Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su wireless bide ekran kartı güncelleme demişsin tam link verirmsn zahmet olmassa
  • arkadaşlar ofisimize yaklaşık 3-4 ay önce acer 5602 wlmi laptop aldık.herşeyinden memnunduk fakat son 1 aydır bizi çıldırtan bir sorun yaşıyoruz.artık kafayı yeme noktasına geldik.sorunumuz webcamle ilgili.işlerimizden dolayı skype programını kullanıyoruz ve ilk zamanlarda skype da konuşurken webcam açılıyordu ve hiçbir sorun yoktu.fakat son 1 aydır hep aynı uyarı çıkıyor.webcaminiz başka bir uygulama tarafından kullanılıyor diyor ve webcam açamıyoruz.aynı şekilde kameranın kendi programından açıncada aynı hatayı veriyor ve kameranın kendi programında reconnect diyince açılıyor ve skype da da sorun yaşanmıyor.kamerayı komple kaldırdık driver ı yeniden yükledik yine aynı hata oldu.orbicam in software ını kaldırdık sadece driver yükledik yine aynı problem oluşuyor.bilgisayar açılınca arka planda bi yazılım kameryı kullanıyor sanırsam.msconfig den kamerayı kullanabileceğini tahmin ettiğimiz biçok yazlımı devre dışı bırakıp yine denedik ama sorun düzelmiyor.skype ta webcam açmak için illaki orbicam in kendi yazılımından kamerayı çalıştırıp reconnect diyip kullanmak zorunda kalıyoruz.sizce bunun sebebi nedir? yardımcı olursanız çok çok memnun kalırım.

• yukardaki mesajımda bahsettiğim sorun sendede var dostum. bikaç kişide daha duydum bunu. yokmu bize yardım edecek birisi :( ?

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşlar 5601 kullanıyorum..çoğu modelde olduğu gibi bunda da kamera var..ancak son günlerde kamerada gariplikler oluyor..msn de kamera gönderiyorum mesela ilk istekte kameramı görmüyor tekrar istek gönderince bu sefer görüyor..sinirimi bozmaya başladı..acaba neden olabilir başına böyle birşey gelen oldu mu?
  • walla yaklaşık 2 aydır bu şekilde benm de..daha öncesinde bir sorun yoktu..acaba neden olabilir ki?sinir bozucu bir durum hakikaten de

yardım edin bizeeee
  • bi arkadaşımın 1.73 lü 5601+ ı var onun da o şekilde, laptopu bi parçalamadığım kalmadı camerayı bi türlü görmüyor anlamadım gitti.
  • ya benim kamerayı görüyor ama msn de mesela ilk seferde kesinlikle görmüyor ama 2. seferde yollayınca görüyor.garip bişe anlamadım walla
    aynı şekilde bilgisayarımdan kamerayı açmaya çalışıyorum ilk seferde kullanılıyor mu öyle bişey diyor 2. seferde açıyor..ne iştir bu ya
  • ben vista kullanıom benim kamerayıda bazen açılmıodu ark bi link verdi onu kurdum düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cisse_ -- 26 Mart 2007; 8:58:58 >
  • o linki bizede vermen mümkünmü? yada kurduğun driver yada program elindeyse upload etme şansın varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

ben vista kullanıom benim kamerayıda bazen açılmıodu ark bi link verdi onu kurdum düzeldi
  • http://www.tpmteknoloji.com/surdosyalari//Notebooks/Aspire%205600/CCD.zip

ya benim ekran kartımı ve wireless mi güncelleştire bilcek bi link verirmisniz intelin sitesinde varmıs ama ben buamadm :(
  • saol çok teşekkür ederim ama bunu daha önceden indirip kurmuştum yinede sorun düzelmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

http://www.tpmteknoloji.com/surdosyalari//Notebooks/Aspire%205600/CCD.zip

ya benim ekran kartımı ve wireless mi güncelleştire bilcek bi link verirmisniz intelin sitesinde varmıs ama ben buamadm :(
  • ya bu ekran kartı ve wireless i nasıl güncellerim link verebilirmisiniz

• arkadaşlar herkese merhaba bir acer sahibi olunca birde cafesine gitmek gerekiyor değilmi:))) Neyse 5633 ü yeni aldım daha 4 günlük gerçekten çok hoş ama bir nokta beni sinir etti 2 gecedir karıştırmadığım yer kalmadı. Bluetooth sorunu tochpad altındaki şık tuşu sağ tarafa itmemle o sinir yazı ekranda beliriyor. " no bluetooth device" bu sorunuma çözüm olacak önerisi olan vrmı. Teknik destek sitesinde ki bluetooth driveri indirdim değişen hiç bir şey yok...
  • Merhaba,
    acer 3261 konusunda yardıma ihtiyacım var.İntenette araştırdım ancak sanırım pek yaygın değil.Konu ile ilgili birkaç soru var yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1-acer bilgisayarlarda sorun çıkma ihtimali ve servis kalitesi nasıl?
    2-Bu konfigrasyon ve fiyatta alternatif var mı?
    3-Hernekadar office ve internet uygulamaları için olsa da insan oyun oynamak istiyor,ancak harici ekran kartlarında fiyatlar yüksek (asus a8jn gibi), hangi oyunu nasıl oynarım?(full detay açmasam?)

Yoksa hafifliği ve zerafetine diyecek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrsrn

arkadaşlar herkese merhaba bir acer sahibi olunca birde cafesine gitmek gerekiyor değilmi:))) Neyse 5633 ü yeni aldım daha 4 günlük gerçekten çok hoş ama bir nokta beni sinir etti 2 gecedir karıştırmadığım yer kalmadı. Bluetooth sorunu tochpad altındaki şık tuşu sağ tarafa itmemle o sinir yazı ekranda beliriyor. " no bluetooth device" bu sorunuma çözüm olacak önerisi olan vrmı. Teknik destek sitesinde ki bluetooth driveri indirdim değişen hiç bir şey yok...

tusu sag ittiginde bluetooth ısıgı yanıyor mu?
  • bende de bazen aynı uyarıyı veriyor..önceden vermiyordu ama yeni başladı..bluetooth düğmesini açıyorum my bluetooth places a sağ tıklayıp bluetooth setup wizard giriyorum ilk denememde bluetooth device not founda diyor hemen ardından bir daha deniyorum o zaman oluyor..yükleme sırasında tam yüklenmemiş olabilir ya da sorunlu yükleme olabilir..kaldırıp bir daha kur ve kurulurken başında ol..çünkü bi ara bluetooth cihazını açın filan diyor o sırada aç da bi sorun çıkmasın
  • arkadaşlar bende acer 3054 var yalnız bendeki biraz modifiyeli bir model ikinci el aldım 900 ytl ye sizce nasıl inşallah sıkıntılı bir model almamışımdır cevap veren olursa sevinirim
    İŞLEMCİ Acer Aspire 3050-1594 - AMD Sempron 3500+ 1.8 GHz -512 KB L2CACHE
    EKRAN LCD 14,1 WXGA ACER CRYSTALBRİTE 12X800 (WXGA)
    ATİ READON 256MB EKRAN KARTI (PAYLAŞIMSIZ)
    HARDDİSK 80 GB 5400SATA
    DVD+WR SÜPER MULTİ DOUBLE LAYER (Hem cd okur yazar hem dvd okur yazar)
    RAM 1024 MB DDR2 533HMZ
    KABLOSUZ İNT WİRELESS LAN ACER INVİLİNK 802,11B/G
    BLUETOOTH VAR
    Card Reader 6in 1 MMS SD 6/1 HERTÜRLÜ HAFIZA KARTINI OKUR YAZAR
    TV SOUT VAR
    HARİÇİ MONÜTÖR BAĞLAMA VAR USB 3 ADET MEVCUT PC IM ĞİRİŞLERİ MEVCUT
    ENTERNET 10/100 REALTEK
    SES KARTI REALTEKK +DİĞİTAL SES
    MULTİMEDİA ÖZELLİĞİ VAR
    MODEM Fax / modem - 56 Kbps
    KLAVYE KEYBOARD+TOUCHPAD+4YÖN KONTROL
    POWER AC 120/230 V (50/60HZ
    PİL LİTHİM İON
    İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP PROFESSOYEL+MEDİA CENTER EDİTİON
    GARANTİ SÜRESİ 2YIL
    ACER GRİDVİSTA VAR
    ACER SİĞNALUP VAR

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

• hayrlı olsn ekran kartının paylaşımsız olması süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cisse_ -- 5 Nisan 2007; 2:52:29 >
  • arkadaşlar su driverları indirdimiz sitedenwww.tpmteknoloji.com ses driverini indirdim ama yükliyemiorum bi hata verio işte driveri yükliyebilmeniz için sisteminizin sp 1 üstü olması lazım dio bende xp sp1 var nasıl olcak :S
  • Arkadaşlar Acer Aspire 5610 kullanıcısıyım. Ekrandaki görüntüyü TV ye aktarmak istiyorum. gerekli kaploları ve dönüştürücüyü aldım takıyorum ama Tv de görüntü yok. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan ve çözen. yada fikri olan arkadaşların paylaşmalarını rica ediyorum...
    okaplan10@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.