Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.301
Cevap
47
Favori
978.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sound Booster Letasoft kurdum biraz daha sesi yükseltti idare eder şimdilik

• survivor_simal kullanıcısına yanıt
    Merhaba orada eskiden ne vardı 3.0 kartı bulamıyorum aliexpresste gümrük vergisinden sonra bitti benim için acaba ürün linki vs var mı?
  • datemibro D kullanıcısına yanıt
    Önceden orası boştu daha doğrusu fake bir kapak vardı. Yukarıda da paylaştığım üzere buradan hem yaptığım işlemleri hemde gerekli linkleri bulabilirsiniz hocam. Ben AliExpress den almıştım. TR de var mı bilmiyorum araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor_simal -- 9 Aralık 2020; 21:53:36 >
    Teşekkür ederim hocam.
  • Bilgisayarımda batarya var %52 aşınması var windows %100 de 1 saat 30 dakika sonra bitecek diyor ama %94 ün altına inince kendini kapatıyor kalibrasyon sorunu mu var ne anlayamadım sizden yardım istiyorum.
  • Ölmüştür o artık dostum benimki de 95 yazarken 2-3 dakika içinde hızla düşüyor %40 50 olunca direk kesiyor yani o rakamlar güvenilmez belli bir yıl sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam iyi akşamlar makalenizi okudum çok başarılı işlemler bugün ssd + hdd takmak için kapakları açtım yalnız kapağın biri uyumsuzdu siz ne yaptınız nasıl çözdünüz ekte gösterdim, saygılar.  ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    Hocam selamlar, kapağı açtığınızda (laptopi çevirdiğinizde sol altta kalan) orada harddisk takılı miydi? Orada sadece 1 kapak olması lazım kapakları yazmışsınız ama fotoğraftan çok net anlayamadım. Daha geniş açılı ve uyumsuz gelen yeri işaretleyerek gönderir misiniz?
    Selam yanlış yazmışım pardon orada harddisk takılı değildi ben taktım denemek için slot harddiski çalıştırdı ama kapağı kapatamadım kapakta sivri uçlar var ortasında o nedenle kapanmadı ek olarak oraya taktığımda harddiskin yatağı uymuyor ve harddiskin arka tarafı dışarı doğru çıkıntı yapıyor ama harddisk işletim sistemini açıyor.  ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    o sivri kısımlar kırılacak diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm ama harddiskin kızağı da uymadı o kısma ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum
    Şimdi anlasildi hocam, o sivri uçları kisalttigimi hatırlıyorum (çok zaman oldu takali) ama kapak genel olarak sıkıntılı çıkarırken zamanla plastiği deforme olduğu icin tırnak kısımları kırıldı benimkinin yapıştırmak zorunda kaldım komple kapağı kasaya(o yüzden açıp fotoğraf çekemiyorum). Iki harddiskde aynı şekilde yuvaya oturmuyorsa(ikisinide denemek lazım) o zaman biraz kapağı torpulemek gerekebilir.
    Tamamdır öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim yardımınız için iyi akşamlar dilerim.
    Rica ederim iyi akşamlar
  • O yuvaya kimi HDD markaları zımparalama ve çentikleri kırarak oturuyor ama çoğu yine de sığmıyor ben laptopu aldıktan birkaç hafta sonra tornavida ile eriterek delmiştim.

Acer farklı bir kapak satıyor ikinci HDD takmak isteyenlere

• Peki bu dönüştürücüm bozulmuş hdd okumuyor bunun yüzünden bunun yerine yenisini nasıl bulabilirim ismini bilen var mı ne diye konu açacağımı bilemedim bunun için  ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datemibro -- 16 Aralık 2020; 16:20:4 >
  • Legend83 L kullanıcısına yanıt
    Hocam realtek yazılımını yüklerseniz cihazınızda olan dolby subwoofer vb. Birçok eklentiyi de yükleyecek sese hayran kalacaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: datemibro

Peki bu dönüştürücüm bozulmuş hdd okumuyor bunun yüzünden bunun yerine yenisini nasıl bulabilirim ismini bilen var mı ne diye konu açacağımı bilemedim bunun için

onun bozulacak nesi var ki, diskinin sağlam olduğundan emin misin?

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Disk sağlam hocam diğer portta denedim direk çalıştı.
    dış ses hoparlör demi artıyor yoksa kulaklıktamı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.