Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba,benim leptıp acer aspire v3 ve bende herhangi bir tusa basarken touchpad çalısmıyor bu sorunu alan arkadaşlarvarmı acaba ?
  • scartor kullanıcısına yanıt
    bios güncellemesinden önce fan ne zaman çalışıp ne zaman duracağını biliyordu. stabildeyken de böyle yüksek sıcaklıklara çıkmıyordu. sanırım yakında bi yetkili servise göndericem laptopu. öyle her güncellemeye sırf güncelleme diye atlamamak lazım sanırım.

şimdi baktım da 54 ten aşağı inmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killersontheroad -- 21 Ocak 2014; 4:04:10 >
  • killersontheroad K kullanıcısına yanıt
    enescoo E kullanıcısına yanıt
    54 derece fazla. Garantisi varsa servise yollayın, gerçi ben o kadar beklememek için kendim müdahale ettim. %70-80 e yakın eski performansına döndü. Sadece içini açıp termal macunlarını değiştirmedim. Süre ile tahribat ortaya çıkıyor ve yarar sağlayacağına zarar dönüşüyor termal macun. Fazla da sıcak kullanmamanızda fayda var, board'unuza yazık.

quote:

Orijinalden alıntı: enescoo
    öncelikle herkese merhaba,benim leptıp acer aspire v3 ve bende herhangi bir tusa basarken touchpad çalısmıyor bu sorunu alan arkadaşlarvarmı acaba ?

Fonksiyon tuşu ile touch pad'i kapatmış olmayasınız? Fn+F7 kombinasyonunu deneyip tekrar bir touch pad'i kontrol edin. Gerçi dokunmadan reaksiyon gösteren bir touch pad, bu modelin en büyük eksi(-)lerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 21 Ocak 2014; 16:03:16 >

• scartor kullanıcısına yanıt
    galiba anlatamadım.demek istedigim normalde dzgün çalısıyor ama herhangi bir tusa basılı tuttugumda touchpad çalısmıyor
  • enescoo E kullanıcısına yanıt
    Sürücü çakışması olabilir touchpad sürücüsünü tekrar kurun güncel değilse güncelleyin.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim bir deneyeceğim
  • Yeni çıkan nvidia driverında sorun var sanırım önceden 150 fps olan oyun şuan 30 fps :S yüklemenizi tavsiye etmem.
  • arkadaşlar aygıt yöneticisi kısmında ağ denetleyici yanında soru işareti var otomatik yükle diyorum bulamıyor ne yüklemem gerekiyor bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
  • evet arkadaşlar çözüm basitmiş aygıt yöneticisinden synaptick in touchpad i seçip kaldır dedim kaldırıldı pc yi yeniden baslattı ve sorun çözüldü artık herhangi bir tusa basarken touchpad donma yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhaeus

arkadaşlar aygıt yöneticisi kısmında ağ denetleyici yanında soru işareti var otomatik yükle diyorum bulamıyor ne yüklemem gerekiyor bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

acer in sitesinde bilgisayarın modelini ve işletim sistemini seçerek gerekli sürücülere ulasabilirsin oradan manuel şekilde yüklemeyi dene
  • çok ısınmasa vede ısındığı zaman oyunlarda fps düşmesi olmasa iyi bilgisayar aslında acer v3-571g.........bu sorunu yaşamayan yoktur zaten toshiba ve sony kullananların dışında....pazartesi vercem servise temizlesinler fanı sonrada zalman nc 2000 aldımmı değmeyin keyfime
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-

çok ısınmasa vede ısındığı zaman oyunlarda fps düşmesi olmasa iyi bilgisayar aslında acer v3-571g.........bu sorunu yaşamayan yoktur zaten toshiba ve sony kullananların dışında....pazartesi vercem servise temizlesinler fanı sonrada zalman nc 2000 aldımmı değmeyin keyfime

Bendede ısınma ve fan sorunu vardı verdim servise bugün geldi temizlemişler mis gibi fanı değiştirmişler birde altına sogutucu aldımmı tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge_

quote:

çok ısınmasa vede ısındığı zaman oyunlarda fps düşmesi olmasa iyi bilgisayar aslında acer v3-571g.........bu sorunu yaşamayan yoktur zaten toshiba ve sony kullananların dışında....pazartesi vercem servise temizlesinler fanı sonrada zalman nc 2000 aldımmı değmeyin keyfime

Bendede ısınma ve fan sorunu vardı verdim servise bugün geldi temizlemişler mis gibi fanı değiştirmişler birde altına sogutucu aldımmı tadından yenmez

Bende de ısınma sorunu vardı.Hatta işlemci yük altında 104 dereceye kadar ulaştı.Sonra hemen temizlik işlemi için bilgisayarı açtım fan + thermal macun temizliği yaptım kendine geldi.Şu an yük altında 80 dereceyi pek geçmiyor.

• Revenge_ kullanıcısına yanıt
    bende sözde bugün vercektim ama cumayı bulur herhalde hocam sana kaç güne gönderdiler servisten ?
  • quote:

bende sözde bugün vercektim ama cumayı bulur herhalde hocam sana kaç güne gönderdiler servisten ?

Bu ikinci servise gidişi ilk gittiğinde 1 haftada geldi fakat bunda 10 günde geldi. Bunun nedenini araya hafta sonunun girmesi ve istanbul'dan mersine gelmesinden dolayı baglıyorum çünkü cihazın gecen hafta persembe günü tüm işleri halledilmişti. yani ortalama 1 haftada geliyor acer'in servisi sıkıntılı falan diyorlar fakat ben 2 seferde de her hangi bir sıkıntı yaşamadım
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende de bir Acer V3-571G ürünüm var.

Satın aldığım ürün Acer V3-571G-53238G1TMAKK

Sistem Belleği 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
    İşletim Sistemi Windows 8
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşlemci 3230M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız Hafıza Ekran Kartı Nvidia GeForce GT710M
    Kart Okuyucu Var
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    Optik Tipi Super Multi DVD

Şimdi Sizlere bir kaç sorum olacak...

1.'si Klavyenin sol tarafında kalan tuşlar , (Örnek ; w , e , s , c , a , d gibi tuşlar ) biraz sert basıyor. Hatta bir yere takılıyormuş gibi bir durum söz konusu... Dolayısıyla klavye ile düzgün bir şekilde yazı yazamıyorum. Tuşa basmama rağmen , yamadığı oluyor.
    2.'si recovery almadan , menüden fabrika ayarlarına geri yükle seçeneğini şaretlesem ne olur?
    3.'sü Malum ısınma sorunu..?

Bu olumsuz durumlar için servise göndersem mi?

( Windows 7 de kurmak geliyor içimden ama....!!! )

Ne yapmalıyım arkadaşlar ?

• Selamunaleyküm cümleten . evet bende bir Acer Aspire V3-571G kullanısıyım listeye ekliyebilirmisiniz acaba.
    Cihazı alalı 1 yıl süre oldu yaklaşık 6-7 aydır klavyemde bir sorun var :Seri bir şekilde yazı yazarken yazdıgım satır aniden üstteki yazı sütünlarına kendiliginden geçiyor ve durumu düzeltmek için çok zaman kaybediyorum üstüne üstlük heran bu sorunu yaşıyabilecegim içinde bir gözüm devamlı yazı satırımda olması gerekiyor bazen bu sıkıntıyı unutunca ortadaki sütunların üstüne yazmaya devam ettigim için yazılar birbirine karışıyor! haliyle adam gibi yazı yazmaya konsantre olamıyorum.bu sıkıntı cihaza en ufan bir fiziksel darbe olmamasına rağmen ortaya çıktı bunun altını çiziyorum !

Açıkcası garantisi hatta süper destek sigortası olmasına rağmen hala servise veremedim aylarca geri gelmiyeceginden korktugum için aynı sorunu yaşayan başka arkaş varmı acaba . hayli ciddi bir sorun .şimdiden teşekürler.

• TouchPad'i çok hassas olduğu için bu sorun ortaya çıkıyordur, siz farkında olmadan. Program yazarken aynı sorundan bende muzdariptim. En iyi yöntem Touch Pad'i kapatmak. Bknz: Fn+F7
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşimde V3-571G var. Ancak webcam önceleri çalışırken sonradan ara ara çalışmamaya başlamış. Şimdi de hiç çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde SPCA2082 diye görünüyor ve güncel sürücü yazılımı yüklü diyor.

Biraz araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bu sorunla karşılaşan oldumu acaba nasıl çözdünüz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Merhaba arkadaşlar, kardeşimde V3-571G var. Ancak webcam önceleri çalışırken sonradan ara ara çalışmamaya başlamış. Şimdi de hiç çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde SPCA2082 diye görünüyor ve güncel sürücü yazılımı yüklü diyor.

Biraz araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bu sorunla karşılaşan oldumu acaba nasıl çözdünüz. Teşekkürler.

scan , sitesinden son webcam driver yazılımını yükle . sorun çözülür belki
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.