Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karsiyakayada gittinmi orda var gozukuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polkol kullanıcısına yanıt
    Pes 2013 de problem var, kasıyor.
  • Arkadaşlar merhabalar.

Konuyu en baştan bu tarafa tek tek okudum.

Vatana gittim, bilgisayarı inceledim. İçine laf etmek abesle iştigal olur sanırım.

Dışı da kasa ve sayre çok üst değil ama fena da değil -rengini sevdim- ama biraz büyük ve hantal duruyor.

Benim sorum ise şu:
    APPLE MACBOOKPRO NOTEBOOK İ7 2.3GHZ-8GB-256GB SSD-15.4"

Bununla Acer 32 GB olan arasında kaldım.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Belki yardımcı olabilir; oyun çok oynamam, hatta hiç oynamam. Yoğun olarak Camtasia, Snagit kullanacağım. Para ile ilgili olarak aklınıza gelebilir belki; Allah'a şükür çok sıkıntımız yok, lakin kazıklanmak da istemem tabi ki.

Yardımcı olur, düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik Analiz -- 16 Kasım 2013; 14:46:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik Analiz

Arkadaşlar merhabalar.

Vatana gittim, bilgisayarı inceledim. İçine laf etmek abesle iştigal olur sanırım.

Dışı da kasa ve sayre çok üst değil ama fena da değil -rengini sevdim- ama biraz büyük ve hantal duruyor.

Benim sorum ise şu:

Belki yardımcı olabilir; oyun çok oynamam, hatta hiç oynamam. Yoğun olarak Camtasia, Snagit kullanacağım. Para ile ilgili olarak aklınıza gelebilir belki; Allah'a şükür çok sıkıntımız yok, lakin kazıklanmak da istemem tabi ki.

Dostum kullandigin programlar mac te varsa oyunlada isin yoksa kesinlikle mac almalisin. ..

• HDMİ üzeinden ses alabilen var mı?Ne kadar uğraştıysamda ses alamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik Analiz

Arkadaşlar merhabalar.

Benim sorum ise şu:

Dostum kullandigin programlar mac te varsa oyunlada isin yoksa kesinlikle mac almalisin. ..

Teşekkür ederim. Programlar kullanılabiliyor. Zaten ayrıca windows kurulabiliyor sanırım.
    Başka yorumlarda alabilirsem çok sevinirim.

• Bende bugun vatandan i5 lisini siparis verdim

• Merhaba arkadaşlar az önce Vatan'dan i5'li modelini aldım. Ancak bir sorun var.

Numeric tuşların alt tarafından fan sesi gibi ses geliyor sürekli. Sanırım hdd sesi. Daha önce bu kadar sesli çalışan bir hdd görmemiştim bu neyin nesidir normal midir?
  • Ziya126 kullanıcısına yanıt
    Normal heleki biraz sessiz yerdeyseniz daha çok duyarsınız benim hdd 7200 rpm fan sesini bastırıyor fan sesini duyamazsınız ses yalıtımına göre bu az yada çok olabilir sizin hdd 5400rpm genlde hantallığından şikayet edilir siz çıkardığı rüzgar sesinden rahatsızsınız keyfinize bakın sorun yok
  • Bu office'i nasıl etkinleştircez bilen var mı vize haftası bütün dosyalar .doc
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Hocam tekrar teşekkür ederim. Sizi dinledim, aldım mac. Diğer arkadaşlara da iyi forumlar dilerim. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik Analiz -- 16 Kasım 2013; 23:00:30 >
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    denetim masasına gir donanım ve sesi tıkla, gelen ekranda ses kısmında ses aygıtlarını yönet var onu tıkladıktan sonra hdmi seçeneğini sağ tıklayıp varsayılan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

denetim masasına gir donanım ve sesi tıkla, gelen ekranda ses kısmında ses aygıtlarını yönet var onu tıkladıktan sonra hdmi seçeneğini sağ tıklayıp varsayılan yap

HDMİ yok o menüde.Ayrıca sağ tıklayıp gizli olanları vs de göster dedim gene yok.TV ye diğer pcden bağlanıyorum TVde de sıkıntı yok.Hala çözemedim problemin ne olduğunu.
  • 2010 sa bi word belgesi aç yardıma gel ürün anahtarı kısmı var seriali gir ileri de yalnız pc nin internete bağlı olması lazım.
    o menüde sağ tıkladığında ne geliyor ekrana, devre dışı bırakılmış olabilir öyle bi seçenek varmı sağ tıkladığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

o menüde sağ tıkladığında ne geliyor ekrana, devre dışı bırakılmış olabilir öyle bi seçenek varmı sağ tıkladığında

Hepsi seçili yanı gösterme modunda.Driver güncelledim gene aynı.Olmazsa akşam birdaha deniyeyim
    tamam olmazsa kablo takılıyken pc yi yeniden başlat bide öyle dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Pes 2013 de problem var, kasıyor.

Yok mu bir çözümü valla rezil olduk arkadaşlara dedik iyi bir bilgisayar aldım pesi yanlarında kurdum sonra oynuyoruz ışınlanma en düşük ayarlarıda denedik onda da rezil olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Normal heleki biraz sessiz yerdeyseniz daha çok duyarsınız benim hdd 7200 rpm fan sesini bastırıyor fan sesini duyamazsınız ses yalıtımına göre bu az yada çok olabilir sizin hdd 5400rpm genlde hantallığından şikayet edilir siz çıkardığı rüzgar sesinden rahatsızsınız keyfinize bakın sorun yok

Bundan önce Lenovo Z510 almıştım çözünürlük düşük geldi o yüzden değiştirdim. Onda Seagate 500 gb sshd vardı o da 5400 olması lazım böyle bir ses yoktu bu ses bana garip geldi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

Merhaba arkadaşlar az önce Vatan'dan i5'li modelini aldım. Ancak bir sorun var.

Numeric tuşların alt tarafından fan sesi gibi ses geliyor sürekli. Sanırım hdd sesi. Daha önce bu kadar sesli çalışan bir hdd görmemiştim bu neyin nesidir normal midir?

bende hiç ses falan yok cok hafif sessiz ortamda bir rüzgar sesi var fandan o kadar
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.