Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krocker09

Acer AOD255E-138KK modeli Vatan Notebook larda 399 lira sanırım.
    Bazı yerlerde android ve win 7 çift işletim sistemli olduğunu yazıyorlar doğru mu cidden bu model için?

Benimkinde Android ve Win7 starter yüklü olarak geldi.
  • aynen ben de bimeksten aldım N550- 2gb ddr3 ram
    android ve starterla geldi.

acilen 2 sorum vardı,

1- şimdi ilk olarak bataryayı takıp şarj etmeden prize takıp kullanabilir miyim? yoksa pc kapalı halde sarja mı koysam once?
    2- ultimate yuklesem mi? STARter ile temel farkları ne? neyi yapamam bunla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

aynen ben de bimeksten aldım N550- 2gb ddr3 ram
    android ve starterla geldi.

acilen 2 sorum vardı,

1- şimdi ilk olarak bataryayı takıp şarj etmeden prize takıp kullanabilir miyim? yoksa pc kapalı halde sarja mı koysam once?
    2- ultimate yuklesem mi? STARter ile temel farkları ne? neyi yapamam bunla?

bataryayı full doldur kapalı olarak 8-10saat kalsın. dolduktan sonra çıkarıp kullanabılırsın. ultımate yukselt gozle gorulur bır fark oluyor
  • ama ultimate yukseltirken hazır kurlu android gitmiş mi olacka? tekrar boot etme sansım kalmayacak sanırım onu o zaman?

ayrica ultımate ile starter arasındaki somut farklar neelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Mayıs 2011; 1:22:31 >
  • ok, ultimate kuracagim, ama bu sefer de Double-boot Yani android gidecek mi?? acilista androidi gorebilecek mi?
  • ACER ASPİRE ONE D255 28QKK N450 2GB RAM 256 GB HDD OLANI PAZAR GÜNÜ KİPA DAN 419 TL :12 taksite aldım. Üzerinde w7 satarter ve android var.Aynı ürüne dün teknosada rastladım.Fiyat peşin 645 TL taksitli 697 TL idi.Bu nasıl iştir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

ACER ASPİRE ONE D255 28QKK N450 2GB RAM 256 GB HDD OLANI PAZAR GÜNÜ KİPA DAN 419 TL :12 taksite aldım. Üzerinde w7 satarter ve android var.Aynı ürüne dün teknosada rastladım.Fiyat peşin 645 TL taksitli 697 TL idi.Bu nasıl iştir anlamadım.

Hayırlı olsun,bu model çok farklılık gösteriyor demek ki,vatandaki 399 liralık AOD255E-138KK modelinde android yok sanırım,sonradan yüklenebilse bile orjinal hali geçişler açılış vs çok hoşuma gitti.

Hocam andorid in SS ini isteyebilir miyim sizden,ilk gelen halindeki menü SS i yeter hatta,ben baktığımda ayarlar vs görememiştim menüde.
  • quote:

ok, ultimate kuracagim, ama bu sefer de Double-boot Yani android gidecek mi?? acilista androidi gorebilecek mi?

uppp
    kendi ayarlarımı yapmıyorum hala beklıyorum bu soruya cevap lazım cunku :(
  • quote:

quote:

ok, ultimate kuracagim, ama bu sefer de Double-boot Yani android gidecek mi?? acilista androidi gorebilecek mi?

uppp
    kendi ayarlarımı yapmıyorum hala beklıyorum bu soruya cevap lazım cunku :(

Format atarken orjinal olan dosyaya dokunmadan atsak.Daha sonra tekrar hem w7 hem de androıd kurulabilir diye düşünüyorum.Gerçi w7 ve android başlangıç dosyalarına bakmadım nerede diye. Bende ultimate kurmayı düşünüyorum.Bu işi daha önce yapan arkadaşlardan yardım da bekliyorum.USB DEN atma işlemini de anlatırlarsa iyi olur.

• quote:

ama ultimate yukseltirken hazır kurlu android gitmiş mi olacka? tekrar boot etme sansım kalmayacak sanırım onu o zaman?

ayrica ultımate ile starter arasındaki somut farklar neelerdir?

Ultimate daha hızlı. Ayrıca starter da bazı işlemlerde sınır var.Yani starter kısıtlanmış demo gibi biliyorum.Ultimate daha görsel.
  • starter ve ultimate farkları bu tabloda,
    http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart

Ama işte androidi de kurcalamaya devam etmek istiyordumandroidin boot dosyaları da windows klasorlerinin orda mı acaba?

bir de su coklu dokunmatil veya scrool filan ozellikleri gider mi acaba ultimate yuklersem? eski acer laptopta gitmişti suruculeri yukmememe rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Mayıs 2011; 13:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

ACER ASPİRE ONE D255 28QKK N450 2GB RAM 256 GB HDD OLANI PAZAR GÜNÜ KİPA DAN 419 TL :12 taksite aldım. Üzerinde w7 satarter ve android var.Aynı ürüne dün teknosada rastladım.Fiyat peşin 645 TL taksitli 697 TL idi.Bu nasıl iştir anlamadım.

Hayırlı olsun,bu model çok farklılık gösteriyor demek ki,vatandaki 399 liralık AOD255E-138KK modelinde android yok sanırım,sonradan yüklenebilse bile orjinal hali geçişler açılış vs çok hoşuma gitti.

Hocam andorid in SS ini isteyebilir miyim sizden,ilk gelen halindeki menü SS i yeter hatta,ben baktığımda ayarlar vs görememiştim menüde.

Kardeş androidi hiç sevmedim. ultimate yükledim.image falanda almadım.garanti konusunda da yazılımda garanti zaten yok.donanım garantisi oluyormuş.

• ok ben de ultimate yukledim mis gibi oldu,

5gb lik android surucusunu ellememiştim ama şu anda onu boot edebilme seceneginin çikmasi için ne yapmam lazım acaba?

acılısta F ile oluyordu onceden.
  • quote:

ok ben de ultimate yukledim mis gibi oldu,

5gb lik android surucusunu ellememiştim ama şu anda onu boot edebilme seceneginin çikmasi için ne yapmam lazım acaba?

Sanırım usn den ultimate yüklemiştiniz.Ben harici HDD den attım. Şu Flash bellek işini biraz detaylı anlatabilir misin. Bir de bıos üzerinde boot ederken bu flash belleği nasıl gösterdin.Ayrıca formattan sonra tekrar bıos ayarlarını değiştirdin mi
  • quote:

ok ben de ultimate yukledim mis gibi oldu,

Ben de anroıd ve w7 ye hiç dokunmamıştım.Pc açılırken hem F2 hem F9 uyarısı vardı BIOSA GİRMEK İÇİN. Tekrar ultimate i yüklemek istedim(multi booolt ile etkinleştirmek için).Ama maalesef YÜKLEMEDİ.Bıosta harici HDD yi bootlarken ne yaptım bilmiyorum.Sonra sadece F2 çıkmaya başladı.Herhalde F9 tuşuna basınca pc w7 ve androıd için yüklemeye hazırlanıyordu. TEKRAR GERİYE DÖNÜŞ OLURMU ACABA.
  • Forum dondu heralde.Yok mu yardımmm.
  • Ben bir netbook alıcam ve Acer d255 n550 işlemcilisi cazip geldi.
    N550 işlemcili d255 alanlar memnunlar mı? Sizce güzel bir netbook mu? Birde hd filmleri rahat oynatabiliyormu? Bana bi fikir verirseniz çok sevinirim.
  • cihazımı sattım ve hp dm1 1010st aldım arkadaslar ve arada dağlar kadar fark var tavsiye ederim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

cihazımı sattım ve hp dm1 1010st aldım arkadaslar ve arada dağlar kadar fark var tavsiye ederim size.

Kaça sattınız?
  • aradaki farklar nelerdir? pil tüketimi, çalışma hızı vsvs? aradaki fiyat farkına değiyor mu?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

cihazımı sattım ve hp dm1 1010st aldım arkadaslar ve arada dağlar kadar fark var tavsiye ederim size.

Kaça sattınız?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.