Sabah bilgisayarı açınca bootmgr is missing hatasını aldım düzeltmeye çalıştım internetteki tüm çözümleri denedim ancak olmayınca format atmaya karar verdim. Acer'ın ürün kurtarma DVD'sini bulamadım. Evome Basicde Casper'ın 64 bit home basic dvdsi vardı onu kullanarak hard diski biçimlendirdim ve Windows 7 Home Basic'i kurdum. ancak pek çok donanımda sorun yaşadım Lan driverını yükledim ancak hala wirelessta sorun var kabloyla internete bağlanabiliyorum.Bilgisayarın hızı da inanılmaz düştü Ayrıca hdd'de bad sector vardı servise göndereceğim bilgisayarı serviste sorun çıkar mı ? Bir de acerın kurtarma dvdsini bulabilir miyim yoksa Windows 7 satın almak için tekrar para ödemem mi gerekli?
Ek:
Eğer kurtarma CD si içerisinde casper bilgisayara ait driverlar varsa ve yüklenmişse sorun oluşturmuş olabilir. Bad sector varsa hayır beklemeyin zaten, direk servise gönderin. Onlar HDD'yi değiştirip verirler muhtemelen. Verilerinizi başka bir depolama birimine aktarın. Kurtarma DVD'si bilmiyorum ama internette mevcuttur format atmak için gerekli dosyalar. Windows 7 format DVD'si yapma diye aratırsanız bulabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
Eğer kurtarma CD si içerisinde casper bilgisayara ait driverlar varsa ve yüklenmişse sorun oluşturmuş olabilir. Bad sector varsa hayır beklemeyin zaten, direk servise gönderin. Onlar HDD'yi değiştirip verirler muhtemelen. Verilerinizi başka bir depolama birimine aktarın. Kurtarma DVD'si bilmiyorum ama internette mevcuttur format atmak için gerekli dosyalar. Windows 7 format DVD'si yapma diye aratırsanız bulabilirsiniz.
teşekkürler aslında servise verecektim ama şu aralar bilgisayar bana lazım 1 ay daha o nedenle biraz daha bekleyeceğim. Alalı eceğim.fazla olmadı depolayacak pek de birşey olmadığı için direk hddyi biçimlendirdim. Driver konusunda baya bi sıkıntı çıktı ama çözdüm. İnternete giremiyordum lan ve wireless driverlarını yükledim, bugün de kalan touchpad card reader vs. onları yükleyeceğim.
Bazı markalar web siteleri üzerinden kurtarma dvd'lerinin indirilmesine izin veriyor.Tek yapmanız gereken siteye kaydolarak ürününüzün altındaki seri/barkod numaralarını girmek oluyor.Acer ya da Casper için aynı durum geçerli mi bilmiyorum.Web sitelerini incelemenizi hatta çağrı merkezlerini aramanızı öneririm...