Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba , acer aspire 5100 aldım. alalı 1 ay oldu ama bugün touchpad'i bozuldu acaba neden bozulmuş olabilir yada nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz çok sevinirim
  • arkadaslr aspıre 3680- 2633 laptopu u.s.a dan 300 dolara marketen aldım uluslar rası 1 yıl gantısıde warmıs bu laptop cocugum ıcın bulumaz bır alet hem benım sony yede musallat olmuyor dıycegm sudur bu acer boyle ucuz latopları neden turkıyeye getırmıyor
  • merhaba arkadaşlar.
    bende acer 5610 var ve bir ay önce format attırdım.formattan sonra klavyenin yanındaki volume tuşları ve touchpadin belli özellikleri çalışmamaya başladı.ayrıca laptop fişe takılıyken ekran parlak oluyodu fakat artık o da olmuyo.bunlar için ne önerebilirsiniz?driverlarla ilgili bi problemse hangi driverları indirmem gerekir?yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar acer tavsiye etmiyorum. özellikleri düşük olsun ama toshiba olsun derim ben. pişmanım..
  • cafedeki insanlar
    herkeslere merhaba

ben size bişi soracam..
    bnm kardeşime acer aspire 5100 aldık...bende dell var..cahillik yaptım direk format atıp recovery i yedim :D
    bunda da öyle olsun istemiyorumda acaba acerin recovery e nasıl ulaşabilirim???
  • slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım.Bende acer 9302awsmi notebook var vista yüklü.Üzerindeki orbicam çalışırken bilgisayar harddiski çıkarılabilir olarak gösterdi daha sonra acer orbicam yeni donanım bulundu yazısı çıktı.Bende yükle dedim yükledi.Şimdi kameranın ışığı yanıyor acerin programı açıldığında görüntü yok.Karşıma gri bir ekran çıkıyor.Acerin sitesinden bütün kameraları yükledim çalışmıyor.Bu sorunu nasıl çözerim.Sistem geri yükleme yaptım olmadı.Harddiskin işareti gitti ama kamera gelmedi.Işığı yanıyor görüntü yok.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahanfb1991 -- 9 Ekim 2007; 23:37:38 >
  • slm arkadaşlar bende acer 5105wlmi modelini aldım makineden şu anda memnunum ama henüz adam akıllı makinenin performansını test edcek işlemler yapmadım pek bi fikrim yok bi sorum olacak bu KURTARMA CD'si nedir nasıl yapacaz bu konu hakkında pek bir fikrim yokta YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • hiç cevap veren yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahanfb1991

slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım.Bende acer 9302awsmi notebook var vista yüklü.Üzerindeki orbicam çalışırken bilgisayar harddiski çıkarılabilir olarak gösterdi daha sonra acer orbicam yeni donanım bulundu yazısı çıktı.Bende yükle dedim yükledi.Şimdi kameranın ışığı yanıyor acerin programı açıldığında görüntü yok.Karşıma gri bir ekran çıkıyor.Acerin sitesinden bütün kameraları yükledim çalışmıyor.Bu sorunu nasıl çözerim.Sistem geri yükleme yaptım olmadı.Harddiskin işareti gitti ama kamera gelmedi.Işığı yanıyor görüntü yok.Şimdiden teşekkürler

Arkadaşım bu Acerin genel sorunu benim de acer 5633 var bende sorun olmadı ama iki arkadaşımın iksininde kamera aynı senin dediğin gibi oluyordu servise göndermen gerekir garanti devam ediyorsa benim arkadaşlar o şekilde çözdü sorunu ve bu dertten muzdarip arkadaşlar baya var forumlarda rastlıyorum.

• arkadaşlaaarrr acer aspire 5633 wlmi bilgisayarıma windows xp yükledim ama şu anda klavyede bulunan multimedia tuşları çalışmıyooo... ne yapıcam
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ACER 5602 VAR ALIRKEN NEDENSE ÖKÜZLÜK YAPTIGIMI DÜŞÜNMĞYORDUM AMA SUANDA ÖKÜZLÜK OLDUGUNU GEÇ TE OLSA ANLADIM.SORUN ŞU Kİ BENDE HİÇ BİR OYUN NEREDEYSE OYNANMIYOR NEDENİNİ BENDE BİLMİYORUM AMA!!MESELA SERİUS SAM 1(2000 YAPIMI 32 MB EKRAN KARTI İSTİYOR) VE BENZERİ OYUNLAR ÇALIŞMIYO(BAZILARI) DAHA DORGUSU KARE KARE İLERLİYO OYUN SİZCE BUNU SEBEBİ BENİM EKRAN KARTININ (SÖZDE 224 MB PAYLAŞIMLI) PAYLAŞIMLI OLMASI MI? YOKSA AYARLARINDA VEYA DRİVERLARİNDA SORUN MU VAR.YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM!ŞİMDİDEN TŞKLER KEŞKE EKRAN KARTI PAYLAŞIMLI OLMAYAN BİRİNİ ALSAYDIM....
  • arkadaşlar merhaba ...
    bende bugün ikinci kez acer sahibi oldum.. daha önce aspire 5602wlmi da o kadar kamera sorunu yaşamama ragmen yine gittim acer 5634 aldım.. fiyatına lafım yok. bu fiyata daha çok özellik ve performans cidden yok.
    Sıkıntım Şu: bilgisayarımda Windows XP HOME EDITION var, ben XP Professionala geçiş yapmak istiyorum.
    ancak:

bu makinede xp home edition yüklü. magazadan nasıl alındıysa o şekilde sorunsuz bi vaziyette calısıyor. biliyorsunuz bunlar sistemi hdd de yüklü yani bi driver cd si ve OS cdsi yok.. şimdi ben istiyorumki bu makineye bi XP PRO kurayım.. XP Professional ı sorunsuz bi şekilde nasıl kurabilirim. yani kurduktan snra sürücülerde vs vs şeylerde sıkıntı yaşamak istemiyorum.
    bana lütfen basından itibaren bu olay için neler yapmam gerektigini anlatırmısınız.. (XP Kurulumunu degil, yanlış anlaşılmasın, bu makinede nasıl XP proya geçiş yapabilirim ve sorun yaşamam)

• Arkadaşlar bikaç sorum olucak
    1- Acer Aspire 5105 notebook unun ilk verilen biosunun versiyonu kaç?

2- bilgisayarı DVD olmadan ilk günkü haline döndürmek için açılıştaki acer logosu görüldüğünde Alt+F10 yapılıyor fakat bende bastığımda herhangi bişey olmuyor windows açılıyor. bunun çözüm yolu nedir?

3- DVDrw la dvd yazmaya çalıştığımda bi hata verip çıkıyor birçok farklı program kullanmma rağmen hatta bu yüzden eRecovery için disk yazamadım. CD yazıyo DVD yazmıyo :S okumadada sorun yok.. sebebi ne olabilir?

• eRecovery DVDlerinin imagelerine internetten ulaşma imkanı varmı acerin?
  • merhabalar acer 2423 sahibiyim 1.5-2 senedir kullanıyorum.son 1 aydır bilgisayarda aşırı ısınma problemi vardı(işlemcide) batarya ömrü de 2.5saatten 45 dakikaya düştüydü birden bire.batarya takılı iken cpu sıcaklıgı 90-95e çıkarken bataryayı çıkarıp kullandıgımda 70-80 arası seyrediyor.bataryası gelmiş servise 130 $ama bu teknik bir sorun değil mi?yani garanti kapsamına girmesi gerekmez mi sizce?gold pc den almıştım mail attım cevabı bekliyorum umarım uygun bir çözüm bulunur.batarya ile kullanamıyorum işlemci ısındığından bilg.donuyor...
  • konu ölmüş galiba :S
  • merhaba

ASPIRE 5602 WLMi model notebook var ve ramini yükseltmek istiyorum.

Nekadara kadar ram destekliyor ve kaç mhz destekliyor bilemiyorum. 2tane 512 veya 1tane 1gb ram takmak istiyorum ama mhz nasıl olmalı bilemiyorum. sanırım benim kullandığım 512mb ram ddr2 533mhz. ama 2x256 mı yoksa tek 512mb mi onu bile bilmiyorum 667 veya 800mhz takılabilirmi?

birde rami kendim takmak istesem garanti dışı kalırmı? çünkü kasanın altında hdd yuvası var ve diğer yuva neredeyse bütün alt kısmı kaplıyor. acaba ben açsam garanti dışı kalırmı?

yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • arkadaşlar geçen yıl bayram zamanı gold bilgisayar istanbuldan bir 5602 acer laptop almıştım. işin açıkçası evde masaüstü olunca çok az kullandım o da bir kaç belge atmak foto yüklemek birde wireless kullanmak gibi şeyler. topu topu 10-15 kere açtım açmadım. ama bu sene okulda, projelerde vs. çok ihtiyacım olduğu ve evdeki yetmediği için sık sık kullanmam gerekti. ama öyle sıkıntılı anlatamam. hani işimi görmeyi bıraktım, bir film oyun vs. yükleyeyim diyorum en 15 dk VCD film 25-30 dk DVd film için bekliyorum. birde film falan yüklerken örneğin soliter gibi bir oyun bile açamıyorum ki başlat menüsüne girerken bile çileden çıkarıyor. birde hadi yüklemeyeyim cd den izleyeyim diyorum ses elektronik bir hal alıyor görüntü de resmen takıla takıla ilerliyor. acaba özellikleri mi çok vasat diyorum ama. core duo işlemcisi var. paylaşımlı ekran kartı var. 512 mb ram var. çok donanımlı özellikler değil ama en azından anlattığım basit şeylerde sorun çıkarmaması gerekir diye düşünüyorum. bilmiyorum yanılıyor muyum? bu arada burdaki servisine götüreceğim ama orda bahsettiğim özelliklerle ilgili adam akıllı açıklama yapmak istiyorum, ne dememi istersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum. bilgisayardan da az buçuk anlarım ama böyle oldu işte... şimdiden teşekkürler sağolun....

• hayırlı olsun.öğrenci indirimi vardır inşallah....
  • aspire 5610 makinam var hediye olarak geldi ama tabi gelmeden açmışlar kurulum için bir dvd kopyalanmamış pek bilgim yok ama arkadaşlardan ve formdan okuduğum bunlar bu makinayı ilk günkü kurulumuna nasıl döndürebilirim sonradan nasıl bir dvd kopyalaması yapabilirmiyim bilmiyorum herkez soruyor ama pek cevap veren yok işallah sorumu yanıtlarsınız
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.