Şimdi Ara

Acer Aspire M3-581TG GT640 ANA KONU ##### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Castiel ben de Acer Aspire TimelineU M5-481TG versiyonunu almayı düşünüyorum. Sanırım neredeyse aynı aletler olduğu için burada sorayım dedim istediklerimi. Öncelikle hybrid disk olarak performansı size yeterli geliyor mu? Ben ayrıca kendi hddsini ve ssdsini çıkarıp yanlızca msata 120 gb bir ssd takmayı da düşünüyorum(böylece hem ufakta olsa ağırlıktan, hem de hdd ısısından kurtulmuş olurum sanırım). Böyle yapmadan önce recoverinin backupını alırsam sanki orjinalmiş gibi tekrar win 8 ya da kendimde olan win7yi kurabilir miyim? Yapabilirsem kısaca anlatabilir misin ya da kaynak gösterebilir misin anlatan?

taktırmıyorlar garantı dısı kalır dıyorlar, öncelıkle bunu göze alabılırmısın ?
    ıade etme durumum var urunu benım bu nedende cıddı etkenler arasında

Ben Trde değilim takma sıkıntı olmuyor sanırım bizde ama emin değilim. Diğer iade etme nedenleriniz neler peki?

öncelıkle ssd takamıyorum taktırmıyorlar,
    ayrıca ısınma sorunu var gözlemledıgım kadarı ıle 1 saatlık oyun sonucunda anakart ıslemcı ve gpu 90ları rahat geçıyor,
    bu böle olmaz eger ıade edemezsem kullanacam mecbur

• bugunden ıtıbaren urunu ıade etmiş bulunuyorum, herkez kendıne sağlıcakla baksın
  • quote:

bugunden ıtıbaren urunu ıade etmiş bulunuyorum, herkez kendıne sağlıcakla baksın

Bende iade etmiş bulunuyorum

Eğer iade etmek isteyen varsa sorunsuz olarak iade edebilir . Benimle iletişime gecmeniz yeterli . . .
  • Nasıl iade ettiniz servis raporu ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Nasıl iade ettiniz servis raporu ile mi?

vatana gıdıp ben dokunmatık olarak almıstım fakat degılmış forumdakı arkadaşlar ıade ettı bende edıyorum dersın, yada 30 gun musterı menmunıyetı ıadesı var dersın,
    i7 lı 1 tb lık kalın kasa versıonu var 1667 tl suanda ıstersen onuda alabılın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdayd

laptopta 20gb ssd var diyorsunuz,bunu nereden goruyorsunuz?ben soyliyim denetim masasına disk boluntuleri olustur yazıp.ama burada ssd bos gorunuyor.buraya win8i yuklememisler,yukleseler daha hızlı olmazmıydı. Bir de fan devamlı calısıyor,basit uygulamalarda bile yani.

msataya baglı, en cok kullanılan dosyaları yukluyor otomatık, zaten ondan wındows gırış ve cıkıslar kısa

iyi de ssd var 20sn civarında acılıyor ssd olmayan pcde de aynı surede acılıyor:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar pc bostayken bile fanı calısıyor. Bunun sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pc fazla satılmadı anlaşılan. Zaten artık piyasada da yok. Ben kardeşim için 8 ay kadar önce almıştım genel olarak memnunuz (ısınma hariç). Geçen hafta bilgisayar açılmayınca servise yolladık. Ups kargo geldi adresimizden aldı. Açma tuşunda arıza varmış (ki bence herkesin başına gelecek bu sorun çünkü tuşun yeri dolayısıyla ister istemez devamlı basılıyor. Tuşu zaten pasif hale getirmiştik sadece bilgisayarı açmak için kullanıyorduk.) kargo aldıktan tam 7 gün sonra bilgisayarı teslim etti. İstanbul'da oturmadığımız düşünüldüğünde bence gayet iyi bir süre. Ben de acer servislerinden bu kadar şikayet olunca daha fena bir servis beklemiştim.
  • Kasası lazım, elinde hurda durumunda veya anakartı bozuk vs. bulunan varsa alabilirim.

Hort
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.