Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayarımı formatlayıp , fabrika ayarlarına döndürmek istedim ve PC Açılırken Alt + F10 tuşu ile yeniden yüklemek istedim. Fakat olmadı.
    Malesef Benim bilgisayarımda ( PC Açılıken Acer Logosu Göründüğünde ) ALT tuşuna basarken F10 tuşuna kademeli olarak basmak ben de bir işe yaramadı.
    Sebebi ise BIOS' ta Main menüsünden D2d Recovery menüsünün hiç olmaması...! ( Yada Gizli Olması )

Ben format ve yükleme sorunumu aşağıdaki vidoya göre gerçekleştirdim.

http://www.youtube.com/watch?v=YSdOc663AGw

Hiç bir sorun çıkmadı.

• Merhaba,

Oğlumun kusması sonucunda cihaz mousepad kısmından sıvı aldı. Güç ışığı yanıyor ancak bilgisyar hiç bir şekilde açılmıyor.

Kullanıcı hatası kaynaklı bir arıza yaşadığımdan dolayı garanti dahilinde müdahale edemeyeceğim aşikar. Bilgisayarı Gold'dan ve Vip Protect sigorta ürünü ile birlikte satın almıştım. Sözleşmede yazan şarta göre satın alma tarihinden itibaren 6-12 ay arasında cihaz bedelinin %60'ını aşan arızalar tamir ettirilmeyerek muadili bir ürünle farkı ödenmek kaydıyla değiştiriliyor. Fark ödeyerek yeni PC almak işime gelmiyor. Teknoloji servislerinin işi belli olmaz; acaba ortaya çıkması muhtemel olan arızanın ücreti 750 TL'yi geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

Merhaba,

Oğlumun kusması sonucunda cihaz mousepad kısmından sıvı aldı. Güç ışığı yanıyor ancak bilgisyar hiç bir şekilde açılmıyor.

Kullanıcı hatası kaynaklı bir arıza yaşadığımdan dolayı garanti dahilinde müdahale edemeyeceğim aşikar. Bilgisayarı Gold'dan ve Vip Protect sigorta ürünü ile birlikte satın almıştım. Sözleşmede yazan şarta göre satın alma tarihinden itibaren 6-12 ay arasında cihaz bedelinin %60'ını aşan arızalar tamir ettirilmeyerek muadili bir ürünle farkı ödenmek kaydıyla değiştiriliyor. Fark ödeyerek yeni PC almak işime gelmiyor. Teknoloji servislerinin işi belli olmaz; acaba ortaya çıkması muhtemel olan arızanın ücreti 750 TL'yi geçer mi?

Öncelikle geçmiş olsun .
    Hasar tamir bedelinin , ne olacağı hiç belli olmaz diye tahmin ediyorum. Tabi bu benim tahminim.

Çünki benzer iki durumla da karşılarştım.

1. si benim başıma geldi , Ofis bilgisayarına su bardağı devirdim. Diz üstü bilgisayarın tamir bedeli (servis işçilik dahil ) 2013 Temmuz ayıda 150,00.TL tuttu.
    2. si bir arkadaşımın başına geldi , tam rakam hatırlamıyorum ama , bilgisayarın yarı fiyatının biraz üzerinde bir rakam tutmuştu.

Vip Protect sigorta ürününe çok fazla güvenmemenizi öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_86845610/tm.htm

www.sikayetvar.com
    Gold Teknoloji Marketleri'nde Vip Protect Sıkıntısı! - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2167158/gold-teknoloji-marketlerinde-vip-protect-sikintisi

• quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun .
    Hasar tamir bedelinin , ne olacağı hiç belli olmaz diye tahmin ediyorum. Tabi bu benim tahminim.

Çünki benzer iki durumla da karşılarştım.

1. si benim başıma geldi , Ofis bilgisayarına su bardağı devirdim. Diz üstü bilgisayarın tamir bedeli (servis işçilik dahil ) 2013 Temmuz ayıda 150,00.TL tuttu.
    2. si bir arkadaşımın başına geldi , tam rakam hatırlamıyorum ama , bilgisayarın yarı fiyatının biraz üzerinde bir rakam tutmuştu.

Vip Protect sigorta ürününe çok fazla güvenmemenizi öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_86845610/tm.htm

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2167158/gold-teknoloji-marketlerinde-vip-protect-sikintisi

Cevabınız için teşekkür ederim. Cihazı Gold'a teslim ettim. Bakalım hafta içi durum netleşecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar. cihazın kart okuyucusunu şuana kadar hiç kullanma ihtiyacı hissetmedim usb kart okuyucuları çok daha pratik diye ama hafıza kartımı fat 32 ye biçimlendirmem gerektiği için bilgisayarların orjinal kart okuyucusuna bağlamam gerekiyormuş ve şu an ihtiyaç oldu ama cihazın kart yuvasından plastik bir şerit çıkıyor ortalama bir psp hafıza kartı büyüklügünde onu tepsi olarakmı kullanıcaz nedir bir türlü çözemedim bir ara yuvaya koyuyum dedim tepsisiz kartı zor çıkarttım .buarada takmak istedigim kartta büyük Allahtan psp hafıza kartıda zorda olsa derin yuvadan aldım.

bilen arkadaşlar varsa açıklayabilirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANİME FİGÜR SHOP -- 19 Şubat 2014; 19:31:10 >
  • Telefona Micro SD kart takar gibi, taktıktan sonra biraz bastırın hocam. Sesi duyacaksınız zaten ve takılmış olacak. Çıkarırken de yine bastırın, yine bir ses gelecek ve kartı çıkarmış olacaksınız.

Edit: İçerisinden çıkan örneği tepsi olarak kullanmayacaksınız,o kart, SD kart girişini bir nevi korusun diye var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 19 Şubat 2014; 21:18:13 >
  • iyi ama hafıza kartı örnek laptopun plastigi kadar büyük olmasına ragmen koyunca içinde kayboluyor yuva çok büyükyani degil telefondaki gibi bastırıp çıtlatmak kartı hazneye koyar koymaz içinde kaybolucak kadar geniş yuva!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudosman

iyi ama hafıza kartı örnek laptopun plastigi kadar büyük olmasına ragmen koyunca içinde kayboluyor yuva çok büyükyani degil telefondaki gibi bastırıp çıtlatmak kartı hazneye koyar koymaz içinde kaybolucak kadar geniş yuva!

Sanırım Sd card adaptör kullanmadan yapıyorsunuz o olmadan tabiki yuva içinde kaybolacak kadar büyük olur.
  • Bluetooth tamamen iflas etti.Vatana Millete hayırlı olsun.
  • Satmaya kalksak bu modelin ikinci el değeri sizce ne kadar olur ? İ7 ve 640m' li olan versiyon.
  • tko81 kullanıcısına yanıt
    Milletin 2. el notebook bölümünde verdiği fiyatlara bakacak olursak, ben aldığım fiyata satardım ürünü alalı 1 sene olmasına rağmen.

Garantisi devam ediyor, kutusu duruyor, kozmetik olarak hiç bir sorun yok ise ve ürünü alalı yaklaşık 1 yıl olmuş ise 250 lira indirimle satabilirsin. Bu dolar kurunda rahat alıcı bulursun.
  • acer recovery management programı aranmaktadır. link verebilen olursa iyi olur. acer bu programı kendi sitesine koymamış yada ben bulamadım.
  • benide ekleyin fanım bozuldu ama 30. benim:)
  • paladin ahmet kullanıcısına yanıt
    acer-erecovery-management.updatestar.com
    Acer eRecovery Management 5.0.3508
    http://acer-erecovery-management.updatestar.com/tr

• bir gün önce hiç birşey yokken şuan bilgisayarım bu halde resimler olsun ikonlar olsun kırmızı kırmızı.Sürücü güncellemesi yaptım sorun çözülmedi.Forumlarda baya araştırdım.bi sonuca varamadım yardımcı olursanız sevinirim
     ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

• karacicek kullanıcısına yanıt
    windows 8 i kulannıyosan arama butonunda ayarlar menüsüne gir orda fabrika ayarlarına dönüş var ordan ilk günkü haline getirebilirsi pc yi @karacicek
  • abiler v3-571g den ben de aldım
  • arkadaşlar beni de ekleyin v3571G İ7 3630QM 2.4 GHZ GT 730 M 4 GB 16 GB DDR3 1TB ........
  • arkadaşlar bilgisayarı win 8 olarak kullanıyorum bir sorunum var magazaya girdiğim zaman uygulamalar çok az sayıda gösteriyor mesela oyunlarda 156 tane sadece arkadasımda z500 var fakat onda olan uygulama sayısı binlerce nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  • Wifi ve Bluetooth sorunu yaşayanlar Acer'in sitesinden yeniden driver indirin sorun çözülüyor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.