Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
4
Favori
130.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm lisans gerekmiyor

Photoshop gibi programlara plug-in, action vs. yükleme deneyimim var ancak şu player'e codec ekleme konusunda cahilim biraz. İşin doğrusu hiç ihtiyaç da duymamıştım şimdiye kadar.

Acaba verdiğiniz linkten indirdiğim codec dosyasını hangi yolla ekleyebilirim Windows Media Player'a ?
  • siz direk programı kurun, tavsiyem içinde yüklü olacak klasik windows media player ile filmleri izlemeniz. Altyazılarda veya ekran 16:9 ayarlamalarında daha kullanışlı. sadece kurun. full olanı indirmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqturno

Video player uzmanı olmama az kaldı.
    Xp den windows7 ye ve 32 bit ten 64 bit e geçince ve emektar kmplayer işe yaramayınca denemediğim player kalmadı
    Ve vlc, kmplayer, gomplayer gibi playerların neden üstte verdiğim linklerdeki 720p ve 1080p filmleri adam gibi oynatamadığını sanırım buldum. Çünkü bu oynatıcılar işlemciye abanıyorlar, ekran kartının hd hızlandırma özelliğini kullanmıyorlar

Ama sanırım finale yaklaştım, Şu dakika itibarıyle son favorim Splash Lite
    Oldukça şık, sade, becerikli bir oynatıcı splash. Avi, mkv, mp4, gibi popüler uzantılı videoları (ekstra codec yüklemeden) oynatıyor (malesef flv yok henüz)
    720p ve 1080p videoları, ekran kartınında hızlandırıcısını kullanarak sorunsuz oynatıyor.
    Ve hızla geliştiriliyor, umarım çok daha iyi olacak.

Tavsiyem indirin bi görün, beğenmezseniz silin gitsin zaten 8mb bişey

Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

Bu arada ekran kartının hızlandırıcısını kullanması için bir tik koyacağız. Şöyle ki: Splash Lite ı açtıktan sonra fareyi üstteki splash lite yazısına doğru götürün, gizli olan menü çıkacak. Settings e tıklayın Video sekmesine gelin ve use hardware acceleration yazısını tikleyin
    Subtitles sekmesini tıklayın ve automatically load subtitles from file a da tıklayınki altyazıları otomatik yüklesin. ve OK tıklayın.

Bu sevimli, becerikli programın indirileceği yer
    Burası:http://mirillis.com/splash.html

Kardeşim süpersin ,sonunda bnmde güzel bir playerim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircanalp -- 1 Aralık 2009; 21:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

siz direk programı kurun, tavsiyem içinde yüklü olacak klasik windows media player ile filmleri izlemeniz. Altyazılarda veya ekran 16:9 ayarlamalarında daha kullanışlı. sadece kurun. full olanı indirmenizi öneririm.

Anladığım kadarıyla K-Lite Codec, içeriğinde farklı video/ses/altyazı vs. filtreleri bulunan ve içinde ayrıca player (oynatıcı) da barındıran bir paket bütünü. Yani bunu kurduğumuzda her şeye birden sahip oluyoruz.

Ben ise Windows Media Player'a dahil edilmesi gereken plug-in benzeri bir eklenti sanmıştım...

Teşekkürler paylaşım için.
  • Aynen öyle PUNCTUM..
  • Evet, kesin çözüm. Ben yeni bir işletim sistemi kurduğumda sadece k-little codec paketini kullanırım. Şunu açmıyor bunu açmıyor, sorunu olmaz.
  • Datron Mobee 10 inç modelini bugün sattım sanırım acer alacam :) ama internetten en iyi fiyata nerden alabilirim acaba. Baktım ama pek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircanalp

brooklynn,sorularını bildiğim kadar cevaplamaya çalısayım.
    word-exel gıb programlarda herhangı bır sorun yasamadım.Fakat powerpoint'de hazırlanmıs odevlerı bıraz gec acıyor,slıde seklıde okurken sorun yok ama ,tek tek tıklayınca 2-5 sanıyede resım gelıyor.
    Net sayfalarında herhangı bır sorunla karsılasmazsın ,gozlerımı bugune kadar hıc yormadı.
    Bende counter oynanırmı dıe ilk once counter yukledım baktım sorun yok,sora crysıs yukledım ,goruntu ozellıklerı full olmassada onu bıle acıyor yanı :)
    Fılmlerın boyutuna gore kullandıgın medıa player ıle tam ekrana oturtabılıyorsun ,ama normal bı playerdekı ekran bıle kucuk gelmıyor,ideal ekran boyutu bence
    Wirelessde hıc sorun yasamadım ,wireless gayet ıyı cekıoyor:)
    bence 2 yılda kullanırsın daha fazlada;)

tesekkur ederım
    arastırmalarım devam edıyor. Fıyatının dusmesı konusunda ne dersınız ? yakın bır tarıhte dusme olasılıgı var mıdır

• Arkadaşlar ürün Hiperucuz'da peşin fiyatına (Axess) 8 taksitle 1099 TL. Havale indirimli 1077 TL. Stokta 16 adet mevcuttu buraya yazarken. 250 GB HDD ve 3 GB bellekli olanı ayrıca.

http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_33727_ACER_FERRARI_200_AMD_X2_1_2_3_250_11_6_CAM_W7HP.html
  • Ben de teknolojix den aldım geliyo
    Sonuda biz de ferrari lendik
  • herkese merhaba,
    yaklaşık 2 aydır netbook arayışındayım..karşıma ferrari çıkıyor sürekli çok doyurucu bir performansı var ancak,burada tasarımını çok sewenler var güzel de ama bir bayan olarak benim tarzım degil...sizlere sorum aynı yada çok benzer performansa sahip normal tasarım bir netbook önerebilir misiniz ?bu arada 3G uyumlu,yüksek ekran çözünürlügü olan,beni nette gezerken çıkdırtmayacak derecede hızlı,ve en önemlisi wireless olan ve pili uzun süre giden olursa iyi olur..
    teşekkürler..
  • Siz daha önce de netbook önerisi için bir başlık açmıştınız yanılmıyorsam ve yine yanılmıyorsam orada da tavsiyede bulunmuştum.
    Ferrarinin tarzı neden bir bayan için uygun değil anlayamadım ama bence kırmızı oldukça hoş duracaktır. Ama tercih sizin.
    Eğer ferrari olmasın diyorsanız benim size tavsiye edebileceğim tek netbook Packard bell dot-mu tk002 (tabi şu an piyasada satılanların içinde)
     Acer Ferrari One 200 Netbook İncelemesi

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-nebo-dot-mu-tk002-nebo-intel-celeron-c743-1.3-1024mb-ddr2-160gb--11.6%281366-x-768%29-cam-bt-win7sta/productDetails.aspx?I_ID=40859
    http://forum.donanimhaber.com/m_35360845/tm.htm

11.6" ekranı, standart atomlardan daha performanslı işlemcisi, ve yine atomlu netbooklardan çok çok daha iyi ekran kartıyla isabetli bir seçim olacaktır. Batarya için 6 saate kadar deniyor. Siz onu 4-4.5 saat olarak kabul edin.
    Ve bence bu saatten sonra atom n270 n280 z520 serisinden uzak durun (bunu aynı zamanda n270 işlemcili bir netbook sahibi olarak söylüyorum)

• evet daha önce bir başlık açmıştım ve bazı netbookların arasından seçin yapmaya çalışıyorum ama forumları okudukça kafam daha da çok karıştı.ferrari size hoş gelebilir ve bayan için kırmızısının uygun olabilecegi dogrudur fakat- yine tercih meselesi-o amblem bana çok itici geliyor..gerçi bir stickerla kapatabilirim..
    peki tasarımı göz ardı ederseniz bana önerdiginiz netbookla ferrari one 200 i kıyaslarsanız yine de ferrari mi dersiniz?
  • quote:

Ferrarinin,
    çift çekirdek daha güçlü işlemcisi,
    ati3200 ekran kartı
    3gb rami
    250gb hdd
    tasarımı, gel beni al diyor
    Packard Bell Dot-MU-TK002nin
    200 lira daha uygun fiyatı
    HDMI çıkışı
    muhtemel 2 saat fazla pil ömrü, gel beni al diyor

Bak kendi mesajımıdan alıntı yaptım, bende bi ara ferrarimi packard bell mi diyordum.
    Ferrarinin en kötü tarafı pili, işlemci çift çekirdek olduğu için pil 3 saat civarı dayanıyor. Ve PB e göre yüksek fiyatı. ama Üstte yazdığım +larıda var.
    Benim masaüstüm yok evdede ferrari kullanıyorum. Bİlgisayarımı %80 evde kullandığımı düşününce 3 saat pil ömrünü takmadım ve ferrari aldım.
    Ama şunu sana söylemeliyim ister ferrari al ister önerdiğim packard bell i al ama z520 ve n270 işlemcilerden uzak dur, zaten yeni atomlar yolda. Performansları bir süre sonra gerçekten insanı bunaltıyor. (tekrar belirteyim 14 aydır n270 li bir netbook kullanıyorum)

• quote:

quote:

Ferrarinin,
    çift çekirdek daha güçlü işlemcisi,
    ati3200 ekran kartı
    3gb rami
    250gb hdd
    tasarımı, gel beni al diyor
    Packard Bell Dot-MU-TK002nin
    200 lira daha uygun fiyatı
    HDMI çıkışı
    muhtemel 2 saat fazla pil ömrü, gel beni al diyor

Bak kendi mesajımıdan alıntı yaptım, bende bi ara ferrarimi packard bell mi diyordum.
    Ferrarinin en kötü tarafı pili, işlemci çift çekirdek olduğu için pil 3 saat civarı dayanıyor. Ve PB e göre yüksek fiyatı. ama Üstte yazdığım +larıda var.
    Benim masaüstüm yok evdede ferrari kullanıyorum. Bİlgisayarımı %80 evde kullandığımı düşününce 3 saat pil ömrünü takmadım ve ferrari aldım.
    Ama şunu sana söylemeliyim ister ferrari al ister önerdiğim packard bell i al ama z520 ve n270 işlemcilerden uzak dur, zaten yeni atomlar yolda. Performansları bir süre sonra gerçekten insanı bunaltıyor. (tekrar belirteyim 14 aydır n270 li bir netbook kullanıyorum)

hocam sonunda asus n10j mi ferrarimi derdinden kurtuldum
    dayanamadım gittim aldım ferrariyi.
    bende senin gibi çoğunluk evde kullanıcam bu yüzden pil sorun yaratmaz heralde
    ama şimdilik rahatsiz oldugum 3 şey var
    biri makinanin içindeki aptal antivirüs
    onu silicem
    birisi hoparlörlerin altta oluşu(sesi iyi ama masaya fln koyunca yüksek gelio
    kucağıma aldıgımda ses aşağı gidio çok az geliyo
    sonuncusuda makinanın fanı sürekli vınn vıınnn beynimi yedi . çok ses çıkarıyo ve çok ısınıyo
    daha sıfırken böyle ısınıosa sonrasında ne olur bilmem

ama sonuc olarak bu bence bi netbook değil
    çünkü netbook kullandım asusun ee serisini ve onunla arasındaki farki çok iyi anlıyorm
    ekran karti tasarim ses işlemci ram harddisk .... vb vb
    çok artisi var
    şimdilik memnunum
    ama bi sorm var
    ben bunda harddiski nasil bölücem. ve flashdan nasıl formatliycam(daha dogrusu formati flashtan mı atıcam nasıl yapıcam yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanates

sonuncusuda makinanın fanı sürekli vınn vıınnn beynimi yedi . çok ses çıkarıyo ve çok ısınıyo
    daha sıfırken böyle ısınıosa sonrasında ne olur bilmem

hocam makinada bi sorun olmasın bende hiç olmadı yazdıkların.
  • N ya da Z serisi işlemcilerin uzak durulacak bir tarafı yok. Biraz hız gerektiğinde 1,6 GHz'lik N270'i 2,08 GHz'ye hız aşırttığımda PES 2010'u yüksek detaylarda, 1024x768'de ve Frame Skipping açıkken akıcı biçimde oynuyorum. Üstelik henüz 7200 RPM'lik diske geçmedim. 1 GB bellekle bunu yapıyorum.

Abartmayalım her şeyi. ULV kadar güçlü değil fakat bu alet de kimseye ULV kadar performans vaat etmiyor. Çift çekirdek desteği olmadıkça N330 işlemci de olsa değişen bir şey olmayacak.
  • quote:

Ve bence bu saatten sonra atom n270 n280 z520 serisinden uzak durun (bunu aynı zamanda n270 işlemcili bir netbook sahibi olarak söylüyorum)

Üstad abartmıyorum merak etme, ezbere de konuşmuyorum. Bak ne demişim: "Bu saatten sonra"
    Bundan 15 ay kadar önce bende n270 işlemcili bir netbook aldım
    bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_26716992/tm.htm#26770834
    ve o zaman netbookumu övdüm herkese, birçok kişinin almasını sağladım (okulumda 5 kişi)
    eeepc900 ü hatırlarmısın, ona göre atom çok iyiydi. ve o zaman için övülesiydi.
    Ama artık değil, intel elindeki stokları bitirecek diye niye haala n270 z520 gibi dandik işlemcileri alalımki
    Ha ayrıca sende çok iyi biliyorsunki atom işlemciler sahiplerini gma950 gibi çok zayıf ekran kartlarına mahkum ediyor.
    Ben arkadaşa PB tavsiye ederkenhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1002/107894/packard-bell-dot-mu-tk002.aspx
    sadece işlemciden bahsetmedim, atoma göre çok daha iyi işlemci, atomların ekran kartına göre çok çok daha iyi ekran kartı için tavsiye ettim.
    1366x768 ekran da bonusu... Bence 200 lira fazla paraya değer

• eeepc1000ha modelinden örnek vermem gerekirse ekranı parlamıyor ,özellikle güneşe tutulduğunda bile en küçük parlama yok ama acer ekran parlama yapıyor,bu açıdan asus daha kaliteli yapıyor düşüncesi geliyor ancak,netbook almayı düşünürseniz 2 kere düşünün çünkü işlemcileri çok zayıf
  • N270 ile nVidia 9300M GS kullanmaktayım. Mahkumiyet söz konusu değil. GMA950 de yedekte duruyor pil tasarrufu için. 1024x768 çözünürlüğe de her iki ekran kartında ulaşmak mümkün.

Ha, AMD hazretleri de çıkarır Atom'un karşısına bir ürün, biz de rahatlarız hiç olmadığımız kadar. Koca bir pazarda tekel olunca bu kadar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.