Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonradan yayılma diye birşey olmasın da 1 tane ölü pixel çok belli olmuyor. Bende de var sadece siyah ekranda bilerek baktığımda belli oluyor normalde farkedilmiyor bile üzerindeki tozlar bile daha çok belli oluyor ölü pixelden. Bendeki tam ölü pixel değil galiba çünkü dediğim gibi sadece ekran siyahken belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 18 Haziran 2006; 23:52:35 >
  • Ölü pixel isini artık yarın halledecegiz bakalım degisim yapacaklar mı??Ama alısıyorum gibi acer ima cok kullanıslı bir alet sevmeye bile basladım nerdeyse.Bir sorum olacak Wireless ağı$ flash disk siz nasıl kurarım acil gerekli de bilgileriniz icin simdiden tesekkürler iyi geceler
  • 2423 kullanıcısıyım , mükemmel bir makina
  • merhaba arkadaslar iki gun once acer 5602 aldım...

biraz abes kacacak belki ama benim kafam bi konuda cok karıstı.. laptopu almama biraz acleye geldiydi ve ben ekran kartını atı radeon x1300 paylasımsız 256mb diyerek aldıydım.. ama aceleyle ayrılırken laptopun kurulumları bitigi sırada sistem ozelliklerinde ekran kartının 512 mb oldugunu gorduk.. neyse diyip aldım lap topu:) ama bugun biostan baktıgımda 128 mb gordum.. simdi benim laptopumun ekran kartı kac mb??? uzerinde 256 mb, sistemde 512 mb biosta ise 128?? bu arada sistemde 512 yazıyor ama ramimde bi dusme yok.. cevap veren olursa cok sevinecemm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Ölü pixel isini artık yarın halledecegiz bakalım degisim yapacaklar mı??Ama alısıyorum gibi acer ima cok kullanıslı bir alet sevmeye bile basladım nerdeyse.Bir sorum olacak Wireless ağı$ flash disk siz nasıl kurarım acil gerekli de bilgileriniz icin simdiden tesekkürler iyi geceler

Arkaşaım şu adresi bir ziyaret et
    http://www.hardwaremania.com/content/view/164/26/

Beyler acerın servisi bekledigimden de iyi çıktı.Dvd-romda sorun yaşamıştım garantiye gönderdiydim 4 gün önce bugün sapasağlam olarak geldi.Dvd romu da değiştirmişler.Slot dvd-ram takmışlar yakışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 8 Temmuz 2006; 20:43:38 >

• dvd yi kaç dakikada kopyalıyo arkadaşlar..bide Acer le gelen NTI dVD maker irimi yoksa Nero 7 yimi kullNMALI...
  • aCER'ın üzerinde gelen yazılımlar maalesef biraz eski model ve düşük versiyon oluyor , Bende powerdvd5.0 var artık Cyberlink bunu satmıyor sanıyorum. Powerdvd 7.0 çok daha iyi halbuki. Nti-cd Dvd maker programı da epey eski bir modelmiş
  • Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama acer 5602 için özel bir durum olduğu için yazıyorum. Ben de 5602 kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız rami 1 gb yapmak istiyorum. İki seçenek var elimdeki 512 533mhz rami satıp 1 gb ddr2667 mhz yapmak ya da bir tane daha 512 533 mhz takmak. Acer 5602 si olan arkadaşlar ram yükseltip elinde 512 rami olan var mı ya da benim 512 rami almak isteyen olur mu?
  • Bende Burdayımmmm...
    Herkese benden CAy Şakire Yokkkkk
  • bikac gun once kampanyadan tm 4060 aldım.Genel olarak memnunum ama ekranı biraz canımı sıktı çok mat cansız gibi geldi bana.Bu modellerde genelde böyle mi yoksa benim alette mi bi prob olabilir?
  • söylemeyi unutmuşum ayarlarda prob yok parlaklık %100.
  • hellmaker,

EKRANI FAZLA YATIRMA BİRAZ DİK. EKRANA BİRAZ DİK AÇIYLA BAK. SORUN DÜZELİR

Parlak ekran olmayan LCD'lerde böyle sorunlar olabilir, normaldir.

Ayrıca ekran kartı ayarlarına gir oradan Renk bölümünden de parlaklığı arttırman lazım ! Ancak unutma ki ekran ne kadar parlak olursa batarya da o kadr çabuk biter, aklında olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 21 Haziran 2006; 19:22:30 >
  • Biri çaymı istedi ??

• toshiba kullanıcıları da girebiliyormu?
    bi çay da ben alıyom mümkünde demli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

toshiba kullanıcıları da girebiliyormu?

Normalde giremiyor ama girdiysen bir çay da ikramımız olsun belki sen de birgün acer kullanıcısı olursun belli mi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: abaxux

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

toshiba kullanıcıları da girebiliyormu?

Normalde giremiyor ama girdiysen bir çay da ikramımız olsun belki sen de birgün acer kullanıcısı olursun belli mi olur.

Bence de.. belki doğru yolu bulursun bu vesileyle :)

• arkadaşlar yeniş bir 5602 aldık..ölü pixel testi nasıl yapılıyor,söylermisiniz?
    şimdiden sağolun..iyi sohbetler..
  • FORUMUMUZ ACER MARKASINI YAHUT DİSTRİBÜTÖRLERİNİ DEĞİL ACER KULLANICILARINI KOLLAMAYA YÖNELİKTİR !

ACER'DAN VE İTHALATÇI MARKALARDAN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE SATIN ALINMIŞ BİR ÜRÜNDEN AZAMİ FAYDAYI SAĞLAMALARINA DÖNÜK HİZMET BEKLİYORUZ.
    AKSİNİ GÖRÜRSEK DE ...

Not: Türkiye'deki tüm laptop marka ve modellerini inceleyerek bir Acer'da karar kılmıştım. Umarım hiç pişman olmam. Ancak Acer için MAKUL FİYATLA yedek parça, batarya, DDR Sdram VE diğer opsiyonel aksesuar desteklerinin daha iyi olması lazım. Distribütorlerin yetersiz kaldığını duydum ama... İnşallah eksiklerini tamamlarlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: erkberkk

arkadaşlar yeniş bir 5602 aldık..ölü pixel testi nasıl yapılıyor,söylermisiniz?
    şimdiden sağolun..iyi sohbetler..

Dead Pixel Buddy kullan
  • Hangisi doğru? Sanırım nereden baktığına göre cevap değişecek.

quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Acer 2423 kullanıcısıyım tek kelimeyle geri zekalı bir cihaz ..

quote:

Orjinalden alıntı: hburak

2423 kullanıcısıyım , mükemmel bir makina
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.