Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleykum iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorunum var iki yıldır bu ürünü kullanmaktayım i5 gtx760m modeli ve bir cod hastası oyuncu olarak cod bo3 oynamak istedim ve yükledim fakat invidia nın verdiği optimum ayarlardada en düşük ayarlardada oyunu donmadan açamıyorum hatta oyunu açtıktan sonraki giriş animasyonunda dahi ağır donmalar yaşıyorum win. 10 a yükselttim ve acerin sitesindeki tüm güncellemeleri yaptım ama bu sorundan kurtulamadım ve acerin bios ayarlarını kuramıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • iyi forumlar arkadaşlar bu modelin i5 gtx760m ini kullanıyorum iki yıldır daha önceki cod da da donmalar yaşıyordum ama oynama süresinin uzunluğuna ve oyunun grafik yoğunluğuna bağlıyordum ve bu çok nadir oluyordu şimdi ise cod bo 3 ü kurup oynamak istediğimde ise giriş menüsündeki animasyonda bile donuyor oyun hasbelkader açabilirsem de mehter takımı gibi iki ileri bi dur :D durumum bu ben çözemedim yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok minnettar kalırım. bu arada oyun ayarları min. pc win.10 ve acerin önerdiği tüm güncellemeler yüklü sadece biosu yükleyemedim ekran kartım güncel ama sorun devam etmekte :(

• Turbo modunu nasıl açabiliyoruz beyler bilen var mı ?
  • SSD taktım ancak 1TB diskide kullanmak istiyorum sabitleme kızağını nereden temin edebilir ?
  • dllzxc D kullanıcısına yanıt
    hocam ben burdaki arkadaşın tavsiyesiyle sandisk plus 2 aldım ondada yapışkanlı bi aparat vardı onla yapıstırıp diğer yerleri kartonla sabitledim beraber kullanıyorum.
  • Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    kendi otomatik devreye giriyor diye biliyorum
  • arkadaşlar bios ayarlarım donuk olarak kaldı tarih ve saat dışında hiç birşey değiştiremiyorum bu konuda bilgisi olan var mı
  • acer aspire v3 772g yi bende yeni aldim, 1625 tlye, i5 4210m islemci, 12gb ram gtx 850 4gb ekran kartli model. buna ssd takiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebegen

acer aspire v3 772g yi bende yeni aldim, 1625 tlye, i5 4210m islemci, 12gb ram gtx 850 4gb ekran kartli model. buna ssd takiliyormu?

Bu ürünü nerden aldınız?

• n11den aldim hocam

• İyi günler arkadaşlar .ben i7 geforce 750m olan versiyonunu kullanıyorum. windows 10'un yanına ubuntu 15.10 kurmaya karar verdim . Ubuntu'nun sitesinden bir iso dosyasını indirerek bir flash oluşturdum yani buraya kadar sıkıntı yok . Bios 'a girdiğimde laptopu usb ile açamıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .
  • bu cihazda windows 7 mi 10 mu kullanmak daha iyi? deneyimi olan yazarsa sevinirim. Cihaz içindeki 8.1i silip w10 kurdum ama aklım 7 de hala. Bu arada ssd takılıyormuş. samsung 250 gb ssd taktım müthiş oldu. birde zalman soğutucu siparişi verdim. Bugün yarın gelir:)
  • BU CİHAZDA EKRAN KARTI GÜNCELLEME SORUNU YAŞAYAN SADECE BEN MİYİM? GÜNCELLİYORUM GÜNCELLİYORUM HALA GÜNCELLEME VAR DİYOR.. PES 2016 YÜKLEDİM.. PC'NİZ MİNİMUM DEĞERLERİ KARŞILAMIYOR DİYO.. NE ALAKA YA!
  • Arkadaşlar selam. Elimde 1.5 sene garantili MacBook Pro var. Retina ekran değil; 13.3" model. Epey para verdim.. Daha yepyeni bir cihaz. Bir de üstüne Premium Reseller PUPA'da 16 GB RAM taktırdım.. Bunun dışında 500 GB HDD ve HD4000 2 GB dahili ekran kartı var. İ5 3.1 GHz işlemcisi..

Şimdi sonuca gelecek olursak ben çabuk sıkılan bir insanım ve ürünü satayım bari başka bir şey alayım dedim. Şimdi bir teklif geldi, garantisi bitmiş Acer Aspire V3 772G ve üzerine 650 TL para alacağım. Bu cihazın özellikleri;

32 GB DDR3 RAM
    GT 750M 4 GB DDR3
    1 TB HDD 7200 RPM
    1920x1080P EKRAN

Şimdi sizce takas mantıklı mıdır? Elimdeki 1.5 sene garantili Apple kalitesini verip 3 senelik cihaz almak ne kadar mantıklı? 750M ne kadar oyun oynatır? Ne bileyim Apple'da tuş kalitesi bile bir ayrı, o hazzı yaşar muyum cihazda? Bir de ucuza bir PS3 aldım geçenlerde. Ne gerek var oyuna bilgisayarda git PS3'te oyna, MacBook'un keyfini çıkar mı dersiniz? Yoksa Acer al geç mi?

Eğer MacBook tarafında kalırsam Diablo III, StarCraft, Elder Scrolls Online gibi oyunları sorunsuz oynar mıyım 16 GB RAM ve dahili 2 GB ekran kartı ile?

Teşekkürler şimdiden!

• İ5 4200 Gt750m 10gb ram 1600x900 ekran 6ay garanti var. Ram 12 değil sebebi bilinmiyor. Bu ürün 1500 lirayı hakeder mi?

• emrebegen E kullanıcısına yanıt
    ssd taktıktan sonra diğer hdd yi nasıl sabitlediniz ben aparat bulamadım
    Kagit ve bant kullanarak sikistirdim ben.
    kendi hddsini hiç ellemedim ki, ssd için boş olan yere ssdyi taktım ( benim modelde ssd takmak için boş slot mevcut)ve herhangibir ek parça da koymadım. Bir sorun yok . Ssd önemli mutlaka alın parasına değer

• Arkadaşlar bende de bu bilgisayarın bi versiyonu mevcut.1 senedir kullanıyorum laptopun sol tarafı oyunlarda aşırı derecede ısınıyor büyük ölçüde bunu yaşayanlarınız vardır. Aranızda yine aynı 17.3 lük model için soğutucu kullanan arkadaşlar varsa izlenimlerini ve önerilerini paylaşabilirler mi?
  • Herkese Merhaba dün 1 adet sandisk ssd aldım modeli ultra 2 montajınıda yaptım bilgisayar şimdi çok daha iyi oldu ayrıca 0 dan win 10 kurdum aktivasyon otomatik olarak yapıldı buda güzel bir olay diğer türlü uğraştırabiliyor bazen boşta olan harddisk slotuna braket olmadanda gayet güzel montaj yapılıyor ssd iyi güzel fakat aklıma takılan bir kaç nokta var açılış olarak çok hızlı fakat kapatırken biraz daha yavaş kalıyor nedeni var mı ?

birde boot orjinal halde 1. windows boot manager olarak ayarlıydı ben sandisk yaptım 2. ise pc nin kendi harddiski bu bir sorun yaratır mı ? ve son olarak okuma ve yazma hızı 265 mb çıktı diskin performansımı bu kadar yoksa sınırlayan bir durum var
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.