Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deeperhkn

kardeş saolasın yani tek rem alsam işimi görür diyosun
    bi ara duymyştum core duo makina ya bu makinalar iki adet 512 takarsan daha stabil(ne demekse) çalışır falan demişlerdi o yuzden merak ettim
    birde remin mhz falan nedir bilmiyorum 533 veya 667 olması fark edermi çalıştırır dimi makina yanlış bişi almayalım

Kardeş sende 512mb 533mhz ram var.
    Sende 512mb 533 alırsan dual çalışır ama 1gb 533mhz alırsan o dualdan daha da hızlı çalışır tabiki.Sen bilirsin durumun varsa 1gb al derim.
    hızı 533 olacak 667alma sakın olmaz

• arkadaşlar ben bir acer aspire 5602 almayi düşünüyorum özellikler güzel ama aklıma takılan birşey var oda ekran ekran özelliği olarak (WXGA TFT HIGH-BRIGHTNESS CRYSTALBRITE, 1280 x 800 16ms tepki süresi)
    olarak geçiyor bu konuda fazla bir bilgim yok tanıdığım bir 5602 kullanıcısı bana ekranın ışıksız olduğunu ve bundan hoşlanmadığını söledi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: promises_k

arkadaşlar ben bir acer aspire 5602 almayi düşünüyorum özellikler güzel ama aklıma takılan birşey var oda ekran ekran özelliği olarak (WXGA TFT HIGH-BRIGHTNESS CRYSTALBRITE, 1280 x 800 16ms tepki süresi)
    olarak geçiyor bu konuda fazla bir bilgim yok tanıdığım bir 5602 kullanıcısı bana ekranın ışıksız olduğunu ve bundan hoşlanmadığını söledi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

kardeşim ben de bir 5602 kullanıcısıyım alalı 3 ay falan oldu hiçbir konuda bir şikayet yaşamadım ekran parlaklığı konusunda da bir sıkıntım olmadı güneşli ortamlarda da kullanıyorum(ama gözlük kullanıyorum bilgin olsun) ama dediğim gibi bir şikayet yaşamadım.
    zaten oyun oynamak gibi bir alışkanlık yerleşmedi bünyeme internette takılıyorum anlıcan rahat rahat yetiyor şöyle bir tavsiyem olabilir alırsan aynımodelim 1gb ramli olanı vardı ben aldıktan sonra çıktı o modeli onu al istersen bende ram i 1 gb yükseltmeyi düşünüyorum çalışan program fazlalaşınca (firefox,limevire.winamp.torrent falan)aynı anda açtınmı makina hazımsızlşıyo anlıcan bi o problemi var başka da bişi yok genede sen bilirsin tabi

• arkadaşlar ne iş bu benim makinada sdram diye bişi barmış aratıyorum sdram yok piyasada ne alıcam o zaman ben bana alabileceğim özellikte 1 gb lık bir rem gösterin bir link verin ALLAH aşkına lütfen
  • herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım.

aspırev5611awlmı modeli için görüşleriniz nelerdir arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeperhkn

arkadaşlar ne iş bu benim makinada sdram diye bişi barmış aratıyorum sdram yok piyasada ne alıcam o zaman ben bana alabileceğim özellikte 1 gb lık bir rem gösterin bir link verin ALLAH aşkına lütfen

Kardeş bu senin işini görür.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18930

Laptopunu götür rami aldığın yerde taktır.Onlar taksın uyumuna falan baksınlar ok.
    HAyırlı olsun...

• merhaba arkadaslar bi 12.1" laptop düşünüyordum marka olarak acer ile monster düşünüyordum monster bölümünden bir cevap gelmedi bide acer bölümünü deneyecegim benim istedigim 7200 işlemci 256 gforce7600 2 gbyt ram sonra diger özellikler bluthoot vesairee.....
    acer ın böyle bir modeli varmı 12.1" varsa acer ın kasası falan nasıl ısınma problemi varmı? kasa kolay ciziliyormu ne biliyim bilmedigimiz bir problemi falan varmı ? daha once hp ve acer 15" kullandım bu markalardan hiç memnun kalmadım artık acer kullanmak istiyorum yardımlarınıızı bekliyorum teşekkürler
    eger inceleme yapabilecegim bir link varsada iyi olur ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizim

herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım.

aspırev5611awlmı modeli için görüşleriniz nelerdir arkadaşlar.
  • acer 5610z amerikadan geldi pc hakkinda yorum yapabilcek birileri var mi?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    uzun zamandır topiğe bakamıyordum, biraz yoğunluktan vs. kaynadı gitti. Eğer 5100 serisi (5101,5102,vs.), 5600 serisi (5601,5602) ve bilimum Acer laptoplar ile sorun yaşıyorsanız, yada recovery, format, sürücüler gibi soru ve sorunlarınız varsa bana pm atabilirsiniz, size seve seve yardımcı olurum. Cafe'de biton msj birikmiş şimdi hepsini birden yanıtlamak zor olacak.

Tüm Acer Cafe'ye bol bol hörmetler.
  • merhaba arkadaşlar,
    1ay içinde laptop almayı düşünüyorum. aklımda bi kaç ürün var. sizce hangisi daha iyi. 3d çizim programları kullanma ve oyunlar bakımındanda nasıl oldukları hakkında bilginiz varsa iyi olur. pes 6 oynayabilirmiyim mesela yada pes 7 çıkınca oynayabilirmiyim;)
    Eğer bu fiyat aralığında sizinde önerdiğiniz ürünler varsa lütfen yazın (1600YTLden ucuz)

1)ACER ASPIRE 5602WLMi CORE DUO T2300 => Chip Seti: Intel 945GM Chipset
    İşlemci / Hızı: Core Duo T2300 1.66 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Kartı: Paylaşımlı 224MB
    Sistem Belleği: 512MB 533Mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 80GB 5400RPM 2MB
    Fiyat: 1.453,32 YTL
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70202#tablnk

2)DATRON TWM CORE DUO T2250 => Chip Seti: Intel 945GM Chipset
    İşlemci / Hızı: Core Duo T2250 1.73 GHz 2MB 533Mhz
    Ekran Kartı: Paylaşımlı 128MB
    Sistem Belleği: 1024MB 667Mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 100GB 5400RPM 8MB
    İşletim Sistemi: LINUX?
    Fiyat: 1.256,10 YTL
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd61681

3)HP COMPAQ PRESARIO F505EA GF794EA => İşlemci: AMD Turion TL-50 X2
    İŞLEMCİ HIZI: 1,6 GHz
    BELLEK: 1024 MB
    SABİT DİSK: 120 GB
    EKRAN BELLEĞİ: 128 MB (paylaşımlı)NVIDIA® GeForce Go 6150
    Fiyat: 1.336,23 YTL
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119990528&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_bilgisayar

• 3d çizim programı ve oyun için alacaksan paylaşımlı ekran kartlarından vazgeçmelisin..tabi bu diref fiyatın yükselmesine sebep oluyor ama madem çizim yapacaksın grafik kartın iyi olsun
  • --------------------------------------------------------------------------------

acer aspire 5610-2013

-intel Pentium dual-core processor T2060(1.60 Ghz,533 MHz FSP,1 MB L2 cache)
    -15.4" WXGA Acer CrystalBrite LCD(16ms)
    -intel Graphics Media Accelerator 950
    -120 GB HDD
    -DVD-Super Multi double layer
    -1 GB DDR2
    -802.11 b/g wireless LAN

Bu makine hakkinda yorum yaparmisiniz.Ben ozelliklerini bilmiyorum yurtdisindan hediye geldi.Birde bunun Turkce kullanma kilavuzunu bulabilirmiyim?Tesekkurler
  • peki paylaşımsızlar nekadardan başlıyo? bide ekran kartında neye dikkat etmeliyim alırken? senin önerdiklerin neler? 3numaralı laptop da NVIDIA® GeForce Go 6150(geforce lar ii diye duymuştum) var ama paylaşımlı
  • arkadaşlar bence acer travelmate 4060 dizüstü war fakat aldığıda içinde hiçbir cd çıkmadı geçenlerde çöktü enim zeki bir arkdaşımda ben kurarım dedi göütrdü kurdu geldi ama herşeyi silinmiş bir şekilde geldi çoğu dirver eksikti internek sitesinden tamamladım ama nekdar da olsa eskisi gibi değil yeni duydum acer'larda recovery cd'si çıkıyormuş fakat oo bölümü benim arkdaşım format atarken silmiş malesef :( şimdi sizlerden ricam allah rızası için lütfen elinde acer travelmate 4060 göre recovery cd'si olan arkdaşlar benim ile irtibata geçsin lütfen yaa apo33545@hotmail.co.uk yardımlarınızı bekliyorum saolun..
  • arkadaşlar merhabalar bende yeni acer 5100 aspire kullanıcısıyım benim de acemiliğime geldi recovery backup cd si oluştrmadım :( şuan makinamda xp kurulu yanlız wireless aetheros marka xp yazılımı için driver kurdum device manager da baktığımda üzerinde sarı ünlem işareti çıkıyor 2 gündür onla uğraşıyorum ve hala yapamadım :( bana recovery cd si hakkında yardımcı olursanız sevinirim bu da benm pc nin özellikleri
    ati x1300 512 mb ekran kartı 120 gb hd amd 64 x2 turion işlemci 1 gb ddr2 ram geri kalanı standart şeyler (bluetooth kızılötesi kart okuyucu camvs.vs.vs.)
    yardımlarınızı bekliyorum
    tüm kullanıcların pc leri hayırlı olsun ii günlerde kullanmanız dileğiyle
    BURAK
  • acer aspire 5100-5840 marka notbook aldım abd den..orjinal vista kuruluydu.format atıp xp kurdum..bütün drivelerını (20 den fazla)indirdim ve kurdum ama birkaç sorun var..
    1-empowering driverlerini yukleyemiyorym ilk once empowering 2.0 kur diyor.onu kuruyorum ilk once empowering 1.1 i kur diyor...
    2-camera driverlerini yukledim bilgisayarımdan usb kameraya tıkladığımda kamera goruntu veriyor yeni resim al dediğimde ceker gibi oluyo ama resmi kaydetmiyor...orbicam ın programını kurduğumda ise camerayı algılamıyor..

bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevineceğim...tesekkurler..
  • hayırlı ve vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olsunnnnnnnnnnnn

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLM
  • arkadaşlar merhaba bende acer aspire 5601 serisi var ve format atmam gerekiyor acaba format atmak için e-recovery yi nasıl kullanabileceğimi bana anlatacak biri var mı??şimdiden teşekkürler ama acil bekliyorum!!!:(
  • acer aspire 5610-2013 (5610 Z)

-intel Pentium dual-core processor T2060(1.60 Ghz,533 MHz FSP,1 MB L2 cache)
    -15.4" WXGA Acer CrystalBrite LCD(16ms)
    -intel Graphics Media Accelerator 950
    -120 GB HDD
    -DVD-Super Multi double layer
    -1 GB DDR2
    -802.11 b/g wireless LAN

Bu makine hakkinda yorum yaparmisiniz.Ben ozelliklerini bilmiyorum yurtdisindan hediye geldi.Birde bunun Turkce kullanma kilavuzunu bulabilirmiyim?Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.