Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde acer 5102 var. makinayı formatladım. windows professional yükledim. driverleri sitesinden indirdim yükledim. Her şey güsel. Fakat kamerada bir sorunum var. formattan önce kamerada bir eklenti çıkıyordu gece görüşü,tersten görüş vs... Kamera açılıyor ama o dediğim görüntü ayarları gelmiyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Gece görünüşünü açtı mı kamera çok daha net gösteriyordu. şimdi ise berbat diyebilirim. ayrıca acerın backup'ını da kullanamıyorum artık. Bana güsel bir backup linki verebilecek arkadaş var mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRoUnCH

Dostlar bu 5634 modeli birçok mağazada satıştan kalktı.
    Bu konuda fikri olan var mı?
    Ben de bu makineyle ilgileniyordum ama bir sorun olmalı ki aynı anda;
    Vatan,Gold ve Bimeks'te satıştan kalktı!

Yakın özelliklerde başka model bakıcaksın o halde tek çare o :)

quote:

Orjinalden alıntı: adEmirEn

Arkadaşlar elimde acer 5102 var. makinayı formatladım. windows professional yükledim. driverleri sitesinden indirdim yükledim. Her şey güsel. Fakat kamerada bir sorunum var. formattan önce kamerada bir eklenti çıkıyordu gece görüşü,tersten görüş vs... Kamera açılıyor ama o dediğim görüntü ayarları gelmiyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Gece görünüşünü açtı mı kamera çok daha net gösteriyordu. şimdi ise berbat diyebilirim. ayrıca acerın backup'ını da kullanamıyorum artık. Bana güsel bir backup linki verebilecek arkadaş var mi? Şimdiden teşekkür ederim.

msn messengerda online olmadan camera ayarlarından o ayarları yapabilirsin en basitinden. eRecovery Manager yerine de Acronis True İmage programını kullanabilir yada acer'ın sitesinden eRecovery Manager'ı bulabilirsin..

Cafe canlansın artık!

• basturkemin teşekkür ederim hocam. şimdi görüntüm daha iyi. acerin siteden erecovery indiriyorum ama yüklemiyor. hata veriyor. hata metni : old NAPP version.not instal this machine. dediğin programa bir bakayım. tekrar dönerim.
  • hocam Acronis True İmage 9 programını indirdim. hdd backupunu da aldim. Çok teşekkür ederim. yalnız programın trial versiyonu bendeki. serial falan bulamadım. elinizde varsa bana pm den ulaştırabilir misiniz. teşekkür ederim.
  • acerı formatladığımdan orbicam ile verilen yüz senkronizasyonu sağlayarak çeşitli resimleri (gözlük,bıyık vs) yüze göre ayarlayan acera ait program elinde olan var mı veya linkini bilen var mı yardımınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

acerı formatladığımdan orbicam ile verilen yüz senkronizasyonu sağlayarak çeşitli resimleri (gözlük,bıyık vs) yüze göre ayarlayan acera ait program elinde olan var mı veya linkini bilen var mı yardımınızı bekliyorum

www.tpmteknoloji.com dan veyawww.acer.com dan orbicam ile ilgili aradıklarını bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: igav

Foruma da yazdim ama cevap alamadim.Sizler umarim yardimci olursunuz.Bana yurtdisindan hediye olarak acer 5610Z model:bl50 geldi.Bu makine hakkinda bilgi sahibi olan var mi?Vista cd si ile birlikte geldi.Ben pc konusunda biraz bilgisizim.Pc yi kuramadim bile.
    Ayrica bilgisayari Turkce yapabiliyor muyum ve Turkce karakterleri nasil ayarlayabilirim.
    Saygilar...

http://www.labacena.lv/product_info.php?cPath=57&products_id=9123 bi degerlendirebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 4 Mart 2007; 21:27:06 >

• merhaba arkadaslar bende acer aspire t136 var. ilk aldigimizda bir dvd cd sini otomatik olarak kendisi hazirladi ve yaklasik 2.5 gb buyuklugunde. benim sorunum su,pc ye format atmam gerekti ve kendi hazirladigi cd yi taktim ama bir turlu olmadi bende baska bi xp cdsiyle tekrar kurulum yaptim ama pcnin ses sorunu oldu yani hicbiselde ses alamiyordum,nette arastirdim anakart driver yuklemem gerekmis bende yuklemeye calistim ama galiba yanlis bi anakart driveri yuklemisim heralde,cunku pc nin fani deli gibi hicdurmadan calisiyor ve ses sorunu cozulmedi mecburen ses karti aldim ama fan hala surekli calisiyor anlayacaginiz cildimis bi durumdayim ve kafayi yemek uzereyim lutfen ALLAH rizasi icin biriniz bana yardim edin yani elimdeki cd ile pcmi tekrar eski haline getirmem mumkunmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djmehmetg

merhaba arkadaslar bende acer aspire t136 var. ilk aldigimizda bir dvd cd sini otomatik olarak kendisi hazirladi ve yaklasik 2.5 gb buyuklugunde. benim sorunum su,pc ye format atmam gerekti ve kendi hazirladigi cd yi taktim ama bir turlu olmadi bende baska bi xp cdsiyle tekrar kurulum yaptim ama pcnin ses sorunu oldu yani hicbiselde ses alamiyordum,nette arastirdim anakart driver yuklemem gerekmis bende yuklemeye calistim ama galiba yanlis bi anakart driveri yuklemisim heralde,cunku pc nin fani deli gibi hicdurmadan calisiyor ve ses sorunu cozulmedi mecburen ses karti aldim ama fan hala surekli calisiyor anlayacaginiz cildimis bi durumdayim ve kafayi yemek uzereyim lutfen ALLAH rizasi icin biriniz bana yardim edin yani elimdeki cd ile pcmi tekrar eski haline getirmem mumkunmu?

cdden geri yükleme yaparken ne hatası verdi? neden yeni ses kartı aldınız ki anakartın sürücülerini acerin sitesinden çeksenize.

• iyi günler
    durumum birazacil o yüzden hemen konuya giriyorum
    bence acer aspire 5602 var
    sorunun ise alet şarjdayken belli bir süre sonra ön taraftaki lamba sanki düşük pildeymiş gibi sinyal veriyor ve alet inanılmaz yavaşloyor sarjı çekiyorumhemen beklemeye alıyor sonra açıp geri taktıgımda ise yine normale dönüyor sizce ne yapmalıyım veya sorun ne
    şimdiden ilginiz için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: djmehmetg

merhaba arkadaslar bende acer aspire t136 var. ilk aldigimizda bir dvd cd sini otomatik olarak kendisi hazirladi ve yaklasik 2.5 gb buyuklugunde. benim sorunum su,pc ye format atmam gerekti ve kendi hazirladigi cd yi taktim ama bir turlu olmadi bende baska bi xp cdsiyle tekrar kurulum yaptim ama pcnin ses sorunu oldu yani hicbiselde ses alamiyordum,nette arastirdim anakart driver yuklemem gerekmis bende yuklemeye calistim ama galiba yanlis bi anakart driveri yuklemisim heralde,cunku pc nin fani deli gibi hicdurmadan calisiyor ve ses sorunu cozulmedi mecburen ses karti aldim ama fan hala surekli calisiyor anlayacaginiz cildimis bi durumdayim ve kafayi yemek uzereyim lutfen ALLAH rizasi icin biriniz bana yardim edin yani elimdeki cd ile pcmi tekrar eski haline getirmem mumkunmu?

cdden geri yükleme yaparken ne hatası verdi? neden yeni ses kartı aldınız ki anakartın sürücülerini acerin sitesinden çeksenize.

otomatik olarak hazirlamis oldugu cdyi taktim ve pcyi kapatip actim ve kurulmaya basladi bi kac dakika gecmediki kurulumu birakti sonra defalarca denedim ve pes edip baska bi xp cdsi ile kurdum ve sorun ondan sonra basladi. haklisin acer sitesinden yukleme yapmadim cunku bulamamistim buldugumdada zaten is isten gecmisti. kisacasi elimdeki cd ile pcmi eski halime getirebilirmiyim.

• Selam arkadaşlar. Bimeks ten Acer 5611AWLMİ aldım. Benim 2 sorum olacak. 1. si işlemcinin ısısı açıldığı andan itibaren 57-60 arası. sistemi kasacak program kullanmama rağmen. Bu normal midir acaba. 2. si sistem sıfır kurulduğunda bir kaç oyun denemek istedim. Güncel oyunların hiç birini doğru dürüst çalıştırmadı. Görüntüler 3-4 saniye kesintilerle hareket ediyor. Denediğim oyunlar arasında Ned for sped 5 ve doom 4 gibi oyunlar var. Bu sorunlar normal mi acaba. Değilse sorun nerede olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinansinan

Selam arkadaşlar. Bimeks ten Acer 5611AWLMİ aldım. Benim 2 sorum olacak. 1. si işlemcinin ısısı açıldığı andan itibaren 57-60 arası. sistemi kasacak program kullanmama rağmen. Bu normal midir acaba. 2. si sistem sıfır kurulduğunda bir kaç oyun denemek istedim. Güncel oyunların hiç birini doğru dürüst çalıştırmadı. Görüntüler 3-4 saniye kesintilerle hareket ediyor. Denediğim oyunlar arasında Ned for sped 5 ve doom 4 gibi oyunlar var. Bu sorunlar normal mi acaba. Değilse sorun nerede olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

ilk açılışa göre ısı gerçekten yüksek fan devrede mi Notebook Hardware Control programını denemelisin

ayrıca oyunlarda performans bekleme intel onboard kartların oyun performansı rezalet bence bu özelliklerdeki modeli almakla iyi etmemişsin 1700 civarında bunu alacağına 5101 plus alsan bundan daha performanslı olurdu

• Yardımların için teşekkürler ilker_inside.
  • arkadaşlar acer aspire 5601 bilgisayarımın kart okuyucusu için gerekli driverları nasıl bulabilirim ?yardımcı olursanız sevinirim.
  • ya arkadaşlar bnim PC çok kötü durumda şu anda! d sürücüsünü paylaşıma açarken mavi ekran geliyor. (en az beş kere format attım gene aynı) bu bir! ikincisi artık dvd yazarken hata wermeye başladı.(aslında gayet normal. altı ay içinde 120 yi aşkın dvd yazdım ) bu iki! en garibime giden diğer bir olay da pil takılı iken elektrik kablosunu prizden çıkarınca lcd ekran gidiyor. sonra gelip gelip gidiyor hızlı hızlı hem de!! bu üç! ayrıca şöyle bir aptallıkla bile karşılaştım aynı şekilde prizden çekince bir keresinde de mavi ekran hatası aldım!!! bu dört! başkaaaaa şimdilik bu kadar!! bu PC yazın değişecek gibi duruyo! (garantiden ) yaza kadar idare eder ama beni inşallah! ha bir de şu war! çooook fazla oyun oynuyorum we aldığımdan (ağustos) bu yana hard diskten yaklaşık olarak 500 600gb ı aşkın bilgi akışı oldu! belki de bunun bir etkisi wardır diye düşünüyorum.

ayrıca ölü piksel sorunu çıktı!! inşallah bunlaın hepsini serwis kaşılar!

• yardımlarınızı bekliyorum! bir de eğer PC yi formatlasam tamamen (ki uğraşamam asla. çok şey war içinde) we insan gibi kullanmaya başlasam acaba tekrar aynı sorunlarla karşılaşırmıyım??
  • merhaba arkadaşlar aralık 2006 da acer aspire 9424wsmi modelini aldım bu modelde bluetooth var fakat aynı modeli 1 hafta sonra arkadaşımada aldıgımızda onda bluetooth yoktu.Ben vistayı yükledim fakat vista sadece bluetooth tanımadı sürücülerinide indirmeme ragmen olmadı ne yapmam gerekizteşekkürler
  • merhaba arkadaslar ben aspire 5610 uma 512 ram takviyesi yapacam ama ddr533 mü 667 mi bilmiyorum bir de taktıkkan sorna format mı atmalıyım yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mOBSCENE

merhaba arkadaslar ben aspire 5610 uma 512 ram takviyesi yapacam ama ddr533 mü 667 mi bilmiyorum bir de taktıkkan sorna format mı atmalıyım yardımcı olur musunuz

cpu-z programı ile bakabilirsin format atmana gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.