Şimdi Ara

Acer Aspire M3-581TG GT640 ANA KONU ##### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krocker09

Evet vatanın göstermelik indiriminden satın alamadık,başka bir yerde satılmıyor mu 1450-1500 lira civarında?
    Nette bulamadım sadece vatan da var...

Göstermelik indirim derken? Bu ayarda bir laptop var mı 1440tl'ye? Bence indirim gerçekti. Çünkü paylaşımlı ekran kartlı ultrabooklar 1700liralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen89

quote:

Evet vatanın göstermelik indiriminden satın alamadık,başka bir yerde satılmıyor mu 1450-1500 lira civarında?

Göstermelik indirim derken? Bu ayarda bir laptop var mı 1440tl'ye? Bence indirim gerçekti. Çünkü paylaşımlı ekran kartlı ultrabooklar 1700liralarda.

Fiyat çok iyi de hani nerde stok,internetten al desen 3 saat uğraştım ödeme ekranına geçemedim,şubeleri arıyorsun teşhir var bir tek,adamlar her şubeye 2-3 den fazla stok vermemiş forumda bu cihazı 1440 dan alan kaç kişi var olsa elbet burayı bulup gelir zaten ya 2 dir en fazla 3 ki hiç zannetmiyorum.MH yi arıyorsun zaten satmamak için elinden geleni yapıyor siteyi bilerek böyle yapıyorlar ki uygun fiyatlı ürünler kapış kapış satılmasın bu göstermelik değil de ne göstermelik pardon?
    Biraz önce aradım bu çarşambaya kadar gelecek dediler 1440 dan gerçekten satmak istese de en azından şubelere 10 tane stok verir dimi,hayır başka bir yere gelse bu alet alacağım hiç beklemeyeceğim vatan ı dün yeterince sinirimi bozdu neyse yeri burası değil hocam ama yazamadan da edemedim

• quote:

quote:

quote:

Fiyat çok iyi de hani nerde stok,internetten al desen 3 saat uğraştım ödeme ekranına geçemedim,şubeleri arıyorsun teşhir var bir tek,adamlar her şubeye 2-3 den fazla stok vermemiş forumda bu cihazı 1440 dan alan kaç kişi var olsa elbet burayı bulup gelir zaten ya 2 dir en fazla 3 ki hiç zannetmiyorum.MH yi arıyorsun zaten satmamak için elinden geleni yapıyor siteyi bilerek böyle yapıyorlar ki uygun fiyatlı ürünler kapış kapış satılmasın bu göstermelik değil de ne göstermelik pardon?
    Biraz önce aradım bu çarşambaya kadar gelecek dediler 1440 dan gerçekten satmak istese de en azından şubelere 10 tane stok verir dimi,hayır başka bir yere gelse bu alet alacağım hiç beklemeyeceğim vatan ı dün yeterince sinirimi bozdu neyse yeri burası değil hocam ama yazamadan da edemedim

Sen de hakılısın ben cumartesi indirim başlar başlamaz gece 12de sipariş verdim. Kargoya verilmeyi bekliyor diyor. Bursadan gelecekmiş. İnşallah bir sorun çıkmaz. Seni çok iyi anlıyorum. Geçen hafta %25ten 1550 iken almak istemiştim sorun çıkmıştı. İptal etmek zorunda kalmıştım. Bu sefer almak istiyorum artık. Ama dediğim gibi stok durumunun öyle olduğunu bilmiyordum. Eğer öyleyse gerçekten hikaye imiş. Vatanın müşteri hizmetleri de çok yetersiz kalıyor bana göre. Ayrıca internette 10 taksit yaptıkları flexy karta mağazada 5 yapmaları da diğer saçmalık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen de hakılısın ben cumartesi indirim başlar başlamaz gece 12de sipariş verdim. Kargoya verilmeyi bekliyor diyor. Bursadan gelecekmiş. İnşallah bir sorun çıkmaz. Seni çok iyi anlıyorum. Geçen hafta %25ten 1550 iken almak istemiştim sorun çıkmıştı. İptal etmek zorunda kalmıştım. Bu sefer almak istiyorum artık. Ama dediğim gibi stok durumunun öyle olduğunu bilmiyordum. Eğer öyleyse gerçekten hikaye imiş. Vatanın müşteri hizmetleri de çok yetersiz kalıyor bana göre. Ayrıca internette 10 taksit yaptıkları flexy karta mağazada 5 yapmaları da diğer saçmalık.

2nızın adınada uzuldum,
    suanda lenovo z500 cıkarmıs yenı model gt645m ekran kartlı gold da gordum bır, vatana gelırse 1550 cıvarına gelır ıyı bır rakıp olabılır,
    not : ekran kartı yonunden degıl cunku gt640m ıle aynı sadece bıraz hızını arttırmıslar 45 etmısler, bırde 2 gb sanırım, farklı urun olarak bakılabılır fakat sarj suresı urun kalınlıgı vb tabı eksı olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cuma gecesi diyorsunuz o zaman verdiğiniz sipariş Bursa dan gelecek değil mi,dün ben kaç kere aradım hem MH yi hem de şubeleri Bursa,İst,Ank sadecrae Bursa da vardı stok o da 2,3 tane geldi dedi biri internetten alınmış falan dedi konuştuk elemanla demekki o da sizinkiymiş,yani cuma gecesi bile hiç bir yerde stoğu yokmuş zaten anlayacağınız olsa Bursa değil de size daha yakın bir şubeden gönderimi yapılırdı zaten diye düşünüyorum gerçi hangi ilde olduğunuzu bilmiyorum ama neyse durum böyle,ben bu haftasonu 1550 den almayacağım açıkçası vatan dan Y400 gelene kadar biraz bekleyip hem de pcdepo,nova gibi sitelerde satışını bekleyeceğim açıkçası 100 lira fazladan kazanmayacak vatan benim üzerimden,hayırlı olsun bu arada gerçekten fiyatına göre çok çok iyi bir notebook hatta yarı ultrabook

• Çok teşekkürler. Kardeşim için aldım Lüleburgaza kargolanacak. Halbuki alırken Çorlu, Topkapı vs. var gösteriyordu ama. Demek gerçekten stokları çektiler %30la satmamak için. Umarım daha iyi bir fırsat bulursunuz. Açıkçası acil ihtiyaç olmasa ben acele etmezdim çünkü dokunmatik ekranlı modeller yakında yaygınlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen89 -- 26 Kasım 2012; 15:24:38 >
  • Arkadaşlar bende internetten aldım bursa dan kargolanacağı yazıyor. Cumartesi sabah aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsln

Arkadaşlar bende internetten aldım bursa dan kargolanacağı yazıyor. Cumartesi sabah aldım

h.olsun aramıza hosgeldın, benım sormak ıstedıgım 2 tane bıos var sıtede,ü uefı for wındows 8 ve bıos ,
    uefı yı guncelleyınce dıger bıosu guncelleymıyoruz bu kantıgı anlayan varmı ?

bu arada dıger urunlere bır bakımda gerkcekten ıdeal bu urun, mesela lenovo z500, kalın ve batarya sevıyesı bu urunden dusuk,
    mesela asus zenbook u500 : 2500 lıra, keza gt650m lı gene samsung i7 lı ve 2600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 26 Kasım 2012; 20:20:48 >
  • Abilerim ne olur benim bu ısınma var mı? merakımı giderin uzun sürelı kullanımda yada yoğun kullanımda ısınma yapıyor mu ? malum eski bi acer ferrari f200 kullanıcısıyım az ısınıp kapanmadı yaz aylarında tekrar yaşamak ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Abilerim ben bu ısınma olayına takıldım ısınma sorunu var mı sızce , pes oynarken mesela ısınıyor mu yada uzun sure acık kalınca ?

kesinlikle yok
  • quote:

Arkadaşlar bende internetten aldım bursa dan kargolanacağı yazıyor. Cumartesi sabah aldım

Ben de cuma gecesi sipariş vermiştim. Bursadan gelecekmiş. Dünden beri "Kargoya Verilmeye Hazır" olarak görünüyor. Sizinki kargolandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Abilerim ben bu ısınma olayına takıldım ısınma sorunu var mı sızce , pes oynarken mesela ısınıyor mu yada uzun sure acık kalınca ?

kesinlikle yok

pes oynarken ısınma olmaz zatende hd400 pes oynatır, lakın 2-3 saatlık oyunlarda sıcaklık klavyeye rahat yansıyor

bu pazar ıade etmeye goturebılırım surecı yazarım
  • quote:

quote:

Ben de cuma gecesi sipariş vermiştim. Bursadan gelecekmiş. Dünden beri "Kargoya Verilmeye Hazır" olarak görünüyor. Sizinki kargolandı mı?

Benim de durum aynı hala kargolanmadı. Az önce de baktım değişen bir şey yok
  • arkadaslar mesut hocanın bu urunu ıncelemesı var

http://forum.donanimhaber.com/m_59915550/tm.htm

buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaslar mesut hocanın bu urunu ıncelemesı var

buyrun

Yalnız bizim bilgisayara çok pis giydirmişler :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaslar mesut hocanın bu urunu ıncelemesı var

buyrun

Yalnız bizim bilgisayara çok pis giydirmişler :D

ıyıde baba 1500 tl ye gt650m vardıda bız mı almadık
    vatanı aç 2 bın tl altı tum notebooklarda gt630m var bence bız en ıyı f/p aldık dogruya dogru sımdı

• Doğru valla. Ben de direk f/p'a göre düşündüm. Benimki yolda akşama kardeşimin eline geçmiş olur. Haftasonu da vakit olursa ben gider incelerim. :)
  • quote:

Doğru valla. Ben de direk f/p'a göre düşündüm. Benimki yolda akşama kardeşimin eline geçmiş olur. Haftasonu da vakit olursa ben gider incelerim. :)

ekran kartı guzel bir ara işlemcıyıde 3.0 ghz e sabıtledıkten sonra rahat oluruk,
    gt650m ıle aynı tabandalar sadece hızları dusurulmus,
  • Bende 25 Kasım pazar günü sipariş verdim o günden bu güne hala kargoya verilecek yazıyor sipariş Samsun şubeden gönderilecek siz düşünün tiii Hakkari'ye gidecek artık kaç günde gelir bilmem ama alan varsa dokunmatiğicvar diye yazıyor kullanan var mı nasıl dokunmatiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castiel
    SSD hakkında birşey dememişler ama ram değiştirirsen garantinin devam edeceğini söylemişler ama değişim sırasında garanti kapsamındaki parçalardan birine zarar verirsen yada bir sorun meydana gelirse de garanti kapsamı altında olmayacağını söylemişler. Çok politik bir cevap gibi

mhmt_tkmk
    Ekran dokunmatiği yok malesef bu üründe
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.