Şimdi Ara

ACER FERRARİ 1005WTMi AMD X2 TL60 2GHZ - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu makinayı gören kullanan var mı tavsiye edermsiniz?

ACER FERRARİ 1005WTMi AMD X2 TL60 2GHZ

Chipset/Platform ATI Radeon® Xpress 1150, Mobil AMD Turion™ 64 X2 çift çekirdek teknolojisi
    Islemci AMD Turion™ işlemci, 64 bit X2 TL-60 (2.0GHz) CPU
    LCD Ekran 12.1" WXGA CrystalBrite parlak LCD, 1280x800 çözünürlük (200nit), 16.7 milyon renk
    Grafik Karti 512MB paylaşımsız ATI Radeon® 1150 Hyper ekran kartı, DirectX 9.0 desteği *
    Sistem Bellegi 2GB (2*1024) DDRII 667MHz (maksimum 4GB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) 160GB 5400rpm SATA 100; DASP desteği (disk şok koruma özelliği) *
    Optik Sürücü Harici (IEEE1394) DVD Super Multi Slot sürücü (DVD-/+R, DVD-/+RW, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RAM)
    Ses Sistemi MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Acer OrbiCam Kamera Bütünleşik 1.3M piksel CMOS kamera (225° ergonomik hareket)- VVoIP (ses/video) desteği
    Iletisim Arabirimleri Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Entegre 10/100/1000 Mbps Gigabit fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre 802.11 n WLAN gelişmiş kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    Entegre kablosuz PAN, Bluetooth™ desteği, Bluetooth 2.0+EDR
    PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi / Bluetooth : 1 adet + 1 adet FIR + 1 adet WPAN
    VGA out / S-Video TV-out : 1 adet + 1 adet
    LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Port Çoğaltıcı konnektör : 1 adet 124 pin Acer EzDock girişi
    Bellek Kart Okuyucusu : 5 ''li (MMC, SD, SM, Memory Stick ve Memory Stick pro) kart okuyucu
    VoIP telefon kart : PCMCIA Video Voice Over IP kart
    Ebat / Agirlik G:302.3 x D:221.28 x Y:20.8 / 34.5 mm; 1.6kg
    Güç Kaynagi / Adaptör 3 ve 6 cell 2 adet Li-Ion pil; 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Sarj Süresi 5 saat pil ömrü (2 pil ile) / 2 saat hızlı şarj ve 2.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Karbon Fiber özel dayanıklı Ferrari kasa tasarımı
    " FERRARİ Bluetooth Optik Mouse " HEDİYE
    Yazilimlar Norton Anti Virus, Acer GridVista, Acer Launch Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, AdobeReader,
    Acer Voice Connection Manager, Acer Orbicam, CA eTrust AntiVirus 64-bit Edition
    Sistem Uyumluluğu Mobile PC2002, ACPI , DMI 2.0, Wi-Fi® ve CCX sistem uyumlu
    Uyumlu İşletim Sistemleri MS Windows XP Professional Türkçe (SP2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 13 Ekim 2006; 14:20:04 >

• 12'' sanırım ttam özelliklerini yazsaydın keske...

ferrari alıpta şikayet olacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

12'' sanırım ttam özelliklerini yazsaydın keske...

ferrari alıpta şikayet olacağını sanmam
    Ben makineyi kendim de inceledim..Makine gercekten cok guzel gorunuyordu..Kullanilan malzeme cok kaliteli..
    Cok $ik gorunuyor...

Bence butun ozellikleri 12 inch lik bir notebook icin harika..Ama yalniz bi dezavantaji var bence..
    Aletin CD-ROM yani DVD-ROM u external...Yani makineye entegre degil..Bence bu bi eksik..Cunku ben DVD-ROM coksik kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuJue

Ben makineyi kendim de inceledim..Makine gercekten cok guzel gorunuyordu..Kullanilan malzeme cok kaliteli..
    Cok $ik gorunuyor...

Bence butun ozellikleri 12 inch lik bir notebook icin harika..Ama yalniz bi dezavantaji var bence..
    Aletin CD-ROM yani DVD-ROM u external...Yani makineye entegre degil..Bence bu bi eksik..Cunku ben DVD-ROM coksik kullaniyorum

Alıntıları Göster
    Evet harici sürücü var o çok kötü ama 160 Gb hard dsik 2 Gb ram bu boyuttaki bir mkina için SONY nin bile böyle makinaları yok yav

Birde normal 15.4 ekranlara baksan onlarda iyiler küçük alacaksan başka modellere bak AMA tabi OPTİK SÜRÜCÜYÜ çok sık kullnmıyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: BAy Ciddi

Evet harici sürücü var o çok kötü ama 160 Gb hard dsik 2 Gb ram bu boyuttaki bir mkina için SONY nin bile böyle makinaları yok yav

Birde normal 15.4 ekranlara baksan onlarda iyiler küçük alacaksan başka modellere bak AMA tabi OPTİK SÜRÜCÜYÜ çok sık kullnmıyorsan

Alıntıları Göster
    ferrari yaparda kötü olur mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

ferrari yaparda kötü olur mu hiç

Alıntıları Göster
    sagdaki fan falan çok şık çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

sagdaki fan falan çok şık çok güzel

Alıntıları Göster
    slm

sözkonusu makineyi bugün teslim aldım

tek kelime ile mükemmel

paket açarken içinden çıkanlara dahi şaşıracaksınız

daha fazla sorun olursa pm ile cevap veririm

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fandango

slm

sözkonusu makineyi bugün teslim aldım

tek kelime ile mükemmel

paket açarken içinden çıkanlara dahi şaşıracaksınız

daha fazla sorun olursa pm ile cevap veririm

saygılar

Alıntıları Göster
    buraaya yaz dostum pm ye gerek yok herkes okusun
  • quote:

buraaya yaz dostum pm ye gerek yok herkes okusun

Alıntıları Göster
    pekiyi

şu ana kadar olan izlenimlerimi aktaracak olursam:

ürünün paketi çok başarılı - çok özenerek yapılmış, bu parayı verdiğiniz bu da hakkınız diyor adeta.

içinden çıkan süet çantadan bluetooth mouse'a kadar herşey heyecan verici.

bu kullandığım 6.cı notebook (lg,asus,sony) hepsi de aynı segment di yani 12.1 hafif ve malesef pahalı modeller. Ürünün sunumu konusunda bu laptop şu ana kadar 1.ci olan Asus'u geride bırakarak liderliği elde etti. Size çok para harcadığınızı his ettirip sanki bunu hak ettiniz diyorlar.

Cihazı açıp Windows çok kısa bir sürede kendisini kurmasını bekledikten sonra Wireless, bluetooth ve entegre cam'i denedim - şu ana kadar hepsi sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Makine gerçekten hızlı . Tek rahatsızlık veren şu an ( o da fazla değil) fan sesi.

Makine dizayn olarak hoş ( gerçi bu da renkler ve zevkler meselesi) Sony sz1xp 'den sonra biraz farklı geldi ama gittikçe ısınıyorum. Tuş takımı rahat, sadece türkçe karakter harfleri (ş,ğ v.b.) tuşları biraz dar.

Yarın ofis proglarlarını ve proxy ayalarını yapıp ofis performansını deneyeceğim. Asıl ofisteki performans çok önemli.

Bu arada ext optik sürücü slot, bu bence bir eksi ama benim için çok önemli değil bana optik çok fazla lazım olmuyor. Bağlantı firewire olduğu için optik algılaması çok hızlı ( bağlantı direk firewire).

Yedek pil olayı bence büyük bir artı.

Ekranın parlaklığı ve rahatlığı Sony'yi kesinlikle aratmıyor. Ekran ayarı 1280x800 default geldi ve gayet rahat kullanabiliyorum.

Pil ömrü konusunda ileriki günlerde bilgi veririm.

İlk izlenimim verdiğim karara pişman olmadığımdır hatta biraz olumlu yönde şaşırdığımı söyleyebilirim. İlk ACER deneyimim olmasından dolayı biraz şüpheciydim ama şu ana dek olumsuz birşey söylemem doğru olmaz. Umarım fikirlerim değişmez.

saygılar

• quote:

pekiyi

şu ana kadar olan izlenimlerimi aktaracak olursam:

ürünün paketi çok başarılı - çok özenerek yapılmış, bu parayı verdiğiniz bu da hakkınız diyor adeta.

içinden çıkan süet çantadan bluetooth mouse'a kadar herşey heyecan verici.

bu kullandığım 6.cı notebook (lg,asus,sony) hepsi de aynı segment di yani 12.1 hafif ve malesef pahalı modeller. Ürünün sunumu konusunda bu laptop şu ana kadar 1.ci olan Asus'u geride bırakarak liderliği elde etti. Size çok para harcadığınızı his ettirip sanki bunu hak ettiniz diyorlar.

Cihazı açıp Windows çok kısa bir sürede kendisini kurmasını bekledikten sonra Wireless, bluetooth ve entegre cam'i denedim - şu ana kadar hepsi sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Makine gerçekten hızlı . Tek rahatsızlık veren şu an ( o da fazla değil) fan sesi.

Makine dizayn olarak hoş ( gerçi bu da renkler ve zevkler meselesi) Sony sz1xp 'den sonra biraz farklı geldi ama gittikçe ısınıyorum. Tuş takımı rahat, sadece türkçe karakter harfleri (ş,ğ v.b.) tuşları biraz dar.

Yarın ofis proglarlarını ve proxy ayalarını yapıp ofis performansını deneyeceğim. Asıl ofisteki performans çok önemli.

Bu arada ext optik sürücü slot, bu bence bir eksi ama benim için çok önemli değil bana optik çok fazla lazım olmuyor. Bağlantı firewire olduğu için optik algılaması çok hızlı ( bağlantı direk firewire).

Yedek pil olayı bence büyük bir artı.

Ekranın parlaklığı ve rahatlığı Sony'yi kesinlikle aratmıyor. Ekran ayarı 1280x800 default geldi ve gayet rahat kullanabiliyorum.

Pil ömrü konusunda ileriki günlerde bilgi veririm.

İlk izlenimim verdiğim karara pişman olmadığımdır hatta biraz olumlu yönde şaşırdığımı söyleyebilirim. İlk ACER deneyimim olmasından dolayı biraz şüpheciydim ama şu ana dek olumsuz birşey söylemem doğru olmaz. Umarım fikirlerim değişmez.

saygılar

Alıntıları Göster
    cok guzel gule gule kullan

• quote:

cok guzel gule gule kullan

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kardeş ama çok pahalı olduğunu düşünüyorum o paraya deli makinalar alınırıdı mesala asus lamborghini ama ne yalan söyliyim o boyutta bi cihaza göre performans mükemmel kazasız belasız kullanman dileği ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

hayırlı olsun kardeş ama çok pahalı olduğunu düşünüyorum o paraya deli makinalar alınırıdı mesala asus lamborghini ama ne yalan söyliyim o boyutta bi cihaza göre performans mükemmel kazasız belasız kullanman dileği ile

Alıntıları Göster
    hadi hayırlı olsun dikkatlı kullan nede olsa ferrari çok hızlıdır elinden falan kaçırma

• quote:

hadi hayırlı olsun dikkatlı kullan nede olsa ferrari çok hızlıdır elinden falan kaçırma

Alıntıları Göster
    herkese teşekkür ederim

evet biraz pahalı ama ben bütün gün cihazı çanta,araba ve iiş seyahatlerimde yanımda taşıdığım için boyut ve ağırlık çok önemli.

ayrıca bundan büyük bir ekran için müşterinin masasında genelde yer olmuyor.

Sürekli masa üstü veya daha az mobil olsaydım tercihim farklı olurdu.

Ne yazık ki bu segmentde xp prof.'lu (network olayında lazım) makinelerde fazla seçenek yok.

saygılar

• quote:

herkese teşekkür ederim

evet biraz pahalı ama ben bütün gün cihazı çanta,araba ve iiş seyahatlerimde yanımda taşıdığım için boyut ve ağırlık çok önemli.

ayrıca bundan büyük bir ekran için müşterinin masasında genelde yer olmuyor.

Sürekli masa üstü veya daha az mobil olsaydım tercihim farklı olurdu.

Ne yazık ki bu segmentde xp prof.'lu (network olayında lazım) makinelerde fazla seçenek yok.

saygılar

Alıntıları Göster
    Arkadaşım resim çekme şansın varsa 3-5 tane makinanın ana hatlarını gösteren resim koyabilirmisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sandman

Arkadaşım resim çekme şansın varsa 3-5 tane makinanın ana hatlarını gösteren resim koyabilirmisin..

Alıntıları Göster
    en kısa zamanda çekip koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandango -- 17 Ekim 2006; 17:00:31 >
  • quote:

en kısa zamanda çekip koyarım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fandango

en kısa zamanda çekik koyarım

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandman

quote:

Orjinalden alıntı: fandango

en kısa zamanda çekik koyarım

Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    netten gördümde çok tatlı bir makina

• quote:

netten gördümde çok tatlı bir makina

Alıntıları Göster
    bende gercek fotograf koymanı istemek için girdim istemişler gercekten cok tatlı sagdaki fan cok guzel bence notebook kaliteyim ben diyor tekrar güle güle kullan
  • quote:

bende gercek fotograf koymanı istemek için girdim istemişler gercekten cok tatlı sagdaki fan cok guzel bence notebook kaliteyim ben diyor tekrar güle güle kullan

Alıntıları Göster
    Bu özelliklerde 12" notebook için ban fiyatı uygun geldi...
    kredi kartındaki taksit bitince mart gibi alacağım inşallah.
    yabancı bir sitede HDMI çıkışı var yazıyordu
    türkiyede satılanlarda varmı ?

birde rakibi var mı ?
    12" - 160gb sata - 2 gb ddr2 667mhz - AMD64 X2 2ghz -
    802.11n Wireless - Entegre Bluetooth 2.0+EDR - Dahili 1.3 web cam -
    Bluetooh mouse - Dayanıklı ve şık kasa - Multi dvd-rw (harici olması benim için daha güzel, ağırlık yok... sık kullanmam benim işim netle, anca dergi cdleri veya arkadaşların arşiv cdlerini haftada bir takarım, gidipde filme para vermem :)

Bu özellilkler sony de olsa aman yarabbim
    fiyat 4200 ytl değil 4200€+kdv olurdu herhalde

Bide HD-DVD olsa Birde zamanlaması kötü ama direct-x 10 olsa
    bu cihazı al kasası parçalanana kadar kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

Bu özelliklerde 12" notebook için ban fiyatı uygun geldi...
    kredi kartındaki taksit bitince mart gibi alacağım inşallah.
    yabancı bir sitede HDMI çıkışı var yazıyordu
    türkiyede satılanlarda varmı ?

birde rakibi var mı ?
    12" - 160gb sata - 2 gb ddr2 667mhz - AMD64 X2 2ghz -
    802.11n Wireless - Entegre Bluetooth 2.0+EDR - Dahili 1.3 web cam -
    Bluetooh mouse - Dayanıklı ve şık kasa - Multi dvd-rw (harici olması benim için daha güzel, ağırlık yok... sık kullanmam benim işim netle, anca dergi cdleri veya arkadaşların arşiv cdlerini haftada bir takarım, gidipde filme para vermem :)

Bu özellilkler sony de olsa aman yarabbim
    fiyat 4200 ytl değil 4200€+kdv olurdu herhalde

Bide HD-DVD olsa Birde zamanlaması kötü ama direct-x 10 olsa
    bu cihazı al kasası parçalanana kadar kullan.

Alıntıları Göster
    abi ne iş yaprsın sen ya,ayıp olmassa sorması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.