Şimdi Ara

ACER ETHOS 8943G RECOVERY DVD'Sİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkeze merhaba öncelikle.acer'ın ethos serisi 8943g modelini aldım bimeksten.kurulumunu yaptım güzelde.recovery DVD.lerini oluşturmak istedim ama recovery menüsü malesef calışmadı.Kurulum yaparken 9 yaşındaki yeğenim malesef kurcalamış.Sanırım kurulum esnasında birseyler oldu.esasında servisten istiyebilirim DVD.yi ancak oradan gelen DVD 1adet ve tam recovery değil.Sizden ricam 8943g bilgisayarı olan bir arkadas masrafını benim karşılayacağım sekilde bu RECOVERY DVD'lerini oluşturup bana ulaştırması.eğer istanbulda ise ben gelir alırım İstanbul disindaysada kargoyla gönderirse sevinirim.kargosunu ben öderim sorun değil.YARDİMLARİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortechine_1903 -- 11 Eylül 2010; 17:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bortechine_1903
    Arkadaslar herkeze merhaba öncelikle.acer'ın ethos serisi 8943g modelini aldım bimeksten.kurulumunu yaptım güzelde.recovery DVD.lerini oluşturmak istedim ama recovery menüsü malesef calışmadı.Kurulum yaparken 9 yaşındaki yeğenim malesef kurcalamış.Sanırım kurulum esnasında birseyler oldu.esasında servisten istiyebilirim DVD.yi ancak oradan gelen DVD 1adet ve tam recovery değil.Sizden ricam 8943g bilgisayarı olan bir arkadas masrafını benim karşılayacağım sekilde bu RECOVERY DVD'lerini oluşturup bana ulaştırması.eğer istanbulda ise ben gelir alırım İstanbul disindaysada kargoyla gönderirse sevinirim.kargosunu ben öderim sorun değil.YARDİMLARİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLAR...

Acer da empowering technology diye bir program olmasi gerek ona gir orada recovery ayarlarina gir ve dvdlerini hazirla

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.