Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı bilgisaayrlarda o bölüm gizlidir,disk yönetimine girersen görürsün sağlam kurtarma diye geçer ortalama 25gb'lin bir alan diski bölersen recovery açısından sıkıntı yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bazı bilgisaayrlarda o bölüm gizlidir,disk yönetimine girersen görürsün sağlam kurtarma diye geçer ortalama 25gb'lin bir alan diski bölersen recovery açısından sıkıntı yaşamazsın.

Hocam altın değerinde bilgiler için teşekkür ederim gerçekten. O zaman ayrıca dvd ye sistem diski oluşturmak mantıksız. Sistemin böyle bir kurtarma seçeneğinin olmasıda ayrıca çok hoşum gitti...
  • Tavsiyem yinede o kurtarma diskini oluştur olaki hdd arızasında sistem kilitlenmesinde recovery çalışmayabilir ki çalışmayanları gördük.Normal sistem hatalarında ve isteğinde format atmak için recovery seri bir seçenektir.Hata durumunda yazılımsal müdahale edemeyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Tavsiyem yinede o kurtarma diskini oluştur olaki hdd arızasında sistem kilitlenmesinde recovery çalışmayabilir ki çalışmayanları gördük.Normal sistem hatalarında ve isteğinde format atmak için recovery seri bir seçenektir.Hata durumunda yazılımsal müdahale edemeyebilirsin.

Anladım üstadım hemen backup dvd oluşturuyorum o zaman sağolun...
  • arkadaşlar bu başlıktan bana yardımca olabilirmisiniz.
    çok kararsız kalıyorum.
    nerdeyse bütün notebook forumunu okudum
    hala karar veremedim
    deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_75105618/f_//tm.htm#75107606
  • Acer alın gitsin hocam. Ben kullanıyorum aynısını.
  • arkadaşlar forumda hiç değinilmemiş bir şey soracam. ben netcad diye bir program kuracağım ama bilgisayar "Değer Güvenli Önyükleme ilkesi tarafından korunuyor; değiştirilemez veya silinemez" diye bir hata veriyor. bunu nereden kapatabilirim acaba.
  • ya arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum ama telefon ile bilgisayar arasında bluetooth bağlantısı kurup sonrada telefondan çalan müziği bilgisayardan dinleye biliyorduk veya ahizesiz konuşma aygıtı olarak kullanabiliyorduk ama artık yapamıyorum :/ bağlan dediğimde bir süre bağlanmaya çalışıyor ama sonra bağlanamadan devam ediyor bu arada telefon bağlı dosya alıp gönderebiliyorum internete girebiliyorum telefonun internet paketinden
  • Bluetooth sürücüsünü kaldırıp tekrar kur.
  • Beyler bu laptopun 12 gb i5 gt730m modelini almayı düşünüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

Özellik olarak tam bir F/P ürünü ama tek kuşkum ısınma sorunun ne derece olduğu. İyi bir soğutucu ile sanki laptop olduğunu unutup masaüstü gibi 9-10 saat aralıksız oyun oynayabilmem mümkün müdür? (Büyük ihtimal pili çıkartıp kullanırım.)

• Selamlar.

Bu aletin 12 gb i5 730m modelini kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir sorunum var;

(önceki sayfalarda sorulmuş ama net cevap verilmemiş)

Laptopta çift ekran kartı var bildiğiniz gibi. Nvidia'nın sitesinden ekran kartının driverının en güncel güncel sürümünü indirip kurmaya çalıştığımda, uyumluluk kontrolünden sonra "uygun donanım bulunamadı" şeklinde bir hata alıyorum. (doğru driver indirdiğime eminim)

Yine Nvidia'nın sitesinden ekran kartı modelimi otomatik belirle dediğimde buluyor; fakat driver indirmiyor. Bu sefer de "ürün üreticinizin yayınladığı driver sürümünü indirmelisiniz. Üreticiniz güncelleme işlemini kısıtlamış" gibi bir sorunla karşılaşıyorum.

Acer'ın sitesinden baktığım zamansa yeni güncelleme bulunmuyor. Mevcut sürüm ise hayli eski ve performans sorunları var.

Ekran kartının driverının en güncel sürümünü kurup kullanabilmek için Acer'ın insafına güvenmekten başka bir yol yordam var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit Gayretli -- 18 Mayıs 2013; 2:51:30 >

• Arkadaşlar Far cry 3 ü deneyen var mı bende çok kasıyorda ne yaptıysam düzeltemedim.Yardım edebilecek var mı

Bir de bu live updater da fix pack 2 var kaç defa indirdi ama yükleyemiyor :S neden acaba yoksa bir tek bende mi öyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 19 Mayıs 2013; 15:42:00 >
  • Bilgisayarı aldınız mı ben ve arkadaşım bu ürünü almak istiyoruz. Kafam da sorular var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bilgisayarı aldınız mı ben ve arkadaşım bu ürünü almak istiyoruz. Kafam da sorular var da.

Hayır benim de kafamda sorular var.
  • bende Acer Aspire V3-571G kullanıcısıyım beni de ekler misiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2089

ya arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum ama telefon ile bilgisayar arasında bluetooth bağlantısı kurup sonrada telefondan çalan müziği bilgisayardan dinleye biliyorduk veya ahizesiz konuşma aygıtı olarak kullanabiliyorduk ama artık yapamıyorum :/ bağlan dediğimde bir süre bağlanmaya çalışıyor ama sonra bağlanamadan devam ediyor bu arada telefon bağlı dosya alıp gönderebiliyorum internete girebiliyorum telefonun internet paketinden

Ben bunu rahatlıkka kullanabiliyorum. Pc den giriş yaptıgımda nasıl yaptıgımı yazarım sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyin i7 730m 4gb vram,12 gb ram 1tb
  • Ben ilk kez bir laptop alacağım ve bu cihaz ilgimi çekti. Siz kullanıcılara ve teknoloji ile benden daha yakın alakalı okan arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum.

http://www.hizlial.com/acer-aspire-v3-571g-53238g50makk-i5-3230m-25ghz-8gb-500gb-2gb-gt710m/30.001.1177.0579

1.Cihazı coğunlukla PC gibi kullanacağım. Bunun için cihaz pilini çıkarıp öyle mi kullanmalıyım?

2.Isınma problemi olduğunu okuyorum. Peki oyun oynamadığımızda da böyle bir problem oluyor mu? Ayrıca ısınmada tehlikeli sınır nedir?

3.Linki verdiğim site ile ilgili şikayetler var. Cihazını bu siteden alan var mı?

• BENİDE EKLEYİN....!

Merhaba , Bende bir Acer V3-571G satın alarak aranıza katıldım.

Satın aldığım ürün Acer V3-571G-53238G1TMAKK

KDV Dahil 1.249,01.TL' ye satın aldım.

Fiyat sizce iyi mi..? Yoksa biraz daha beklesem daha iyi olabilir miydi...? Bir arkadaşım Moralimi bozdu da , pahalı almışsın diye..!

Sistem Belleği 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
    İşletim Sistemi Windows 8
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşlemci 3230M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız Hafıza Ekran Kartı Nvidia GeForce GT710M
    Kart Okuyucu Var
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    Optik Tipi Super Multi DVD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 23 Mayıs 2013; 17:23:13 >
  • Hocam fiyat olarak çok iyi almışsın. Ben aynısını 2 ay önce 1.450 tl ye aldım.

Bendeki senin aldığının tam aynısı sadece Sabit Disk Kapasitesi 500 Gb benimkinin.

Hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.