Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarının ram mhz i : 512MB (1*512MB) DDR-II 533MHz..anakartın 667 mhz i destekliyor ancak 533 mhz takarsan daha verimli olur senin için..ya da paraya kıyıp ikisini de 667 yaparsın..

quote:

Orjinalden alıntı: mOBSCENE

merhaba arkadaslar ben aspire 5610 uma 512 ram takviyesi yapacam ama ddr533 mü 667 mi bilmiyorum bir de taktıkkan sorna format mı atmalıyım yardımcı olur musunuz
  • kardeş bende de 5601 var..ben de görülebilecek bütün mavi ekran hatalarını gördüm.çok bilgimi kaybettim oldukça fazla sayıda format attım hiçbir işe yaramadı..en son anladım ki hdd de bad sector var..servise verdim hdd yi değiştirdiler şu anda iyi.ama senin çok fazla sorun çıkmış abartı yani.sen bi servise götür bence onu yaza kadar bekleme..geçmiş olsun ne diyim

quote:

Orjinalden alıntı: psychomax13

yardımlarınızı bekliyorum! bir de eğer PC yi formatlasam tamamen (ki uğraşamam asla. çok şey war içinde) we insan gibi kullanmaya başlasam acaba tekrar aynı sorunlarla karşılaşırmıyım??

www.tpmteknoloji.com adrsinden bulabilirsin her türlü driverı

quote:

Orjinalden alıntı: ah12589

arkadaşlar acer aspire 5601 bilgisayarımın kart okuyucusu için gerekli driverları nasıl bulabilirim ?yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 8 Mart 2007; 0:11:46 >

• wallpaperlar bende var mailini verirsen yollarım
  • arkadaşlar bende 5602 wlmi var açılışta bi hata verdi bende e recovery den yeniden yüklemek istedim nerde yanlış yaptım bilmiyorum 11omb lik bir sanal sürücü çıktı ortaya ve recovery işlemini bi türlü başlatamadım uğraşırken nasıl olduysa başlama durumuna geldi pc yi yeniden başlatmak için kapadı ve sürücü yada disk çıkarın gibi bişey yazdı açılmadı pc boot tayken alt+f10 yaptım yemedi kafam attı f disk yaptım şimdi elimde ilk aldığımda oluşturduğum etmek bir kurtarma cd si var ondan boot im birde etmek istediğimde factory default yapıyo devam etmelimiyim . birde 512 ram kasıyo 1 gb takacam servise götür diyolar yoksa garantisi ölür diyolar doğrumu teşekkürler.
  • Dvd-rw probleminden dolayı servise verdiğim notebook umu bugün teslim aldım, Lite-on marka dvd-rw LG dvd-ram ile değiştirilmiş. Başka bi markada olsa belki kullanııc hatası diyip para isterlerdi, bu konudan dolayı TPM yi tebrik ediyorum.
  • benim 5612 nin sol hoparlörü patladı.servise versem kaç günde döner acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

kardeş bende de 5601 var..ben de görülebilecek bütün mavi ekran hatalarını gördüm.çok bilgimi kaybettim oldukça fazla sayıda format attım hiçbir işe yaramadı..en son anladım ki hdd de bad sector var..servise verdim hdd yi değiştirdiler şu anda iyi.ama senin çok fazla sorun çıkmış abartı yani.sen bi servise götür bence onu yaza kadar bekleme..geçmiş olsun ne diyim

quote:

yardımlarınızı bekliyorum! bir de eğer PC yi formatlasam tamamen (ki uğraşamam asla. çok şey war içinde) we insan gibi kullanmaya başlasam acaba tekrar aynı sorunlarla karşılaşırmıyım??

quote:

arkadaşlar acer aspire 5601 bilgisayarımın kart okuyucusu için gerekli driverları nasıl bulabilirim ?yardımcı olursanız sevinirim.

eyvallah hocam bir başka sorum daha olacak bugün bilgisayarın hdd sinin FAT32 olduğunu gördüm acaba bu sistemi etkiler mi nasıl NTFS yapabilirim yardımcı olursan sevinirim

• Çalıştır dan cmd ye gir, şu komutu kullan, sorduğu sorulara E cevabını ver, restart attığın zaman açılışta yapacaktır.
    convert c:/fs:ntfs 
  • merhaba, benim notebookum 5601 . 5-6 aydan beri kullanıyorum. Bir kere bile oyun oynayamadım. sanırım ekran kartı yeterli gelmiyor. Örneğin City Life almıştım. Onu kardeşimin 256 mb ramli bilgisayarına kurduk. Tıkır tıkır oynuyor. Benim laptop ta çalışmadı oyun. kuruldu ancak başlangıctan sonra kendiliğinden kapandı.
    Sizce bunun sebebi nedir?
  • quote:

kardeş bende de 5601 var..ben de görülebilecek bütün mavi ekran hatalarını gördüm.çok bilgimi kaybettim oldukça fazla sayıda format attım hiçbir işe yaramadı..en son anladım ki hdd de bad sector var..servise verdim hdd yi değiştirdiler şu anda iyi.ama senin çok fazla sorun çıkmış abartı yani.sen bi servise götür bence onu yaza kadar bekleme..geçmiş olsun ne diyim

quote:

quote:

galiba benimkinde de bad sector war gibi. çünkü d yi paylaşıma açarken her seferinde mavi ekran. neyse hayırlısı ama yazı mutlaka beklemeliyim. benim herşeyim pc im! ödew olarak da eğlence olarak da. saolasın arkadaşım.

ha bu arada servisin yukarı dudulluya taşınmış gittim ama bulamadım. ayrıca mecidiyeköyde de war ben üsküdardayım. mecidiyeköydeki daha mı yakın acaba bana??

• İyi günler herkese,NTİ GOLD7 DVDMAKER PROGRAMRAMININ ACER LAPTOP LAR İÇİN OLAN VERSİYONUnu hangi linkten indirebilirim.Ntius un resmi sitesinde sadece update olanı var.BiDE 5102 NİN EKRAN KARTINI 256MB AÇIKARAN BİOS VERSİYONUNU BANA ATABİLİR MİSİNİZ.Verdiğiniz linkten indiremedim.YARDIMLARINIZA ÇOK İHTİYACI VAR.İyi günler
  • acerin vista da utility programlarını kullanabilmek için frame programının öncelikle kurulmasını istiyor vista bölümünde bu program 5580 de yok xp de var ama vista ile uyumsuz elinde vistaya uygun frame programı olan veya linkini bilen varsa bekliyorum teşekkürler
  • Dizüstü servise gidip geldiğinden beri ilginç bir ses geliyor. ( vermez olaydım zaten rezil ettiler bozuk dvd rw değştirmediler tam tersi parçasını kaybedip geri de yollamadılar elimde patladı,mahkemeye vereceğim.. Dvd yazıcısı değişen arkadaş çok şanslısın bak 4 ay oldu ben artık ruh hastası oldum kafayı yemek üzereyim, sağlıklı bir insan değil de psikopat olsam şimdiye ........ )

Herneyyse ses öyle garip bir ses ki.. Mesela atıyorum sessiz sessiz şu forumu okurken bir anda böyle 1 sn kadar süren çok ince tiz bir ses. Cihazın içinden bi yerden geliyor. Günde 1 kez falan geliyor. Ama öyle rastgele düzensiz bir ses değil yani resmen bir şey ötüyor. Bir bant kaydı nasıl kayda girerken biip yapar onun gibi.. Bugün ilk defa daha şiddettli 2. bir ses takip etti ilk sesi.. Ne oluyor yahu anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 13 Mart 2007; 12:17:16 >
  • merhaba arkadaşlar... bende travelmate 2420 var. 256 mb DDR2 400 Mhz ram var ve ben onu 512'ye yükseltmek istiyorum. fiyatlarını bilen bi arkadaş bana yardım edebilir mi? 0 yada 2.el parçalarını nerden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim..
  • arkadaşlar merhaba yeni üye oldum herkese selamlar
    bende bundan bir ay once 5601 aldım genel olarak memnunum fakat bu bluetooth olayı kafamı kurcalıyo bu makinada bluetooth varmı yokmu net bir cevap elde edemedim kimi var diyo kimi yok kullanan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum driverini kuruyorum ama aygıt bulnamadı gibi bir ileti gosteriyor sağ altta bluetooth işareti çıkıyor ama mavi ortasda kırmızı bir şekli var wirelesi açma kapama tuşunun yanındaki bluetooth tuşunu ileri geri hareket ettiriyorum acaba kapalımı diye ama her hangi bir eyişim yok bilgilendirirseniz memnun olurum

herkese tekrar selamlar
  • herkese merhaba arkadaşlar!
    forumu tamamen okumaya fırsatım olmadı ama size bir sorun olacak benim elimde su anda ACER TRAVELMATE 4002 LCI var pek özelliklerinden anlamadığım için ramini yükseltmek için ne yapmalıyım? Orjınal servıstemı yaptırayım yoksa vatana gıdıp oradan mı halledeyım cunku garantısı bıtmek uzere. Bide ben ilk başta sorduğumda infronic bilgisayarı bir iki hafta ellerinde kalabileceğini söyledi. Fakat vatandaki satıcı hemen takabileceğini söyledi. sızın soyledıgınız değerlere göre ya 512 mb yada 1 gb daha taktırmak istiyorum.
  • Selam arkadaşlar kolay gelsin. sizlere bir sorum olacak bluetooth driver ve utilites yüklememe rağmen neden hala NO BLUETOOTH DEVİCE uyarısı alıyorum ? konu hakkında bilgisi olan bana cvp verirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByBraiN

Selam arkadaşlar kolay gelsin. sizlere bir sorum olacak bluetooth driver ve utilites yüklememe rağmen neden hala NO BLUETOOTH DEVİCE uyarısı alıyorum ? konu hakkında bilgisi olan bana cvp verirse sevinirim.

Muhtemelen bluetoothu olmayan bir model benim 9424 tede aynı. Düğmesi var kendisi yok. Aynı modelin bazı serilerindede olmayabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByBraiN

Selam arkadaşlar kolay gelsin. sizlere bir sorum olacak bluetooth driver ve utilites yüklememe rağmen neden hala NO BLUETOOTH DEVİCE uyarısı alıyorum ? konu hakkında bilgisi olan bana cvp verirse sevinirim.

blututun kapalı ise bu uyarı normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: mOBSCENE

quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam bir başka sorum daha olacak bugün bilgisayarın hdd sinin FAT32 olduğunu gördüm acaba bu sistemi etkiler mi nasıl NTFS yapabilirim yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım sen sen ol. formatsız dosya sisteminin değiştirme. microsoftun bunun sağlıklı bişey olmamasına rağmen niye yapabilirsiniz demesinide anlamak mümkün değil. ben o hatayı yaptım.işlemcim kişilik bozukluğu yaşıyor. kendini celeron sanıyor.. sistem baya bi yavşladıı. enn ii yolu format esnasında..

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.