Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Cpu ve gpu testlerin cep telefonlarina bile yapildigi zamanda bu testlere gereksiz demeniz abes.

İsteyen olursa onlarıda yaparım. Gereksiz dememizdeki neden netbookların kullanım amaçlarından kaynaklı. Performans odaklı olmamasından dolayı idi.
  • acer d255 ciazımda android yüklü ama bu sistem hakkında yeterli bilgim yok google android marketten yeni bileşenler yükleme mümkünmü
  • Merhaba arkadaşlar,
    Belki bu konu da ya da formun diğer konularında sorduğum soruların cevapları olabilir eğer öyleyse beni uyarın lütfen,
    sorulara gelince;
    1. Windows Starter'de yönetici olmadığımız için hiçbir program kurdurmuyor, yedekleme bile yapamıyoruz. Bunu aşmak için ne yapmalı? İlla başka bir Windows mu kurmalı? (Kurmak istemiyorum aslında)
    2. Netbooku ablam kullanıyor dolayısıyla msn messenger istiyor. Bunu nasıl kurabiliriz?
    Şimdiden teşekkür ederim...
  • selamlar. dün media markttan d255 modelini 500 tlye aldım. işlem yaparken; örneğin internet sayfası açarken harddiskten ses geliyor. ses aşırı değil ama rahatsız edecek kadar çok. ses tıkırtı gibi değil, oyuncak arabalardaki elektrik motoru gibi ses yapıyor. bu normalmidir? sesin dakikalarca sürdüğü oluyor.çözüm konusunda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbulance

selamlar. dün media markttan d255 modelini 500 tlye aldım. işlem yaparken; örneğin internet sayfası açarken harddiskten ses geliyor. ses aşırı değil ama rahatsız edecek kadar çok. ses tıkırtı gibi değil, oyuncak arabalardaki elektrik motoru gibi ses yapıyor. bu normalmidir? sesin dakikalarca sürdüğü oluyor.çözüm konusunda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

hdtune

programını cekip

bir error scan yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare777

Arkadaşlar Ben d255 kullanıcıyım genel olarak çok memnumun cihazdan.ama iki sorum olcak

1- format atarken herşeyi sildim ben recovery falan,bu durumda garanti dışımı kalır alet?
    2-Anroid işletim sistemide gitti,onu tekrar nasıl yüklerim acaba ? Şimdiden teşkkürler

1-Format sonrasında garanti dışı kalma olayını bütün servisler yapıyor diyemeyiz, "İşletim sistemini tabiki değiştirebilirsiniz" diyenler de var.

2-Daha önce Android kullanmadığımdan bir şey diyemeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Merhaba arkadaşlar,
    Belki bu konu da ya da formun diğer konularında sorduğum soruların cevapları olabilir eğer öyleyse beni uyarın lütfen,
    sorulara gelince;
    1. Windows Starter'de yönetici olmadığımız için hiçbir program kurdurmuyor, yedekleme bile yapamıyoruz. Bunu aşmak için ne yapmalı? İlla başka bir Windows mu kurmalı? (Kurmak istemiyorum aslında)
    2. Netbooku ablam kullanıyor dolayısıyla msn messenger istiyor. Bunu nasıl kurabiliriz?
    Şimdiden teşekkür ederim...

1. Starter'ı değiştirmek için format atmaya gerek yok Anytime Upgrade ile yükseltebilirsiniz.

2. Windows 7'de eski Messengerlar çalışmaz 2011 olanı kurmanız gerek.Google'da kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: turbulance

selamlar. dün media markttan d255 modelini 500 tlye aldım. işlem yaparken; örneğin internet sayfası açarken harddiskten ses geliyor. ses aşırı değil ama rahatsız edecek kadar çok. ses tıkırtı gibi değil, oyuncak arabalardaki elektrik motoru gibi ses yapıyor. bu normalmidir? sesin dakikalarca sürdüğü oluyor.çözüm konusunda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Harddisk yerine işlemci fanından geliyor olabilir mi o ses?

• bilgisayarın sol arka tarafından, güç tuşuna yakın yerden geliyor. fan sesi sanırım haklısınız. ama epey rahatsız edici bir ses. acer 5745g kullanıyorum, onun fanı bile daha sessiz.
  • Netbookta Windows 7 starter kurulu ve yönetici haricinde diğer hesaplara hiç bir program kurdurmuyor. Aleti sıfır aldık açıp kurduk standart kullanıcı atadı. Ne iş anlamadık? Ne güncelleyebiliyoruz ne msn yükleyebiliyoruz ne de başka bir program kurabiliyoruz. Çözüm?
  • arkadaşlar n550 işlemcili bu fiyata düşmüş sizce nasıl?

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=115664&tab=yorum

kullananlar memnunmu acaba?
  • arkadaşlar yukarda belirttiğim modeli alacağım lütfen kullanan arkadaşlar ısınma problemi varmı özellikle bunu bilmek istiyorum?hp kullanıcısı olarak ısınmadan çok çektim ve böyle bir aletlede fanla dolaşmak istemiyorum.tüm yazılanları tek tek okudum ama belirsiz bir durum var.bu model d255 olanmı?acil olarak cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun akşam yada yarın alacağım uğraşmak istemiyorum aldıktan sonra teşekkürler..
  • Bimekste iade şansın var zaten büyük yüzdelikte ısınma sorunu olmayacaktır.İlk çıkan D255'ten alanlar bu sorunu yaşamıştı, Happy modelleri daha sonra çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Bimekste iade şansın var zaten büyük yüzdelikte ısınma sorunu olmayacaktır.İlk çıkan D255'ten alanlar bu sorunu yaşamıştı, Happy modelleri daha sonra çıktı...

tamam dostum bilgilendirmen için teşekkür ederim..umarım çıkmaz elektronik ürün konusunda biraz bahtsızım
  • Arkadaşlar Bende de ACER D255 N550 1GB DDR3 lü modelden var. Ram yükseltmek için şimdiye kadar KINGSTON ve SAMSUNG marka ramlar denedim. İkisindede açılışta siyah ekran verip dondu.
    Kendi ramini taktığımda sorun yok. Bu konuda sıkıntı çeken çok insan var. Acaba RAM yükseltip başarılı olan arkadaşlar ne marka ve model ram taktıkları konusunda bilgi verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: v88

arkadaşlar yukarda belirttiğim modeli alacağım lütfen kullanan arkadaşlar ısınma problemi varmı özellikle bunu bilmek istiyorum?hp kullanıcısı olarak ısınmadan çok çektim ve böyle bir aletlede fanla dolaşmak istemiyorum.tüm yazılanları tek tek okudum ama belirsiz bir durum var.bu model d255 olanmı?acil olarak cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun akşam yada yarın alacağım uğraşmak istemiyorum aldıktan sonra teşekkürler..

bende bu üründen dün sipariş verdim sanırım bugun elime gececek :) fiyat gayet makul performansıda göz dolduruyor.. kullanıp izlenimlerimi paylasırım sizinle :)
  • arkadaşlar bende n550 işlemcili 2 gb drr3 lü netbook vaqr ama arka kapakta ışık devrelere vuruyor herhalde tuhaf karanlıkta şekiller yansıyor. bu problemle karsılasan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Cihazı çok nadir kullanıyorum. Tam şarjla 7.5 saat yazıyor, eskiden 11 saat falan yazardı. Şarj cihazından benim gibi sallayınca şıkırtı gelen var mı?

Lityum iyon pillerdeki lityum, sıvı elektrolit içinde yüzüyor. Tam doluyken sıvı sesini duymaman lazım bence.
  • ACER AOD255-N558QKK Happy color-1B 10.1 LED CB Atom N550 1.6Ghz

modelini beğendim, netbook ihtiyacım var, ne dersiniz alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Cihazı çok nadir kullanıyorum. Tam şarjla 7.5 saat yazıyor, eskiden 11 saat falan yazardı. Şarj cihazından benim gibi sallayınca şıkırtı gelen var mı?

Lityum iyon pillerdeki lityum, sıvı elektrolit içinde yüzüyor. Tam doluyken sıvı sesini duymaman lazım bence.

Şarj cihazı demiş arkadaş sorun bataryadan kaynaklanmıyor sanırım. bataryanın içindeki lehimlerde bi, gevşeme olmuş olabilir. benimkinden bi ses gelmiyor. dikkatli kullanmanı öneririm. kısa vadede işini görür ancak ilerde bozulma ihtimali var. servisi yakındaysa bi göster istersen
  • Arkadaşlar cumartesi siparişini verdiğim (bimeksten) ürün dün elime ulaştı. Yapacağım yolculuk öncesinde netbooktan film fln izlerim diye bir sevinç haline bürünmüşken ürünü açtığımda yerini şaşkınlığa bıraktı. Ben internet sitesinden Acer Aohappy-n558qb2b (n550 2gb ddr3) modelini sipariş etmiştim fakat gelen ürün Acer aspire one d255.. Dedim acaba bu ikisi de aynı ürün de ben mi yanlış biliyorum. Acer'in internet sitesine girince netbooklar iki kategoriye ayrılıyor. D255 ve aohappy. Bu durumda yanılmıyorum sanırım. Üstelik ürünü sipariş etmeden bu sayfada incelemiş ve d255 serisinde ısınma sorunları yaşandığını, bu sorunlara aohappy serisinde rastlanılmadığını okumuştum. Windows'u kurarken biraz da ısınmaya başlayınca iyice tedirgin oldum. Bu durumda irtibata geçip hemen değişime yolladım ürünü. Sizce iyi yapmış mıyım, yada değmez mi sizce? Bir de happy'nin renkleri gerçekten kötü geliyor bana, ben biraz daha resmi bir şey arıyordum :)

Demin bir kez daha ulaştım bimeks'e. Teknik servis bana yollanan ve üzerinde d255 yazan modelin doğru model olduğunu iddia ediyor. Tekrar bilgilendirdim, yarın bana ulaşacaklarını söylediler. Yani anlamak güç... Acer'ın internet sitesine giriyorsun, karşına aspire one serisine ait iki tane model çıkıyor. D255 ve happy serisi... D255 serisinde zaten sadece siyah ve siyah üzerine kırmızı renk seçenekleri mevcutken diğerinde yeşil mor mavi kırmızı ve pembe renk seçenekleri var. Kasaları aynı olabilir, özeliklikleri aynı olabilir ama yine de farklı seriler. Bir teknik servis, yada bimeks gibi ciddi bir firma daha sattığı ürünün modelini bilmiyorsa. Geçtim bilmeyi, aohappy diye bir ürün satıyorsun, cihazın üzerinde d255 yazıyor fakat happy nin h si bile yok. Bu nasıl anlayıştır, çözemedim. Hizlialda başıma daha komik şeyler gelmişti, ama bimeksten bunu beklemezdim. Vatanı övüyoruz orada bile ne sıkıntılar çıkıyor. Türkiye'de gönülrahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir teknoloji firması yok mu allah aşkına? Yada bu firmaları denetleyen bir kuruluş olması imkansız mı? İsyan ettirdiler bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ab_i hayat -- 17 Mart 2011; 17:11:52 >

• D255 N550 DDR3 lü cihazlara 2GB RAM eklemek konusunda problem yaşayan arkadaşlar için;

Cihaz da KINGSTON ve SAMSUNG denedim. Cihaz açılışta kısa süre fan çalıştırıp , siyah ekran da kaldı.

Daha sonra şirketimizin çalıştığı bilişim firmasına verdim.

Firma cihaza:

2GB DDR3 1066MHZ HI-LEVEL (HLV-TP1066/2G) ram taktı.

Şu anda cihaz problemsiz bir şekilde çalışıyor.

Benim gibi ram aramaktan bunalan tüm 1GB D255 kullanıcılarına duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 18 Mart 2011; 21:01:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.