Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardaa91

quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

Merhaba arkadaşlar az önce Vatan'dan i5'li modelini aldım. Ancak bir sorun var.

Numeric tuşların alt tarafından fan sesi gibi ses geliyor sürekli. Sanırım hdd sesi. Daha önce bu kadar sesli çalışan bir hdd görmemiştim bu neyin nesidir normal midir?

bende hiç ses falan yok cok hafif sessiz ortamda bir rüzgar sesi var fandan o kadar

Fan tarafından değil sağdan geliyor. Fan sesi o kadar rahatsız etmiyor ama bu ses beni çok rahatsız etti fandan daha fazla ses çıkarıyor

• Ziya126 kullanıcısına yanıt
    HDD marka modeline göre değişir.
  • Benden başka bu sesten rahatsız olan Aspire V3-772G kullanıcısı yok mu? Yoksa benim harddisk mi sorunlu bu kadar ses bana normal gibi gelmiyor bildiğiniz 2. bir fan gibi harıl harıl dönüyor normal fanın sesini bastırıyor

İşlemci fanı oradan rüzgar mı çekiyor diyorum, işlemci fanı durduğunda ses kesilmiyor.
    Uzun süre işlem yapılmayınca hdd kendini kapatıyor oh be deyip rahat bi nefes alıyorum

Bu böyle olmaz ya içini açar yalıtım yaparım ya da ucuz bir hard disk bulur en kısa sürede değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 17 Kasım 2013; 4:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

Benden başka bu sesten rahatsız olan Aspire V3-772G kullanıcısı yok mu? Yoksa benim harddisk mi sorunlu bu kadar ses bana normal gibi gelmiyor bildiğiniz 2. bir fan gibi harıl harıl dönüyor normal fanın sesini bastırıyor

İşlemci fanı oradan rüzgar mı çekiyor diyorum, işlemci fanı durduğunda ses kesilmiyor.
    Uzun süre işlem yapılmayınca hdd kendini kapatıyor oh be deyip rahat bi nefes alıyorum

Bu böyle olmaz ya içini açar yalıtım yaparım ya da ucuz bir hard disk bulur en kısa sürede değiştiririm.

Bizim 5400 rpm lerde ses fan sesini asla geçmiyor.Hocam bazı modellerde sanırım 7200rpm hdd olabiliyor.Eğer böyleyse ses biraz fazla olabilir. SSD takmayı düşünürsen Samsung 840 serisini tercih etmelisin.Hem çok performanslı hemde stabiller.

Benim HDMI sorununuda halletmiş bulunuyorum.Kablo takılıyken restart atınca sonunda ses kartı gördü

• Mastermind. kullanıcısına yanıt
    Toshiba MQ01ABD100 yazıyor HDD, 5400 rpm. Değişim yaptığım Lenovo'da Seagate marka 5400 rpm SSHD vardı hiç sesi yoktu sadece arada fan çalışıyordu o kadar. Sanırım Toshiba, Seagate kadar iyi bir marka değil ya da benim hdd sorunlu
  • Hdd den benim de ses geliyor arkadaşlar. Sanırım toshiba nın pekte iyi olmayan bir modelini kullanmışlar sesi duyulabilir seviyelerde. Biraz daha kullandıktan sonra ya ses azaldı ya da benim kulağım alıştı

Dün Assassin's Creed IV Black Flag ı tam 12 saat hiç başından kalkmadan oynadım max sıcaklık 82 dereceyi görmüş Hdd biraz sesli ama soğutma performansı gerçekten harika. Şimdi birşeyler atıştırıp bi 12 saat daha korsancılık yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik Analiz

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Dostum kullandigin programlar mac te varsa oyunlada isin yoksa kesinlikle mac almalisin. ..

Hocam tekrar teşekkür ederim. Sizi dinledim, aldım mac. Diğer arkadaşlara da iyi forumlar dilerim. Saygılarımla...

Rica ederim,kullandıkça cok iyi bir secim yaptigini dahada anlayacaksin.

• vatandan 1 adet kapalı kutu buldum zar zor i5 için ama hangi renk oluyor vatandakiler? Siyah daha bi karizmatik geldi gözüme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

Hdd den benim de ses geliyor arkadaşlar. Sanırım toshiba nın pekte iyi olmayan bir modelini kullanmışlar sesi duyulabilir seviyelerde. Biraz daha kullandıktan sonra ya ses azaldı ya da benim kulağım alıştı

Dün Assassin's Creed IV Black Flag ı tam 12 saat hiç başından kalkmadan oynadım max sıcaklık 82 dereceyi görmüş Hdd biraz sesli ama soğutma performansı gerçekten harika. Şimdi birşeyler atıştırıp bi 12 saat daha korsancılık yaparım

bu değerler soğutucusuz değerler mi ?

• Ben Vatandan aldım kapalı kutu i5, 2 adet vardı 2side bej renk idi :)
  • Etin E kullanıcısına yanıt
    Hocam soğutucu var ancak 15 inch bilgisayarım için aldığım soğutucu tam verim alamıyorum. Soğutucuyu kaldırsam da aynı değerleri veriyor 1-2 derece farkla. Bu mesajı yazdığım an itibariyle 5 saattir oyundayım 83 derece görmüş max
  • Bnde bugün siparisi verdim vatanbilgisayardan :) , bu laptopa ssd takicamda w8 i ssd üzerine geçirebilirmiyim daha seri olsun?

• ben de 5yıl aradan sonra ikinci acer olarak bu bilgisayarın i5lisini aldım.şimdilik tek sıkıntı hard diskin sesi.bakalım inşallah daha sıkıntım olmaz.alan herkese hayırlı olsun. ilk bilgisayarım aspire6935g modeliydi.Allah var ondan da çok memnundum.
  • Sukur benim hdd de ses falan cok tikirti donme sesi hic bise . Mesajlarinizi okuyup iskillendim gece cami pencereyi kapayip ful sessizlikte dinledim yok valla bisey

• Pes 13 çözüm bulan yok mu

• Bende aldığımdan bu ayana BF 4 Simcity Assasin Creed başından kalkmıyorum maşallah ses vs tık yok
  • HDD sesi sanki ilk bir kaç günde vardı ve sonra kayboldu arkadaşlar. Kulak alışkanlığı da olabilir ama bugün dikkat ettim hiç gelmiyor artık ses

Assassin's Creed IV Black Flag bitti, Battlefield 4'e devam
  • quote:

HDD sesi sanki ilk bir kaç günde vardı ve sonra kayboldu arkadaşlar. Kulak alışkanlığı da olabilir ama bugün dikkat ettim hiç gelmiyor artık ses

Hocam sizin iş neydi 14 saat AC4 fln diyince dumur oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

quote:

HDD sesi sanki ilk bir kaç günde vardı ve sonra kayboldu arkadaşlar. Kulak alışkanlığı da olabilir ama bugün dikkat ettim hiç gelmiyor artık ses

Hocam öğrenciyim 2 haftadır vize haftamdı ve cuma günü bittiği için hayvani bir şekilde oyuna verdim kendimi Yoksa normal zamanda bu kadar oynayamıyorum. Akşamları falan giriyorum BF atıp çıkıyorum. Aslında böyle oynamak hiç sağlıklı değil kendime zor geldim bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 18 Kasım 2013; 15:37:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

quote:

Hocam öğrenciyim 2 haftadır vize haftamdı ve cuma günü bittiği için hayvani bir şekilde oyuna verdim kendimi Yoksa normal zamanda bu kadar oynayamıyorum. Akşamları falan giriyorum BF atıp çıkıyorum. Aslında böyle oynamak hiç sağlıklı değil kendime zor geldim bugün

Sevgili şart olmuş size Bukadar bilgisayar ne böyle hocam ya.Yazık kendinize

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.