Şimdi Ara

ACER Aspire VN7-791G-51PZ vs MONSTER Abra A7 V5.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VmcmlbiLTIU

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-aspire-vn7-791g-51pz-17-3-in%C3%A7-%C4%B1ntel-core-i5-4210h-2-90-ghz-8-gb-1-tb-windows-8-1-notebook-1142543.html?gclid=CI_21KXozMkCFcFAGwodQ_QDHw

aralarındaki farklarda yardımcı olur musunuz hangisi neye göre daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesozcan -- 8 Aralık 2015; 20:56:30 >

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Monster'ın işlemcisi daha performanslı , Acer'ın ise ekran kartı...
    Monster'da SSD takman için fırsatın var , Acer'da bu yok...
    Monster bir oyun bilgisayarı üreticisi, Acer ise her kesime bilgisayar üreten bir firma...

Ben olsam Monster alırdım. Acer vasat bir üretici benim gözümde...
    Ve artık devir SSD devri... Bi SSD eklersen monster'a güzel verim alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JasiuS

Monster'ın işlemcisi daha performanslı , Acer'ın ise ekran kartı...
    Monster'da SSD takman için fırsatın var , Acer'da bu yok...
    Monster bir oyun bilgisayarı üreticisi, Acer ise her kesime bilgisayar üreten bir firma...

Ben olsam Monster alırdım. Acer vasat bir üretici benim gözümde...
    Ve artık devir SSD devri... Bi SSD eklersen monster'a güzel verim alırsın.

Hocam valla her konuda yardikima koşuyorsun cok tesekkur ederim yine fikrimin netlesmesini saglafin ssf takma firsatim olmadigini bilmiyordum ama siz ve sizin gibi forumda bilgili arkadaslar sayesindr bizde ogreniyoruz bilgileniyoruz artik az cok bi sey biliyorum ve monster almaya karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum başka problemin olursa özel olarak yazabilirsin yardımcı olurum :)
  • Monster abra serilerinin malzeme kalitesi çok kötü bende düşünüyordum ciddi ciddi ama gidip mağazalarında inceleyince vaz geçtim o ekran kısmı ne kadar dandik ,

ekran kapalıyken az bi dokonuşda içe çöküyor kaldırırken ekran büküloyor oyuncak gibi :)

tulpar serileri daha başarılı ama aliminyum kasalar acayip parmak izi bırakıyor iğrenç bir görüntü oluşturuyor

monster malzeme kalitesini artırırsa satışları kat kat artıcak eminim illa monster alacaksınız ips ekletin abra serilerinin ekranları vasat ;)
  • kdr_81 kullanıcısına yanıt
    Hocam ips ekran yapınca acaba güzel olur mu bana da çok kötü geliyor ekranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyorum ya mağazaya gidip inceledim ips çok daha kaliteli düz ekranlar tuhaf duruyor onun yanında (kötü tuhaf) ayrıcı beyaz renkler daha göz yoruyor düz modelde ips almalısınız şahsi görüşümüz ama msi veya asusun ips olmayan modelleri nasıldır bilmem monster kadar kötü olmıyacakları kesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.