Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada başka bir program vadr.genede saol
  • arkadaşlar bilgisayırı açıp içindeki ram lere bakan oldumu ben geçen yıl electro world den almıştım 800 mhz ram çıktı içinde işlemci ve ekran kartına göre ucuz gelmişti fiyatı demekki başka yerlerden kısmışlar benim bildiğim bu seviyede bilgisayarlarda 1600 mhz civarı ram ler olması lazım arada kasma sıkıntısı yaşıyorum pc de diğer özelliklerinde bi sıkıntı görmediğim için ben bunu ram lere bağladım aranızda ramleri değiştiren fln var mı ben yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ve ısınma sorunum var arada oyun oynarım soğutucusuz oynadığımda bilgisayar kendisini kapatıyor yorumlarda ısınma sorunu olanları gördüm ama böyle kapanma vs oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

1 Senedir kullanıyorum. 1 ay önce ram arızasından servise gitti. Fanlarını vs de kontrol ettirmemiştim bu servis zamanına kadar. oyunlarda bazen kasma oluyordu. servisde ram i değişti, bios u da güncellendi. Fanları da temizlemişler sağolsunlar. şu an gayet performanslı, ilk aldığım gün gibi. sanırım 4 5 ayda bir bakım şart.

Bir de bu notbeook un desteklediği ekran kartları nelerdir acaba. Ben de 640m var. Ama daha yüksek birşey istiyorum. bununla ilgili tecrübesi olan varsa yorumlarını bekliyorum.

Tekrar servise verdim. Oyunlarda aşırı ısınma yapıyor. Son 1 ay fandan sesler geliyordu. Yine toz vs psilik doldu anlaşılan. Kendimiz de açamıyoruz ki temizleyelim pisliği. Garanti dışı kalmasın diye servise götürdük yine. Bir de Win8 e uyuz olmaya başladım. bilgisayarı onun yavaşlattığı kanısı var hep kafamın bir yerinde. Win 7 kurduracağım bu takıntım devam ederse.

• -İnceleme yok

-Açıklama yok.

-Satış yapılan Sitenin linki yok ?

-KAsa kalitesi yok nasıl bir kullanıcı kulubü ?
  • Drıver güncelledim fakat SD kart giriş bölümü çalışmıyor artık, sorun nedir bilin varmı.?
  • Arkadaşlar bende de bu pcden var 5 - 6 ay sorunsuz kullandim fakat son formatimdan sonra asiri ısınma başladı. Önceden ac4, cod ghostu bitirdigim pc simdi pes13 oynatmiyor, oyunda 2 mac yapinca kapaniyor. Ayrica normal kullanimda da sicaklik bayagi fark ediyor eskiye gore. Bir ara söktüm fani kontrol ettim etkileyecek bir tozlanma yoktu.
    Sormak istedigim bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi. Donanimsal birşey olabilir mi? Yoksa macunlarimi yenilemek gerek. Birde sogutucuyla kullansam sicaklik ne kadar fark eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide alın la 29 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beexurcool

Arkadaşlar bende de bu pcden var 5 - 6 ay sorunsuz kullandim fakat son formatimdan sonra asiri ısınma başladı. Önceden ac4, cod ghostu bitirdigim pc simdi pes13 oynatmiyor, oyunda 2 mac yapinca kapaniyor. Ayrica normal kullanimda da sicaklik bayagi fark ediyor eskiye gore. Bir ara söktüm fani kontrol ettim etkileyecek bir tozlanma yoktu.
    Sormak istedigim bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi. Donanimsal birşey olabilir mi? Yoksa macunlarimi yenilemek gerek. Birde sogutucuyla kullansam sicaklik ne kadar fark eder.

Dostum yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum.Cihazda ısınma sorunu var.2-3 defa termal macun değiştirdim yemedi en sonunda paraya kıydım ve soğutucu aldım.Ciddi derecede fark ettirdi.Kullandığım soğutucu zalman nc-2000 belkide ondandır.
  • merhaba benim sorum şu olucaktı :bluetooth özelligini kullanamıyorum :ayarlar menusunden açtım ama hala çalışmıyor aygıt yöneticisinde ise bluetouth aygıtları çalışıyor demesine ragmen sorunu bir türlü anlıyamadım . deneme amaçlı telefondan pc ye blue tootha veri atayım diyorum aygıt ara dememe ragmen çalışmıyor aygıt yöneticisinde ise düzgün çalışıyor diyor resimlerini capsledim .

aslında amacım ps3 kolunu kablosuz bluetooth olarak pc oyunlarında oynama ama bunun içinde ds3 tools programında joystike taktım kablosuz usb den gördü ama bluetoot cihazı tanınamadı hatası verdigii için kablosuz kullanamıyorum .
     ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Orijinalden alıntı: beexurcool

Arkadaşlar bende de bu pcden var 5 - 6 ay sorunsuz kullandim fakat son formatimdan sonra asiri ısınma başladı. Önceden ac4, cod ghostu bitirdigim pc simdi pes13 oynatmiyor, oyunda 2 mac yapinca kapaniyor. Ayrica normal kullanimda da sicaklik bayagi fark ediyor eskiye gore. Bir ara söktüm fani kontrol ettim etkileyecek bir tozlanma yoktu.

Dostum yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum.Cihazda ısınma sorunu var.2-3 defa termal macun değiştirdim yemedi en sonunda paraya kıydım ve soğutucu aldım.Ciddi derecede fark ettirdi.Kullandığım soğutucu zalman nc-2000 belkide ondandır.

saolasın cevap için. bende bir zalman aliyim ozaman napalım.

• Merhabalar, ben de acer v3-571 g kullanıyorum fakat ses ile ilgili ciddi sıkıntım var, olabilecek bütün ayarlardan sesleri yükselttim fakat son seste bile bir macbook pro'ya göre ses yarı yarıya kısık cıkıyor , gercekten bu laptoptan bu kadar az mı ses cıkıyor , yoksa baska bır bolumden yapılan bır ayar mı var ?
  • Bilgisayarın ses sistemi kötü yani sesi pek çıkmıyor. Fakat sorun dolby den de kaynaklı olabilir.Bunun için acer ın sitesnden girip ses driverını indirmende fayda var.
  • merabalar bende acer v3 571 kullanıyorum son zamanlarda farede kasma ve bazı tuşlara basıyorum gec algılıyor bir türlü çözemedim gitti yardımcı olabilecek var mı ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende v3-571g kullanıyorum iş yerimde. İçerisinde Linux Ubuntu kullanıyorum, Linux içerisine yüklenirken maalesef recovery düşünülmemiş ve tüm harddisk tekrar biçimlendirilmiş. Burada 4 tane makina aynı şekilde yedek vs. alınmadan böyle yapılmış. Ben bu orjinal recovery'e ulaşmak istiyorum yalnız müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ancak bilgisayarı onlara kargolarsam onlar yaparlarmış, buda maalesef benim işime gelmiyor en az 3 gün bile sürse 3 gün boyunca ben işlerimi yapamam burada Yazılımcıyım. Acaba gerekli boyutta bir USB flash belleği bir arkadaşımıza buradan yollasam benim için recovery yedeği alabilir mi ? bunun için talep edeceği ücreti de konuşuruz.

İyi Çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

Merhabalar arkadaşlar

Size bu yorumumda Acer v3-571g ve türevi notebooklarda(UEFI mod ile gelen) bilgisayara format attıktan sonra eski haline getirme yani yeniden orijinal yapmayı anlatacağım.
    Öncelikle hazır gelen Windows a format atmanın artıları ve eksilerinden başlayalım.

Artıları
    • Eğer driverların uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız daha eski Windows kurmak bir sürede olsa + lar arasında yer alabilir.
    • Kendi alıştığınız sürüme dönebilirsiniz.
    Eksileri
    • Driverları bulmak kolay olmayabilir.
    • UEFI moddan çıkıp format atacağınız için Recovery kısmı tamamen silinebilir.
    • Garanti dışına çıkabilir.
    • En kötüsü korsan kullanmaya maruz kalabilirsiniz.
    Bir şekilde format attınız ve UEFI moddan çıktınız. Geri dönmek istiyorsunuz ve Recovery bölümünü de silmiştiniz. Bu durumda ne yapacağım dediğinizi duyar gibiyim. Hiç korkmayın eskisi kadar orijinal bir Windows kurmak ellerinizde.

Öncelikle eski windowsunuzun sürmünü bilmeniz gerekir. Şuan piyasaya çıkan Windows 8 kurulu notebook ların hemen hemen hepsi Windows 8 Core Single Language kurulu gelir. Fakat siz yinede araştırın soruşturun.(Forumda bunu öğrenmek için bir çok arkadaşa mesaj atmışlığım vardır. :D )
    Sürümümüzü Öğrendik
    Şimdi kendi bilgisayarınıza(BIOS) a gömülü olan Windows anahtarını öğrenmeye geldi.http://rweverything.com/download/ Buraya girip sisteminize göre olan sürümü indiriyoruz. Programı yüklüyoruz.

Bu anahtarı bir yere not edin veya fotoğrafını çekin.

Sıra geldi Windows 8.1 core Single Language versiyonunu indirmeye

yadi.sk
    Downloads — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/f4rcGP14HjRnV

Buradaki linkten Windows dosyasını indiriyoruz. Yanındaki key sadece yüklenirken kullanılacak olan key. Windows başlattığınızda kendi keyinizi giriniz. Herhangi bir etkinleştirme sorunu olmuyor.
    Yükseltme veya yeniden yükleme yapılabilir.
    Sorularınız için

PM atın
    veya
    mail atın;
    muhammetkaya3509@hotmail.com

Amacım kopya dağıtılmasını sağlamak değildir. İnsanlara faydam olduysa ne mutlu bana.
    Kaynak olarak sıkça 8.enpedi.com u kullandım
    Windows imajını hazırlayan Muhammed Galip Uludağ’a teşekkürler.

Orjinal sürüm olarak format atmayı anlatmıştım.Belki işinize yarayabilir.

• @maqnum Çok teşekkür ederim, bilgi için eğer yeterli vakti bulursam böyle yapacağım. Fakat isteğim hala geçerlidir. Windowsu driverları, ve partition vs. ayarlamak nereden baksan 1 iş günümü alır, zor bir zaman benim için.
  • İmzamızı yapacak varmı,ilk sayfadaki kullanılamıyor
  • bu cihazın ekran kartı değişme ihtimali var mı ? Bir de şu wifi driver problemi var bir türlü güncellenemiyor sınırlı ağa düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba Arkadaşlar,

Bende de bir Acer V3-571G ürünüm var.

Satın aldığım ürün Acer V3-571G-53238G1TMAKK

Sistem Belleği 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 1 TB
    İşletim Sistemi Windows 8
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşlemci 3230M
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız Hafıza Ekran Kartı Nvidia GeForce GT710M
    Kart Okuyucu Var
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    Optik Tipi Super Multi DVD

Şimdi Sizlere bir kaç sorum olacak...

1.'si Klavyenin sol tarafında kalan tuşlar , (Örnek ; w , e , s , c , a , d gibi tuşlar ) biraz sert basıyor. Hatta bir yere takılıyormuş gibi bir durum söz konusu... Dolayısıyla klavye ile düzgün bir şekilde yazı yazamıyorum. Tuşa basmama rağmen , yamadığı oluyor.
    2.'si recovery almadan , menüden fabrika ayarlarına geri yükle seçeneğini şaretlesem ne olur?
    3.'sü Malum ısınma sorunu..?

Bu olumsuz durumlar için servise göndersem mi?

( Windows 7 de kurmak geliyor içimden ama....!!! )

Ne yapmalıyım arkadaşlar ?

vatandan aldığımda space tusunda aynı problemi gördüğüm için ertesi gün yenisiyle değiştirmiştim.servise verin bence...
    bendede wifi kopma sorunu devam ediyor.

• arkadaşlar.2013 nisan ayında vatandan alınma, v3 571 g, 1 tb disk,i5 3230,8 gb ram ,2 gb 710 ekran kartlı pc mi ikinci eli ne kadar eder?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.