Şimdi Ara

acer aspire 6930g ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcde vista wardı format atıp win7 kurdum. tam windows açılırken ekran gidiyor elektrik war ama ekran karanlık güvenli modda açmayı denedim o da olmadı. başka pcde windows açılıo acera takıyorum olmuyor. yardım ederseniz çok sevinirim

• up
  • up?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corst21

pcde vista wardı format atıp win7 kurdum. tam windows açılırken ekran gidiyor elektrik war ama ekran karanlık güvenli modda açmayı denedim o da olmadı. başka pcde windows açılıo acera takıyorum olmuyor. yardım ederseniz çok sevinirim

Eğer HDD'e başka bir PC'de win7 kurmuş iseniz kendi PC'nizde bu HDD çalışmaz. Eğer öyle bir durum varsa, kurulum yaptığınız PC'ye HDD'i takıp, her PC'de çalışabilir hale getirmeniz gerekir.
    Eğer durum böyle değilse, tam olarak sıkıntıyı anlamadım.
  • Acerda win7 kurdum siyah ekran cikti sonra diger pcde kurup deneyeyim dedim yine siyah ekran guvenli mod , komut sistemi acilmiyor diger bi harddiskte xp var onu taliyom calisiyor ve driver eksikliginden supheleniyorum recovery cdm de yok ne yapcam bilmiyorum denemefigim sey kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corst21

Acerda win7 kurdum siyah ekran cikti sonra diger pcde kurup deneyeyim dedim yine siyah ekran guvenli mod , komut sistemi acilmiyor diger bi harddiskte xp var onu taliyom calisiyor ve driver eksikliginden supheleniyorum recovery cdm de yok ne yapcam bilmiyorum denemefigim sey kalmadi

Nereye kurdun, diğer pc de neyi denedin?
    BUnları anlamakta zorlanıyorum.
    Açık ve detaylı anlatırsan daha fazla yardımcı olunulabilir..
  • windows 7, kurulum dosyalarınız sorunlu olabilir başka bir sistem deneyin, olmassa sorun HDD'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdd sağlam diğer pcde çalışıyo win7 cdsi de sağlam o da başka pc de çalışıyor
  • ilk önce win7 yi acerin üstündeyken kurdum yükleme bitince windows açılışından sonra siyah ekran gelmeye başladı. cd veya pc kaynaklı bi sorun mu war diye ondan harddiski söktüm lenovoya taktım format attım çalıştı aldım harddiski geri acera taktım yine aynı hata komut sistemini açmıo güvenli modda da başlamıo. bende bi tane daha hard disk wardı onda da xp war onu bi taktım bu sefer ekran geldi ama hiçbir driver yok internete bağlanmıo sürekli hata veriyodu. recovery cdm de yok ve driver eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum ama recovery cd m yok o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.