Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğim sitede fiyat; KDV Dahil: 1,199.06 TL (12 x 99.92 TL taksitle). Ama adamlara güvenipte sipariş veremedim bir türlü. Birde servisiyle ilgili şikayetler oldukça fazla sanırım vazgeçeceğim.
  • Arkadaşlar buyrunhttp://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ yüklü windows key=anahtar numarasını veren ücretsiz program linki.Windows 8 yazılımıyla temiz kurulum yapabilirsiniz.Güncel sürücülerinide acer sitesinden indirin.http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
  • Forumda bir arkadaşın dediği gibi eğer disk birleştirme yaptıysanız fabrika ayarlarına dönmek için başlangıçta acer logosunda alt+f10 tuşu işe yaramıyor.Bu durumda yedeklemeyi ancak windows içindeki acer recovery management yazılımıyla ki recovery bölümünü silmediyseniz yapabilirsiniz.Yine aynı programla fabrika ayarlarını usb'ye, sürücüleri dvd veya usb belleğe yedek almayı unutmayın.Ne olur ne olmaz.Yedek alırken usb belleği program formatlıyor.USB bellekteki verilerinizi önce bir yere kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 24 Mayıs 2013; 14:24:00 >
  • merhaba arkadaşlar v3-571g i5 işlemcili, 1tb hdd acer alarak bende aranıza katıldım.
    Yukarıda bahsedilen win8 ürün anahtarını makinanın arkasında göremedim
    bilen birisi yardımcı olabilirmi
  • Bende sonunda aldım. Yanlız HDD'yi bölemedim recovery'de bir türlü, yardım edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goloo -- 26 Mayıs 2013; 7:55:40 >
  • Eline sağlık usta.
  • Ürün anahtarı artık çoğu pc de yazmıyor hocam. Anahtar biosa gömülü geliyor artık..
  • live updaterdan güncelleme yapabilen var mı?İndiriyor fakat güncelleme yapmıyor :S
  • Live updater dan bende sadece intel ekran kartını hd4000 güncelledi.fix packet2 dört kez %99 gelmesine rağmen güncelllemedi. Ayrıca bu gömülü windows 8 cd key ile temiz bir kurulum yapan varsa sorun ve yorumlarını buraya yazabilirlerse iyi olur.Takipteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 26 Mayıs 2013; 15:53:34 >
  • liste güncel
  • benide eklersen sevinirim hocam 2 aydır falan kullanıyorum yada 1 daha çok oyun için falan
  • Satın aldığım ürün Acer V3-571G-53238G1TMAK
    Bu Üründe USB 3.0 var mı? Bilgisayar yanımda değil.
    Şu an internetten USB 3.0 bir Taşınabilir HDD Spariş edicem.
    Eğer yoksa boşu boşuna , para vermiyeyim.
    İnternette bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Satın aldığım ürün Acer V3-571G-53238G1TMAK
    Bu Üründe USB 3.0 var mı? Bilgisayar yanımda değil.
    Şu an internetten USB 3.0 bir Taşınabilir HDD Spariş edicem.
    Eğer yoksa boşu boşuna , para vermiyeyim.
    İnternette bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

USB 3.0 var.
  • Bende cihazın i5 i var. Ben özellikle acer'in teknik servisinden çok memnun kaldım. Kendi hatam sonucu olan bir şeyi bile müşteri memnuniyetini kazanmak amacıyla yapıp gönderdiler. Aldığım firma aracılığıyla gönderdim kargo parası da vermedim. Bilgisayarımdan 10 gün ayrı kaldım ama yepyeni bir halde bilgisayarıma kavuştum. Acer'a ve teknik servisine çok teşekkürler. Şu an sadece wifi ile ilgili bir sıkıntı var gibi ama o da bağlandığım ağların çok yoğun kullanılmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Bu cihazlarda wifi ile ilgili kronik bir sorun yoktur değil mi arkadaşlar_???
  • Bende İ5 olanı kullanıyorum.

Ne sorunu vardıda servise verdiniz acaba.?

Wifi sorunu bende oluyor bazen. bağlantı olduğu halde wifi kesiliyor..

Edit: Nerden almıştınız.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 27 Mayıs 2013; 14:52:56 >
  • arkadaşlar acer aspire v3-571G kullanıyorum far cry 3 de ayarları high a çıkarınca kasıyor sizdede kasıyormu?
  • quote:

USB 3.0 var.

Teşekkürler ,

" Buffalo 1 TB Mini Station Taşınabilir Disk " bu ürünü satın aldım. Fiyatı makul geldi.
    500.GB tercih edenler için " Buffalo 500 GB Mini Station Taşınabilir Disk " fiyatı da makul

ürünlerin aşıda linklerini verdim.

1TB
    http://www.incehesap.com/buffalo-tasinabilir-disk-siyah-fiyati-19300/

500.GB
    http://www.incehesap.com/buffalo-tasinabilir-disk-fiyati-19285/

Ürün hakkında detaylı bilgi forumda mevcut ; http://forum.donanimhaber.com/m_74829627/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 27 Mayıs 2013; 18:26:35 >

• hiç kimsemi oynamadı far cry 3 ? high a çıkarınca kasıyor oyun sizdede kasıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

hiç kimsemi oynamadı far cry 3 ? high a çıkarınca kasıyor oyun sizdede kasıyormu?

mouse u hızlı çevirdiğimde ekranda bir yavaşlık seziyordum ama çok belirgin değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

hiç kimsemi oynamadı far cry 3 ? high a çıkarınca kasıyor oyun sizdede kasıyormu?

mouse u hızlı çevirdiğimde ekranda bir yavaşlık seziyordum ama çok belirgin değildi

hocam bende baya bi belirgin acaba nedendir ekran kartım geforce gt 730m? ayrıca eklersen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.