Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aspire 5510 var. bu hafta gittim 2. slota 512 ram daha taktım, ve vista biosu(3a11) yükleyip vistayı kurdum.

sorun şu

ekranda animasyonlu bir şey olduğunda, ekran kartı tarafından tıkır tıkır ses geliyor, bu nedir?

ses kartında arada bir çıtırdama duyuyormusunuz? özellikle bas seslerde?

bir de touchpad in altında görünen küçük bir fan var. bu fanın çalıştığını hiç görmedim neyin nesidir bu?
  • arkadaşlar bende acer Aspira 5630 dizüstü var fakat aldığıda içinde hiçbir cd çıkmadı geçenlerde dizüstü çöktü acemiliğimden recovery cd oluşturmadım alt+F10 da bi işe yaramadı. şimdi sizlerden ricam allah rızası için lütfen elinde acer Aspira 5630 recovery cd'si olan arkdaşlar benim ile irtibata geçsin lütfen osmanli21@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli21 -- 31 Mayıs 2007; 0:04:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanli21

arkadaşlar bende acer Aspira 5630 dizüstü var fakat aldığıda içinde hiçbir cd çıkmadı geçenlerde dizüstü çöktü acemiliğimden recovery cd oluşturmadım alt+F10 da bi işe yaramadı. şimdi sizlerden ricam allah rızası için lütfen elinde acer Aspira 5630 recovery cd'si olan arkdaşlar benim ile irtibata geçsin lütfen osmanli21@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum saolun..

Kardeş öncelikle merhaba
    bende de Acer Aspire 9300 var bana da Cd falan vermediler ama ben nette buldum tüm driverlarını acer destek sitesimi öle bişyedi google a yaz modelini ve driver yaz bulursun yanlış görmediysem orada senin dizüstüne göre windows falan da var... araştır bulursun nette...

Arkadaşlar dediğim gibi bende 5 ay önce Acer aspire 9300 aldım widescreen 17" monitörü sevdiğim için
    özellikleri de güzel bi arkadaş cd seçme konusu demiş hiç cd seçmedi şimdiye kadar bence tek işlemciye göre performansı da çok iyi photoshop ve birsürü programı beraber kullanmama ragmen...

Mehmet Ali

Antalya

eklemek isteyenler için
    Akcay22@hotmail.com

• Arkadaşlar bende yaklaşık 1 hafta önce Acer 5633 WLMİ-V aldım ve bu bir haftalık süreçte cok memnunum (maşallah) Vista home premium kurulu ve performansından memnunum Aklıma takılan birkaç soru var.
    -->Kutu içeriğinde hiçbir cd veya dvd çıkmadı ve burdan okuduğum kadarıyla Recovery Management ile geri yükeyebiliyoruz benim kafama takılan geri yükleme olayını hdd partisyonlarını değistirsekte mesela C' yi 70 gb değilde 30 GB yaparsam yine yedekten yükleyebilirmiyim.
    -->Su anda bende vista kurulu geldi ve ben vista dvd si nasıl alabilirim.
    -->Benim bunları sormamdaki asıl amac Laptop a Mac Os Kurmayı düsünüyorum ve macburen Partisyonları değiştirmek gerekecek bu konuda deneyen arkadaslar veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
    Sistem imzamda.
  • merhabalar bende acer 5635wlmi modelını kullanıorum yaklasık 4 ay acerın bu modelını kullanıorum sımdılık memnunum fakat benım soracagım bılgısayar acılırken sankı bana gec acılıormus gıbı gelıor dıger kullanıcılardada boyle mı? bırde aldıgım zaman hardısklerın c ve d nın boyutu 57 ye 57 ıdı ben bu boyutları kucultmek ıstıorum mesela c yı 30 gb yapmak ıstıorum ama xp cd sı yanında vermedıklerı ıcın yapamıorum nasıl ayırabılırım harddısklerı? ben bılgısayara herhangı bır xp cd sı ıle format atıgım zaman drive lerı bılgısayarı bu bılgısayarı ılk actıgımız zaman bır cd olusturmamızı ıstıor 3 dvd lık bunların ıcerısınde mı acaba yoksa acerın kendı sıtesınden mı ındırmemız gerekıor
    kusura bakmayın cok soru sordum ama ne yapayım baska yerlere soramadım
    sımdıden cok teskkur ederım
  • 5102 modelini kullanıyorm makina aşırı ısınıp kendini kapatıyor..Bu AMD X2 serisinde mi var bu sorun yoksa intellerde ısınıyormu??
    Xp kurarken kapanacak kadar vahim...
  • bende de acer5635 var benim bilgisayarım da yavaş açılıyor ama norton antivirüsü silip yerine nod32 yüklersen iyi olur norton da bilgisayarı kasıyor. bu arada yavaş olmasının sebebi bilgisayarın mesela wireless da hem intel programı var hem de acerın yani acerın programı fazlalık bilgisayarda bunun yanı sıra birden fazla müzik ve video izleme programı var bunları silersen makina hızlanıyo. cd oluşturma olayı da bir adet dvd cdsi ile bilgiayarındaki xp ve driverları bu cdye atabilirsin recovery programıyla bilgisayardaki ancak o zaman harddiski istediğin gibi bölebilirsin bu işlemi bilgisayarcıya yaptırsan iyi olur yoksa yanlışlıkla xp yi bilgisayarından tamamen silebilirsin
  • ARKADAŞLAR ACER 5614Z MODEL olan (1.86 coreDUO 1 gb ram, 120 gb hDD 128 ekran kartı) note book u almayı düşünüyorum aklıma takılan ve sitelerde de yazmayan bilgiler var .
    1. USB giriş sayısı 3 mü 4 mü?
    2. Bluetooth var mı?
    3. Pil ömrü kaç saat Acerler için 2 saati geçmiyor diyorlar doğru mu? bu modelin pili ne kadar dayanıyor?
    4. Wireless Acer ın ünlü SİGNAl up olanından mı?
    cevaplarınız için şimdiden
    TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeşen -- 13 Haziran 2007; 0:13:58 >
  • selamlar.acer 2423 kullanıcısıyım 1sene kadar oldu pcyi alalı.Pilini çok iyi kullandım.Örnek olarak:her gün en az bir kez pilinden kullandım full doluyken,pil bittikten sonra elektriğe taktım,hep elektrikte tutmadım;
    Ancak geçen aya kadar pil ilk günkü kadar gidiyordu(2saat15dk falan max.performansta)Ama bir haftadır 1buçuk saate kadar düştü max performansta.
    Sizce neden oldu.düzelme şansı artık yok sanırım.Çoğunlukla bilgisayarı kapatmayıp hazırda beklet konumunda bırakıyordum o etkilemiş olabilir mi?
    Yedek pil de bulunmuyor bu modele ne yapacağım bilmiyorum ileride...
    Teşekkürler
    bu arada uzun bir süre sonra foruma dönmek güzel..
  • Valla garantisi varsa servise götür normalde değişmeleri lazım.Lion pillerde zamanla performans düşmesi olması normal.Ben casperda değiştirmiştim bu sebeple şansın yaver gider umarım.
  • arkadaşlar dün vatan bilgisayardan acer 5614 aldık windows vistalı hp yazıcı wista ile çaılştıramaya çalıştık internetten driver indrimeye çalıştık fakat olmadı neyse bugün bilgisayarı vatan bilgisayarın müsteri ilişkilerine götürdük bize halledeceklerini söylediler. bir saat kadar sonra vatan bilgisayar teknik servisten telefon geldi bilgisayarda sorun var format atıcaz bilgisayar kutusundaki cd.leri getirin dediler fakat cd falan çıkmadı içinden servise tekrar gittim. notebook içine bilgisayarım bölümünde yerel disk(D) YE müzik klasörleri yuüklemiştim vatan bilgisayardaki servis yetkilisi bundan dolayı bilgisayarın bozulduğunu acer marka bilgisayarlarda disk(D) ye bişey yüklememem gerektiği ayrıca yerel disk(D) içinden birşeyler silmişiz ondan dolayı format bile atılamıyormuş bilgisayarın acer yetkili servisine gitmesi gerekiyormuş falan dedi. yardımcı olursanız çok sevinirim böyle bişey doğru mudur? sizce ne olmuş olabilir?

• acer 5602 aldım bluetooth var ama açlişmiyor bir arkdaş Bizdeki Acer 5602 WLMİ nin Blutooh özelliği yok diyor.. bu ne nasıl işki malı alırken var denildi ve bluetooth dügmeside var .. kazıkladıkmı şimdi yani.. olmayan özelligi var gibi göstermek._?
  • merhaba arkadslar ben bu forumu yeno gordum
    bende iki aydir aspire 9410 kullaniyorum yurt disindan geldi
    ozellikleride klasik
    dual core 1.6
    17 ekran
    intell 224 mb
    12- gb hdd
    dvd multi double layer
    1 gb ram
    wireless falan filan iste bunun piyasa degeri nedir tahminen satmaya kalksak en fazla ne kadara gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: OmerMuhtar

acer 5602 aldım bluetooth var ama açlişmiyor bir arkdaş Bizdeki Acer 5602 WLMİ nin Blutooh özelliği yok diyor.. bu ne nasıl işki malı alırken var denildi ve bluetooth dügmeside var .. kazıkladıkmı şimdi yani.. olmayan özelligi var gibi göstermek._?

bu soruma bir acer kullanıcısı cevap vere bilirmi? lütfen
  • slm arkadaşlar benim bir oyun için ekran kartımı güncellemem lazım ekran kartım nvıdıa ge force go 7300 işletim xp yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  • bataryamı performansı düştüğü için değiştirirlerse helal olsun onlara ama sanmıyorum ya değiştireceklerini ücretsiz...
  • Arkadaşlar acer 5622 Notebook aldım ama touchpad ayarlarını yapamıyorum.. Çünkü ingilizce!!
    Aldığım yerde (bimeks) bi kaç bilgisayara baktım hepsi türkçe ama benim şansımamıdır nedense artık benimki ingilizce bunu türkçe yapabilirmiyim varmı böyle bi imkanımız bilen varsa çok sevinirim..
    Teşekkürler...
  • Ya bende acer 4233 var dvd writer 2x cd 10x yazıyo garantiye verecem.Kont bakıyodu değişmiş falan diyorlar.
    Bir fikri olan varmı.
    İstanbul anadolu yakasında oturuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar acer 5622 Notebook aldım ama touchpad ayarlarını yapamıyorum.. Çünkü ingilizce!!
    Aldığım yerde (bimeks) bi kaç bilgisayara baktım hepsi türkçe ama benim şansımamıdır nedense artık benimki ingilizce bunu türkçe yapabilirmiyim varmı böyle bi imkanımız bilen varsa çok sevinirim..
    Teşekkürler...

Acaba touchpadi türkçe olan varmı?
  • arkadaslar bende inşallah acerliler arasına katılacam ama coook kararsızım.bana yardımcı olabileceğinizi umit ediyorum.

ACER 4233WLMI, INTEL Core 2 DUO 1.66 GHz, 1024 RAM, 100 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, nVidia Go 7300http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2540

833 USD + KDV
    Nakit / Havale 1.312,22 YTL ( %2 Nakit İndirimli Haliyle)

ACER 4233WLMI, INTEL Core 2 DUO 1.66 GHz, 1024 RAM, 100 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, nVidia Go 7300
    İŞLEMCİ: INTEL CORE 2 Duo T5500 1.66 Ghz 667 Mhz FSB
    HDD: 100GB 5400rpm Ultra ATA 100
    RAM: 1024 MB DDR-II 533MHz
    EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800) CrystalBrite TFT LCD Ekran, 16ms
    EKRAN KARTI: nVidia Go 7300 128 Mb Paylaşımsız, 512 MB ye kadar TurboCache
    CD-R / DVD / CD-RW: DVD WR -Dual Double Layer
    Modem : 56K ITU V.92 data/faks modem
    Ethernet: Gigabit Ethernet, Dual-band tri-mode 802.11a/b/g Wi-Fi
    Port çıkışları: 4x USB2.0 , VGA
    İşletim sistemi: Windows XP Home Türkçe (SP2)
    Ağırlık: 2.83kg
    Pil Ömrü: 3 saat pil ömrü, 6-cell pil, 1 saatte 80% doluluk
    Bluetooth: Var
    Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu
    Web Cam: 1,3 Mp Acer Orbi WebCam
    Tv Kartı: -
    Garanti: 2 Yıl

AMD TURION X2 TL-56 1.8GHZ-1024MB-120GB-DVD/RW-15.4"-CAM-512MB X1300 HM-WVPREM

1442 YTL
    Notebook Çantası Fiyata Dahil

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27437

ACER
    Ürün Kodu AS5104WLMI
    Açıklama
    Özellikler CPU TeknolojisiCPU HızıCPU Ön BellekRAM KapasitesiRAM TipiMaximum Ram KapasitesiHD KapasiteVGA RAMVGA Chipset MarkasıVGA Chipset ModeliEkran Boyu (inch)Monitör TipiMaksimum ÇözünürlükOptik SürücüMobil ÖzelliklerMobil ÖzelliklerMobil Özelliklerİşletim SistemiAğırlık (Kg)Diğer
    AMD TURİON X2 TL-561.8 GHz 1024 KB1024MB DDR2 Max 4096 Mb 120 Gb 512 Mb HYPER MEMORYATI X 1300 15.4 " CRYSTAL BRITEWXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer Kart Okuyucu Kamera Wireless Win Vista Premium Tr 2.82 KG3 USB - VGA -

MegaBook M673 AMD Turion64 X2 Mobile 1.6GHz 512MB 100GB DVD+-RW (Kameralı) 512 ram hediyeli
    İndirimli Fiyatı 799 $ + Kdv
    KDV Dahil 1267.15 YTL
    Bonus 6 Taksit %4 indirimli 767$ + Kdv1216.46 YTL
    Havale ile 1203.79 YTL

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3621

İşlemci AMD Turion64 X2 1.6 GHz
    Bellek 512 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 100 GB
    Optik Sürücü DVD+-RW
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 256MB GeForce Go 7400 TC
    Modem 56K
    Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps
    Garanti Süresi 24 Ay

!!! 512MB 667MHz DDR2 Notebook Belleği Hediyeli !!! ***

!!! Çanta Hediyeli !!!

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    AMD Turion64 X2 Mobile TL-52 1.6GHz İşlemci, 1MB Cache, 1600MHz HT FSB
    nVidia GeForce 6100 (C51MV)+ nVidia MCP51M Chipset
    512MB DDR2 Bellek

Görüntü ve Ses:
    15.4" WXGA(1280 X 800) Glare Parlak LCD Ekran
    256MB NVidia Geforce Go 7400 TC Ekran Kartı (Sistem Belleğini Kullanarak Maks. 256MB'a Kadar Çıkabilir)
    Realtek ALC883, Azalia ve SoundBlaster uyumlu ses kartı
    Entegre 1.3M MegaPiksel CMOS Kamera

Depolama:
    100GB 5400rpm Seri-ATA Sabit Disk
    DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü
    6in1 Bellek Kartı Okuyucu: SD/MMC/XD/SM/MS/MS Pro

İletişim:
    56K Fax Modem
    10/100/ 1000 Mbps Ethernet
    IEEE802.11 b+g Kablosuz Ethernet

Bağlantılar:
    1 x PCMCIA 2.1 Uyumlu TypeII slot
    1 x Monitör (DVI) Port
    4 x USB 2.0 Port
    1 x Mikrofon-in Port
    1 x IEEEE 1394 port
    1 x Kulaklık çıkış
    1 x RJ-11 Mmodem Jack
    1 x RJ-45 Ethernet :jack
    1 x TV-out Port (S-Video)

Pil:
    6 hücreli Li-Ion batarya

İşletim Sistemi:
    Free Dos

Boyutlar:
    358 X 259 X 27-33 mm

arkadslar bu 3 makina arasında kararsızım. amd mi intelmi bu birinci pronlemim
    vede atı 1300 ekran kartımı nvidia 7300 yada 7400 mu hangisi daha iyi olur.

daha cok internet agırlıklı olmakla birlikte bazen oyun ve autocad photoshop tarzı programlarda kullanacam..

birde 4233 le 5104 ün ekranı parlak mı..?
    lütfen yardım ediiin

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.