Bu makine hakkinda yorum yaparmisiniz.Ben ozelliklerini bilmiyorum yurtdisindan hediye geldi.Birde bunun Turkce kullanma kilavuzunu bulabilirmiyim?Tesekkurler
arkadaslar msnlerimizi verip eklesek nasil olur :) online yardim misali
bu arada bana 512 ram yetmez oldu kasilmayan makina 4 msn 20 explorer google earth winamp bsplayer capture programlari photoshop acinca baya kasmaya basaldi
ya format gerekio yada ram:) bu arada vista kullansam kitlenmisti herhalde laptop
msn fikrine sicak bakarsaniz ekleselim
Ram olayına gelince tek slotta 512 varsa çok güzel senin yerinde olsam gidre 1 GB alırım yardıra yardıra kullanırım.
Format attıktan sonra ghost al tertemiz işletim sistemini koy kenara verilerini de zaten yedeklersin tekrar tekrar programlarını da kurmazsın hem
VİSTA kurma boşuna elemanın birinde arçalik Core 2 Duo vardı hemde 2.0 işlemciyi ortalama %40 da falan kullanıyor RAM i zaten bitiriyor inanılmaz kasıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: thereasun
bu arada bana 512 ram yetmez oldu kasilmayan makina 4 msn 20 explorer google earth winamp bsplayer capture programlari photoshop acinca baya kasmaya basaldi
ya format gerekio yada ram:) bu arada vista kullansam kitlenmisti herhalde laptop
slm arkadaşlar ben bi kaç hafta önce acer aspire 5610 aldım.yanında sadece virüs cd si vediler servisine sordum yarın bi gün pc ye bişi olursa nasıl kurucam dedim alt+f10 gibi bişiyler söyledi.böle yaparsan ilk haline geri döner dediler bu konuda beni aydınlatırmısınız bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony
Ram olayına gelince tek slotta 512 varsa çok güzel senin yerinde olsam gidre 1 GB alırım yardıra yardıra kullanırım.
Format attıktan sonra ghost al tertemiz işletim sistemini koy kenara verilerini de zaten yedeklersin tekrar tekrar programlarını da kurmazsın hem
VİSTA kurma boşuna elemanın birinde arçalik Core 2 Duo vardı hemde 2.0 işlemciyi ortalama %40 da falan kullanıyor RAM i zaten bitiriyor inanılmaz kasıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: thereasun
Bende bir tane 1gb ram aldım.Kasılma adına hiçbirşey yaşamıyorum :D Çok temiz oldu makine.Ekran kartıda 512mb a yükseldi
ya aslinda bende alicamda simdi 1 ay sonra yurt disina cikcam 2-3 ay kullanmam laptopu bosuna para vermim diyorum
birde ati etiketi bile silindi sol elimin alitinda hatta azcik kaydi kayinca alintda metalik eski rengini gordum oha oldum
arkadaslar su etiketlerden siz kullaniyormusunuz resim ekleyebilirmisiniz?
Arkadşlar ben bu bimeksin kampanyasından ACER 3261 almıştım... + 100$' da hediye ceki vermislerdi.. Oncelikle merak edenlere diyebilirim ki oyun dışında tüm uygulamalar için harika bir notebook. Gecen gun 2 gb' lık ram taktım vistayıda kurdum makine uçuyor.... Ama bir sorunum var... Bilgisayarım her açıldığında ekranın parlaklığını elimle arttırmak zorunda kalıyorum, birde wifi dugmesini açmam gerekiyor.... Kuzenim de de aynı bilgisayardan var onda oyle bir sorun yok....
Acaba bu sorunları nasıl çözeriz ?
Saygılarımla,
slm muhabbetiniz bol olsun.Benim sorum olacak ACER3000 serisini kullanıyorum fakat hiç format atmadım attırmadımda acaba atmak gerekirmi bana cewap werirseniz çok sewinirim.
Yeni oyunları çalıştırmaz,Wista ultimate i 3 boyutlu aero suyla çalıştırır,Film izleme ve ofis uygulamalarını sorunsuz gerçekleştirirsin
Bu makine hakkinda yorum yaparmisiniz.Ben ozelliklerini bilmiyorum yurtdisindan hediye geldi.Birde bunun Turkce kullanma kilavuzunu bulabilirmiyim?Tesekkurler
tamerbozoglu BIOS ayarlarına bak istersen bende istediğim gibi ayarlayabiliyorum ama her açtığımda en son bıraktığım gibi oluyor.
den1z İşletim sistemini uzun süre kullandıkça gittikçe şişer ve makinayı kasmaya başlar zamanla onun için 10 ay da falan tekrar imaj alıp ondan dönmek faydalı bir kere temiz Os kurup sonra da temiz bir imaj alacaksın istediğim programları kurduktan sonra istediğim zamanda güzelce her şey hazır olarak tertemiz bir biçimde maksimum 30 DK da tertemiz işletim sistemin olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: tamerbozoglu
Arkadşlar ben bu bimeksin kampanyasından ACER 3261 almıştım... + 100$' da hediye ceki vermislerdi.. Oncelikle merak edenlere diyebilirim ki oyun dışında tüm uygulamalar için harika bir notebook. Gecen gun 2 gb' lık ram taktım vistayıda kurdum makine uçuyor.... Ama bir sorunum var... Bilgisayarım her açıldığında ekranın parlaklığını elimle arttırmak zorunda kalıyorum, birde wifi dugmesini açmam gerekiyor.... Kuzenim de de aynı bilgisayardan var onda oyle bir sorun yok....
Acaba bu sorunları nasıl çözeriz ?
Saygılarımla,
Arkadaşlar Bu ACER da CD yakma sorunu yaşayan varmı acaba ? iki aynı acer 3261 modelinde denedim cd yazarken %18 gibi bir yerde hata veriyor.....
Bu problemi mp3 yakarkende yasamistim, yazim hizini 8 yaptigim zaman mp3 lerimi basariyla yakabilmistim. Bir forum da okudum adamin biri maxell cd lerinde de bu benim sorunu yaamış...
ARTIK SORUMA GECIYORUM...... ARKADASLAR BU ACERLAR CD SECIYORMI ? SORUN YASAMADAN ACER NOTEBOOK UZERINDE BASARIYLA YAKABILDIGINIZ CD VE DVD MARKALARI HANGISIDIR.............
Saygılarımla,
arkadaşlar ben yeni bir acer kullanıcısıyım bnde aspire 5602ANWLMİ modeli var format attıkdan sonra kendi dahili kamerası acer orbicam 1.3mp kamerasını kullanamıyorum programını yukledim kamera takılı deil anlamında uyarı gelio aygıt yoneticisinden de guncellenemior bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
MErhaba arkadaşlar bende Aspire 5634wlmi ile aranıza katıldım. Fakat ilginçtir ki HDD için 100gb yazıyordu içindeki sanırım 120gb ve bluetooth düğmesi olmasına rağmen sola çekince no bluetooth, sağa çekince no 3G device uyarisi veriyor ,bluetooth adaptör yoksa hangi akla hizmet bu düğmeyi koymuşlar anlamadım. Şehir dışına çıkıcam fakat hiç 1 telefonda bluetooth yok o yüzden gidip 1 tane adaptör alıcam.Ayrıca ekran kartı bilgisinde 64mb diyor ki parlaşımlı 224 yada 128 mb olması gerekir ama elimdeki hangisi bilmiyorum model bl50.
Herkese selamlar. Şu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Geçen hafta Acer 9424WSMI aldım. Çok güzel makina ancak Vista yüklü olduğu için bazı istediğim programları çalıştıramadım. Ben de XP yükledim. Ama şu an 2 konuyu çözemedim: Birincisi anakart driverını hiçbir yerde bulamıyorum. üreticisi Acer, modeli Myall2 diye görünüyor. İkinci konu ise entegre orbicam için software ve driver yüklememe rağmen kamerayı çalıştıramıyorum. Bu sorun da anakarta bağlı olabilir. Driverlar konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim (Elimde Aida ile alınmış önceki ve şimdiki detay raporlar mevcut, yardımcı olacak arkadaşa mail ile gönderebilirim).
http://support.acer-euro.com/empowering_technology/utility2.html slm arkadaşlar bu linkten indirdiğim erecovery driver ini çalıştırmnadı bilgisayar bende acer aspire 5600 serisi var ve acil format etmem gerekiyor!bu driveri indirdim ama yükleme yaptığımda bir hata veriyor!format atmam konusunda beni bir arkadaşım aydınlatırsa sevinirim!çok acil acele yardım bekliyorum!
arkadaşlar acer aspire 5601 kullanıyorum. yyaklaşık 1 sene oldu son günlerde bataryama bir hal oldu. skiden yaklaşık 2 saatte dayanıyordu şimdi sadece 30 dakika dayanıyor. ve eskiden 1 saatte dolarken şimdi yarım saatte doluyor. sizce hata nerde olabilir? sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?
Selam herkese; Acer Aspire AS9424 almayı düşünüyorum. kullanan arkadaslara 2 sorum olacak, ekran kalitesi nasıl? bu 16ms tepkime hızı diyor (bu laptob böyle mi öncelikle)..acaba bu normal mi yoksa düşündügüm gibi cok mu düşük. Crytstal brite denmiş ekranı icin, bu ekran örnegin dell2in truelife kadar güzel mi? ses kalitesi nasıl? sonucta multimedya icin alacam..tesekkur ederim...
Aspire 3680-2633; Intel® Celeron M Processor 520; 512MB DDR2-533 RAM; 80GB Hard Drive; Combo DVD-ROM/CD-RW Drive; 5-in-1 Media Card Reader; Intel® Graphics Media Accelerator 950; 10/100 Network; 802.11b/g Wireless Network; 14.1" WXGA CrystalBrite Display; Microsoft Windows Vista Home Basic
bu aletı amerıkadan getırtme sansım var kendım masa ustu bılg kullanmaktayım dız ustunden anlamaıyorum cok da fazla ıhtıyacım olmamasına ragemn bu aletın bu fıyata getırıtılmesı uygun mudur fıyatı performnansı nedır. bılgılerınız ıcın sımdıden tesekurler...
@sporcu51 eğer limitini aşabilirsen biraz daha iyi makinalar bak istersen fiyatta normal zaten 600 verme o makinaya fazlası etmez En az Pentıum M 1.73 lere falan bak derim ----------------------- ----------------------- @ah12589 dostum pilin bozulmuş olabilir Lith-ion piller biraz hassastır çok hızlı doldurup boşaltma fazla sıcakta soğukta tutma ve tamamen boşaltma pili bozabiliyor bunlardan birini yaptıysan bozulmuş olablir.
Pilin ömrünü uzun tutmak için %30 lardayken doldruun tam boşaltmayın asla çok sıcakta soğukta bırakmayın ------------------------- -------------------------
@sarier
ms ekranın tepki süresi oluyor.Ne kadar düşükse o kadar iyi,16ms de şuan için laptop ekranlarında gayet iyi bir değer. Ekranını aynı özelliklere sahip acer5634'e göre söylersem gerçekten çok güzel,gayet parlak canlı bir ekranı var. Ses konusunda diğer markalar kadar tatmin olmadım,hem benimki hem de babamın laptopu Acer,ses konusunda sınıfta bırakabilirim :D