Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandan internet uzerinden alisveris yapan var mi arkadaslar dun siparisimi verdim i5li modeli daha kargoya vermediler ne zaman verilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feckless kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç fps?

• DarkEagleTR kullanıcısına yanıt
    Vatandan baska bir yerde yok kardes olanlar GT750 ekran kartli

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaa91

Vatandan baska bir yerde yok kardes olanlar GT750 ekran kartli
    Arkadaşlar bende buradan yorumlara bakıp vatandan i5 modelini 9 kasımda aldım ertesi gün pc açılmadı geri götürdüm sisteminde hata var dediler format attılar dün gene aynı hata yoğun olduğum için gidip geri veremedim vizelerden dolayı vaktim yok cuma günü geri iade edicem üründen memnun kalmayan bitek ben mi varım :
    tüm uğraslarıma rağmen en çok oynadığım pes 13 ü de oynayamadım bir türlü. sizce acer a şans verip yine i5 modelini mi alayım yoksa toshibanınhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l50-a-11r-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68429 veya
    asusunhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-x550vc-xo016h-x550vc-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68475 modelini mi alayım. yardımcı olursanız sevinirim. veya başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheChampioN -- 14 Kasım 2013; 2:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheChampioN

Arkadaşlar bende buradan yorumlara bakıp vatandan i5 modelini 9 kasımda aldım ertesi gün pc açılmadı geri götürdüm sisteminde hata var dediler format attılar dün gene aynı hata yoğun olduğum için gidip geri veremedim vizelerden dolayı vaktim yok cuma günü geri iade edicem üründen memnun kalmayan bitek ben mi varım :
    tüm uğraslarıma rağmen en çok oynadığım pes 13 ü de oynayamadım bir türlü. sizce acer a şans verip yine i5 modelini mi alayım yoksa toshibanınhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l50-a-11r-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68429 veya
    asusunhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-x550vc-xo016h-x550vc-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68475 modelini mi alayım. yardımcı olursanız sevinirim. veya başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

Alıntıları Göster
    @the champion

verdiğin linklerdeki laptoplardan ekran kartı geforce 720 olanın ekran kartı çok düşük almanı tavsiye etmen en geç 1 sene sonra hiç bir oyunu doğru dürüst oynayamazsın alacaksan diğer modelini al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Hocam kaç fps?

45 fps alıyorum highda multide de denedim 38-42 arası değişti.
    Bu akşam tam ayarlara bakıp buraya yazayım dilerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Hocam kaç fps?

45 fps alıyorum highda multide de denedim 38-42 arası değişti.
    Bu akşam tam ayarlara bakıp buraya yazayım dilerseniz.

Alıntıları Göster
    Ben de yaklaşık 10 gündür i7-gtx760M-32GB modelini kullanmaktayım. Bu konuya gelen çoğu okuyucu Acer'ı tanımıyor ve üründen çekiniyor; o yüzden izlenimlerimi yazmak istedim.

Önceki bilgisayarımın Sony VPCF21Z1E olduğunu hatırlatayım. Onun artıları 3D ekran, aydınlatmalı klavye ve BD yazıcı idi. Yalnız donanımı Acer ile yarışacak kapasitede değildi. Tekrar söylüyorum, 16" FHD 3D ekranlı makineye nasıl 1GB GT540M koymuşlar aklım almıyor.

Öncelikle Acer çok eski denebilecek bir firma. Bir süredir üretimini Çin'e kaydırdığını söylüyorlar, bilmiyorum. Önemli olan iç donanım ve dış malzeme kalitesi sonuçta. İç donanım zaten belli. İ7 4702, GTX760M, Toshiba 1TB HDD, Kingston 32GB RAM gibi. Dış malzeme de bence oldukça başarılı. Artıları şöyle:

Ekran çok başarılı. Sony'nin hiç gerisinde sayılmaz. Oldukça parlak ve net. (Yalnız 1080p'de 60Hz çalıştığını hatırlatmam gerekiyor)
    Malzemesinin hissiyatı çok iyi. Öyle kalitesiz bir mala dokunmadığınızı anlıyorsunuz.
    Dış kaplaması parmak izi tutmama konusunda başarılı.
    Hızı çok iyi. Crysis'te High ayarlarda hiç takılma yaşamadım, Ultra High denemedim henüz. Serious Sam'de Ultra High'da çok akıcı bir deneyimim oldu.
    SSD yok ama SSD slotu var. Ben ihtiyaç duymadım, zira 3 dakikada açılan Win7 Sony'den sonra bunun 30 saniyeden kısa sürede açılması rahatsız etmiyor :)
    Isı dağımı mouse pad'in sağında ve WASD tuşlarının altında yoğunlaşıyor. Ancak el yakmıyor, rahatsız ettiği dahi söylenemez. Sony'mi katalitik niyetine kullanıyordum :)
    Sessiz denebilecek bir cihaz. Normalde de duyulan bir fan sesi var ve bu ses oyunlarda çok fazla artmıyor.
    Kasası oldukça hafif. Bir Asus'a göre en az 1 kg hafif hatta.
    Tuşların hepsi yerli yerinde. Ekran ve ses ayarının ok tuşlarına atanması çok iyi olmuş. Karanlıkta parmak uçlarıyla tuş bulmak kolay.
    Trackpad yerli yerinde, çok geniş.
    Adaptörü bu tarz bir cihaz için küçük ve hafif. Ben her gün bilgisayarımı evden işe götürmek zorundayım, Sony'nin adaptörü çok büyüktü ve 14" bir laptoptan ağırdı. Acer'ınki sınıfının en küçüklerinden.
    Portların yerleşimi kullanıma uygun. Solda 2 adet USB3.0, sağda 2 adet USB 2.0 portu var.

Farkettiğim eksileri şunlar:
    Klavyesinde aydınlatma yok. Gerçi, bu cihazı oyun için alan çoğu kişinin bir Razer fare - Logitech aydınlatmalı klavye kombinasyonu yapmış olması olası.
    Hoparlörleri çok iyi değil. Sony'den sonra yadırgadım doğrusu. (Onun için de 5.1 kulaklığım var zaten)
    Trackpad tuşlarının ayrı olmaması hoşuma gitmedi doğrusu. Bilemedim, hatta biraz boşluk var gibi.
    Ürün kutusundan çanta-kılıf çıkmıyor.

Netice olarak, parasını fazlasıyla hak eden bir cihaz kendisi. Sony'nin 3D özelliğini, aydınlatmalı klavyesini, BD yazıcısını hiç kullanmadım diyebilirim. O yüzden çoğunlukla artılarını hissediyorum. Çok hızlı, kaliteli, hafif ve göze hoş görünen bir cihaz. Tavsiye ediyorum.

• TheChampioN T kullanıcısına yanıt
    Bence yine acer al senin ki gibi sorunla karsilasan yok su anda ama laptop isinde bu cok olur donanimlari degistirirler yine aynisi olur format ne ki sans biraz. Ayni Urunle degisim talep et bence

• Şans işi bu. Acerdan devam et. Fan kullanımı ile ilgili test sonuçları bekliyorum. Karıştırıcı değişkenler kontrol altında tutulup fanlı ve fansiz ölçümleri paylasirsaniz fan alabilirim.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim. Birazdan geri götürücem bu laptopu sevmiştim aslında sorun çıkarması beni çok üzdü. sanırım tekrar aynı modelden alıcam inşallah bir daha sorun çıkarmaz.
  • Guya iki gun once verdik vatandan siparisi daha kargoya bile vermediler batsa bole firmalar yeridir su devirde bu kadar ilgisiz olmalari sacmalik paraya doymuslar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan 2300 TL'ye almış bulunmaktayım. Benim aldığım i5 işlemcili, 12GB ram kapasiteli olandır. Ürünün linki aşağıdadır.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

Bilgisayarın bir de i7 işlemcili, 32GB ram kapasiteli ve Full HD çözünürlüklü olan modeli de mevcut. Ürünün linki aşağıdadır.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-747a321tmamm-v3-772g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69023

Detaylı Resimler

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Kullanıcı İncelemesi

İşlemci
    i5 Haswell işlemci bulunmakta bilgisayarda. 2.5Ghz hızında çalışıyor. İhtiyaç halinde turbo boost özelliği sayesinde 3.1Ghz hıza ulaşmakta. Oyunlarda hiç bir sıkıntı çıkarmıyor. İşlemci oldukça iyi. Marka olarak Intel kullanılmış.

Ekran Kartı
    GeForce GTX 760m ekran kartı bulunmakta bilgisayarda. GTX serisi performans serisi ekran kartlarıdır ve oyunlarda oldukça iyi performans gösteriyor. GTX 760 ile günümüz oyunlarını Ultra detaylarda akıcı FPS ile oynamak mümkün. Ekran kartı kesinlikle çok iyi. Marka olarak Nvidia kullanılmış.

Ekran (Panel)
    17.3" HD+ LED ekran bulunmakta bilgisayarda. Ekran boyut olarak oyun, dizi, film ve uygulamalar için yeterli bir boyutta. Ekran parlaklığı oldukça yeterli. Ben %80 ile kullanıyorum oldukça parlak. Ekran kalitesini panelin markasına borçlu. Marka olarak LG kullanılmış.

Ram
    12GB DDR3 L ram bulunmakta bilgisayarda. Günümüz oyunlarını düşünürsek, 8GB ram gayet yeterli olacaktır. Bu yüzden 12GB ram daha rahat bir kullanım sunmakta. Ram miktarı gayet yeterli. Marka olarak Kingston kullanılmış.

Hard Disk
    1000GB hard disk bulunmakta bilgisayarda. 5400 RPM'de çalışmakta. 7200 RPM olsa daha performanslı olabilirdi. Ancak bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Marka olarak Toshiba kullanılmış.

Klavye
    Oldukça şık ve ergonomik bir klavye kullanılmış bilgisayarda. Yazı yazmak gerçekten çok rahat. Tuşların birbirinden ayrık olması bir problem yaratmıyor. Alışma süresi çok kısa. Ayrıca yazarken fazla bastırınca bir esneme söz konusu değil. F1 - F12 arasına atanmış tuşları Fn tuşu ile birlikte kullanıyorsunuz. Ses ve parlaklık kontrolü ise yön tuşlarına konumlandırılmış.

Touchpad
    Bilgisayardaki tochpad, trackpad şeklinde. Yani Mac'lerdeki gibi tochpad ve tuşlar tek bir platformda. Ayrıca sol ve sağ tık için tuş yapılmamış. Bunlar touchpad'in altına konumlandırılmış. Bilgisayarda hoşuma gitmeyen tek kısım touchpad oldu. Oldukça hassas bir yapısı ve sol baş parmağınızı sol tık üzerinde tutarak diğer elinizle de mouse imlecini hareket ettirirken, sol baş parmağınız touchpad'in üzerinde diye 2 noktadan dokunma algılıyor ve bazen imleçte küçük titremelere yol açıyor. Büyütülecek bir şey değil ama ben pek beğenmedim. Touchpad'i kendiniz incelemeniz daha doğru olur. Ancak tuşlarda bir sıkıntı yok. Sağ ve sol tık gayet güzel çalışmakta. Tek parmak kullanınca imleç titremesi gibi bir durum oluşmamakta.

Ses
    Bilgisayarda Dobly Home Theater sistemi bulunmakta. Oldukça yüksek ve kaliteli bir hoparlör sistemi olduğunu söyleyebilirim. Dizi, film vs. izlerken ses fazlasıyla yeterli gelecektir. Ayrıca Dobly Home Theater'ın ekolayzır sistemi güzel çalışıyor. Hoparlöre çok yansımayan küçük değişiklikleri, kaliteli bir kulaklıkla ayrıt etmeniz mümkün. Bendeki kulaklıkla müzik dinlerken gerçekten farkı anlıyoum. Ses olarak kalite çok iyi.

Kasa
    Ekran ve klavyenin alt kısmında tochpad'in de bulunduğu kısım komple metal. Klavyenin ve hoparlörün bulunduğu kısım ise esnemeyen sert plastikten imal edilmiş. Menteşeler oldukça sağlam. 17.3" lik ekranı hiç sarsmadan, titretmeden taşıyorlar. Alt kısım ise sert plastikten. Fanın bulunduğu kısım diğer bölümlere göre çok az farkla dışa dönük duruyor. Havanın rahat içeride dolaşması için böyle tasarlanmış olabilir. Sıcak havayı dışarı atacak olan ızgaralar oldukça büyük. Bu sayede sıcak hava çok hızlı bir şekilde dışarı atılmakta. Oyunlarda fan sesi rahatsız etmeyecek seviyede. Normal kullanımda fan sesini duymak mümkün değil. Zira oldukça sessiz çalışıyor. Dört adet USB girişi bulunmakta. Bunlardan solda kısımda yer alan iki tanesi USB 3.0 destekliyor. Yine sol tarafta HDMI, D-Sub Analog Görüntü Bağlantısı ve Ethernet girişi bulunuyor. Sağ tarafta ise iki adet usb bağlantı portu ile kulaklık ve mikrofon girişi bulunmakta. Şarj giriş kısmı ise kasanın sağ üst kısmına yerleştirilmiş. Bildirim ışıkları ve hafıza kartı girişi kasanın sol alt kısmında bulunuyor. Entegre mikrofon ve kamera ekranın üst kısmına yerleştirilmiş.

Oyun FPS ve ISI Değerleri

Splinter Cell Blacklist

F1 2013

GTA IV

Metro Last Light (Soğutuculu)

Assassin's Creed III (Soğutuculu)

Dirt 3 (Soğutuculu)

Dishonored (Soğutuculu)

Batman Arkham Origins [1920x1080 çözünürlükte] (Soğutuculu)

bu ürün bu mu ?
    http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-intel-core-i7-4702mq-22ghz-16gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar-747a161tmamm/productDetails.aspx?productId=bd600497&categoryId=98&navq=categoryid%3d98%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d24%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-item_sale_count_pl%26sc%3d32%26fh_secondid%3dbd600497%26fh_lister_pos%3d27%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_98%257d%26fh_refview%3dlister

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurcan dasdemir

Merakla bekliyoruz :) Eğer olursa 3 yıl sonra yeniden laptop sahibi olacağım.

hocam eskisini ne yapıyorsunuz ?
  • Arkadaslar benimki de geldi cok sukur

• Pcyi aldı gitti demeyin okuyorum yazılanları alan arkadaşlara hayırlı olsun. :)

• Vatanda stok kalmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: CEngMoshe

Vatanda stok kalmamis
    beyler vatanda tekrar %30 indirim baslamıs.Bende i5 gtx760m i kullanıyorum, bizim arkadaşada alıcazda bu laptoptan sitedeki stokta bulunduğu mağazalar bölümü güncelmi ? bilen ?
  • Degil izmirdeki her vatani aradim birer birer silindi ordaki magazalar

• quote:

Orijinalden alıntı: CEngMoshe

Degil izmirdeki her vatani aradim birer birer silindi ordaki magazalar
    MRT.exe sizde de var mı ? 80mb kadar bi boyutu var.
  • Arkadaşlar pes13 deneyen oldu mu dün yükledim ama bir türlü zevkle oynayamadım neden diye soracak olursanız oyuncular sanki resim resim gidiyor kasılarak... Sanki birisi daha şikayetçi gibi geldi...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.