Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkoman20

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Orijinalden alıntı: turkoman20

uyumluluk sorunu gidermeyi de denedim ama o da olmadı. komple win7ye mi geçsem diye düşünüyorum şu an. oyun o kadar önemli değil ama başka programlarda da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. ha bir de oyundan olma ihtimali nasıl olabilir ki? fm2012de de aynı sorunu verdi bu? teşekkürler cevap yazdığın için

windows 7 korsan olarak geçmeni tavsiye etmem.Nedenini sorarsan gelecek için biraz sıkıntılı olabilir mesela benim eski laptop acer 6935G ona bir hevesle xp yüklemiştim tekrar geri döndüğümde product key de sorun oldu ve ondan sonra sürekli korsan kullanmak zorunda kaldım :(

peki ücretsiz geçemez miyim ki win7ye? illa ona da mı para vericez yaa şu windows 8 niye çıktı ki arkadaş?

Onu araştırmak lazım bir acer servisini arayıp sorun.Öbür türlü korsandan başka çare kalmıyor.

• Arkadaşlar bu serinin aşağıdaki modelini almak istiyorum ne dersiniz. 12 gb ram, 4 gb ekran kartı. Ekran kartı da yeni sayılır.

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-571g-intel-core-i5-3230m-26ghz-12gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600160&categoryId=98
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Arkadaşlar bu serinin aşağıdaki modelini almak istiyorum ne dersiniz. 12 gb ram, 4 gb ekran kartı. Ekran kartı da yeni sayılır.

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-571g-intel-core-i5-3230m-26ghz-12gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600160&categoryId=98

Bende aynı modeli aldım daha kargoda gelmedi.İyi araştırdım almanızı tavsiye ederim.Yalnız 30 nisanda kampanya bitiyor diye biliyorum.Elinizi çabuk tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Arkadaşlar bu serinin aşağıdaki modelini almak istiyorum ne dersiniz. 12 gb ram, 4 gb ekran kartı. Ekran kartı da yeni sayılır.

Alın hocam güzel makina..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler arkadaşlar alacağım sanırım. Yarın son günmüş...
  • Bunun i7 islemcili modelini dusunuyorum. İ5 ile 7 arasinda 200 lira civarinda fark var. Bu farka deger mi? Birde i7li modelin rami biraz daha fazla. Ekran ayni 15.6"
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-notebook-core-i7-240ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64852

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 30 Nisan 2013; 10:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bunun i7 islemcili modelini dusunuyorum. İ5 ile 7 arasinda 200 lira civarinda fark var. Bu farka deger mi? Birde i7li modelin rami biraz daha fazla. Ekran ayni 15.6"
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-notebook-core-i7-240ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64852

ben i7 olan modelini aldım hocam crysis3 ve gta4 gibi oyunlarda ısınıyor gerisinde sorun yok

• Kulübünüz ve cihazlarınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

quote:

Bunun i7 islemcili modelini dusunuyorum. İ5 ile 7 arasinda 200 lira civarinda fark var. Bu farka deger mi? Birde i7li modelin rami biraz daha fazla. Ekran ayni 15.6"

ben i7 olan modelini aldım hocam crysis3 ve gta4 gibi oyunlarda ısınıyor gerisinde sorun yok

Masaustu gibi kullanacagim. Aslinda bunun daha buyuk ekranlusi olsa daha iyi olurdu ama onlarda ikibinliranin uzerinde. Ben bilgisayari en az 5 sene kullaniyorum. İlk laptopumu 7 senelkken degistirmistim. Simdiki ise 5 semelik. O yuzden hem sorunsuz hemde ozellikleri guclu bir bilgisayar istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

quote:

Masaustu gibi kullanacagim. Aslinda bunun daha buyuk ekranlusi olsa daha iyi olurdu ama onlarda ikibinliranin uzerinde. Ben bilgisayari en az 5 sene kullaniyorum. İlk laptopumu 7 senelkken degistirmistim. Simdiki ise 5 semelik. O yuzden hem sorunsuz hemde ozellikleri guclu bir bilgisayar istiyorum

Valla hocam bunun fiyatı 1700 dell inspiron vardı 17 inç 1800 lira ama i5 işlemci ve 1gb ekran kartı vardı almadım bunu aldım memmunum.

• Nvidia güncellemesi yapabilen var mı?Yani nvidia nın sitesinden indiremiyorum.Grafik kartının modelini seçip indiriyorum driver uyumsuz gibi bir hata veriyor.Otomatik olarak yükle dediğimde satıcınızın sayfasından yükleyin diyor.Acer ın sitesinde de eski versiyon var :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 4 Mayıs 2013; 23:23:46 >
  • Arkadaşlar ürünü bugün aldım, beni de kulübe ekleyebilirsiniz :)

Yalnız bu sıcaklık değerleri pek iç açıcı gelmedi, webde dolanmak dışında hiçbir şey yapmama rağmen bir saatlik kullanımın ardından işlemci 55, hiç devreye girmemiş ekran kartı 50 derecelerde gösteriyor. Sizde de durum aynımı?
  • Hayırlı olsun hocam.

Oyun oynamadım bu güne kadar ama çok ısı problemi yartatmıyor bendeki.
  • Oyun oynarken ısınması normal ama oynamıyorken yani masaüstünde bu cihazın ısınması pek normal değil.Öncelikle güç planını kontrol edin yüksek performans ta iken ısınabilir.Yani Bir çok sebep olabilir.Laptop un henüz daha kasasını açmadığımdan bileşenlerin yerini tam bilmiyorum ama ısınma ne tarafta yani hdd üstü falansa bilgisayarın çok açık kaldığından olabilir veya işlemci falan ise arkadaki fan boşluğunu kapatmanız diz üstü veya yünlü eşyaların üzerinde kullanımda ısınma gerçekleşebilir.Ramdan olacağını pek sanmıyorum.Ekran kartıda olmaz(oyun oynamıyorsanız.).Dediğim durumlara dikkat edin.Isınması normal değil birde açık olan programları kontrol edin diyeceğim ama ondan da pek ümitli değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 5 Mayıs 2013; 23:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bye_erce

Bu Laptop'u kullanan arkadaşlardan isteğim bir kaç sorumu cevaplamaları :
    Öncelikle arkadaşlar bu bilgisayarı bu Cumartesi çok yüksek ihtimal alacağım .
    Bu Harddiskten gelen sesin verdiği rahatsızlık ne derecede ?? Bu sesi olma sıklığı nedir ??
    Isınma normal yük altında değilken nette takılırken ne derecede ??Nette takılırken diz üzerinde kulandığımızda rahatsızlık veriyormu ?? Oyunlardaki ısınma ne derecede soğutuculu ve soğutucusuz ?? Bilgisayar çok ısındığında kapandığı oluyor mu ??
    Birde Capslock ve Numlock bildirimleri için çözüm bulan var m ??
    Arkadaşlar bu ürünü kullanan ve bu sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum,Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

bende bunun i5 i var ses falan gelmiyo hiç harddiskten yada başka bi yerden tek sorunum oyunlarda 103 dereceye kadar ısınan işlemci

• ya beyler konuyu gezdim biraz ama hiç kimse oyunlarda işlemci sıcaklığının 103 dereceye çıktığından bahsetmemiş, bu bi tek bende mi var ?
  • bu arada beni de ekleyin beyler
  • Sende işlemci sıfıra dayanmış zaten i5 işlemci 105 derecede kendini kapatır en ufak tozlanmada buda olacak.Mümkünse geri verin ne zaman aldınız?
  • Arkadaşlar beni de ekleyin...
  • Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Birkaç sorum olacak sizlere. Öncelikle bilgisayarda recovery bölümü göremedim. Böyle bir bölüm var mıdır? Ayrıca hdd yi bölmek istiyorum. Bölünce recovery ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.