Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıldır bu cihazı kullanıyorum. Bazı oyunlarda ekran kartı, bazı işlemlerde de hdd'nin 5400rpm olması nedeniyle yaşanan performans kayıpları hariç performansla ilgili tek sorun yaşamadım. Geçen hafta Kingston SSDNow V300 120GB ssd disk aldım. Sonuç mükemmel. Diski bu kadar ufak alma sebebim ise, laptopta 2 adet hdd bölmesi olması. 1TB'lik kendi diskini de depolama amaçlı kullanmaktayım. Sorusunu olana yardımcı olmak isterim ancak bu topicte her görüş belirtilip, her soru yanıtlanmış zaten :)
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Pcnin kendi diskini depolama amaçlı kullanmak herhangi bir sorun yaratmaz. Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Bir problem teşkil etmesi mümkün değil böyle zaten ssd yi boot olarak ayarladıysan.
    Hangi programla test yaptın ?
  • Bu laptop'a SSD takanlar , kendi hdd'si ile yer değiştirsinler zira boşta kalan slot sata2 'dir hdd'nin takılı olduğu yer ise sata 3 desteklidir , taktığınız ssd'yi tam performansından kullanamazsınız haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Nisan 2016; 14:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bu laptop'a SSD takanlar , kendi hdd'si ile yer değiştirsinler zira boşta kalan slot sata2 'dir hdd'nin takılı olduğu yer ise sata 3 desteklidir , taktığınız ssd'yi tam performansından kullanamazsınız haberiniz olsun

emin misiniz ? sanki tam tersini söylüyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Bu laptop'a SSD takanlar , kendi hdd'si ile yer değiştirsinler zira boşta kalan slot sata2 'dir hdd'nin takılı olduğu yer ise sata 3 desteklidir , taktığınız ssd'yi tam performansından kullanamazsınız haberiniz olsun

emin misiniz ? sanki tam tersini söylüyorlardı.

Eminim tak ve dene istersen ssd hızını program ile
  • paperman kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende depolama için kullanıyorum ssd 1.seçili biosta crystal mark ile test yaptım ama 2.slot sata 3 destekliyor normal hdd olduğu kısım sata 6 o yüzden yakın zamanda açıp yerlerini değiştirip test yapacağım
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam dediğiniz gibi muhtemelen boşta olan slot sata 3 destekli bu şekilde 265-270 gibi hızları aşmıyor ssd yakın zaman söküp değiştireyim yerlerini
  • disklerin yerlerini değiştirdim şimdi okuma 498 yazma 498 olarak değişti :) tam performans aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam dediğiniz gibi muhtemelen boşta olan slot sata 3 destekli bu şekilde 265-270 gibi hızları aşmıyor ssd yakın zaman söküp değiştireyim yerlerini

Bunu konunun en başına eklemek lazım
  • Birde arkadaşlar 1-2 sorunum var batarya ve ısınma sorun laptop 2 yılı devirdi bu sürede herhangi bir temizlik ve bakım işleme uygulanmadı yetkili servise verip temizlik yaptırdıktan sonra memnun olan var mı ? benim garanti süresi bitmiş o yüzden eğer verirsem alacakları ücreti haketmeliler batarya için ise internette çok seçenek var ama nion marka buldum orjinal gibi duruyor fikri olan var mı ? birde temizlik işini kendi yapan var mı aramızda
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi iyi oldu teşekkürler.
  • Arkadaşlar laptopun yan fanının plastikleri kırılan varmı yoksa sadece sorun bendemı kendı kendıne kırıldı
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearFromHe -- 8 Nisan 2016; 0:43:35 >
  • quote:

Yabancı forumlarda da bu şekilde bişeyler yazıyor. Ben de bu hafta içi ssd aldım. Yedeklemeleri tamamlayıp 0'dan kurulum yapıcam haftasonu.

Bunu yeni öğrendim, ama iyi oldu. Teşekkürler ben de yerlerini değiştireyim takarken :)
  • Disklerin yerini değiştirince hissedilir bir hızlanma oldu. Bu bilgiye nette rastlamamıştım iyi oldu yazdığı arkadaşın.
  • Yukarıda yazanlar yararlı bilgi mesajım bulunsun
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Acer Aspire V3-772G kullanıcısıyım . 16 gb ram , intel core i7 işlemcili , geforce 750 m kullanıyorum. Çizim ve yazılım programlarıyla içli dışlıyım . Laptopu alalı 18 ay oluyor ve daha hiç garantiye veya bilgisayarcıya gitmedi . Yalnız son 2 aydır alet iyice ısınmaya ve yavaşlamaya başladı . Bende ssd takmaya karar verdim . şu ssd benim laptop için uygun mu http://www.amazon.com/PNY-CS1311-Internal-Solid-SSD7CS1311-240-RB/dp/B019H3B3OW ? verimli çalışır mı ?
  • Acer'in yaptığı en güzel işlerden biriydi bu seri zamanında 2300 tlden almıştım geçen 2.5 yılın ardından açtım fanları temizledim macunu yeniledim hala canavar gibi kerata Neden yazma ihtiyacı duydum bunu bilmiyorum ama yazasım geldi

• kulekule kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınmayla alakalı olarak şunu soyliyim çok büyük ihtimal fan ızgaraları tozdan tıkanmıştır. Bende de aynı sorun vardı oyun oynarken 90 derecede sabitti hicbir şey yapmıyordum 50 dereceydi fanı bir açtım tüm ızgaralar tıkanmış tozdan, ızgara önü komple toz katmanı. Temizleyince en yuksek gördüğüm sıcaklık 66 derece oldu normalde de 38-40 derece arası çalışıyor

• GT750M ile need for speedi oynayan var mı?
  • Yazdınız iyi ettiniz hocam ben de fan temizliği , macun değişimi gibi işlemleri yaptım sıcaklık ciddi manada azaldı diyebilirim. Şimdi de ssd takmayı düşünüyorum ; malum 2.5 yıllık laptop. Genel olarak bi sorum var arkadaşlar. Ben de 16 gb ram olan versiyonu var bu laptopun. Ayrıca ben de ram takabilir miyim ? Takarsam ne gibi özellikleri olmalı. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.