Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teke88

arkadaşlar laptopumdan memnunum yalnız aklıma şöyle bişey takılıyor 3 yıl kadar oldu alalı artık içini açıp bir termal macun degişikligi akti geldimi dersiniz ? güzel bi temizlik bir yenileme

3 yıl olduysa onun içide baya tozlanmıştır. önce fan temizliği yapıp sonra kesinlikle macun sürmelisiin.
  • SagopaKajmer1903. S kullanıcısına yanıt
    Sattim hocam sahibinden uzerinden. Cok oldu.
  • Arkadaşlar resimdeki gibi "i" harfi bir taraftan göçtü diğer taraftan kalktı. Bilgisayarcı tüm klavyeyi değiştirmek lazım dedi, ₺85 istedi. Sizce ne yapmalıyım. Bu harfi bir şekilde düzeltemez miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende 2014 yazında i5 gt750m 12gb ram olan modelini almıştım kırık dökük yok sadece alt tarafta soğutucudan kaynaklı çizikler var satmayı düşünüyorum piyasasını bilen var mı?
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    İnternette talimatlar var bakın deneyin. Bu da benden :https://forum.donanimhaber.com/klavye-tusu-cikti--19649663

https://forum.donanimhaber.com/cikan-laptop-tusunu-takmak-iste-cozum--35956519
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T

Arkadaşlar bende 2014 yazında i5 gt750m 12gb ram olan modelini almıştım kırık dökük yok sadece alt tarafta soğutucudan kaynaklı çizikler var satmayı düşünüyorum piyasasını bilen var mı?

Ben internette ilandan gördüm 2017 martta acil satılık diye 1450 tl ye ikinci el olarak aldım tabi fiyatı bana çok uyun geldi bende bu özelllikte pc yi kaçdırmadım Sizinkinin aynısı
  • Dostlar merhaba yaklaşık 3-4 senedir 16 gb ram gtx 850m li modeli kullanıyorum

Daha önce touchpad sapıttığı için garantiye gitmişti ve touchpad değiştiği halde hatalar devam ediyordu. Yıllar sonra anladım ki hata ctrl tuşunun takılı kalmasıymış . touchpadi hareket ettirdiğimde veya usb mouse kullanırken de ileri geri hareketi (scroll) ile simgeler büyüyüp küçülüyor.
    veya simgelere tıkladığım zaman çoklu seçim yapmış gibi algılıyor. Ancak bilgisayarı kapatınca düzeliyor.

internette bu hatayı alan çok var ancak çözüm yok hata donanımsal olsa kapatıp açınca düzelmez. Yardımlarınızı bekliyorum

• Tam oturan bir soğutucu bulan varmı? Ya küçük geliyor yada fanı çok alakasız bir yerde işe yaramıyor. Performansı gayet iyi ta ki ısınana kadar 20 30fps birden düşüyor 30dk içinde.
  • 2014 senesinde üniversite 1. sınıfta almıştım bu meredi. eze eze kullandım :) geçen ay bi cesaret youtube'taki videodan izleyerek içini temizledim bi de termal macun yeniledim. uçtu yine.. Maşallah diyelim mezun etti dahasını da götürecek gibi. vatandan 2000 e alan şanslı tayfadanım. şimdi bilgisayar fiyatlarını görünce tekrar bi aşkla bakıyorum şu soluk monitöre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rastaman77

Tam oturan bir soğutucu bulan varmı? Ya küçük geliyor yada fanı çok alakasız bir yerde işe yaramıyor. Performansı gayet iyi ta ki ısınana kadar 20 30fps birden düşüyor 30dk içinde.

tx ergo 500 fan al

• Kingston HyperX Impact 8 GB 2133Mhz SODIMM DDR3 HX321LS11IB2/8 Bellek

almayı düşünüyorum.Frekans olarak bu anakart 2133Mhz'yi destekliyor mu yoksa 1600 Mhz'lik olanını mı alayım?

aralrında 70-80 lira fark var.Mevcut Ramler 800 Mhz.
  • Selamlar,

8 Gb Ramli, GTX850M (4GB Ekran Kartı), i5-4210m, 1 TB HDD, 17.3” lik Acer Aspire V3-772G pcmi üst modellere geçeceğim için uygun fiyattan satıyorum. İlgilenen olursa tüm bilgiler şu linkte >https://forum.donanimhaber.com/sok-fiyata-acer-aspire-v3-772g-8-gb-ram-4gb-ekran-karti-1tb-hdd-17-3--131073388

• Selam arkadaşlar. Termal macunu değiştiren var mı ? şu videodakinden daha kolay bir yöntemi yok mu bunun Bu videodaki gibiyse baya uğraştıracak. Bilgisayarcının birine de götürmek istemiyorum yapamaz burdakiler.

• Selam arkadaşlar. Daha önce sıcaklık sorunu yaşayan var mı ? İşlemci hızı düşüyor sıcaklıktan dolayı oyunlarda tam performans alamıyorum.

Aida64 ile test yaptım 94 dereceleri gördü. Termal macunu dün değiştirdim ve fanı temizledim. Oyunlarda en fazla 80 dereceyi gördüm ama yinede işlemcinin hızı düşüyor bir süre sonra. Aynı sorunu yaşayan varmı daha önce ?

• Merhaba,ssd takan arkadaşlara Ufak bir sorum olacaktı; Ocz toshiba 240'lik SSD almak istiyorum, şuanda hdd nin yerine takmak icin kızak almak şart mi, satıcılar uyumlu diyor ama ?

• bbuurockk B kullanıcısına yanıt
    Kızaksızda takılabilir ama sabit durmaz genelde,altına bir kağıt parçası sıkıştırırsanız durur.Ben öyle yaptım 2 senedir sıkıntısız
    Kızak istesenizde bulmanız zor
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Hocam altına kağıt derken,kenarlara filan değil mi, ayrıca kızak n11 gibi yerlerde satılıyor, boyut olarak hangisini almam gerektiğini kestiremedim ama olsun :)

Ayrıca ben SSD yi serviste taktirmayi düşündüğüm icin kağıt sıkıştırın demek olmaz heralde :)) ayıptır söylemesi laptopu acip toplarken bi sıkıntı çıkar diye korkuyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: bbuurockk

Hocam altına kağıt derken,kenarlara filan değil mi, ayrıca kızak n11 gibi yerlerde satılıyor, boyut olarak hangisini almam gerektiğini kestiremedim ama olsun :)

Ayrıca ben SSD yi serviste taktirmayi düşündüğüm icin kağıt sıkıştırın demek olmaz heralde :)) ayıptır söylemesi laptopu acip toplarken bi sıkıntı çıkar diye korkuyorumda
    Hocam kızağı araştırdım ama alması gelmesi vs. derken böyle bir yöntem yaptım. Uç kutusu tam yüksekliği sağlıyor açık kalan kısımlara da kağıt parçası sıkıştırdım daha sağlam olsun diye. Bayadır sıkıntısız çalışıyor
    Yalnız sizin hdd olan yere ssdyi taktırın ora sata 3 portu çünkü,diğer port sata 2. Tam hızını vermez ssdnin. Hdd'yi boş kısma takın,ssdyi hdd'nin yerine takın. Yapması oldukça kolay,gözünüz korkmasın,yapınca çok kolaymış derseniz
    Umarım işinize yarar.

• nzm13 kullanıcısına yanıt
    Yaz sıcaklarından kaynaklanıyor hocam genelde,altına fan alın biraz rahatlar. Onun haricinde yapacak pek bir şey yok..
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla uç kutusu alt kısma,kenarlarada kağıt hocam,sizde yerlerini degistirdiniz mi acaba ? Birde sökmek icin kullandığınız bir video varmi?

Son olarak,windowsu ssd ye taşıma islemlerini nasıl yaptınız acaba, hepsini silip tekrar yüklemek biraz zor olur sanki

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.