Şimdi Ara

Acer Aspire M3-581TG GT640 ANA KONU ##### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrokenCross

@Castiel ben de 1500 altı oyun için laptop bakıyorum da, Asus K55VJ ve bunun arasında kaldım. 3-4 saat oyundan sonra GT640M hiç 90 dereceyi gördümü?

anakartın gördugunu bılıyorumda ekran kartı 88 lere felan goruyordu,

lenovo z500 al ısıklı klavyede varmıs gt645m ekrn kartıda
  • Peki bu 640 mı daha iyi yoksa amd 7670 mi daha iyi ekran kartı olarak . Birçok sitede hep 630 lu laptopları gördüm sırf yorumlara bakarak 640 olan bu olduğu için aldım acaba amd 7670m ekran kartına sahip olan laptoplardan birini mi alsaydım diyorum kendi kendime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Peki bu 640 mı daha iyi yoksa amd 7670 mi daha iyi ekran kartı olarak . Birçok sitede hep 630 lu laptopları gördüm sırf yorumlara bakarak 640 olan bu olduğu için aldım acaba amd 7670m ekran kartına sahip olan laptoplardan birini mi alsaydım diyorum kendi kendime

gt640m 100 ıse
    7670m 60 cıvarı

gt630 ıle gt640m ı karsılastırmakta abest hocam tamamen farklı mımarı kullanılıyor, yanı gt630m de 70 puan dıyelım
  • 6 yıldır Acer Aspire 5738g kullanıyordum. Bu yüzden bu cihazın ne ekranı ne de sıcaklığı benim için çok da önemli değil. Allah aşkına ultra grafikte cayır cayır yanmayan bir laptop var mı ?

Mesut Çevik'in videoda söylediği kadar korkunç değil, ancak yine de harika bir oyun deneyimi sunmuyor. 1400-1500 TL seviyesinde bundan çok daha iyi oyun deneyimini ancak masaüstünde bulursunuz. Açıkçası bugüne kadar hiçbir laptop da harika bir oyun deneyimi görmedim. MSI ya da Monster'lar verebiliyor doğrudur ancak onların da yaklaşık olarak 3 kg'den hafif modelini bulmak neredeyse imkansız. Ha bir de 2000+ olan fiyatını unuttum :) Ayrıca bu cihazlara o paraları verdikten sonra, 3-4 kg cihazı her tarafa götürmenin ne mantığı kalıyor ki ? Dizüstü bilgisayarların ilk amacı taşınabilir olmaları. Aldığım cihaz 4-5 kg olduktan sonra isterse 50 çekirdekli, 30 cm fanlı, GTX670M ekran kartlı olsa ne olacak ? Gider masaüstü alırım.

Vatan'ın 1441 TL indirimi ile aldım. Bu fiyata bundan daha iyi bir oyun deneyimi sunacak herhangi bir dizüstü bilgisayar yok arkadaşlar. Cihazı almayan ve hala almak isteyen arkadaşlar sadece pcdepo'da bu cihaz var ve fiyatı 2040 TL. Harıl harıl oyun oynamak için alacak arkadaşlar bu cihazı soğutucu ile kullanabilirler. Ancak yine de amacınız sadece saatlerce oyun oynamak ise, bu cihazı almayın. Ekran çözünürlüğü ve ısınması canınızı çok sıkar. Isınması demişken, benim 5738g ile Left 4 Dead 2 oyununda low grafik seviyesinde 95 derecenin altına hiçbir zaman inemedim. Bu nedenle bence sıcaklığı da güzel. Zaten hangimiz dizüstü cihazı kucağımıza koyup oyun oynuyoruz ki ?

Özetle cihazı satın almak isteyen arkadaşlar için söylüyorum ki, bir dizüstü bilgisayarda ne ararsanız bu cihazda var. Malzeme kalitesi de Acer'dan beklenmeyecek kadar yüksek. Bakın bir Asus ya da Toshiba demiyorum ama Acer kalitesine göre kasası ve malzemesi çok kaliteli. Benim gibi haftada 10-15 saat arası oyun oynayanlar için inanılmaz bir alet. Taşınabilirliliği muhteşem. Ekranı da gayet yeterli. Dizüstünde muhteşem bir ekran kalitesi isteyen, süper bir oyun deneyimi bekleyenler paraya kıyıp MSI ya da Monster alabilirler. Bunun haricinde bu cihaz ile, en azından 2-3 sene her oyunu rahat rahat oynarsınız. Bir dizüstü bilgisayardan bekleyeceğiniz herşey bu cihazda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcankaynak -- 2 Aralık 2012; 15:00:08 >

• bulamayan alamayan varsa 1500 liradan ben satiyim
  • Benim kardeşe aldık fakat pes 13 bile iyi oynatmıyor diyor ekran çözünürlüğü kötü yazılar kayık falan dedi bende bu bilgisayar canavar gibi oynatması lazım pes 13 ü dedim acaba gerçektende ekran kartı mı o kadar kötü anlamadım yoksa özel ayarları falan mı var .

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Benim kardeşe aldık fakat pes 13 bile iyi oynatmıyor diyor ekran çözünürlüğü kötü yazılar kayık falan dedi bende bu bilgisayar canavar gibi oynatması lazım pes 13 ü dedim acaba gerçektende ekran kartı mı o kadar kötü anlamadım yoksa özel ayarları falan mı var .

hocam kardesınız ayarları ıle oynamıs olabılır, hd4000 kartı ıle de oynatmıs olabılır gt640m ıle oynatın,

BF3 ve black ops u ultrada oynatan bır pc nasıl oluyorda pes de sınıfta kalabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

bulamayan alamayan varsa 1500 liradan ben satiyim

pm
  • c'yi boldunuz mu d boluntusu olusturdunuz mu? Disk yonetimde Ssd bos gorunuyor neden acaba?

• arkadaşlar drıver guncellemeyı unutmayın bu gun wıfı guncellemesı gelmış duyrulur
  • Castiel ben de Acer Aspire TimelineU M5-481TG versiyonunu almayı düşünüyorum. Sanırım neredeyse aynı aletler olduğu için burada sorayım dedim istediklerimi. Öncelikle hybrid disk olarak performansı size yeterli geliyor mu? Ben ayrıca kendi hddsini ve ssdsini çıkarıp yanlızca msata 120 gb bir ssd takmayı da düşünüyorum(böylece hem ufakta olsa ağırlıktan, hem de hdd ısısından kurtulmuş olurum sanırım). Böyle yapmadan önce recoverinin backupını alırsam sanki orjinalmiş gibi tekrar win 8 ya da kendimde olan win7yi kurabilir miyim? Yapabilirsem kısaca anlatabilir misin ya da kaynak gösterebilir misin anlatan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Castiel ben de Acer Aspire TimelineU M5-481TG versiyonunu almayı düşünüyorum. Sanırım neredeyse aynı aletler olduğu için burada sorayım dedim istediklerimi. Öncelikle hybrid disk olarak performansı size yeterli geliyor mu? Ben ayrıca kendi hddsini ve ssdsini çıkarıp yanlızca msata 120 gb bir ssd takmayı da düşünüyorum(böylece hem ufakta olsa ağırlıktan, hem de hdd ısısından kurtulmuş olurum sanırım). Böyle yapmadan önce recoverinin backupını alırsam sanki orjinalmiş gibi tekrar win 8 ya da kendimde olan win7yi kurabilir miyim? Yapabilirsem kısaca anlatabilir misin ya da kaynak gösterebilir misin anlatan?

taktırmıyorlar garantı dısı kalır dıyorlar, öncelıkle bunu göze alabılırmısın ?
    ıade etme durumum var urunu benım bu nedende cıddı etkenler arasında

• arkadaşlar hiç bir yerde stokta görünmüyor bu arkadaş
    pazardan çekilmiş gibi resmen
    stoklara gelecek mi gelecekse ne zaman gelir bilgisi olan paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

arkadaşlar hiç bir yerde stokta görünmüyor bu arkadaş

valla bılmıyorum sahıbınden de bı elemen 1350 den satıordu get ıle alabılırsenız alın guven verırse, onun harıcınde ben yarın ıade etmeye calısacam
  • quote:

quote:

valla bılmıyorum sahıbınden de bı elemen 1350 den satıordu get ıle alabılırsenız alın guven verırse, onun harıcınde ben yarın ıade etmeye calısacam

iade sebebiniz nedir acaba ? bir sorun sıkıntı mı ?
  • quote:

quote:

quote:

iade sebebiniz nedir acaba ? bir sorun sıkıntı mı ?

ssd takamıyoruz 600 euro ıstıyorlar 256 ıcın
    kasayı acamıyoruz garantı dısı dıyor

• laptopta 20gb ssd var diyorsunuz,bunu nereden goruyorsunuz?ben soyliyim denetim masasına disk boluntuleri olustur yazıp.ama burada ssd bos gorunuyor.buraya win8i yuklememisler,yukleseler daha hızlı olmazmıydı. Bir de fan devamlı calısıyor,basit uygulamalarda bile yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdayd

laptopta 20gb ssd var diyorsunuz,bunu nereden goruyorsunuz?ben soyliyim denetim masasına disk boluntuleri olustur yazıp.ama burada ssd bos gorunuyor.buraya win8i yuklememisler,yukleseler daha hızlı olmazmıydı. Bir de fan devamlı calısıyor,basit uygulamalarda bile yani.

msataya baglı, en cok kullanılan dosyaları yukluyor otomatık, zaten ondan wındows gırış ve cıkıslar kısa
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

bir konu acan olmadıgından bır el atalım dedım bu ultrabook adındakı melez ( 2kg ) notebook hakkında oyun performans degerlemesı ve kafanızdakı soruları cevaplamaya çalışacağım,
    vatandan i5 lısını 1535 tl ye aldım

detaylı ınceleme e oyun performansları 1-2 gun ıcerısınde netlesecek,

sımdılık, Guıld wars 2 : ultra 25-30 fps
    BF3 ULTRA : 35 FPS

karta bıraz oc uyguladım genede sıcaklık 50 derece ustu gormedı

bende bugün aldım bu bilgisayarı vatandan 1996 lira.. Bu arada hepimize hayırlı olsun lakin bi sorum var, hard diski biraz cızırtılımı çalışıyor sanki? hafiften..

benim hdd de biraz cızırtılı evet, sürekli tıkırtı sesi var, bu sorunmudur acaba...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Castiel ben de Acer Aspire TimelineU M5-481TG versiyonunu almayı düşünüyorum. Sanırım neredeyse aynı aletler olduğu için burada sorayım dedim istediklerimi. Öncelikle hybrid disk olarak performansı size yeterli geliyor mu? Ben ayrıca kendi hddsini ve ssdsini çıkarıp yanlızca msata 120 gb bir ssd takmayı da düşünüyorum(böylece hem ufakta olsa ağırlıktan, hem de hdd ısısından kurtulmuş olurum sanırım). Böyle yapmadan önce recoverinin backupını alırsam sanki orjinalmiş gibi tekrar win 8 ya da kendimde olan win7yi kurabilir miyim? Yapabilirsem kısaca anlatabilir misin ya da kaynak gösterebilir misin anlatan?

taktırmıyorlar garantı dısı kalır dıyorlar, öncelıkle bunu göze alabılırmısın ?
    ıade etme durumum var urunu benım bu nedende cıddı etkenler arasında

Ben Trde değilim takma sıkıntı olmuyor sanırım bizde ama emin değilim. Diğer iade etme nedenleriniz neler peki?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.