Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bursa kent meydanı teknosa da aspire one happy 1gb ramli modelini 420 tl ye alarak aranıza katıldım. blutooth olmaması dışında gayet güzel bir cihaz. bi de pc ye göre çoklu işlemlerde yavaş kalıyo. ama bu fiyata güzel cihaz ;))
  • s.a hocam cok zor durumdayım.bıraz pımpırık bırıyım en ufak bır seyde kafama bazı seylerı takıyorum.bende acer one happy aldım starter begenmedım.xp atmaya karar verdım.sonra kuruluma basladım.sanırım dvd wrıter sorunluymus.sonra kurulum kur yapılandırması donanaım ınceleme ekranında dondu kaldı .cok yavas ılerlıyordu zaten.sonra bende pc yı kapattım.ultımate kurdum aynı dvd writer ile( arızalı olabılır).fakat bı sorunum var.bıos ekranından sonrakı ve de wındows baslamadan oncekı ekranda bır ımlec var.o ımlec normalde takıntı yapmaması lazım bende takıntı yapıyor.2 kere yanıp sonuyor sonra takılıyor 2 sanıye sonra 2 kere daha sınyal verıyor sonra devam edıyor ne yapabılırımhocam . cok cok acıl lutefn yardım edın hocam.bıos update yaptım .baska starter kurdum .hdd yı one getırıdm hepsını yaptım sorun aynı .yalvarıyorum bır cozum
    yalvarıyorum bır cozum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 20 Şubat 2011; 16:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakocan52

s.a hocam cok zor durumdayım.bıraz pımpırık bırıyım en ufak bır seyde kafama bazı seylerı takıyorum.bende acer one happy aldım starter begenmedım.xp atmaya karar verdım.sonra kuruluma basladım.sanırım dvd wrıter sorunluymus.sonra kurulum kur yapılandırması donanaım ınceleme ekranında dondu kaldı .cok yavas ılerlıyordu zaten.sonra bende pc yı kapattım.ultımate kurdum aynı dvd writer ile( arızalı olabılır).fakat bı sorunum var.bıos ekranından sonrakı ve de wındows baslamadan oncekı ekranda bır ımlec var.o ımlec normalde takıntı yapmaması lazım bende takıntı yapıyor.2 kere yanıp sonuyor sonra takılıyor 2 sanıye sonra 2 kere daha sınyal verıyor sonra devam edıyor ne yapabılırımhocam . cok cok acıl lutefn yardım edın hocam.bıos update yaptım .baska starter kurdum .hdd yı one getırıdm hepsını yaptım sorun aynı .yalvarıyorum bır cozum

yokmu lutfen yardımcı olun cok acıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 20 Şubat 2011; 16:47:58 >

• bugun d255 aldım 1gb olanını. 3-4saattır acık müzik dinliyorum gta san andreas yuklenıyor ve bu yazıyı yazıyorum sıcaklık max 70oldu. yuksuz 50derece falandı. bu normal mı? biraz acil cevap lütfen...
  • quote:

quote:

s.a hocam cok zor durumdayım.bıraz pımpırık bırıyım en ufak bır seyde kafama bazı seylerı takıyorum.bende acer one happy aldım starter begenmedım.xp atmaya karar verdım.sonra kuruluma basladım.sanırım dvd wrıter sorunluymus.sonra kurulum kur yapılandırması donanaım ınceleme ekranında dondu kaldı .cok yavas ılerlıyordu zaten.sonra bende pc yı kapattım.ultımate kurdum aynı dvd writer ile( arızalı olabılır).fakat bı sorunum var.bıos ekranından sonrakı ve de wındows baslamadan oncekı ekranda bır ımlec var.o ımlec normalde takıntı yapmaması lazım bende takıntı yapıyor.2 kere yanıp sonuyor sonra takılıyor 2 sanıye sonra 2 kere daha sınyal verıyor sonra devam edıyor ne yapabılırımhocam . cok cok acıl lutefn yardım edın hocam.bıos update yaptım .baska starter kurdum .hdd yı one getırıdm hepsını yaptım sorun aynı .yalvarıyorum bır cozum

yokmu lutfen yardımcı olun cok acıl

hiç windows ekranı gelmiyor mu? takılıp kalıyo mu cihaz? eğer öyle ise başka bir dvd witer dene bence. sorun onda olabilir.. yeniden yüklersin sorun çözülür

• wındows gelıyor ama o takılma oluyor
  • quote:

yalvarıyorum bır cozum

senin yerinde olsam usb bellek alırım 2-4 gb lik 5-8 tl arası.. oraya atarım xp kurulumunu.. temiz format atarım tek bölüm haline getiririm.sonra xp yüklerim hiçbir sorun kalmaz:)
    Eğer yok hacı ben böyle yapmak istemiyorum dersen,tekrar xpyi yüklemeyi dene yada windows 7.. Yani muhakkak sistemi formatlaman şart bana göre.ama usb kullan:)

quote:

Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r

bugun d255 aldım 1gb olanını. 3-4saattır acık müzik dinliyorum gta san andreas yuklenıyor ve bu yazıyı yazıyorum sıcaklık max 70oldu. yuksuz 50derece falandı. bu normal mı? biraz acil cevap lütfen...

Normal.Ama bende hiç bu kadar ısınmamıştı :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 21 Şubat 2011; 21:14:59 >

• hocam artık donanım sorunlarına bakıyorum hepsını yaptım aslında usb var 16 gb:D ama erınmıstım al ıste bole oldu neyse ıns duzelır saol
  • Merhaba. Dün itibari ile artık ben de Acer Aspire One D255 kullanıcısıyım. Ben bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim. Isınma derdi de olmuyor kasılma da olmuyor. Üstelik android olayını pek bir sevdim. Süresi çok uzun gidiyor. Tam doya doya internete girmenin aleti. Sadece internete girmek rahat rahat 5 saat kullandırır diye düşünüyorum. Üstelik düşük ekran ışığı vs.gibi olaylar ile daha da fazla süreceği aşikar. Ben çok sevdim bu netbookları. Ancak 2 sualim var.

İlki, içinde yüklü olan android ve windows 7 starter ile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yok ama bu konudaki mesajları okuduğumda sanırım w7 home premium ile daha hızlı oluyormuş. Bunun hızı bariz oluyorsa geçmek isterim tabiki. Ancak anytime upgrade ile yapmak istediğimde şöyle bir hata yapıyorum:

"Üzgünüz, windows yükseltme ülkenizde veya bölgenizde çevrimiçi satışa sunulmamıştır.....vs vs" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim??

İkinci sorum da, w7 için Sony Ericsson w810i driver bulamadım. Google aramalarımda pc sute'nin modifiye edilmiş şeklinde bir driver yaplışını anlatan konu buldum ama tereddütteyim. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Bilen birileri varsa çok memnun olurum :)
    Bu arada benim aldığım n550 ve 2gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climates -- 2 Mart 2011; 17:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: climates

Merhaba. Dün itibari ile artık ben de Acer Aspire One D255 kullanıcısıyım. Ben bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim. Isınma derdi de olmuyor kasılma da olmuyor. Üstelik android olayını pek bir sevdim. Süresi çok uzun gidiyor. Tam doya doya internete girmenin aleti. Sadece internete girmek rahat rahat 5 saat kullandırır diye düşünüyorum. Üstelik düşük ekran ışığı vs.gibi olaylar ile daha da fazla süreceği aşikar. Ben çok sevdim bu netbookları. Ancak 2 sualim var.

İlki, içinde yüklü olan android ve windows 7 starter ile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yok ama bu konudaki mesajları okuduğumda sanırım w7 home premium ile daha hızlı oluyormuş. Bunun hızı bariz oluyorsa geçmek isterim tabiki. Ancak anytime upgrade ile yapmak istediğimde şöyle bir hata yapıyorum:

"Üzgünüz, windows yükseltme ülkenizde veya bölgenizde çevrimiçi satışa sunulmamıştır.....vs vs" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim??

İkinci sorum da, w7 için Sony Ericsson w810i driver bulamadım. Google aramalarımda pc sute'nin modifiye edilmiş şeklinde bir driver yaplışını anlatan konu buldum ama tereddütteyim. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Bilen birileri varsa çok memnun olurum :)
    Bu arada benim aldığım n550 ve 2gb.

ben ultimate kurdum ciddi anlamda hızlanıyor. upgrade de 1.seçeneği seçmişsin 2.secenegi sececektın

• arkadaşlar bataryayı şimdiye kadar 2defa doldurdum hep prizde kullanıyorum bataryayı çıkarmıştım. prize takınca batarya %100 çıkarınca %98 yazıyor. %100olmuyor. bu normal mı?
  • Bende de %98, mühim bir şey değil diye düşünüyorum. :)
  • cok tesekkur ederim cevap icin. Peki ultimate biraz agir gelmez mi? Home premium ile farkini bi bilsem ona gore yparim.
    Bu arada sony ericsson driverini adamakilli hic bir yerde bulamiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: chianti

Geçen hafta almıştım netbook'u. N550 işlemcili D255 modeli. RAM'i 2GB'ye yükselttim. Windows 7 Ultimate'e geçtim. Sorunsuz kullanıyorum.Ekran ışığı ve wi-fi kapalıyken pdf okumaya başladığım süre boyunca 13.5 saat süre gösterdi. Ortalama bir ışık ve wi-fi açıkken süre 9-10 saat civarı oluyor. Geceleri torrent için açık bırakıyorum. Şuan yaklaşık 2 gündür sürekli açık ve herhangi bir fan çalışması yada ısınma gözlemlemedim.

Arkadaşlar ben de aranıza katıldım vatan d255 n550 1 gb ram modelini aldım 554 liraya. Bu netbook a ram takan bazı arkadaşlar sıkıntı yaşadıklarını söylemişler. 2 gb ram takviyesi yapıp problem yaşamayan arkadaşlar ram i hangi mağazadan kaç liraya ve hangi marka modeli aldıklarını yazabilirler mi acaba.

• Arkadaşlar ablama internetten siparişini verdiğimiz Happy modeli bugün geldi. Birşey dikkatimi çekti. HDD ikiye bölünmemiş. Bölümlendirmek için recovery mi yapmammız lazım? Recovery yaparken bölümlendirme yapabiliyor muyuz? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada adaptörü çok hoşuma gitti. Telefon adaptörü gibi. Testleride yapacağım ve ayrı başlıkta yayınlayacağım. Ayrıca görüntülerini de çekip koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 5 Mart 2011; 16:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Arkadaşlar ablama internetten siparişini verdiğimiz Happy modeli bugün geldi. Birşey dikkatimi çekti. HDD ikiye bölünmemiş. Bölümlendirmek için recovery mi yapmammız lazım? Recovery yaparken bölümlendirme yapabiliyor muyuz? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada adaptörü çok hoşuma gitti. Telefon adaptörü gibi. Testleride yapacağım ve ayrı başlıkta yayınlayacağım. Ayrıca görüntülerini de çekip koyacağım.

Hayırlı olsun.Bölümlemeyi Partition Magic ile yapabilirsin.

Netbook'un amacı belli olduğu için, ekran kartı testi, işlemci testi vb. vaktini harcayacak şeyler gereksiz olur, fotoğrafları da profesyonel bir makine ile çekeceksen güzel olur yoksa burda yeterli fotoğraf var, bunlar için ayrı başlık açmaya hiç gerek yok...

• Teşekkürler Yns Partition Magic'i deneyeceğim.

Test olarak ısı değerlerine bakacağım öncelikle. Birde everest ile bilgilere bakacağım. Söylediğin gibi GPU ve CPU gibi testler gereksiz.
  • Partition Magic Windows 7'de çalışmıyor. MiniTool Partition Wizard Home Edition adlı program ile HDD'yi 2 ye böldüm. Bölmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.

Arkadaşlar Recovery CD'si oluşturma işiniz DVD'ye değilde Harici HDD'ye nasıl yapabiliriz? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 7 Mart 2011; 3:02:30 >
  • Arkadaşlar Ben d255 kullanıcıyım genel olarak çok memnumun cihazdan.ama iki sorum olcak

1- format atarken herşeyi sildim ben recovery falan,bu durumda garanti dışımı kalır alet?
    2-Anroid işletim sistemide gitti,onu tekrar nasıl yüklerim acaba ? Şimdiden teşkkürler
  • Cpu ve gpu testlerin cep telefonlarina bile yapildigi zamanda bu testlere gereksiz demeniz abes.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.