu uyglama olmmadan bluetooth hopalörden bile tatmin edici seviyede ses alamıyorum bununla kısmak zorunda bile kalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Sound Booster Metasoft kurun ben bu uyglama olmmadan bluetooth hopalörden bile tatmin edici seviyede ses alamıyorum bununla kısmak zorunda bile kalıyorsunuz.

Alıntıları Göster

Hocam link var mı, arattırdım ama sound booster letasoft diye çıkıyor

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    kendi hoparlör inde fark ediyor mu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.