Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla ekran kartında sorun olursa anakartı değiştirmeden aynı model ekran kartıyla değişrebiliyorsun ama upgrade yapamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

arkadaşlar bilgisayırı açıp içindeki ram lere bakan oldumu ben geçen yıl electro world den almıştım 800 mhz ram çıktı içinde işlemci ve ekran kartına göre ucuz gelmişti fiyatı demekki başka yerlerden kısmışlar benim bildiğim bu seviyede bilgisayarlarda 1600 mhz civarı ram ler olması lazım arada kasma sıkıntısı yaşıyorum pc de diğer özelliklerinde bi sıkıntı görmediğim için ben bunu ram lere bağladım aranızda ramleri değiştiren fln var mı ben yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ve ısınma sorunum var arada oyun oynarım soğutucusuz oynadığımda bilgisayar kendisini kapatıyor yorumlarda ısınma sorunu olanları gördüm ama böyle kapanma vs oluyor mu

Henüz açmadım fakat CPU-Z ile baktığımda 800 MHz görünürken AIDA64 ile baktığımda 1600 MHz Kingston görünüyor. Garanti bitince bende rami artırmayı düşünüyorum. Kaç ram yuvası var biliyor musun? CPU-Z de 4 yuva görünüyor ama ona güvenemedim.

Henüz aşırı ısıdan doalyı kapanma yaşamadım ama birkaç kez Star Citizen oynarken işlemci 100 dereceyi aştığında saat hızı 1 GHz ye kadar düştü. Otomatik downclockun dışında HDD nin 800 GBsinden fazlasını doldurunca da yavaşlama oluyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solamyas -- 9 Eylül 2014; 13:58:54 >

• arkadaşlar merhaba. bilgisayarı alalı 1.5 yılı geçti. daha önce çok sorun çıkmamıştı ama kendi çıkardığım bazı sorunlar nedeniyle 3 kez garantiye yolladım. en sonuncusunda da biosla ilgili bi sıkıntı çıkardım servise gitti geldi artık pek eskisi gibi hızlı değil laptop ama idare ediyor en azından oyunlarda hala eskisi gibi performans alıyorum. yalnız sıkıntım şu bir oyuna girip de w tuşuna belirli bir süre boyunca basarsam w tuşu takılı kalıyor. yani bu fiziksel bi takılma değil. laptop sanırım hala basılıyor gibi algılıyor ve karakter bir süre daha ileri gidiyor. format attım olmadı. bazı programlar aracılığıyla kayıt defterini onarmaya çalıştım olmadı virüs taratması olmadı güncellemeler olmadı. kısacası hiç bir şekilde çözüm bulamadım. bunun bir çözümünü bilen varsa ve paylaşrsa çok memnun olurum. çünkü bu sorun yüzünden laptopda kayıtlı belki 10-15 oyundan hiçbirini oynayamıyorum. (word dosyasında w tuşunun sorun çıkartmadığını da belirtmek isterim)

• quote:

Orijinalden alıntı: killersontheroad

arkadaşlar merhaba. bilgisayarı alalı 1.5 yılı geçti. daha önce çok sorun çıkmamıştı ama kendi çıkardığım bazı sorunlar nedeniyle 3 kez garantiye yolladım. en sonuncusunda da biosla ilgili bi sıkıntı çıkardım servise gitti geldi artık pek eskisi gibi hızlı değil laptop ama idare ediyor en azından oyunlarda hala eskisi gibi performans alıyorum. yalnız sıkıntım şu bir oyuna girip de w tuşuna belirli bir süre boyunca basarsam w tuşu takılı kalıyor. yani bu fiziksel bi takılma değil. laptop sanırım hala basılıyor gibi algılıyor ve karakter bir süre daha ileri gidiyor. format attım olmadı. bazı programlar aracılığıyla kayıt defterini onarmaya çalıştım olmadı virüs taratması olmadı güncellemeler olmadı. kısacası hiç bir şekilde çözüm bulamadım. bunun bir çözümünü bilen varsa ve paylaşrsa çok memnun olurum. çünkü bu sorun yüzünden laptopda kayıtlı belki 10-15 oyundan hiçbirini oynayamıyorum. (word dosyasında w tuşunun sorun çıkartmadığını da belirtmek isterim)

Kardeşim aynı sorun bende de var w tuşu yüzünden bi süredir oyun oynayamıyorum garantiye yollamak istiyorum ama teknik servisi hakkında pek iyi yorumlar almıyorum gondersem mi bilemedim başka sıkıntılar da var çunku ısınma sorunu başta. Sol hoparlörü yuvasından çıkmış galiba sesi az geliyo. Pc açıkken bi süre sonra ses tamamen gidiyo yeniden başlatmak gerekiyo baya bi sıkıntı çıkardı yani laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibolinee

hayırlı forumlar arkadaşlar... benide ekleyin listeye..

Acer süper memnunum - mimari programlarda ve oyunlarda çok iyi

i5 işlemci 12 gb ram nvidia gt30 m 4 gb harici ekran kartı..

merak ettiğim konu şu - SSD takan veya takmayı deneyen oldumu ? tecrübelerini paylaşabilirlermi ?

Saygılar..

merhaba

bugün 120 gb corsair ssd taktım şuan pek bir işlem yapamadığım için detaylı bilgi veremicem ama şu kadar söyliyebilirim 3 dk da win8 kullanılabilir duruma geldi, bilgisayarı yeniden başlattığımda ise 10 sn civarında kapanıp tekrar kullanılabilir duruma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solamyas

quote:

arkadaşlar bilgisayırı açıp içindeki ram lere bakan oldumu ben geçen yıl electro world den almıştım 800 mhz ram çıktı içinde işlemci ve ekran kartına göre ucuz gelmişti fiyatı demekki başka yerlerden kısmışlar benim bildiğim bu seviyede bilgisayarlarda 1600 mhz civarı ram ler olması lazım arada kasma sıkıntısı yaşıyorum pc de diğer özelliklerinde bi sıkıntı görmediğim için ben bunu ram lere bağladım aranızda ramleri değiştiren fln var mı ben yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ve ısınma sorunum var arada oyun oynarım soğutucusuz oynadığımda bilgisayar kendisini kapatıyor yorumlarda ısınma sorunu olanları gördüm ama böyle kapanma vs oluyor mu

Henüz açmadım fakat CPU-Z ile baktığımda 800 MHz görünürken AIDA64 ile baktığımda 1600 MHz Kingston görünüyor. Garanti bitince bende rami artırmayı düşünüyorum. Kaç ram yuvası var biliyor musun? CPU-Z de 4 yuva görünüyor ama ona güvenemedim.

Henüz aşırı ısıdan doalyı kapanma yaşamadım ama birkaç kez Star Citizen oynarken işlemci 100 dereceyi aştığında saat hızı 1 GHz ye kadar düştü. Otomatik downclockun dışında HDD nin 800 GBsinden fazlasını doldurunca da yavaşlama oluyor bende.

üründe 2 tane yuvar var ben hem cpu z ile baktım hemde ram yuvasını açarak inceledim hyundai marka 800mhz ram var. Bilgisayar işiyle ilgilenen kişilere söylediğimde 800mhz ddr3 ram bile olmadığını ısrarla belirtiyorlar çok ilginç bir durum :D

• Benide Ekleyebilirsiniz pcden gayet memnunum ama performans gerektiren oyunlarda uzun süre oynayınca soğutucu olsa bile ısınıyor ve kasma yapıyor tek sorunum bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solamyas

quote:

üründe 2 tane yuvar var ben hem cpu z ile baktım hemde ram yuvasını açarak inceledim hyundai marka 800mhz ram var. Bilgisayar işiyle ilgilenen kişilere söylediğimde 800mhz ddr3 ram bile olmadığını ısrarla belirtiyorlar çok ilginç bir durum :D

Hocam kullanilan ramler dual ram yani 2X800 Mhz. Ramler 1600 Mhz merak etme.

DDR = Double Data Rate

Netten arayip okuyabilirsin gerekli aciklamalari.

• arkadaşlar bende bi Aspire V3 571g war ya laptopta bi sorun war yeni yeni sorunu almaya başladım laptobu zorlayınca laptop siyah ekran weriyo fan falan filan aşırı sesli çalışmaya başlıyor siyah ekranı alınca bende bi deneme yaptım güwenli modda açtım laptobu ama güwenli modda saatlerce çalışsa bile hiçbir hata gelmiyor bana bi yardımcı olabilirmisiniz.
  • Ekran kartı sürücüsü güncel mi sürücü kaynaklı olabilir arkadaşımın bilgisayarında başıma geldi güvenli modda açabiliyordum sürücü hata verdiğinde olmuştu.Birde ısınma durumu nedir?Güvenli modda virüs hareket edemez bu ihtimale de bakarsınız ama büyük ihtimalle benim dediğim sıkıntıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

Ben son sürümü, hatta 2 ile başlayan hiçbir sürümü update edemiyorum hocam. UEFI muhabbetinden dolayı.
    Aynı dertten muzdarip kişiler de var benim gibi; Aspire V3-571 bios under windows 8

Bknz;

Var mı çözümü olan ?

Kırık BIOS ile önce 2.09 kurdum

Sonrasında ACER'ın resmi sitesinde son BIOS sürümü olan 2.21'i indirip, kurdum.

Sıkıntısız çalışıyor, Windows 8 ile birlikte "Uyku" veya "Hazırda Beklet" modundan çıkarken ekran siyah kalıyordu. Şuan bu problem de giderildi.

Benim gibi BIOS update'inde versiyon sıkıntısı yaşayanlar varsa PM atabilir.

• Arkadaşlar Elimde Böyle Bir Pc Var Fakat Princo DVD de yüklü olan oyunları Pc de bir türlü göremedim PC Princo DVD yi okumuyor (Problem Ne olabilir ?) DVD'ler %100 Sağlam
  • bende a x c f ve daha birkaç tuş daha basmıyor 2-3gün once de olmustu ama 5dk sonra duzelmişti..
    resetledim,sistem geri yukkledim,tusları cıkarıp taktım duzelmedi. Servise mi yolluycam?? :[
  • Merhaba, bende geçen yazın başında (2013 yaz) i7'li modelini satın almıştım. Geçenler de kamerası arızalandığı için bugün servis ile iletişime geçtim. Bakalım webcam ve bağlantı kablosu için fiyat iletmelerini bekliyorum. Fiyat makul olursa satın alacağım.

Bu araca cihazı aldığım gün daha açmadan SSD taktığım için performansından çok memnunum. Uyku sonrası siyah ekran bende de mevcut, BIOS update deneyim eve gittiğimde.

Sizde webcam sorunu yaşayan oldu mu? Bilgisayarınız bu donanımı algılayamadı diyip Aygıt yöneticisinde ünlem yakıyor tanınamayan aygıt olarak. Kablosunu söküp taktığım zaman bazen düzeliyor. Kabloda eziklik bozuklukta göremedim... Yanlız ekranın panelini sökmek çok sıkıntı, birkaç tırnağı kırıldı çıkartırken.

Ayrıca gördüğüm en dandik soğutma çözümüne sahip bu cihaz. Her ay bir kere açıp fanını temizlemem gerekiyor... Üstelik dandik fanı temizlicem diye tüm cihazı söküp tekrar takmam gerekiyor... Her defasında vida arttırıyorum.

• yeni kullanıcıyım ekler misiniz :) teşekkürler :)
  • İyi gunler leptopu recover yaparken kapandi ve her actgimda onarim diyo orda kaliyo recover yapiyorm her yaptgmda kitlenip kapaniyor bu konuda yardmci olucak bilgisi olan varmi acava

• Arkadaslar selam bilgisayari actigimda resimdeki durumla karsi karsiyayim ne denediysem olmadi windows 8 i acamiyorum elimde dvd recovery de olmadigi icin formatta atamadm lutfen yardimci olun 2 gundur ugrasiyorum elde var sifir onemli dosyalarim e klasorunde tesekkur ederim

• Yardimci olacak arkadas yok mu?

• pilot0018 P kullanıcısına yanıt
    hocam konu hakkında mutlaka bilgisi olan artadaşlarımız vardır ancak bu sayfa çok aktif olarak çalışmıyor malesef.
  • pilot0018 P kullanıcısına yanıt
    Sizin recovery bölümünde kurulu olan işletim sisteminin başlangıç dosyaları veya bir takım sistem dosyaları zarar görmüş olma durumu söz konusu onarmaya çalışıyor ama olmuyor.Windows 7 de kullndığım yol vardı,bazı arkadaşlar win7 kurulu sistemlerinde win8 kuruyorlardı recovery pasif konuma düşüyordu çalışmıyordu win8 memnun olmadıklarında win7 ye dönüşleri olmuyordu.Burada sisteme recovery bölümünde kurulu olna işletim sistemiyle format atmalarını söylüyordum bu işletim sistemi üzerinden recovery kendini onarıp yeniden orijinal sisteme sağlam bir şekilde dönüyordu bunu kendimde defalarca yaptım sizde recovery bölümünde kurulu olan win8 sürümünden bulun c diskine format atın recovery yeniden çalıştırın kurulu olan sistem üzerinden onarım yapabilir.Not olarak win8 de denemedim ama denemeye değer nasıl olsa sistem hatayı vermiş yeni bir recovery yüklemen gerekir.Ufak bir hata olsa sistem onarım yapabilirdi her seferinde onarım diyorsa sorun var demektir.Birde geri dönüşüm noktası oluştursaydınız recovery üzerinde bu şekilde de kurtulabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.