Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn_382

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ama kararsız kaldım. Aşağıda vermiş olduğum linkteki nasıl görüşlerinizi alabilir miyim. Ekran kartı 3d oynatmaya yeter li mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

Ben 8 Gb ram 500 gb hdd olan aynı modeli kullanıyorum. sıkıntı yok. ama oyunlarla hiçbir bilgim yok oyun oynamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ama kararsız kaldım. Aşağıda vermiş olduğum linkteki nasıl görüşlerinizi alabilir miyim. Ekran kartı 3d oynatmaya yeter li mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

Ben 8 Gb ram 500 gb hdd olan aynı modeli kullanıyorum. sıkıntı yok. ama oyunlarla hiçbir bilgim yok oyun oynamam.

Teşekkür ederim . bataryası normal kullanımda kaç saat dayanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Benim 4 saat rahat gidiyor. Oyunlarla yüklü programlarla işim olmaz. Nette gezerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim 4 saat rahat gidiyor. Oyunlarla yüklü programlarla işim olmaz. Nette gezerim.

ypeki sizin en çok begendiğiniz yönleri neler. Ayrıca begenmediğiniz yönleri. Galiba bu pc alıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ypeki sizin en çok begendiğiniz yönleri neler. Ayrıca begenmediğiniz yönleri. Galiba bu pc alıcam

Öncelikle şık duruşu.Performans, ses kalitesi, ve dahası. Beğenmediğim yönü bataryam tıkır tıkır ses yapıyor boşluk var yuvada servise bildrmedim henüz.

2 aydır kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle şık duruşu.Performans, ses kalitesi, ve dahası. Beğenmediğim yönü bataryam tıkır tıkır ses yapıyor boşluk var yuvada servise bildrmedim henüz.

2 aydır kullanıyorum.

Teşekkür ederim yardımların için. alırsam burdan yazarım ve gruba dahil olurum. Tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 aydır kullanıyorum.

Teşekkür ederim yardımların için. alırsam burdan yazarım ve gruba dahil olurum. Tekrar teşekkürler.

Önemli değil. Alırsanız eğer şimdiden hayırlı olsun.

• Laptop gayet güzel, bi sorununu görmedim ama 2 tane eksisi var benim için şuana kadar diğer herşeyi çok güzel geldi bana. 1-Klavyesi 2-Isıyı kasaya iletiyor azda olsa. Isınma konusunda da şaşırdım doğrusu düşük geldi bana hatta program yanlış gösteriyo diye 2 tane daha araştırdım indirdim internetten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nLyBlack -- 24 Nisan 2013; 2:25:15 >
  • benide yazarsan mutlu olurum dün aldım laptopu gerçekten güzel 12 gb ram 4 gb paylaşımsız ekran kartı battlefield 3de kasmaz diyolar umarım doğrudur full ayarlarda oynasam kasarmı?
  • Arkadaşlar makineye format atmak istiyorum. Acer recovery managementten fabrika ayarlarına geri yükle dediğimde "Sabit sürücü yapılandırması fabrika varsayılanına ayarlnamadı. Geri yükleme işleminden çıkıldı." gibi bi hata veriyor. Acer i aradım gönderin dediler acaba kendim haledebililir miyim bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7884

Arkadaşlar makineye format atmak istiyorum. Acer recovery managementten fabrika ayarlarına geri yükle dediğimde "Sabit sürücü yapılandırması fabrika varsayılanına ayarlnamadı. Geri yükleme işleminden çıkıldı." gibi bi hata veriyor. Acer i aradım gönderin dediler acaba kendim haledebililir miyim bu konuda bilgisi olan var mı?

Normalde olması gerekir muhtemelen recovery yazılımı hatalı yenisini yüklerler bir mahsuru yoksa gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nLyBlack

Laptop gayet güzel, bi sorununu görmedim ama 2 tane eksisi var benim için şuana kadar diğer herşeyi çok güzel geldi bana. 1-Klavyesi 2-Isıyı kasaya iletiyor azda olsa. Isınma konusunda da şaşırdım doğrusu düşük geldi bana hatta program yanlış gösteriyo diye 2 tane daha araştırdım indirdim internetten :D

Aşırı derecede yoruyorsanız ısınma olabillir. Bende kullanıyorum çok memnunum..
  • öyle yapcam aradım gönderin dediler tam işime yarıcak zamanda çıktı sorun. Kendim halledebilirmiyim diye denedim ama olmadı artık yollucam
  • selam arkadaşlar bende acer v3 571 g kullanıyorum recovery yapmak istiyorum yapamıyorum
    recovery management tıklıyorum hiç bir işlem yapmıyor acer power button tıkladıgımdada işlem yapmıyor
    nasıl recovery yapabilirim... yardım ederseniz çok sevinirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat232

selam arkadaşlar bende acer v3 571 g kullanıyorum recovery yapmak istiyorum yapamıyorum
    recovery management tıklıyorum hiç bir işlem yapmıyor acer power button tıkladıgımdada işlem yapmıyor
    nasıl recovery yapabilirim... yardım ederseniz çok sevinirim.....
    Benide ekleyin bugün verdim siparişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 27 Nisan 2013; 20:18:57 >
  • beyler benim çok acayip bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 3-4 ay önce bu bilgisayarı aldım oyun olarak da sadece fm oynadığım için steamden fm 2013 satın aldım. bir hafta öncesine kadar hiç sorunum yoktu. sonra yüklü oyunumu açtım ve oyun sıkıntı çıkarmaya başladı. bir yere tıklayınca başka yerlere yönlendiriyor, taktiklerde oyuncuyu sürükleyemiyorum falan saçma saçma hatalar. sonra da şu meşhur crash dumpı verdi. kendi kayıtlı oyunumdan ümidi kesince yeni kariyer açayım dedim, orada da yardım ister misiniz? sorusu geliyor neye tıklarsam tıklayayım ana menüye yönlendiriyor. güç bela yeni oyun açtım, onda da aynı hataları verdi. fmyi ve steami komple silip tekrar yükledim yine aynı sorun. fm 2013ü ve steami tekrar komple sildim yerine korsan fm 2012 yükledim onda bile aynı sorunu verdi o da yetmedi, bilgisayar da zaten tökezliyor diye backup manager ile fabrika ayarlarına döndürdüm. az önce tekrar steami ve fm2013ü yükledim ve yine aynı sorun win8den mi kaynaklanıyor yoksa bilgisayardan mı bilemiyorum ama yemin ediyorum bilgisayardan soğudum. daha başka ne yapabilirim ki? ayrıca internet explorer da da sayfayı aşağıya hareket ettiremiyorum. bu ne saçma sapan iştir anlayamadım. başka programlarda da bu tarz hatalarla karşılaşacak mıyım bilmiyorum ama artık cidden nefret ettim bu bilgisayardan. bilemiyorum, belki de bilgisayarla hiç alakası yoktur ama neyle ilgili olduğunu da çözemedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkoman20

beyler benim çok acayip bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 3-4 ay önce bu bilgisayarı aldım oyun olarak da sadece fm oynadığım için steamden fm 2013 satın aldım. bir hafta öncesine kadar hiç sorunum yoktu. sonra yüklü oyunumu açtım ve oyun sıkıntı çıkarmaya başladı. bir yere tıklayınca başka yerlere yönlendiriyor, taktiklerde oyuncuyu sürükleyemiyorum falan saçma saçma hatalar. sonra da şu meşhur crash dumpı verdi. kendi kayıtlı oyunumdan ümidi kesince yeni kariyer açayım dedim, orada da yardım ister misiniz? sorusu geliyor neye tıklarsam tıklayayım ana menüye yönlendiriyor. güç bela yeni oyun açtım, onda da aynı hataları verdi. fmyi ve steami komple silip tekrar yükledim yine aynı sorun. fm 2013ü ve steami tekrar komple sildim yerine korsan fm 2012 yükledim onda bile aynı sorunu verdi o da yetmedi, bilgisayar da zaten tökezliyor diye backup manager ile fabrika ayarlarına döndürdüm. az önce tekrar steami ve fm2013ü yükledim ve yine aynı sorun win8den mi kaynaklanıyor yoksa bilgisayardan mı bilemiyorum ama yemin ediyorum bilgisayardan soğudum. daha başka ne yapabilirim ki? ayrıca internet explorer da da sayfayı aşağıya hareket ettiremiyorum. bu ne saçma sapan iştir anlayamadım. başka programlarda da bu tarz hatalarla karşılaşacak mıyım bilmiyorum ama artık cidden nefret ettim bu bilgisayardan. bilemiyorum, belki de bilgisayarla hiç alakası yoktur ama neyle ilgili olduğunu da çözemedim bir türlü.

Oyunu başka bir bilgisayarda(windows 7) deneyin.Eğer aynı sorun devam ederse sorun oyundadır. Devam etmez ise sorun windows kaynaklıdır.

Edit:

Aklıma geldi uyumluluk sorunu gider diyip deneyedebilirsiniz.

• uyumluluk sorunu gidermeyi de denedim ama o da olmadı. komple win7ye mi geçsem diye düşünüyorum şu an. oyun o kadar önemli değil ama başka programlarda da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. ha bir de oyundan olma ihtimali nasıl olabilir ki? fm2012de de aynı sorunu verdi bu? teşekkürler cevap yazdığın için
  • quote:

uyumluluk sorunu gidermeyi de denedim ama o da olmadı. komple win7ye mi geçsem diye düşünüyorum şu an. oyun o kadar önemli değil ama başka programlarda da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. ha bir de oyundan olma ihtimali nasıl olabilir ki? fm2012de de aynı sorunu verdi bu? teşekkürler cevap yazdığın için

windows 7 korsan olarak geçmeni tavsiye etmem.Nedenini sorarsan gelecek için biraz sıkıntılı olabilir mesela benim eski laptop acer 6935G ona bir hevesle xp yüklemiştim tekrar geri döndüğümde product key de sorun oldu ve ondan sonra sürekli korsan kullanmak zorunda kaldım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

uyumluluk sorunu gidermeyi de denedim ama o da olmadı. komple win7ye mi geçsem diye düşünüyorum şu an. oyun o kadar önemli değil ama başka programlarda da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. ha bir de oyundan olma ihtimali nasıl olabilir ki? fm2012de de aynı sorunu verdi bu? teşekkürler cevap yazdığın için

windows 7 korsan olarak geçmeni tavsiye etmem.Nedenini sorarsan gelecek için biraz sıkıntılı olabilir mesela benim eski laptop acer 6935G ona bir hevesle xp yüklemiştim tekrar geri döndüğümde product key de sorun oldu ve ondan sonra sürekli korsan kullanmak zorunda kaldım :(

peki ücretsiz geçemez miyim ki win7ye? illa ona da mı para vericez yaa şu windows 8 niye çıktı ki arkadaş?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.