Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flying scary

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

hiç kimsemi oynamadı far cry 3 ? high a çıkarınca kasıyor oyun sizdede kasıyormu?

mouse u hızlı çevirdiğimde ekranda bir yavaşlık seziyordum ama çok belirgin değildi

hocam bende baya bi belirgin acaba nedendir ekran kartım geforce gt 730m? ayrıca eklersen sevinirim

tamam hocam live updater da bi güncelleme vardı onu yaptım ama internet bağlantısıyla ilgili bi güncellemeydi ama şimdi ne hiketse far cry 3 ü ultrada kasmadan oynuyorum

• merhaba acer aspire v3 kullanıcısıyım. laptopu yeni aldım ama sıkıntılı galiba :) laptop arada cd dvd okumuyor neden acaba. yeni üyeniz olarak soruma yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

hiç kimsemi oynamadı far cry 3 ? high a çıkarınca kasıyor oyun sizdede kasıyormu?

mouse u hızlı çevirdiğimde ekranda bir yavaşlık seziyordum ama çok belirgin değildi

hocam bende baya bi belirgin acaba nedendir ekran kartım geforce gt 730m? ayrıca eklersen sevinirim

Hocam siz yine iyisiniz bende low da bile kasıyor anlamış değilim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

quote:

quote:

hocam ne hikmetse bende ultrada kasmamaya başladı crysis 3 tede very high da kasmıyor altı üstü bi tane update yapmıştım ama oda wireless yani internet ile ilgiliydi ne oldu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ne hikmetse bende ultrada kasmamaya başladı crysis 3 tede very high da kasmıyor altı üstü bi tane update yapmıştım ama oda wireless yani internet ile ilgiliydi ne oldu anlamadım

Ben Laptop u aldığımda 1 driver yüklemek gerekiyodu.Ondada aynı şekilde indiriyor fakat yüklemiyordu.(İsmi belli değildi garip harf ve sayılar vardı.)Aradan biraz zaman geçti tekrar baktım yoktu.Şuan QCA wifi driver 10.0.0.225 BT driver 8.0.0.2 var.Sürüm 11.41 218 mb diyor.İniyor fakat yüklemiyor kaç defa denedim bi çözüm bulamadım ayrıca acerin sitesinden baktım 218 mblık bir driver yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 27 Mayıs 2013; 20:58:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Laptop u aldığımda 1 driver yüklemek gerekiyodu.Ondada aynı şekilde indiriyor fakat yüklemiyordu.(İsmi belli değildi garip harf ve sayılar vardı.)Aradan biraz zaman geçti tekrar baktım yoktu.Şuan QCA wifi driver 10.0.0.225 BT driver 8.0.0.2 var.Sürüm 11.41 218 mb diyor.İniyor fakat yüklemiyor kaç defa denedim bi çözüm bulamadım ayrıca acerin sitesinden baktım 218 mblık bir driver yok :S

Bende anlamadim hocam garip bu acer valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende anlamadim hocam garip bu acer valla

Şu driver engellemelerinede sinir oldum nvidia nın sitesinde gt 730m için driver var fakat biz acer paşamızın keyfini bekleyeceyiz!

• Benide ekleyin :)

Arkadaşlar windows 7 kuran varmı acaba? var ise driver sıkıntısı oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladin ahmet -- 28 Mayıs 2013; 0:02:32 >
  • Nvidia sürücüsünü kabul etmesi lazım üzerindeki mevcut sürücüsü komle program seçeneklerden kaldrıın öyle deneyin üreticinin sürücü çıkarmasını beklerseniz çok beklersinzi yani çıkarmaz nvidia'da yazılımsal sıkıntı yok ama bu amd kartlarda ediğiniz gibi üretici sitesinden kurmalısınız.
  • BENDE far cry 3 yüklemeyi deniyorum ama laptop cd yi arada bir görüyor neden acaba.. servise götürmem gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Nvidia sürücüsünü kabul etmesi lazım üzerindeki mevcut sürücüsü komle program seçeneklerden kaldrıın öyle deneyin üreticinin sürücü çıkarmasını beklerseniz çok beklersinzi yani çıkarmaz nvidia'da yazılımsal sıkıntı yok ama bu amd kartlarda ediğiniz gibi üretici sitesinden kurmalısınız.

Dediğinizi yapmadım fakat nvidia nın sitesinden driver ı indirip yüklemeye kalktığımda "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı." Diye hata veriyor.
  • Üzerindeki sürücüyle çakışma oluyor program seçeneklerden komple kaldırın yeniden başlatın tekrar yükleyin
  • arkadaşlar 3 ayı geçik kullanıyorum son 1 aydır oyunlara girdikten 5dk sonra elimi wasd üstüne koyamıyorum acayip ısınmaya başladı
    bu aldığım 3.acer öncekilerdede ısınma sorunu vardı açıp termal macununu kaliteli bişey sürmüştüm düzelmişti bunada uygulasam düzelirmi yoksa i7 işlemciler aşırımı ısınıyo? (soğutucu falan fayda etmiyo)
  • driver yükleyince ne fark ediyorki bilgisayardan çok anlamam mazur görün
  • arkadaşlar oyunlardaki performansı arttırmak için yükleyebileceğim bi driver falan varmı? mesela acerin sitesinde vga driverini gördüm benim bilgisayarla uyumlu yani ekran kartı driveri yüklesem bilgisayara bir zarar gelebilirmi bozulma vb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö.U.K -- 28 Mayıs 2013; 17:26:48 >
  • Arkadaşlar v3 571g serisinin maksimum bellek kapasitesi kaçtır.Eksra bellek yükleyen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bende İ5 olanı kullanıyorum.

Ne sorunu vardıda servise verdiniz acaba.?

Wifi sorunu bende oluyor bazen. bağlantı olduğu halde wifi kesiliyor..

Edit: Nerden almıştınız.?

Bilgisayarı kullandıktan bir süre sonra yavaşlamalar oldu. wifi ile ilgili
    dediğim gibi tatmin etmiyordu. Yanı başımda başka bilgisayarlar benimkinden daha sağlıklı bağlanıyordu.
    Bir arkadaşım durumu toparlamak için bilgisayara format attı ama pek sağlıklı sonuç alamadık. Format esnasında
    recovery'de silinmiş. Electro word'den almıştım bilgisayarı oranın teknik servisindeki arkadaşlar ilgilendi ama
    recovery olmadığı için kalıcı bir çözüm üretemediler. Acer marka cihazların servisini veren Smsİnfo isimli firmayı arayarak
    durumu olduğu gibi izah ettim. Onlar da yazılımla ilgili böyle bir şeyin garanti kapsamına girmeyeceğini ama
    müşteri memnuniyeti açısından yardımcı olabileceklerini söylediler. Cihazı gönderdim bir hafta sonra ilk aldığım gündeki haliyle
    ve recovery oluşturulmuş halde bana geri teslim ettiler. Ancak wi-fi dediğim gibi hala randumanlı değil ben zaman zaman bağladığım
    ağdaki yoğunluğa bağlıyorum (işyerimdeki ) ama bir ara uygun bir ortamda bunu test edeceğim. Tabi bunun dışında kronik bir
    sorun olduğu tespit edilirse de hep beraber bir çözüm arayalım derim. İyi günler saygılar...

• Nvidia sitesindeki daha iyi ve günceldir orasını karıştırmayın.
  • 16gb destekler sizdeki model tam olarak hangisi
  • Yeni sürücüde sorunlar ortadan kalkmış rahat şekilde kurulabiliyor.Kurduktan sonra GeForce Experience adlı programı da kuruyo ve oyunları optimize etmede gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.