Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 475 TL ye sattım. dm1 i 500e aldım ( 3gb ram var üzerinde )

aradaki farklara gelince;
    pil tüketimi işlemci farkına rağmen yakın. geçen wireless açıki DL yaparken 4.5 saat gitti şarjı ki bana yeter.
    ekran çözünürlüğü daha iyi, ve tabi 11.1" ekran daha cazip.
    hız testi yapmadım ancak çok ciddi fark var arada.
    bendeki ısınan seridendi, bu cihaz cok az ısınıyor rahatsızlık vermedi bana.
    dahili 3g modül ve dahili gps in tadı bambaşka zaten. ve dahili bluetooth güzel net çalışıyor.
    15 gb 1080p hd filmi takılmadan oynatıyor, hdmi cıkısı ile LCD ye verince tadından yenmiyor :D
    kasa ve tuş takımı şık ve sağlam duruyor.

tek sıkınsıtı recovery olayı, hp nin genelde çogu modelinde bu sıkıntı varmıs. komple formatı çaktım geçtim

• Güle güle kullanın.
  • ACER AOHAPPY-138QPP modelini teknosadan teknokart kdv bizden kampanyası ve turkcell kampanyası (500tllik teknosa alışverişine 50tl indirim var Avantaj yazıp 2222 gönderdiğinizde) sayesinde 428tlye aldım.Fiyat konusunda ve netbook konusunda görüşleriniz nelerdir ?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031520&CS_Category=_NETBOOK1252&CS_Catalog=_BILGISAYAR

15 hazirana kadar acer netbook ve notebooklarda kdv kadar indirim var kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozden
    ACER AOHAPPY-138QPP modelini teknosadan teknokart kdv bizden kampanyası ve turkcell kampanyası (500tllik teknosa alışverişine 50tl indirim var Avantaj yazıp 2222 gönderdiğinizde) sayesinde 428tlye aldım.Fiyat konusunda ve netbook konusunda görüşleriniz nelerdir ?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031520&CS_Category=_NETBOOK1252&CS_Catalog=_BILGISAYAR

15 hazirana kadar acer netbook ve notebooklarda kdv kadar indirim var kaçırmayın derim

Bu fiyata alamazsınız ,teknosa iki kampanyayı aynı anda kullandirmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

ok ben de ultimate yukledim mis gibi oldu,

5gb lik android surucusunu ellememiştim ama şu anda onu boot edebilme seceneginin çikmasi için ne yapmam lazım acaba?

acılısta F ile oluyordu onceden.

Acer Configuration Manager For Android programını acer ın sitesinden alıp kurabilirseniz androidi çalıştıracaktır büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megapiksel44 -- 11 Haziran 2011; 23:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanguneri

quote:

ACER AOHAPPY-138QPP modelini teknosadan teknokart kdv bizden kampanyası ve turkcell kampanyası (500tllik teknosa alışverişine 50tl indirim var Avantaj yazıp 2222 gönderdiğinizde) sayesinde 428tlye aldım.Fiyat konusunda ve netbook konusunda görüşleriniz nelerdir ?

yalan mı söylüyoruz ? bende öyle düşünmüştüm ama oluyor inanmıyorsanız gidin sorun

• quote:

quote:

quote:

yalan mı söylüyoruz ? bende öyle düşünmüştüm ama oluyor inanmıyorsanız gidin sorun

Dün gittim yeğene aldım ,iki kampanya birleştirilmez dedi tüm kasadakiler .acaba sen nereden aldın bı faturası görsek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gittim yeğene aldım ,iki kampanya birleştirilmez dedi tüm kasadakiler .acaba sen nereden aldın bı faturası görsek

3 gün önce kadıköy natulistan aldım.Şimdi ürün teknosa kart ile 478 tl ye geldi bir çanta alında 500tl yi geçsin ve turkcellden indirim kazanın dediler çantada 30 tlydi 508 lira tuttu normalde turkcellin 500tlye 50 tl indirimini kullandım 458 liraya geldi.

Dünde başka birine almak için maltepe carrefour teknosaya sordum adam ilk başta olmaz öyle falan dedi natulista oldu dedim oraya özel kampanyadır dedim ısrar ettim falan kasadan okutunca haklısınız dedi.Natilusta 50 tl turkcell indirimini ben bilmiyordum kasadakiler söyledi

edit: ayrıca teknosa sitesinde yazan ibare

Teknosa.com'a özel 50 TL Hediye Çeki
    Hediye çeki kampanyasi 500 TL alti ürünlerde, havale ya da tek ödemelerde ve Teknosa Kart ile yapilan alisverislerde geçeri degildir.

acaba ordaki elemanlar 50tl hediye çekini mi karıştırdılar. Gördüğün üzere turkcell kampanyası ile ilgili bir ibare yok. Turkcellin teknosa ile genel bir anlaşması bu teknosa kampanyası değil turkcell kampanyası en az 500 tl lik ne alırsan al teknosada bu indirimi yapmak zorundalar

Genel olarak teknosadaki elemanlardan memnun değilim garanti belgeniz içinde dedikleri üründen garanti belgesi falan çıkmadı.Dünde maltepe teknosada indirim yok mağazaya özeldir diye ısrar etti eleman bende yok öyle genel indirim deyince sonunda kasadan okuttu ve oda öğrendi.Siz uyanık olmazsanız onlar ayakta uyutuyor sizi

edit2:bugun natulisa gidip sordum sizin dediğiniz gibi iki kampanyayı birleştiremeyiz dediler yalnız baskı kurunca bide bu netbooku bana satan adamıda araya sokunca tamam yaparız dediler.Kısacası biraz baskı ve iyi birine denk gelmeniz gerek.Sanırsam elemanlar satıştan prim aldıgından böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertozden -- 13 Haziran 2011; 20:09:52 >

• merhbalar bende acer aspire one ile (yesilrenk) aranıza geldim. bu urunu esime hediye olarak aldım. sanırım iki işletim sistemi var. ilk acılısta android acılıyor. sonrada windowsa gecebiliyorum. bunu komple tek sisteme dusureblir miyim? dusurursem nasıl dusururum? suan netbook yavas gibi geldi hızlandırmak için ne yapmalıyım? şimdiden tesekkurler
  • Yahu artık birisi cevaplasın şu bilgisayara nasıl xp kurarız arkadaşlar bıktım bu yavaşlıktan !
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

Yahu artık birisi cevaplasın şu bilgisayara nasıl xp kurarız arkadaşlar bıktım bu yavaşlıktan !

Harici DVD yada CD-Rom kullanarak yapabilirsin...
  • beyler bende d255 var hd 720 p videolarda kasıyor formu incelemedim iyi ama kimilerinde kasmıyormus nasıl cözebiliriz bu sorunu acaba
  • ARKADASLAR netbook u yeni aldım ve temel birkaç sorum olacak genel olarak forumdakilerin de şikayet etttiği gibi cihaz yavaş bu yavaşlığı gidermek için tercih edeceğim işletim sistemi XP midir? Ve netbook la bereaber gelen android işletim sistemi ne işe yaramaktadır, nasıl kullanılmaktadır? teşekkürler.
  • arkadaşlar bende aod255 e var bildiğiniz gibi dual boot bu bilgisayarlarda ben android işletim sistemini 3.1 yapmak istiyorum bunun için yapmam gereken nedir
  • Acer Aspire D255 kullanıcısıyım.

Bir süredir kalveyede bir sorunum var.
    Netbook fişte veya değil farketmiyor. Yazı yazarken "A" harfine bastığım zaman "a" harfini yazıyor bir de ekran parlaklığını düşürüyor.
    bir süre sonra en koyu hali alıyor sonra hadi Fn sağ ok ile yeniden parlaklığı yerine getir.
    Sonra yazıya devam ve aynı şey. Çok sinir bozucu bir durum ve ne yaptıysam düzeltemedim.
    Konu ile ilgili bilgi sahibi olan varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r

quote:

Orijinalden alıntı: climates

Merhaba. Dün itibari ile artık ben de Acer Aspire One D255 kullanıcısıyım. Ben bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim. Isınma derdi de olmuyor kasılma da olmuyor. Üstelik android olayını pek bir sevdim. Süresi çok uzun gidiyor. Tam doya doya internete girmenin aleti. Sadece internete girmek rahat rahat 5 saat kullandırır diye düşünüyorum. Üstelik düşük ekran ışığı vs.gibi olaylar ile daha da fazla süreceği aşikar. Ben çok sevdim bu netbookları. Ancak 2 sualim var.

İlki, içinde yüklü olan android ve windows 7 starter ile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yok ama bu konudaki mesajları okuduğumda sanırım w7 home premium ile daha hızlı oluyormuş. Bunun hızı bariz oluyorsa geçmek isterim tabiki. Ancak anytime upgrade ile yapmak istediğimde şöyle bir hata yapıyorum:

"Üzgünüz, windows yükseltme ülkenizde veya bölgenizde çevrimiçi satışa sunulmamıştır.....vs vs" yazıyor. Bunu nasıl halledebilirim??

İkinci sorum da, w7 için Sony Ericsson w810i driver bulamadım. Google aramalarımda pc sute'nin modifiye edilmiş şeklinde bir driver yaplışını anlatan konu buldum ama tereddütteyim. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Bilen birileri varsa çok memnun olurum :)
    Bu arada benim aldığım n550 ve 2gb.

ben ultimate kurdum ciddi anlamda hızlanıyor. upgrade de 1.seçeneği seçmişsin 2.secenegi sececektın

Gaddar ultimateye yükseltmek istiyorum bunun için any upgrade ile internet bağlantısı yeterli mi yoksa lisans satın almam mı gerekiyo bendeki de starter.

• bende acer aspıreine d255 var android dosyasını yanlışşamaya sildim. acaba olan varsa siteye koyabilirmi ben de yüklesem.windows 7 ultimate işletim sistemi iyi günler
  • Merhaba Arkadaşlar,

d250 kullanıyorum, bu akşam itibariyle açmaya çalıştığım netbook um windows xp ekranında donup kalıyor, yeniden yüklemek istedim, loading yazan bölümde takılıyor, güvenli modda açmaya çalışıyorum belli bir yere kadar çalışıp yine siyah ekranda kalıyor. acaba ram arıza mı yaptı??? hdd işlem yaptığına göre ram den şüpheleniyorum, sizler ne dersiniz????

teşekkürler
  • arkadaşlar nasıl xp yuklenir,neden yavaş,ve daha birçok soru ve sorunlarınızı akşam cevaplacağım. bana özel mesaj atarak ta ulaşabiliriniz ..6 aydır kullanıyorum bu meredi :) şu an işteyim eve geçince ilgileneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 7 Eylül 2011; 16:20:42 >
  • Dün güneşte bırakmıştım cihazı 1 saat kadar çalışır ve kapağı kapalı şekilde.Kapağı açtım sol üstten ekran kararmaya başlamış.Gitti güzelim ekran dedim, oda sıcaklığına aldım 2-3 saat durdu açtığımda düzelmişti...

6 aydır Windows 7 ile kullanıyorum.Sadece internet için kullandığımdan hızı fena değil.Ama içindeki Seagate harddiskle değil tabi WD Scorpio Black 7200 Rpm harddisk almıştım.70 liraya.Baya farkettiriyor, hem ses hem hız olarak.Seagate varken tık tık seslerinden kafayı yemek üzereydim...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.