Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orhaner

Merhaba,

Bilgisayarda hiçbir işlem yapmamama ve altta çalışan herhangi bir program olmamasına rağmen hdd ışığı sürekli yanıp sönüyor. Daha önce de bir arkadaş sormuş ama cevap gelmemiş. Neden olabilir? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sorun yok şöyle diyeyim hiç bir işlem yapmasanda hdd çalışır çünkü sistem çalışıyor oda rölanti durumundaki yanıp sönme durumudur bu sıkıntı değil.Hdd ışığında sıkıntı olan devamlı şekilde yanmasıdır bu hdd'yi aşırı meşgul eden bir uygulamanın olduğunu yada bir sorunun olabileceğini gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganmutlu

arkadaslar Acer V3-571G-736B8G50MAII bende kullanıyorum yaklasık dört aydır hiçbir sıkıntım yok ama acaba maximum ne kdar ram takabiirim acaba?

Hemen üstte erkadaş aynı modelden almış dikkat edersen 12gb ram kapasitesi var acer bu ürünlerinde kısıtlamaya gitmemiş 16gb ram'e kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

quote:

Orijinalden alıntı: doganmutlu

arkadaslar Acer V3-571G-736B8G50MAII bende kullanıyorum yaklasık dört aydır hiçbir sıkıntım yok ama acaba maximum ne kdar ram takabiirim acaba?

Hemen üstte erkadaş aynı modelden almış dikkat edersen 12gb ram kapasitesi var acer bu ürünlerinde kısıtlamaya gitmemiş 16gb ram'e kadar yolu var.

Eywallah hocam bende Corsair in 8 GB ramlerini takip ediyorumda denk gelirse indirimden bitane almayı düşünüyorum illustratörde büyük dosylarda ram yetmiyorda:( hani alıpda elimde kalmaması için teşekkur ettim.
  • Bende katıldım aranıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nLyBlack

Bende katıldım aranıza :)

Hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

liste güncel

Hocam 23-Vegabond81 ''Srcn81'' olarak güncellermisiniz..

Nick değişimi oldu da...
  • bende aldım i7 işlemcili win8 yüklü 1 aydır kullanıyorum ben hayatım boyunca bu kadar hantal ve dandik bir laptop görmedim. lanet olsun aldığım güne gitti paralar

bari bu konuda bir yardım eli uzatın crysis 2 ye giriyorum herhalde intelle çalıştırıyor en düşük ayarlarda bile donuyor biraz var mı böyle bişey yaa ayarları yaptım nvdia dan program ekleden crysis 2 yi ekledim sonra yüksek performansı seçtim yine aynı yine aynı bir ultra bir ekstrem oynarım diyordum bir türlü anlayamıyom.

BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM ETSİN . ANLADIĞINI SANANLAR DEĞİL LÜTFEN..

• benide ekleyin ama mutsuzum
  • Ekran kartı güncel mi? nvidia debetim masasından bütün ayarları yapmana rağömen bu sıkıntıyı yaşıyorsun hangi ayarlarda oynadığını sorabilirmiyim? fraps programını kurup hangi fps aralığında çalıştığına bak ayrıca sıcaklık programı yükle oyundaki sıcaklık değerlerinide gözden geçir.Sende gt730 var dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Nisan 2013; 2:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss7332

quote:

Orijinalden alıntı: 0nLyBlack

Bende katıldım aranıza :)

Hayirli olsun :)

Teşekkürler :) iyi denk geldi hoşuma gitti
  • liste güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

liste güncel

Teşekkürler..
  • benide yaz ustam
  • yok hocam 640m var maalesef evet dediğin gibi ekstremde oynamaya çalışıyorum çünkü o kadar para verdik güya 2gb ekran kartı var diye sürücüler falan güncel ama herhalde intelle açıyor oyunu onu değiştirmenin bir yolunu biliyorsan bir yardım ediver kafayı yiycem çünkü
  • benide ekleyin :) gt730m 4gb :) 16gb ddr3 ram :) süper :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbloody14

yok hocam 640m var maalesef evet dediğin gibi ekstremde oynamaya çalışıyorum çünkü o kadar para verdik güya 2gb ekran kartı var diye sürücüler falan güncel ama herhalde intelle açıyor oyunu onu değiştirmenin bir yolunu biliyorsan bir yardım ediver kafayı yiycem çünkü

Sende hangi sürücü kurulu en son olan 314.22 mi? önceki sürücüyü kurup denedin mi? Sende en son sürücü sorun verebilir gt640m ağır oyunlarda fazla zorlanmaz tabi oynadığın oyuna göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbloody14

yok hocam 640m var maalesef evet dediğin gibi ekstremde oynamaya çalışıyorum çünkü o kadar para verdik güya 2gb ekran kartı var diye sürücüler falan güncel ama herhalde intelle açıyor oyunu onu değiştirmenin bir yolunu biliyorsan bir yardım ediver kafayı yiycem çünkü

Eski ekran kartımda aynı sorun vardı 540M son driverı yükledikten sonra oldu, yapmak için format atmıştım çözüm bulamayınca. Ekran kartını görmedi bi türlü

• 1-2 Gündür batarya oynamaya başladı. boşluk var tıkır tıkır sesler yapıyor
  • Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ama kararsız kaldım. Aşağıda vermiş olduğum linkteki nasıl görüşlerinizi alabilir miyim. Ekran kartı 3d oynatmaya yeter li mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.