Bir internet sitesinde Acer Aspire One N550 yi indirimli gördüm. Şuanki fiyatı 669 lira. Özellikleri: İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Starter İşlemci ve Yonga Seti İşlemci İmalatçısı Intel İşlemci Türü Atom İşlemci Modeli N550 İşlemci Hızı 1,50 GHz Ön Bellek 1 MB 64 bit İşlem : var Hiper İş Parçacığı : var
Bellek Standart Bellek 1 GB Maksimum Bellek 2 GB Bellek Teknolojisi DDR3 SDRAM Bellek Standardı DDR3-1066/PC3-8500 Toplam Bellek Yuvası Sayısı 1 Bellek Kartı Okuyucu : var
Depolama Sabit Sürücü Kapasitesi 250 GB Sabit Sürücü Ara Yüzü Serial ATA Sabit Sürücü d/d 5400 Optik Sürücü Türü Yok
Ekran ve Grafikler Ekran Boyutu 25,7 cm (10,1") Görüntü Ekranı Türü Aktif Matris TFT Renkli LCD Ekran Modu WSVGA Arka Aydınlatma Teknolojisi LED Desteklenen Renk 16,7 milyon renk
Ağ ve İletişim WI-FI : var WI-FI Standardı IEEE 802.11b/g/n Ethernet Teknolojisi Fast Ethernet Yerleşik Aygıtlar Web Kamerası : var Mikrofon : var Ara Yüzler/Bağlantı Noktaları Toplam USB Bağlantı Noktası Sayısı 3 USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı 3 VGA : var Ağ (RJ-45) : var
Yazılım İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Starter İşletim Sistemi Mimarisi 32-bit Yazılım Dahil Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010'u satın alın. Bing™ Bar Windows Live™ Essentials Giriş Araçları Klavye : var İşaret Aygıtı Türü Touchpad
Pil Bilgileri Hücre Sayısı 6 hücre Pilin Kimyası Lityum İyon (Li-Ion) Pil Kapasitesi 4400 mAh Maksimum Pil Çalışma Süresi 8 Saat Güç Açıklaması Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü 40 W
Burada özellikleri ayrıntılı olarak yazıyor. Bir netbook almak istiyorum ancak bunu alsam mı karar veremedim. Önerilerinizi alabilir miyim lütfen? Bunu mu alayım, aynı fiyata başka önerebileceğiniz netbook var mı? Ayrıca ürünü sadece internet ve okumalarım için kullanacağım.
Arkadaşım bu özelliklere bu fiyat iyi DEĞİL.Daha iyi özellikler bulabilirsin aynı paraya.n550 yerine n570,250gb hdd yerine 320 ya da 500gb, 1gb ram yerine 2 gb ramli bir model bulabilirsin rahatlıkla.Hatta bu paranın daha azına bulabilirsin.Acer için ao722 modeli dartyde 639 tl idi,çok daha iyidir bundan.11.6 inch olması fusion işlemci ve ati ekran kartı da cabası.İlla 10.1 inch olsun diyorsan da asus 1015px gibi bir model almanı öneririm.
Çok teşekkür ederim. Doğrusu önerdiğin bilgisayarların ikisi de oldukça mantıklı. Biraz incelemeye devam edince gerçekten fiyatın çok yüksek olduğunu gördüm. Yardımın için çok sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit
Arkadaşım bu özelliklere bu fiyat iyi DEĞİL.Daha iyi özellikler bulabilirsin aynı paraya.n550 yerine n570,250gb hdd yerine 320 ya da 500gb, 1gb ram yerine 2 gb ramli bir model bulabilirsin rahatlıkla.Hatta bu paranın daha azına bulabilirsin.Acer için ao722 modeli dartyde 639 tl idi,çok daha iyidir bundan.11.6 inch olması fusion işlemci ve ati ekran kartı da cabası.İlla 10.1 inch olsun diyorsan da asus 1015px gibi bir model almanı öneririm.
Arkadaşın tavsiye ve uyarısına sonuna kadar katılıyorum, bende bir ekleme yapmak istiyorum.600TL ye asus C50 amd fusıon işlemcılı 10 ınch 2gb ram 320hdd ve hd6250 ekran kartlık Asus marka netbook alabılırsın ve bahsettıgın bılgısayarın en az 2 katı performans alırsın . Bunun yanında 12 inch sevıyesıne cıkarsan asus lamborghını modelı var 800 tl cıvarında 13 ınch samsung corei3 ıslemcılı bılgısayarlar var ancak 10 ınch bandında kalacagım dersen ve fıyat olarak 600 tl cıvarı ongormussen
asus c50 ıslemcılı model acero722 c60 amd ıslemcılı
ve yıne aynı fıyat sevıyesınde asus marka, n570 ıslemcılı 12 ınch ekranlı ve 1366x768 cozunurluklu netbook var.
bunlardan aşağı kalırsan bır yerlerden 250 tl cıvarı 2. el netbook bul kullan ...
sana lınklerı ıncelemen ıcın verıyorum fıyatlarını arastır ben ozellıklerını ve tıpını goresın dıye tek bır yerden lınk atıyorum...
Ah şu lenovo s205i kaçırdık ya,yanarım da ona yanarım arkadaş...Hiçbir yerde de yok artık nasıl bir işse??
quote:
Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit
Ah şu lenovo s205i kaçırdık ya,yanarım da ona yanarım arkadaş...Hiçbir yerde de yok artık nasıl bir işse??
aynen kardeş , acerı aldıgım gun lenovo yu butun ıstanbulda aradım ,dagıtıcısına telefon actım yok oglu yok ,700 tl hazır pesın trınk para vardı.gıttım acer722 aldım gercı 520 ye aldım ama olsun lenovo ıcımde kaldı.
kayserı subede bır ade teshır de vardı ,parasını odeyıp kargolayın dıye rıca ettım yok olmadı,paramızla magur olduk anlayacagın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme