Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum u inceliyemedim acil de bi sorumolucak benim oynadigim tek oyun fm 2010 sizce calistirirmi
  • Arkadaşlar bluetooth yok demişsiniz fakat benimkinde var acaba 320gb benimki ondan mı. Yön tuşları biraz hoşuma gitmedi biraz küçük bırakmışlar birde alırken o güzelim kasaya yakışacak bir kılıf vermediler.
  • evet 320gb 4gb farkı olabilir? bataryaya baktınmı, bizimkiler 4400mah. seninkinde ne yazıyor? kaç mah acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BeRkAy__

Forum u inceliyemedim acil de bi sorumolucak benim oynadigim tek oyun fm 2010 sizce calistirirmi

Assassins Creed 'i bile düşük ayarlarda çalıştırdığı söyleniyor, FM 2010 u rahatlıkla çalıştırır....
  • Arkadaşlar Bende Bugün Aranıza Katılmış Bulunuyorum Ayırttırdım Ferrarimi Gelmesini Bekliyorum.Ancak Birkaç Sorum Olacak. Ferrarime Uygun Kılıf Nerden Bulabilirim. Yanılmıyorsam Yanında Vermiyorlar. Bide Şu External Ekran Kartı Olayı Çok Kafamı Karıştırıyo.Lütfen Bi Yardım
  • Pil 4400 aynı fakat pc nin en al seviye değeri 3.3 gösteriyor
  • Borhan arkadasimizin merak ettigi seyleri bnde merak ediyorum yardm lutfen
  • @Borhan ve @Berkay: Kılıf derken uygun çanta dan bahsediyorsan bunu önerebilirim:
    http://www.vatanbilgisayar.com/addison-300969_black-addison--10-12-black-notebook-canta/productdetails.aspx?I_ID=40640

Harici ekran kartı henüz yaygınlaşmış birşey değil, açıkçası umrumda da değil, sonuçta ferrari çift çekirde 1.2 ghz işlemcili bir makine, tamam emsali netbooklardan çok çok üstün ama i7 de değil yani, buna son model harici ekran kartını taksan noolurki yani, crysis i full detay mı oynıcan?
    Ben açıkçası bu xgp işini acerın aptallığı olarak düşünüyorum haala, onun yerine basit bir HDMI çıkış verseydi, hem daha kullanışlı olurdu hem belki maliyettte düşerdi. (belki o xgp çıkışı basit bir aparatla hdmi a çeviren ucuz birşey çıkar, umudum o)
    Yinede merak ediyorsanız (merak ne güzel şey, güzel şey merak ) şuraya bir bakın:http://hardwaremania.com/news/2009/09/29/acer-ferrari-one-harici-grafik-gucune-kavustu/
    Aptal acer: böyle bir şahane makine yapıyorsun noolurdu yani xgp denen zırvalıkla uğraşacağına HDMIçıkış + 7800maH (5 saat civarı) bir pille çıkarsaydın şu güzelim ferrariyi...
    Neyse size yanıt vereyim derken içimi döktüm bayaa.
    Bu arada @mene nerelerde yahu

• @noqturno
    Soyledigin gibi bir netbook çıksaydı , piyasadaki en iyi netbook olurdu ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqturno

@Borhan ve @Berkay: Kılıf derken uygun çanta dan bahsediyorsan bunu önerebilirim:
    http://www.vatanbilgisayar.com/addison-300969_black-addison--10-12-black-notebook-canta/productdetails.aspx?I_ID=40640

Harici ekran kartı henüz yaygınlaşmış birşey değil, açıkçası umrumda da değil, sonuçta ferrari çift çekirde 1.2 ghz işlemcili bir makine, tamam emsali netbooklardan çok çok üstün ama i7 de değil yani, buna son model harici ekran kartını taksan noolurki yani, crysis i full detay mı oynıcan?
    Ben açıkçası bu xgp işini acerın aptallığı olarak düşünüyorum haala, onun yerine basit bir HDMI çıkış verseydi, hem daha kullanışlı olurdu hem belki maliyettte düşerdi. (belki o xgp çıkışı basit bir aparatla hdmi a çeviren ucuz birşey çıkar, umudum o)
    Yinede merak ediyorsanız (merak ne güzel şey, güzel şey merak ) şuraya bir bakın:http://hardwaremania.com/news/2009/09/29/acer-ferrari-one-harici-grafik-gucune-kavustu/
    Aptal acer: böyle bir şahane makine yapıyorsun noolurdu yani xgp denen zırvalıkla uğraşacağına HDMIçıkış + 7800maH (5 saat civarı) bir pille çıkarsaydın şu güzelim ferrariyi...
    Neyse size yanıt vereyim derken içimi döktüm bayaa.
    Bu arada @mene nerelerde yahu

Acer 1810T serisinin pili uzun gidiyor ama ekran kartı ve işlemcisi farklı.Görüntüde hiç estetik değil.Sadece klavyesi ferrarideki gibi.Ama görüntü eh işte dedirten cinsten.
    Ama Ferrari öyle değil hem estetik hem performanslı.Varsın pilide az gitsin bu güzelinde kusuru bu olsun..

• Teşekkürler Noqturno.Şimdilik Ferrarimin Performansından Gayet Memnunum
  • Kısa süre önce detay bilgilerini sunduğumuz Acer Ferrari One netbook sistemi hak ettiği grafik gücüne kavuştu.Acer’in kırmızı yarışçısı, sahip olduğu XGP portunun avantajını kullanarak grafik motorunun beygir gücünü, firmanın “DynaVivid” adının verdiği XGP ünitesiyle artırdı.Ati Mobility Radeon HD 4670 GPU’nu taşıyan XGP ünitesi Crysis’i yüksek ayarlarda çalıştıramıyor belki ama Ferrari netbook’un yetersiz kaldığı grafik uygulamalarındaki açığı kolayca kapatıyor.

DynaVivid harici ekran kartı, 2048×1536 çözünürlüğündeki grafik verilerini kolayca işleyecek yeteneğe ve ilave görüntüleme birimlerini çalıştırmak üzere HDMI ve VGA çıkışlarına da sahip.6 adet USB 2.0 port sayesinde direkt veri girişini mümkün kılan XGP ünitesi maalesef çalışmak için bir güç adaptörüne ihtiyaç duyuyor.Bu da Ferrari One netbook sisteminin taşınabilirliğini olumsuz yönde etkiliyor.

193.5 x 193.5 x 32.8mm boyutlu Acer harici ekran kartı 0.65Kg ağırlığında.Kasım ayı içerisinde satışa sunulacak DynaVivid XGP ünitesinin fiyatı 199$ olarak belirlenmiş.Netbook sınıfı ürünlerden beklenen grafik yeteneği düşünüldüğünde, 500$+199$+Vergi toplamından daha uygun bir ürün seçimi yapılabilir

• acil bana yardımm

acer FERRARI FO200 modelindeki amd işlemci var ne anlama geliyor yani intel olarak hızı neye denk gelmekte?
    # AMD Athlon64 X2 L310 Dual Core İşlemci - 1.20GHz, 1MB L2 Cache
    burada yazdığı gibi..
    intelde 1.2 Ghz ye mi denk gelmekte acil yardım lütfen..
  • acer ferrari one 200
    modeli hakkında ne söylersiniz..
    bilgisayar öğretmenliği okuyorum
    oyun sevmem
    işimi görürmü?
    program yazma fln ve film izleme yeterli..?????
  • sinibaga kardeşim neden hiç okumadan direk soru sorup acil cevap bekiyorsun.Yukardaki sayfalardan bütün herseyi konuştuk biz bosuna cevap bekleme bence ,biraz araştırmacı ol;)
  • Cihazı baya inceledim ama RAM lerin fsb si hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bazı kaynaklar 667MHZ yazarken bazıları 800MHZ yazıyor. Teknosada cihazın kutusundaki ürün açıklamasına baktık orada da yazmıyor. Sayfanın başında 800MHZ olduğu belirtilmiş. Bu bilgiye kesin doğru olarak nereden ulaşabiliriz?
  • butun konuyu okudum, tam aklıma yattı derken hatta bugun siparis verecekken hepsiburadaya dun gece yeni bir ürün girdi toshiba satellite t130. işte bu benim kafamı karıştırdı ve ikisi arasında kararsız kaldım, sanırım biraz daha beklemem gerekecek, ikisi arasındaki performans farkı nasıldır acaba. toshibada 13.3 ekran ve 9 saatlik pil ömrü yazıyor. benim düşünceme göre yada mantık yürüttüm pili ne kadar uzun giderse performansı o kadar iyi degildir. acerde sanırım 3 ile 4 saat arası değişiyormuş. benim istedigim sadece performans. ama toshibanın işlemciside fena degil. kafam çok karıştı.
  • @Delimavii67 olaya şöyle bakalım
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html adresindeki güvenilir işlemci sıralamasında bahsettiğin toshiba notebookuun işlemcisi 168. Ferrarinin işlemcisi 179. sırada
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html adresindeki grafik kartı sıralamasında toshiba notebookun grafik kartı 144. Ferrarinin grafik kartı 139. sırada
    Bu veriler bu iki makinenin performans olarak aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu gösterir
    Ha geriye kalan 11.6" - 13.3" ekran farkı hdd ram ve fiyat farkı nı değerlendirmek sana kalmış

@sinibaga üstteki cevabım senin "intel işlemci olarak neye denkgelir soruna yanıt olabilir sanırım. Ve şöyle de yorum yapayım: Atom işlemcili ve gma950 ekran kartlı netbooklar bile oyun ve ağır video uygulamaları dışında diğer işler için yeterli ki Ferrari hayli hayli yetecektir

• tsk ederim arkadasım o zaman kararım toshiba yönünde oldu çünkü toshiba ortalama 8 saat pil ömrü vaadediyor remler ve hdd aynı zaten artı ekran 13.3 olmasıda avantaj olacaktır cünkü ben aynı çözünürlükte sony vaio netbook almıştım ekran kucuk oldugu icin gozleri yoruyodu. cok teşekkür ederim saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.