Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletim.sistemi ssd ye mi taşidiniz kaç gb lik ssd aldiniz acaba ? Kusura bakmayin hiç anlamadiğim işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

İşletim.sistemi ssd ye mi taşidiniz kaç gb lik ssd aldiniz acaba ? Kusura bakmayin hiç anlamadiğim işler.

Kingston uv400 240 gb ssd 230 tl ye n11 den aldim.

Isletim sistemini iso windows 10 pro( uefi ) kurdum sifirdan.

Eski isletim sistemim acerin kendi windows 8.1 di onu biostan komple yok ettim ve o sekilde sifirdan ssd ye kurulum yaptim.

Suan pc 8 9 saniyede aciliyo cidden bukadar hizlanicani tahmin etmemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 3 Şubat 2017; 13:15:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yardim için.

• CS:GO da kaç fps alıyorsunuz?
    Benim sürekli 40-60 civarına düşüyor.Normalde 150-200 arası oluyor tek başıma karanlık bölgelerde kaldığımda.
    Ekran ayarları 1024x768(monitör bağlıyorum) ayarların hepsi düşükte.
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    tam olarak o
  • Arkadşlar bende Acer aspire v3 772g var.Çok ısınıyor.Ama bu ısınma sol kenar ve wasd tuşları üzerinde yoğun.Bana önerebileceğiniz soğutucu var mıdır
  • GlamdringGreyhame G kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 hafta kadar önce linkteki ürünü aldım 90 liraya. Memnunum önceki soğutucuya göre çok daha iyi. Boyut olarakta uyuyor sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/flaxes-fn-3280-gaming-11-17-3-tutacakli-kirmizi-ledli-notebook-sogutucu-p-HBV000002QMZ4?magaza=Hepsiburada&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=dpa-p-bilgisayar-la-kdv&utm_content=dpa&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.dpa.kategori-bilgisayar.dpa-p-bilgisayar-la-kdv

• Çok teşekkür ettim üstad.Boyut olarak 17 inçe kadar yazılmış ama boyutları iyi midir?Benim makine de 17 inç, sıkıntı çıkma durumu olur mu?Çünkü en sol kenar ısınıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlamdringGreyhame

Çok teşekkür ettim üstad.Boyut olarak 17 inçe kadar yazılmış ama boyutları iyi midir?Benim makine de 17 inç, sıkıntı çıkma durumu olur mu?Çünkü en sol kenar ısınıyor bende.

Hocam makinelerimiz ayni. 17 inc olarak uyumlu oluyor. Belki sağ sol taraftan 1er cm açık kalir ama sonuç olarak oturuyor. Eger ki sol tarafa agirlik vermek isterseniz sagdan 2 cm açık kalır o da pek farketmez zaten. Ben bundan önce 15 ince gore bir sogutucu kullandım o çok sıkıntı oluyordu. Bu gayet rahat bir sekilde oluyor. Sıkıntı yasayacaginizi sanmam. Ama sogutucudan once islemci macunu yenileseniz daha iyi olur. Macun eskimisse en iyi sogutucu bile max 3-5 derece soğutuyor.

• Tamamdır alacağım aleti.Çok teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlamdringGreyhame

Tamamdır alacağım aleti.Çok teşekkür ettim.

Rica ederim hocam. Isterseniz biraz daha arastirin ama bizim 17 incten ötürü pek alternatif kalmiyor ben 2 haftadir kulaniyorum memnunum. Hayirli olsun simdiden :)

• Selamlar,

Ürüne ait lcd flexe ihtiyacım var. Olan varsa lütfen iletişime geçebilir mi ?
  • Arkadaşlar bana acil Acer Aspire V3 772g Harddisk Kızağı lazım.. Nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
  • arkadaslar 2 yıldır temizlik yapmayanlar ve ısınma sorunu olanlar kesinlikle yamalarını tavsiye ederim . Macun sürmelisiniz ve fanın kanallarını tıkayan tozlar vardur mutlaka. Ben temizlerken fandan parmak kalınlığında toz temizledim o zamanlar 2 videodan sonra 80 90 dereceyi gören pc şimdi çok zorlamama rağmen 60 65 yi geçmiyor. Mutlaka fan temizliği yapın..
  • arkdaşlar sizdede böyle bir sorun var mı csgo ve lol gibi vb. oyunlarda 60fps sabitleniyor oyun çekilmez hale geliyor
  • deyu585 D kullanıcısına yanıt
    Sorun son w10 guncellemesinden sonra bana da olmuştu. Guncellemeyi geri dondurdum sorun oradan kalkti. Cs icin konsola fps_max 300 yazın.Oyun 60 a cekmis olabilir. Lol u bilemiyorum.

Ayrica bilgisayarda xbox uygulamasina girip Xbox DVR secenegini kapatın.

• deyu585 D kullanıcısına yanıt
    sorun windows 7 64 bitte bende de olmuştu ne olduguğu anlamadan ne yaptıysam sorunu çözemedim 120 130 fps oynarken bi anda olmuştu bende de. Sorunu ben windows 7 ultimate 64 bit format atarak kurtuldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smenhkare

arkadaslar 2 yıldır temizlik yapmayanlar ve ısınma sorunu olanlar kesinlikle yamalarını tavsiye ederim . Macun sürmelisiniz ve fanın kanallarını tıkayan tozlar vardur mutlaka. Ben temizlerken fandan parmak kalınlığında toz temizledim o zamanlar 2 videodan sonra 80 90 dereceyi gören pc şimdi çok zorlamama rağmen 60 65 yi geçmiyor. Mutlaka fan temizliği yapın..

Hocam nerede fanınızı temizlettirdiniz yada kendiniz mi temizlediniz ? Ben açıkçası 3.5 yıldır temizletmedim fanımı bilgisayar cidden çok ısınıyor.. Ben tekirdağ merkez de oturuyorum da bu çevrede acaba nerede fan temizliği yaptırtma imkanım var ?
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerede temizlettiniz? Sadece temizlik için mi 30 TL istediler?
  • Bugün bende 3 yıl 3 ay kullanımdan sonra ilk kez içini açıp temizledim. Youtube'dan açma videosunu 2-3 kez izleyip 2 kişi yaptık. Tek kişi biraz zor olabilir. Bunun yanında ssd ekledim. Gözlemlerim:
    1)Her 1-2 haftaya bir pc kapalıyken fanı elektrik süpürgesiyle çektiğim için fanda hiç toz birikmemişti. Size de tavsiye ederim içinden çok az bir toz çıktı.
    2) Termal macun tamamen erimişti macun yeniledim 5-6 derecelik bir fark oldu.
    3) HDD takılı olan yuvaya SSD ekleyip, diğer yere hddyi taktım. HDD'nin kızağı HDD'de kaldı, ssdyi uç kutusunun üstüne monte ettik yanlara da karton destek yaptık gayet sağlam oldu. 5400 rpmli harddisk bilgisayarı gerçekten frenliyormuş,cidden çok büyük fark hissediliyor.
    4)İçini açmaktan yapamamaktan korkmayın arkadaşlar videoyu izledikten sonra çok rahat yapılıyor,sadece 1-2 soketi sökmek zordu onu da nazik davranarak hallettik. Açtığınıza değecek. Açınca mutlaka ssd ekleyin temiz kurulumla işletim sistemini kurun.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.