Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar core2 işlemcili en uygun fiyata acer laptop nerden bulabilirim.bi ara gold'da 699$+kdv ye vardı ama kaçırdım kampanyayı
  • merhaba!! ben de acer as9424wsmi almayı düşünüyorum... modelin özellikleri bu linkte:

http://alisveris.turkticaret.net/en+ucuz+acer+aspire+as9424wsmi+core+2+duo+183+ghz+notebook+58443.aspx

bikaç sorum olacak size yardımcı olursanız sevinirim

1.acer genel olarak nasıl bi marka güvenilirmi servisi iyi mi?

2.ben bu modeli 2000 ytl ye buldum. sizce bu para verilir mi? kullananlar memnun mu?

3.işlemcisi, rami, ekran kartı falan gayet ii gözüküyor ama pil süresi konusunda şüphelerim var!
    kullanan varsa ne kadar gidio ortalama? bi de burda 8 hücreli die göstermiş ama başka yerlerde
    6 hücreli gördüm hep...

yardımlarınızı bekliorum!! tşk.lerrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therone -- 21 Ağustos 2007; 20:13:46 >

• Kardeş bu özelliklere göre bu pc çok pahalı.
    Üzerine 100 daha koy toshiba a100-599 al taş gibi makine vallaha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

Kardeş bu özelliklere göre bu pc çok pahalı.
    Üzerine 100 daha koy toshiba a100-599 al taş gibi makine vallaha.

tşk.ler öncelikle...
    malesef en fazla verebilceim zaten 2000 ytl! ayrıca bu o modelin en ucuzu bi çok yerde daha pahalı...
    bana özellikleri ii gibi geldi işlemci ram falan... ekran kartı da paylaşımsız ama yine de çok fazla anlamadığım için bişey diyemicem! o fiyata ya da daha düşük önerebileceğiniz bi model varmı? bi de bu aletin olumsuz gördüğünüz kısımlarını yazabilirmisiniz? neden o paranın verilmiyeceğini falan...
    ben de ona göre araştırırım daha ucuzunu...
    tşk.ler tekrar
  • slm arkadaşlar bende bügün bi acer li oldum bilgisayarımı ecer ecer aldım ama yarın elime geçecek o anı dört gözle bekliyorum bilgisayarıma kavuştuktan sonra duygularımı tekrar sizle paylaşacağım ve sorularım olacaktır :) bu arada modeli 5572 vista home basic...
  • ne zmandır girmiyodum bir bakayım dedim ama maşallah cafede işler güzel :)

gelsin paralar
  • merhaba bende 4233 var vista yükledim fakat orbicami çalıştıramadım bi türlü acerin sitesinden driverini falan yüklememe rağmen çalıştıramadım acaba dedim cam mi bozuldu tekrar xp yükledim xp de çalıştı.Şimdi tekrar vista yükledim aam tabi çalışmıyor gene.Sorunu nasıl düzeltebilirim acaba bilginiz varmı.Saolun şimdiden.
  • üstte belirttim sorunumu logitechin sitesinden indirdiim quick cam uygulaması ile çözmüş bulunmaktayım
  • arkadaslar bise soracam benim makinede paylasimli 224mb ekran karti war ama oyundayken sisteme donup ekran kartinin ayarlarina baktigimda 10mb falan kullanildigini soyluyor :S ... cs 1.6 da 60 fps oluyor.. makine donuyor arasira falan... ya bunu 100 fps ye cikarmanin imkani yok mu.. kasan bi oyunda degil sonucta deli olucamm ??* bunu bi sekilde ekran kartinin hepsini kullanilmasini saglayamaz miyim ?**
  • Aspire 9300 aldım 2 gün oluyo.

hoş bi Notebook. Ayrıca Hesaplıda.
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende acer aspire 9300 var bu cıhazın özelliklerini tam olarak kullanamıyorum sanırım bu özellikler
    signal up bluetooth ve birde bu cihazin cd/dvd-rw sının yaılımını yeniden yüklemek istiyorum ama cihaza vistayı yenıden yüklemek gerektıgını soylüyorlar yeni yükleme nasılyapılır bılmıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
  • vatandan acer 5633WLMI aldım. Bluetooth tuşu var ama sanırım alette bluetooth yok bu nasıl iştir. Bizahmet bir bilen varsa yardım rica ediyorum.
  • merhaba arkadaşlar, acer kullanıcıları nekadar artmış böyle :)

bende 9301 modeli var teknosaya ilk geldiğinde aldıydım, tabi alır almazda gizli (recovery) partisyonu uçurdum nede olsa 2 dVD kurtarma dvdsi oluşturdum kurtarırım anında diye fakat Dvd lerin 2 side bozuk çıktı (DVd yazarken güzelce yazıyor ama yazdıkları kendisi de dahil hiç bir cihazda düzgün çalışmıyor , yanık çıkıyor) sorun bu tür ucuz cihazlarda en adi malzemeleri kullanıyor olmaları TSST Corp. diye bir firmanın ürettiği Dvd sürücülerler hep bozuk çıkıyor (aynı sorunu asus ve packerdbell de tespit ettim tabi onların sürücüleride Tsst idi) aman dikkat edin aldığınız laptop'un DVD okuyucusu bu marka olmasın , acaba 9301 (yada 9302:) makinası olup bu kurtarma dvdlerini sağlam yazabileniniz varmı ? mümküse bi kopya isteyeceğim ...

ayrıca cihazı dvd sinin değiştirmek için servise göndermeyi düşünüyorum ama kaş yapalım derken göz çıkartmakta istemiyorum , forumlarda gördüğüm kadarı ile bi çok servis bir bo..tan anlamıyor,makinaların içine ediyorlar (HP Servisi hariç / eski HP-9105 kullanıcısıyım ahh ahh nerdesin::), sizce acer servisi nasıldır ? ayrıca garantinden DVD-Rom değiştirmeye düşünüyorum, deneyeniniz varmı ?

yeni makina alacaklara tavsiyem kesinlikle HP,Sony yada Toshiba'yı tercih etmeleri olacaktır , son pişmanlık fayda etmiyor beyler !! aksini düşünen varmı ?

• 5102 + düşünüyorum şikayetimvar a bi bakayım dedim baya bi şikayet var acer da ve %95 i de çözümlenmemiş nasıl olacak bu iş?

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=252,434&level=3&id=434&fno=1953
  • bende acer kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalişiyorum 2 sene dolacak ama hiç memnun değilim aldığımdan beri. hergün lanet ediyorum.3 kere hoparlörü bozuldu ya.pil desen o biçim 45 dakka anca gidio.acerden nefret ediyorum kimse almasınnnn kesinlikle tavsiye etmiyorum..
  • acer forumunundada sorulara cevap veren yok.
  • cafede işler kesat biraz hareketlendirelim beyler, hadi para lazım
  • selam arkadaşlar benim acer 5032 laptopum var. ancak ne yaptıysam erecovery çalışmadı hata veriyor. acaba elinde bu modelin kurtarma dvd si olanlar bana yarımcı olup bir kopyasını gönderebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: therone

merhaba!! ben de acer as9424wsmi almayı düşünüyorum... modelin özellikleri bu linkte:

http://alisveris.turkticaret.net/en+ucuz+acer+aspire+as9424wsmi+core+2+duo+183+ghz+notebook+58443.aspx

bikaç sorum olacak size yardımcı olursanız sevinirim

1.acer genel olarak nasıl bi marka güvenilirmi servisi iyi mi?

2.ben bu modeli 2000 ytl ye buldum. sizce bu para verilir mi? kullananlar memnun mu?

3.işlemcisi, rami, ekran kartı falan gayet ii gözüküyor ama pil süresi konusunda şüphelerim var!
    kullanan varsa ne kadar gidio ortalama? bi de burda 8 hücreli die göstermiş ama başka yerlerde
    6 hücreli gördüm hep...

yardımlarınızı bekliorum!! tşk.lerrr...

Selam ben 9424 aldım baya araştırdım ve sonunda aldım.

vatan bilgisayardan aldım eğer kart finans var ise %8 indirimle ve 12 taksit var bu beni kart finans sahibi yaptı 1700 12 taksıte aldım.
    -oyun oynamak içinde aldım şimdilik gta san andreas oynadım hiç kasmadı hiç bir ayarı ıle oynamak zorunda kalmadım.
    -pil ömrü iki saat ama ayarlayabilirsin mesela yüksek performans 1.5 saate düşürür,dengeli 2 saat,güç tasarufu ile en az 2.5 saate kadar .
    -ben 1 gb ram daha taktım alırsan sende ole yap 70 milyon falandı 1gb kingston 667
    -genel olarak kesinlıkle memnun kalırsın ama genede oblivion gıbı oyunları falan deneyemedım yanı genede ekran kartı için bir şey diyemiyorum ama gta falan çok rahat oynanıyor ekran kartı 128 paylasımsız(ramdan alarak 399 mb a kadar çıkıyor)
    -ısınma promlemı yok!
    -çok sessiz çalışıyor fan çalışsa dahi!
    -bluetooth hepsınde olmayabılıyor klavyede kısaltması olmasına ragmen bazı serılerde bluetooth yokmus buna dikkat...
    genel olarak memnun bırakmıcak gibi değil tek eksi ekran kartı 256 paylaşımsız olabılırdı ama buna deger laptoplarda 256 paylasımsız dediğin zman 2,500 ytl aşağı yok...
    başka sorulan varsa yetebildiğim kadarıyla cevaplarım...

• Orjinalden alıntı: yavuz2020

vatandan acer 5633WLMI aldım. Bluetooth tuşu var ama sanırım alette bluetooth yok bu nasıl iştir. Bizahmet bir bilen varsa yardım rica ediyorum.

acerın bazı ürünlerinin serilerinde bluetooth olmayabılıyormuş cihaza tuşu falan var.bu konuda sorun yaşayan çok kişi var ben de alırken bizzat tedirginlikle ve çıkmayabilir ihtimalini göz önune alarak aldım ama çıktı benden onceki satılan seride yokmuş mesela.yani bluetooth un herşeyi var kendi yok arkaşım:(
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.