Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu AOD255-28QKK Acer Netbook ürün üretimden kalktığı yazısını gördüm çoğu yerde acaba kullanan arkadaşların bir bilgisi var mı?

Bu konuda acil cevap bekliyorum bugün gidip alacağım bu ürünü alıp almama arasında kaldım bu yazıları görünce lütfen cevap veriniz çok önemli....
  • arkadaşlar d255 netbookun rami kaç Mhz ?
  • 533 olarak görünüyor ama kimi yerde de 667 olarak görünüyor piyasada kim bu netbook'u satıyorsa baktım herkes ayrı bir telden çalıyor...

Şimdi almaya gidiyorum =)

• quote:

Orijinalden alıntı: proghammer

533 olarak görünüyor ama kimi yerde de 667 olarak görünüyor piyasada kim bu netbook'u satıyorsa baktım herkes ayrı bir telden çalıyor...

Şimdi almaya gidiyorum =)

hayırlı olsun hocam :) bende yarın alacağım :)

• Arkadaslar selam ben de dun d255 modelini aldım vatandan fakat dunden beri fan durmuyor ilk actıgımdan beri surekli calısıyor ve sol tarafta ısınma mevcut. Bu soruna bir care var mı eger yoksa acaba geri iade etmek mumkun mu? eger mumkunse baska bir model almak istiyorum. Simdiden tesekkürler
  • aldım sonunda saat 12 den beri zorluyorum bir acer kullanıcısı olarak mükemmel bir makina ısınma konusuna gelince ısınma yok ashampoo hdd kontrol programı kurdum sıcaklık 38 derecelerde seyrediyor bu sıcaklık hiçbirşey fanın durmadan çalışması ise gayet normal fan çalışmazsa şayet o zaman kork kafana takma kullanmana devam et... resimleri en kısa sürede yükleyecğim..

nt den sevgililer gününe özel kampanyadan yararlanarak 499 tl ye aldım...

herkese tavsiye ederim ... güzel bir hediye aldım...

• arkadaşlar bir sorum olacak biz bu android sistemini diğer notebooklarda kullanamıyor muyuz??

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi birde android sistemini başka bir yere upload eden arkadaş linkini paylaşabilir mi benimle rica etsem??

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 12 Şubat 2011; 16:59:06 >

• android hakkında bilgi istiyorum yns arkadaşım belki sen bu konu hakkında bilgiye sahip olabilirsin yardımlarını beklerim
  • Android hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok.Kullanma fırsatım olmadı, Happy alabilirim bu aralar ancak o zaman bilgilendirebilirim sizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 13 Şubat 2011; 12:59:14 >

• Yeni modeller

Acer Aspire One 521
    AMD V105 1.2 Ghz
    160GB Hdd
    1 GB DDR3 Ram
    HD 4225 GPU
    10.1" LED 1024x600
    VGA/HDMI Çıkışlar
    HD Video Desteği
    Fiyat: 350$

Acer Aspire One 721
    AMD Athlon II Neo K325 1.3 Ghz / K125 1.7 Ghz
    250GB Hdd
    2GB DDR3
    HD4225 GPU
    11.6" LED 1366X768
    VGA/HDMI Çıkışlar
    HD Video Desteği
    Fiyat:430$

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Hocam kurulu dizinden aldım Android Manager'ı. Nasıl kullanacaksın bilmiyorum ama...
    http://****.com/files/438429518/Android_Manager.zip
    (* kısmı malum rs)

Ben başka sürüme geçmekten vazgeçtim. Ev grubuna katılabiliyormuşum bununla da. Masaüstü resmi değiştirmek vs benim için önemli değil.

hocam bu yüklediğinizi hotfile a yükler misiniz? size zahmet..

birde bu android sistemini bu şekilde normal notebooklarda kursak çalışır mı??

• Geçen hafta almıştım netbook'u. N550 işlemcili D255 modeli. RAM'i 2GB'ye yükselttim. Windows 7 Ultimate'e geçtim. Sorunsuz kullanıyorum.Ekran ışığı ve wi-fi kapalıyken pdf okumaya başladığım süre boyunca 13.5 saat süre gösterdi. Ortalama bir ışık ve wi-fi açıkken süre 9-10 saat civarı oluyor. Geceleri torrent için açık bırakıyorum. Şuan yaklaşık 2 gündür sürekli açık ve herhangi bir fan çalışması yada ısınma gözlemlemedim.
  • quote:

quote:

Hocam kurulu dizinden aldım Android Manager'ı. Nasıl kullanacaksın bilmiyorum ama...
    (* kısmı malum rs)

Ben başka sürüme geçmekten vazgeçtim. Ev grubuna katılabiliyormuşum bununla da. Masaüstü resmi değiştirmek vs benim için önemli değil.

Bu işine yarayabilir belki.

http://www.howtogeek.com/howto/22665/run-android-on-your-netbook-or-desktop/

• quote:

Orijinalden alıntı: buzluo

Birkaç gündür bir sorun yaşıyorum. Pil %20 lerdeyken 2 saat ömür gösteriyor ama uyarı vermeden birden kapanıyor :S

virüs yemiş olabilirmiyim?
    win7 starter ile kullanıyorum hala (pek ihtimal vermiyorum ama) sorun kaynağı işletim sistemi olabilirmi

bu tarz bir tecrübesi olan varmı ?

Çözüm önerileriniz nelerdir ?

model d255 (N450 işlemci 2 gb ram)

Bios güncelleştirmesi yapın.Sistem geri yükleme belki çözüm olabilir.Yazılımdan değilse bataryada yada anakartta bir sorun olabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: bassslan

Arkadaşlar ben bilgisayarı home premium yaptım kendim kurdum, şu an wireless ı kullanamıyorum acer ın sitesindeki driverları kurdum ama olmadı bilgisi olan varsa çok sevinirim saatlerdir uğraşıyorum

Fn+F3 kombinasyonundan Wireless'ı aktif etmemiş olabilir misiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

Arkadaslar vodafone acer kampanyasindan netbook almayi dusunuyorumda acaba bileniniz varmi fark vererek o hediye cekiyle farkli bir marka alabiliyormuyuz??

Diyelimki aceri aldim 1 gb ram var buna 1 gb daha ekletebiliyormuyum?

Fark vererek farklı bir model alabileceğinizi sanmıyorum D250 üzerine kampanya yapılmış, o modelin stokları vardır ellerinde.

Hiç de cazip değil ayrıca, 4 GB internet Turkcell Kamuda 29 TL, burda 1 GB 59 TL.Aradaki 3GB datayı hesaba katmasak bile 30 TL fark x 24 = 720 TL N270 işlemcili bir netbook için çok fazla...

quote:

arkadaşlar iyi akşamlar...

Bu AOD255-28QKK Acer Netbook ürün üretimden kalktığı yazısını gördüm çoğu yerde acaba kullanan arkadaşların bir bilgisi var mı?

Bu konuda acil cevap bekliyorum bugün gidip alacağım bu ürünü alıp almama arasında kaldım bu yazıları görünce lütfen cevap veriniz çok önemli....

Üretimden kalkacağını sanmıyorum daha yeni çıktı.Fiyat/Performans ürünü.Kalksa dahi Acer iflas etmedikten sonra 2 yıl garanti dahilinde servis hizmeti sağlamak zorundalar.

quote:

Orijinalden alıntı: philby

Arkadaslar selam ben de dun d255 modelini aldım vatandan fakat dunden beri fan durmuyor ilk actıgımdan beri surekli calısıyor ve sol tarafta ısınma mevcut. Bu soruna bir care var mı eger yoksa acaba geri iade etmek mumkun mu? eger mumkunse baska bir model almak istiyorum. Simdiden tesekkürler

İlk olarak Ctrl+Alt+Del yaparak işlemci kullanımına bakın.Sürekli olarak %70'in üzerinde bir kullanım var ise fan durmaz ve ısınma artar.Basit bir yazılım ya da virüs buna sebep olabiliyor.Hatta virüs olduğunda işlemler sekmesinde işlemciyi kullanan hiç bir şey gözükmüyor ama hep %100.

Böyle bir şey yok ise ısınma sorunu olan ilk serilerden sanırım sizin cihaz.Mediamarkt olsa kesin iade alır derdim ama Vatan için bir şey diyemiyorum internetten almadıysanız.İnternetten aldıysanız iade edebilirsiniz.Mağazadan aldıysanız Allah Kerim.Hasan Bey kendi kitabında aldığı ürünü iade etmek isteyen müşterilerimize "Hakkınızı mahkemede arayabilirsiniz" diyerek gönderdiklerini söylüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 12 Şubat 2011; 19:26:39 >

• 255 için konusuyorum:

işlemci yüke binince ortalama sıcaklık 55 60

ama VGA portu alev gibi onun dısında aşırı bir ısınma yok

başka vga portu ısınan var mı ?

• İlk olarak Ctrl+Alt+Del yaparak işlemci kullanımına bakın.Sürekli olarak %70'in üzerinde bir kullanım var ise fan durmaz ve ısınma artar.Basit bir yazılım ya da virüs buna sebep olabiliyor.Hatta virüs olduğunda işlemler sekmesinde işlemciyi kullanan hiç bir şey gözükmüyor ama hep %100.

Böyle bir şey yok ise ısınma sorunu olan ilk serilerden sanırım sizin cihaz.Mediamarkt olsa kesin iade alır derdim ama Vatan için bir şey diyemiyorum internetten almadıysanız.İnternetten aldıysanız iade edebilirsiniz.Mağazadan aldıysanız Allah Kerim.Hasan Bey kendi kitabında aldığı ürünü iade etmek isteyen müşterilerimize "Hakkınızı mahkemede arayabilirsiniz" diyerek gönderdiklerini söylüyordu.

koyu renk ile belirttiğim kısmı bir sorun olarak kabul ediyorlar mı peki? yani cihazı servise yolladığımızda bir çözüm arayışına girecekler mi?

• Hocam ben makinayı bugün aldım (Acer AOD255 28qkk serisi) dediğim gibi saat öğlen 12 den beri açık programlarını vs kurdum bataryasını bitirdim saat 5TE taktım hala şarzda 11 saati doldurunca çıkartacağım %48 de iken şarjı 5 saat gitti siz tahmin edin ne kadar şarzı gidiyor .. yaklaşık 6 saattir android kullanıyorum kendim linux kullanıcısı olduğum için harika bir sistem oturtmuşlar sorunsuz çalışıyor yalnız programlarını ve uygulamalarını indireceğim bir adres bulamadım siz belki biliyorsunuzdur paylaşırsanız sevinirim..

Bu arada ısınma konusunda arkadaşlar sayısız yorum yazmışlar öğlen 12 den beri çalışıyor makina işlemci kullanımı yüzde 0-30 civarı gidip geliyor ki bu çok normal..
    kaspersky antivirüs 2011 kurdum office 2010 kurdum bunlara rağmen canavar gibi çalışıyor...
    hdd sıcaklığımda 38 derecede seyir ediyor yani makina maşallah sorunsuz diğer arkadaşlar da değerlerine dikkat etsinler iyi gözlem yapıp ağır gelebilecek uygulamalardan kaçınmalarını tavsiye edebilirim...

Bu arada ben makinayı 499 TL ye NT den aldım indirim ile alacak arkadaşlar varsa pazartesi günü bitiyor ben ankaradan getirttirdim yani stok sorunu başlamış bile

android konusuna gelince daha detaylı kullanıp bilen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proghammer -- 13 Şubat 2011; 1:23:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

quote:

(* kısmı malum rs)

Bu işine yarayabilir belki.

http://www.howtogeek.com/howto/22665/run-android-on-your-netbook-or-desktop/

hocam orada verilen android x86 linkleri çalışmıyor orjinal sitesi şuan kapalıhttp://www.android-x86.org/download.. birde bu 32 bit için değil mi benim makina 64 bit yani kendi laptop'um bu konuda ne yapacağız?? yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.