Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben temizlik sorununu laboratuvardaki yüksek basınçlı hava ile çözdüm. 1 yaşını doldurduğunda en yüksek ayarda basınçlı hava ile ızgaraları temizledim. Eve ilk getirdiğimde uzun bi süre fan çalışmadı bile şuan ilk gün ki gibi sessizlik konusunda. Bende tuşlardaki kalitesizliği gördükten sonra tereddüt ettim içini açıp temizleme konusunda.
    Bu arada bizi laptoplara i7 720m upgrade yapılmış yabancı bi forumda. Sonuç gayet başarılı ama şarj süresi gibi detaylara inilmemiş. core i3 kullanlar için max. 4gb yazıyor ram için ancak 8e kadar destekliyor ram takviyesi yapmak isteyen olursa.
  • arkadaslar 7741g kamera driveri lazım msn de camera acıyorum ama normal kamera yok
  • @gebzeli_mehmet Cam için driver kurmadım ben hiç ekstrandan tanıdığını kullanıyorum ancak sitesindeki camera programlarını indirebilirsiniz ciccony falan öyle birşeydi sanırım
  • Hort

Beyler, ultimate kurdum laptopa. Wirelesstan internete girebiliyorum ama masaüstüne bağladığım internet kablosunu laptopa bağlayınca görmüyor. Lan driver kurmaya falan çalıştım ama tam sonuç alamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • ben yaklaşk 2 senedir kullanıyorum çok memnunum acer aspire7741g i3ten
    bluetooth dosya aktarımı başlat menüsünde var dosya göndere falan tıklıyorum birşey olmuyor altta silinik şekilde kimlik doğrulama gibi şeyler yazıyo.
    o kadar gerekli değil ama varsa kullanayim diye düşünüyorum .
    birde ekranda 2 tane küçücük nokta var neden acaba garantisi var götürsem yaparlarmı

bilen bilgilendirebilirse :))
  • Arkadaşlar bende acer aspire 7741G kullanıcısıyım.. Sizlere bir sorum olacak formattan sonra gerekli olan sürücüleri yükledim fakat ethernet denetleyicisini yükleyemedim.. Acerin sitesinden sürücüyü indirdim ama yükleyemiyorum..

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebzeli_mehmet

arkadaslar 7741g kamera driveri lazım msn de camera acıyorum ama normal kamera yok

Buyur arkadasım link aşşağıda tek tıklamayla indirebilirsin.. ,)

http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/Acer%20CrystalEye/Acer%20CrystalEye_Acer_1.0.1424_W7x86W7x64_A.zip?acerid=634442423299885418&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%207741G&OS=721&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_25

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Hort

Beyler, ultimate kurdum laptopa. Wirelesstan internete girebiliyorum ama masaüstüne bağladığım internet kablosunu laptopa bağlayınca görmüyor. Lan driver kurmaya falan çalıştım ama tam sonuç alamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Aynı sorun bende de var.. Hallettiysen buraya yazabilirmisin ?

Teşekkürler.. ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetBoy06

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Hort

Aynı sorun bende de var.. Hallettiysen buraya yazabilirmisin ?

Teşekkürler.. ,)

http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/Lan/Lan_Broadcom_12.4.0.3_W7x86W7x64_A.zip?acerid=634061189801396843&Step1=NOTEBOOK&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%207741G&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_7

Bunu kurmuştum. Deneyin isterseniz.

• Ben de kulübe yeni katıldım.merhabalar,

ACER ASPIRE 7741G-434G32Mn modelini kullanıyorum.Bilgisayarımdan çok memnunum.keşke işlemcisi ve ekran kartıyla oynama şansım olsa idi daha iyi olurdu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çorimli

Ben de kulübe yeni katıldım.merhabalar,

ACER ASPIRE 7741G-434G32Mn modelini kullanıyorum.Bilgisayarımdan çok memnunum.keşke işlemcisi ve ekran kartıyla oynama şansım olsa idi daha iyi olurdu:)

Hayırlı olsun
  • İşlemciyle oynarsınız ancak ekran kartı malesef slotta değil.
    Yabancı forumları takip ediyorum biri bizim laptoba i7 720M takıp başarılı bi şekilde çalıştırdı ısınma konusunda hiçbi açıklama yapmadı. Garantinin dolmasını bekliyorum bende böyle birşey yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraalbayrak

ben yaklaşk 2 senedir kullanıyorum çok memnunum acer aspire7741g i3ten
    bluetooth dosya aktarımı başlat menüsünde var dosya göndere falan tıklıyorum birşey olmuyor altta silinik şekilde kimlik doğrulama gibi şeyler yazıyo.
    o kadar gerekli değil ama varsa kullanayim diye düşünüyorum .
    birde ekranda 2 tane küçücük nokta var neden acaba garantisi var götürsem yaparlarmı

bilen bilgilendirebilirse :))

Benim laptop iki kere gitti servise öle pixelden dolayı. 1 hafta sürmüyor geri dönmesi. Son gidişinde ellerine geçtiği gün tamir edip yolladılar.
    Ancak ölü pixel olarak gitmesi için ekranın farklı yerlerinde en az 5 adet yada tam ortasında 2 tane yanyana olması gerekiyor.

• Merhabalar. Ben Acer Aspire 7741G 'mi 2010 yılının 31 Aralık günü MediaMarket'ten aldım ve gayet memnunum.
    Memnun olduğum en güzel yeri Ekranının büyük olması. Bende genelde bilgisayar oyunlarıyla ilgilendiğim için çok keyifli oluyor.
    Ancak bir kaç kötü yanıda var bana göre;
    1. Bluetooth'n olmayışı.
    2. Oyundayken bilgisayar çok fazla ısınıyor (70 75 derece arasında oluyor).

Bir şikayetim daha var ki inşallah çözüm bulabilirim. Teamspeak3 adlı program açtığımda orada oyundaki arkadaşlarla konuşurken hep birşeyden şikayetçiler. Mikrafon çok cızırdıyormuş. Ben bu sorunu bir türlü bulamadım. Eğer bilen biri varsa yardımcı olabilirmi. Birde şu ısınma sorununa çare bulabilirsem ne mutlu bana. :)
  • 75 derece normal bence fazla değil gibi bu aylar için ama yinede fanı temizlerseniz faydası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

75 derece normal bence fazla değil gibi bu aylar için ama yinede fanı temizlerseniz faydası olabilir

Aslında bilgisayarı açıp temizlemeyi bende düşündüm ancak hala garantisi var ve bilgisayar elimde kalır diyede korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayYılmaz

quote:

75 derece normal bence fazla değil gibi bu aylar için ama yinede fanı temizlerseniz faydası olabilir

Aslında bilgisayarı açıp temizlemeyi bende düşündüm ancak hala garantisi var ve bilgisayar elimde kalır diyede korkuyorum.

Açmanıza gerek yok fanın giriş ve çıkışlarından çok fazla olmayan basınçlı hava verirseniz tozların büyük bölümü çıkacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayYılmaz

quote:

Açmanıza gerek yok fanın giriş ve çıkışlarından çok fazla olmayan basınçlı hava verirseniz tozların büyük bölümü çıkacaktır.

Başınçlı havayı nereden bulabilirim ki

• Bisikletçilerde yada lastikçilerde bulabilirsiniz. Onun yerine bilgisiyarcıya gidip orada da temizlettirebilirsiniz.
  • quote:

Bisikletçilerde yada lastikçilerde bulabilirsiniz. Onun yerine bilgisiyarcıya gidip orada da temizlettirebilirsiniz.

Bilgisayarcıya sordum 25 TL dedi temizlemeye
    Neyse fikirler için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.