Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cpu-z böyle..kaç mhzlik ram almam lazm..üstündeki kaç mhz..

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)
  • ya bu 5584 ün ekran kartı 256 paylaşımsız 512 ye çıkabiliyo mu yoksa 128 i mi paylaşımsız 512i yapıo?
  • Arkadaşlar Acer 2423 kullanıcısıyım. Bizim Cafe hareketsiz kalmış, kardeş cafe olarak mesajımı buraya atmayı düşündüm.

2423'te XP pro kullanıyorum. Yeni formatladım. Formattan sonra öndeki wireless'i enable/disable eden swichin çalışmadığını farkettim. Ayrıca (Fn) ve (ok) tuşlarıyla ses ayarını artırıp azaltıyorduk format sonrası bu tuşlarla sesi azaltıp artırıyorum, ancak lcd'de altta görünen yeşil renkli kademeli ses uyarı ışığı çıkmıyor. Bu ikincisi pek önemli değil ancak birincisi önemli. yardımlarınız için teşekkürler.

Syg.
  • arkadaşlar bana cevap veren yokmu bende dell 6400 de var onun formunda hemen cevap geliyo burda neden bana cevap verilmedi ayrıca benden sonra soru soranlarada cevap verilmiş biri yardım etsin nolur bluetooth problemi hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda88

selam arkadaşlar bende yakın bi tarihte bi acer kullanıcısı olacam gibi..
    şimdi size sorum acer 5112wlmi nasıldır??ekran kartı ve ses olarakta yorumlarınzı sölersiniz çok sevinirim.bimeks te kampanya var 999+kdv ondan yararlanmayı düşünüyorum..iyi forumlar.

özellikler:
    İşlemci: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobil TL-50, 1,6GHz, (512KB L2 Cache, 31W TDP)
    Sistem Belleği: 1024 MB
    Sabit Disk: 120 GB SATA
    Grafik Kartı: ATi Radeon X1600 mit 128MB RAM, bis zu 512MB HM
    Ekran: 15,4'' WXGA TFT Crystal Brite High-Brightness (200 nits), 16ms
    Optik Sürücü: Multi DVD +-R/RW Brenner mit Double Layer
    Ethernet Kartı: Entegre 10/100
    Modem: Entegre 56K
    Ses: Onboard
    Klavye-: Q Türkçe
    İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe)
    Ağırlık -: 2.92 Kg
    Sürücü Yuvası: 5in1 Cardreader (SD, MSPRO, MS, MMC, XD), Bluetooth 2.0, Acer OrbiCam WebCam
    Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /1,3 mp bütünleşik kamera

Makine cok güzel ve fiyati tam yerinde. Bende bu laptopa kaymaya baslamıştım ama ekran problemi bu modelde oldugunu unutmusum. Galiba o modelde ekran sorunu var. Olmasa fiyatına gore manyak bişi olacakmiş x1600 harici ekran kartıyla...

Tam buluyorsun bi sorun cıkıyor illaki

• Ürünün altındaki seri numaralarını bana mail atarsan sana garantisi olup olmadığını söyleyebilirim. info@vikingbilgisayar.com.tr
  • 5584 wmxi 256 paylaşımsız mı ekran kartı?
  • bende acer 3054nwxmi modeli var. blutooth ısıgı yanmıyor. bluetooth device bulunamıyor. bu bilgisayarda blutooth yoksa niye ozelliklerinde blutooth var gozukuyor?
  • 128 paylasımsız 128 paylasımlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aegean

bende acer 3054nwxmi modeli var. blutooth ısıgı yanmıyor. bluetooth device bulunamıyor. bu bilgisayarda blutooth yoksa niye ozelliklerinde blutooth var gozukuyor?

bende de acer 9301 var aynı olay bunda da geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orjinalden alıntı: aegean

bende acer 3054nwxmi modeli var. blutooth ısıgı yanmıyor. bluetooth device bulunamıyor. bu bilgisayarda blutooth yoksa niye ozelliklerinde blutooth var gozukuyor?

bende de acer 9301 var aynı olay bunda da geçerli

aslında blutut benim icin gerekli degil ama merak ettigim icin sordum. problem bende degilmis iyi bari
  • Arkadaşlar burada hayat durmuş gibi ya.Hiç yazışma gözükmüyor?x1100 x700 den düşük bir karttır ve tamamen paylaşımlı diye biliyorum.x700 efsanedir.Sıradan oyunları oynarsın ama güzel grafikli oyunları oynayabileceğini zannetmiyorum.
  • arkadaşlar 5601 kullanıyorum..çoğu modelde olduğu gibi bunda da kamera var..ancak son günlerde kamerada gariplikler oluyor..msn de kamera gönderiyorum mesela ilk istekte kameramı görmüyor tekrar istek gönderince bu sefer görüyor..sinirimi bozmaya başladı..acaba neden olabilir başına böyle birşey gelen oldu mu?
  • s.a ark bende 2 gün önce aspire 6500 aldım 2.ci el 800 ytl ye laptopun arkasında 5601 ön tarafta 6500 yazıo kafam oraya takıldı bide bu laptop paylaşımlımı paylaşımsızmı onu sorrcaktım bilgi verirseniz cok makbule gecer bide nasıl makinadır biraz bilgi verseniz :)
  • walla kardeş acer aspire 6500 modelini ilk defa duydum bi bakayım dedim googleda çok eski bir model bu..umarım aldığın model 5601 dir çünkü o eski modele 800 ytl verilmez..şimdi masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere gel >ayarlar>gelişmiş>bağdaştırıcı>bağdaştırıcı türündek modeli yazarsan yardımcı olabilir paylaşımlı mı değil mi diye..onun alt tarafında ekran kartının kaç mb olduğu da yazar..
    bir de bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğinde bilgisayar özeliklerinde neler yazıyor onları da bi yazarsan nasıl bi model olduğuna bakarız aşağı yukarı..

quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

s.a ark bende 2 gün önce aspire 6500 aldım 2.ci el 800 ytl ye laptopun arkasında 5601 ön tarafta 6500 yazıo kafam oraya takıldı bide bu laptop paylaşımlımı paylaşımsızmı onu sorrcaktım bilgi verirseniz cok makbule gecer bide nasıl makinadır biraz bilgi verseniz :)

bu arada arkadaşlar üstteki soruma cevap verecek olan yok mu?konu 2. sayfaya gitmiş kimse bakmıyor heralde

• intel core duo 1,6 533 mhz ,512 mb ram 80 gb hdd ayrıca içinde vista var ondan biraz karışık ekran içinnde bağlaştırıcıda> bağlaştırıcı dizesi:mobile intel (R) 945GM Express Chipset Family yazıo

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

faturasında acer aspire 5601 centrino duo yazıo manikanın arkasndada MFG.DATE:0606 Aspire 5601 AWLMİ yazıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cisse_ -- 25 Mart 2007; 15:24:01 >
  • anladım..6500 deyince şaşırdıydım..tamam senin makina 5601 ve paylaşımlı ekran kartın var..başka sormak istediğin bişe varsa cevap verebilirim bende de aynısından var.
  • bluetooth drier i 70 mb ya bide makina hakkında bilgi verirmsn nasıl yani 800 ye iyimi :S
  • ya bende bluetooth driveri yok internettede 70 mb bide makina hkkında bilgi versen nasıl 800 ytl ye iyimi kötümü
  • kenan cisse aynısınız sanırım
    walla makinada sorun yoksa 800 ytl çok iyi bir fiyat..aynı özellikteki bir msi kampanyada 1150 ytl idi..
    bütün driverlarıwww.tpmteknoloji.com sitesinden indirebilrisn..
    ekran kartı ile wireless ın driverlarını intelin sitesinden güncellemeni tavsye ederim..bir de imkanın varsa 512 ram daha eklersen çok güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.