Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende acer aspire V3-571G kullanıcısıyım
    özellikler şöyle;

Intel® Core i5, (2.6 -3.2 GHz),12 GB DDR3,1 TB HDD ,4 GB NVIDIA GT730M ,15.6 HD LED LCD, Windows 8

sorum şu ki ben bu laptopu satmak istiyorum. Fazla oyun oynamıyorum COD 4 MW2 ve BATTLEFIELD 3 en çok oynadığım oyunlardı ve aşırı ısınıyor.
    Satıp sıradan işimi görcek bir bilgisayar almak niyetindeyim.

2.el piyasasını bilmiyorum sizce ne kadara satabilirim. (daha 6 ay garantisi sürmekte. Vatan Bilgisayardan almıştım.)

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhabalar bende Acer Aspire V3-571G-736b161TMaii kullanıcısıyım. 3. Nesil İntel Core i7 işlemcim var
    Ben dizüstü bilgisayarıma ssd yerleştirmek istiyorum ancak yeterli slot var mı bilmiyorum ? Yani kısaca 1TB Hard Diskim ile SSD'yi beraber kullanmam mümkün mü ?

Birde Şunu beğenmiştim
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=MZ-7TE250BW#ozellikler
    Sizce nasıl ? Alternatif için tavsiyeleriniz var mı ?

Herkese Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı07 -- 12 Ağustos 2014; 2:27:12 >

• Arkadaşlar lütfen yardım
    Aspire V3 571g 8 ram Nvidia GT 630 m ekran kartı olan bi pc kullanıyorum oyunlarda İntel ekran kartına otomatik geçiyor driverları güncelledim herşeyi yaptım nvidia nin denetim masasındaki bütün özellikler 630 m e göre ayarladım ama fark etmiyor otomatik intel 4000 e geçiş yapıyor buda hem kasma hemde ısınma sorunu yapıyor inteli iptal edersem sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım
  • hayırlı forumlar arkadaşlar... benide ekleyin listeye..

Acer süper memnunum - mimari programlarda ve oyunlarda çok iyi

i5 işlemci 12 gb ram nvidia gt30 m 4 gb harici ekran kartı..

merak ettiğim konu şu - SSD takan veya takmayı deneyen oldumu ? tecrübelerini paylaşabilirlermi ?

Saygılar..
  • v3 571 g laptop ses sorunu yaşıyorum herşey normal gibi görünüyor ama ses yok pcyi kapatıp açınca düzeliyor. sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhr34

v3 571 g laptop ses sorunu yaşıyorum herşey normal gibi görünüyor ama ses yok pcyi kapatıp açınca düzeliyor. sizce sorun ne olabilir?

Ayni durumu bende yasadim ilk önce ses driverlarini tekrar kurdum ilk önce olur gibi oldu fakat tekrar ayni hatayi yapti bende çareyi bilgisayari sifirlamakda buldum ve sorunum halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge_

quote:

Orijinalden alıntı: zhr34

v3 571 g laptop ses sorunu yaşıyorum herşey normal gibi görünüyor ama ses yok pcyi kapatıp açınca düzeliyor. sizce sorun ne olabilir?

Ayni durumu bende yasadim ilk önce ses driverlarini tekrar kurdum ilk önce olur gibi oldu fakat tekrar ayni hatayi yapti bende çareyi bilgisayari sifirlamakda buldum ve sorunum halloldu.

bende pcyi güncelledim sorun çözüldü tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadavut4141

Arkadaşlar lütfen yardım
    Aspire V3 571g 8 ram Nvidia GT 630 m ekran kartı olan bi pc kullanıyorum oyunlarda İntel ekran kartına otomatik geçiyor driverları güncelledim herşeyi yaptım nvidia nin denetim masasındaki bütün özellikler 630 m e göre ayarladım ama fark etmiyor otomatik intel 4000 e geçiş yapıyor buda hem kasma hemde ısınma sorunu yapıyor inteli iptal edersem sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım

aynı sorun bende de var anlamadım gitti
  • i7 li olanı kullanıyorum acayip bi ısınma var vatandan almıştın bir seneyi geçti vatanın garantide kutu fatura filan ne istediğini bilmiyorum yardım edin
  • Benide ekleyin
  • leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek bölümüne durumunu anlatıyorsun, servis işlemlerini aldıktan sonra senin adresinden 2-3 gün içinde ups kargo ile alımı yapıyorlar.Bende de aynı durum vardı i5 modelini kullanıyorum ben fan değişimi ve genel bakım yapılıp gönderildi
  • quote:

müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek bölümüne durumunu anlatıyorsun, servis işlemlerini aldıktan sonra senin adresinden 2-3 gün içinde ups kargo ile alımı yapıyorlar.Bende de aynı durum vardı i5 modelini kullanıyorum ben fan değişimi ve genel bakım yapılıp gönderildi

peki sorun düzeldi mi ?
  • leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    yaklasik 6-7 ay oldu herhangi bir sıkintiyla karsilasmadim

• quote:

yaklasik 6-7 ay oldu herhangi bir sıkintiyla karsilasmadim

çok iyi ya ısınma sorunu ortadan kalktıysa yollayım ben de tereddütteydim birşey değişmeyecek diye
  • Revenge_ kullanıcısına yanıt
    Benimde bataryada boşluk var, oynama yapıyor acaba kaç günde geri gönderdiler.?
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 kere servise gönderdim hepsinde de 1 hafta sonra elime geçti cihaz. Mersinden istanbula gittiginide belirtmek isterim

• Revenge_ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben daha önce düzceden istanbula ups kargo ile arızalı modem göndermiştim 4 gün sonra geri yollamışlardı. İstanbula 3 saatte gidiliyor buradan. Teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 26 Ağustos 2014; 22:41:55 >
  • Rica ederim

• bu bilgisayarın ısınmasına çözüm bulan varmı acaba. yani donanımsal olarak bir sorun falan varmı ki?
  • Ekran kartının değişme gibi bir imkanı var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.